QUOTE(Donna felice @ 2012 11 20, 11:34)
taip as manau, jog turiu skoni, o dizainere pasiemiau ne tiek del skonio, kiek del laiko sutaupymo..daug dirbu, todel neturiu laiko skirti mastymams kokiam kampe bus kiek rozeciu ir kaip geriau isplanuoti buta ar pan. Manau, jog kiekvienas turi dirbti savo darba, dizainere reikalinga ne tik tam kad isrinktu tapetus, bet suprojektuotu erdves, padarytu santechnikos, elektros planus, patartu del medziagu ir t.t. juk kirptis irgi einame pas kirpeja, dantis taisomes irgi ne patys, bet aisku cia Lietuva, cia ,,pretendentu" krastas..visi mes esame gydytojai, krepsinio zinovai ir interjero dizaineriai. As dirbdama savo darba daugiau uzdirbu, nei sumoku dizainerei uz mano baldu projektavima ir kitus darbus, tai kodel to neatiduot daryt ta ismananciam zmogui. o apie drauge kalbedama nesakiau, kad ji man kuria interjera, minejau apie detales, patarimus..kaip ir sitoj temoj mes tariames, diskutuojame, tai pagal jus as jau neturiu teises cia buti, nes turiu skoni ir dar dizainere...ideju ir nuomoniu is kitur semtis man jau negalima.. 

Na kaip jus taip sugebate suvartyti