Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria Provansos ir klasikos mylėtojos..

QUOTE(Donna felice @ 2012 11 20, 11:34)
taip as manau, jog turiu skoni, o dizainere pasiemiau ne tiek del skonio, kiek del laiko sutaupymo..daug dirbu, todel neturiu laiko skirti mastymams kokiam kampe bus kiek rozeciu ir kaip geriau isplanuoti buta ar pan. Manau, jog kiekvienas turi dirbti savo darba, dizainere reikalinga ne tik tam kad isrinktu tapetus, bet suprojektuotu erdves, padarytu santechnikos, elektros planus, patartu del medziagu ir t.t. juk kirptis irgi einame pas kirpeja, dantis taisomes irgi ne patys,  bet aisku cia Lietuva, cia ,,pretendentu" krastas..visi mes esame gydytojai, krepsinio zinovai ir interjero dizaineriai. As dirbdama savo darba daugiau uzdirbu, nei sumoku dizainerei uz mano baldu projektavima ir kitus darbus, tai kodel to neatiduot daryt ta ismananciam zmogui. o apie drauge kalbedama nesakiau, kad ji man kuria interjera, minejau apie detales, patarimus..kaip ir sitoj temoj mes tariames, diskutuojame, tai pagal jus as jau neturiu teises cia buti, nes turiu skoni ir dar dizainere...ideju ir nuomoniu is kitur semtis man jau negalima.. g.gif

Na kaip jus taip sugebate suvartyti g.gif ? Argi jums kas sake, kad dizaineres jum nereikia, ar, kad tai yra blogai? O ar buvo kalba, kad ideju semtis negalima is kazkur? Juk ta cia ir darome, ir pasitariame. Bet juk ne apie tai buvo kalba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 11 20, 13:38)
Na kaip jus taip sugebate suvartyti  g.gif ? Argi jums kas sake, kad dizaineres jum nereikia, ar, kad tai yra blogai? O ar buvo kalba, kad ideju semtis negalima is kazkur? Juk ta cia ir darome, ir pasitariame. Bet juk ne apie tai buvo kalba  schmoll.gif

subegu..moku skaityti tarp eiluciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal jūs tęskite ginčus AŽ, ką ? 4u.gif nesupykit, bet ateinu paskaityti į interjero temą, o čia antras puslapis ginčų kas turi skonį, kas ne 4u.gif

Pasigirsiu, kad išsikovojau savo baltas medines grindjuostes tambūre smile.gif Šiandien deda plyteles vonioje, laikau kumščius, kad viskas būtų kaip jiems susakiau...

Kas pasirinkote virtuvei akmeninį stalviršį, ar ėmėte tą akmens juostą prie sienos kaip užbaigimui statmenai stalviršiui ? ir taip, ir taip žiūriu... neapsisprendžiu ar reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2012 11 20, 12:55)
Merginos, gal jūs tęskite ginčus AŽ, ką ?  4u.gif  nesupykit, bet ateinu paskaityti į interjero temą, o čia antras puslapis ginčų kas turi skonį, kas ne  4u.gif

drinks_cheers.gif būtent!
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 11 20, 12:00)

taigi jau ir be jusu baigesi tas gincas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2012 11 20, 12:55)
Kas pasirinkote virtuvei akmeninį stalviršį, ar ėmėte tą akmens juostą prie sienos kaip užbaigimui statmenai stalviršiui ? ir taip, ir taip žiūriu... neapsisprendžiu ar reikia  g.gif

Sveikos 4u.gif Esu pasyvi temos dalyve blush2.gif
Turiu virtuvėje granitini stalvirsi ir net nekilo minties kad sienelė galetu but kitokia. Jei jau apsisprendet dėt akmenį - atminkit, kad jis reikalauja didesnes priežiūros
Atsakyti
merginos, noriu paklausti tu, kurios jau susidejusios medines tas aukstas grindjuostes. Ar jas jum tik priklijavo prie sienos? ar dar ir silikonino ta tarpeli? man vieni taip sako, kiti taip..nezinau kaip reikia daryt doh.gif nes vienu atveju grindu apvadai detusi po dazymo, kitu atveju, pirma apvadai, silikonas ir tada paskutinis dazymas.
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 11 20, 14:26)
Sveikos 4u.gif  Esu pasyvi temos dalyve  blush2.gif
Turiu virtuvėje granitini stalvirsi ir net nekilo minties kad sienelė galetu but kitokia. Jei jau apsisprendet dėt akmenį - atminkit, kad jis reikalauja didesnes priežiūros

Matote, aš noriu sieną iki viršutinių spintelių dėti plytelėmis. O jūs kalbate , kad šį plotą dėjote taip pat granitu? Aš kalbu apie maždaug 10 cm juostą, o po to jau plytelės. Man ta juosta lyg ir nereikalinga, vyrui gražu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Donna felice @ 2012 11 20, 14:43)
merginos, noriu paklausti tu, kurios jau susidejusios medines tas aukstas grindjuostes. Ar jas jum tik priklijavo prie sienos? ar dar ir silikonino ta tarpeli? man vieni taip sako, kiti taip..nezinau kaip reikia daryt  doh.gif  nes vienu atveju grindu apvadai detusi po dazymo, kitu atveju, pirma apvadai, silikonas ir tada paskutinis dazymas.

mums tik klijuos po dažymo.
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2012 11 20, 13:43)
merginos, noriu paklausti tu, kurios jau susidejusios medines tas aukstas grindjuostes. Ar jas jum tik priklijavo prie sienos? ar dar ir silikonino ta tarpeli? man vieni taip sako, kiti taip..nezinau kaip reikia daryt  doh.gif  nes vienu atveju grindu apvadai detusi po dazymo, kitu atveju, pirma apvadai, silikonas ir tada paskutinis dazymas.

Mes kaip tik siuo metu dedame tas aukstas grindjuostes (tiksliau keiciame senas i sitas), tai tiesiog klijuojame jas prie sienos, o uzsilikonuojami tarpeliai jau po visko, kai grindjuostes sudetos. Silikonuoti, manau, butina, nes vis viena idealiai nesusides liks kazkokiu plysiuku,. o uztepus tuo glaistu viskas atrodo kaip ledas.
Atsakyti
Kokia krosnele sviesiam interjere graziau, balta ar juoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 11 20, 14:57)
Kokia krosnele sviesiam interjere graziau, balta ar juoda?  g.gif

pas mus balta rolleyes.gif tik realiai ji tokios kreminės spalvos, nors rašo, kad balta.
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 11 20, 15:28)
pas mus balta rolleyes.gif tik realiai ji tokios kreminės spalvos, nors rašo, kad balta.

Atsimenu jusu krosnele. Grazuole wub.gif

As abejoju, kokia rinktis. Juoda, turbut, taptu kambario akcentu, o balta isilietu labiau i interjera g.gif
Atsakyti