Įkraunama...
Įkraunama...

Jis myli mus abi!

Golfa tu kada nors mylejai? kada nors buvai tokioj situacijoj? nebuvai, todel gali tik is bendro isilavinimo kalbeti deja smile.gif
Atleisti yra stiprybe o ne isvaryti ir sriubauti ir keikti save kad nepadarei visko ko galejai, kad dar susigrazintum mylima zmogu. Vyru yra visokiu, bet jei jis kaip zvirbliuko negere nezemino ir anksciau neejo pas kitas manau verta atleisti. Kai as paskaiu psichologei kad noriu bandyti ir kad bandysiu alukti. ji amne pagyre ir sake kad tu esi stipresne uz ja ir gali laimeti tik ramybe ir pasitikejimu savimi. o puostis reikia ir grazintis del saves o ne del vyro. Kad suteiktu pasitikejimo savimi.
Mnau dianuskos atvejis yra skirtingas. Bet kai man psichologe pasake kad dar daug turesi iskesti ir leisti save zeminti kol tikrai busi pasiryzusi isiskirti as isigandau. Zmogaus psichologija tokia, kad jis leidziasi zeminamas ir vis tiki, gali tiketis visa gyvenima, kol ateina toks momentas kai jis pasiryzta. nera cia ko tave pulti ir vadinti silpna. Zinau kaip sunku atstumti zmogu kuri myli, kuris buvo artimas ir brangus. ir nieko nuostabaus kad jis toks ir liko.
manu kad jusu mieste irgi yra psichologas, butinai nueikit merginos. ten pades susivokti ir suprasti.
O zvirbliui spaudziu rankyte smile.gif manau pasielgei teisingai. pasakei viska ka norejai aiskiai ir tiksliai ir pasakei kaip jis turetu elgtis kad viska susigrazintu. jei saziningai manau jis gris ir viskas bus gerai. visko buna nesam nei viena ideali, juk santykius kuria abu zmones, ne vien tik jis ir ne vien tik tu.
laikykites
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 22, 10:50)

Ai, nesvaik prašau. Ką motina gali pasakyt sūnui, kuris yra pilnametis? blink.gif ką motina pakeist gali ? blink.gif Absurdas kažkoks... pačios darykit kaip sau norit, bet nedalykit žmogui durnų patarimų, nes žvirbliukei reik pačiai savo gyvenimą gyvent, o ne jums -jos.

O dėl antros pastraipos aš patyliu iš viso... nenoriu diskutuot ta tema

Jeigu vyras savo motiną gerbia, paprastai jam būna prieš motiną gėda dėl savo poelgių, jei negėda prieš žmoną. Pamenu jei mano tėvas užgerdavo, mama skambindavo jo mamai, tada tėvas mygom parišdavo visus gėrimus. kartais užtekdavo tik pagasdint kad skambins motinai...
O kitu variantu- tegu anyta žino, kad ne marti niekšė vyrą našlaitėlį paliko, o jos sūnelis bledūnas tokio marčios poelgio pats prisiprašė. Juk yra anūkė- teks benrdaut...geriau , kad anyta būtų savo vietoj, o ne kai paskui anūką prieš motiną nuteikinėt pradeda....
Atsakyti
Pritariu Gammai. Sugriauti viska labai lengva... Paslysti veina karta gali bet kas. Nuteisti visada yra lengviau. Zaviuosi Zvirbliuku ir manau , kad ji saunuole . Tikiuosi, jos vyras apsispres teisingai ir daugiau niekada neabejos, ka myli labiau.

Dianuskos atvejis kitoks. Bet ji gal dar nepribrendo rimtiems pasikeitimams. Oi kaip jai reiketu rimtos psichologo pagalbos g.gif .
Atsakyti
Siaip Zvirbliukui pasiulyciau savo vyro paklausti, kiek kartu jis jau gyveno myledamas dvi moteris? Gal cia jau koks trecias kartas dviprasmiskoj situacijoj? Gi ir apie sia ne pats prisipazino, o tik priremtas irodymu.
Atsakyti
O as manau, kad nei Zvirbliuko, nei Gamos vyrai isvis nezino ir nesupranta to jausmo "MEILE". Nes neimanoma taip visu myleti...zmona myli, ta myli, taip atrodo ka sutiks ta ir isimyles....Man vien pasakytu zodi, kad MYLIU kita- butu dvasine neistikimybe ohmy.gif
Atsakyti
Golfa, kodel mano vyras turejo aplink mane sokinet? Tu labai klysti jei galvoji, kad vyrai labai galva suka del moteru nors ir paciu brangiausiu ir mylimiausiu. Jie gyvi ir nori demesio ir svelnumo cia ir dabar. man psichologe pasake kad visas vyro poelgis buvo tik tam kad jis atkreiptu mano demesi, kad yra gyvas ir gali pasilegti kaip jis nori. Tai visiskai nesusije nei su jausmais kitai moterei nei noru iskaudinti ar buti laiminga su kita. jis tiesiog neatlaike mano liudesio ir pabego ieskoti kur lengviau. tai tipiska vyram. jei nesugebi ir negali su tuo susitaikyti kad jie maziau ar daigiau egoistai tada negyvenk su vyrais. tokios realijos kad jiems reikia demesio ir tik svelnumu ir kalbejimu apie tai kas mus neraminam galim juos pripratinti rupintis ir padeti mums.
As nekalbu apie tuos kur geria musasi ir guli apsimyze. as kalbu apie normalius santykius, apie zmoniskus vyrus, kurie suklaysta kaip ir visi. nera nei vieno idealaus.
Lune kalbi naiviai. gyvenimas iveda savu pataisu. daug ka galvojau kitaip kol tai netasitiko. manaiua kad viskas bus kaip rozem klota ir santuoka ideali. bet yra kaip yra ir as daug ismokau ir dvasiskai pakilau iskentusi tai kas man skirta. as tapau dar tvirtesne ir didziuojuosi savimi kad dabar tuiru ir grazia seima ir namus kaip is katalogo ir vaikelio laukemes. buciau paluzusi nieko netureciau arba tureciau kitaip, kas ten zino. Bet dziaugiuosi kad suradau jegu jam atleisti. Jis normalus zmogus ir tvarkingas ir rupestingas ir darbstus, na kaip ir visi turi savu trukumu bet jis vertas mano meiles. sakiau neatleisiu skaudes ir nebemylesiu taip kaip anksciau, bet myliu ir esu laiminga. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 07 21, 22:18)
...Blogiausia ką tu gali padaryti, tai sukelti skandalą, pradėti isterikuoti, skirtis etc. - t.y. bandyti pagąsdinti sutuoktinį. Abejoju ar jis išsigąs, apsijuoksi ir tiek wink.gif geriausia pasistenk suimti save į rankas - daugiau dėmesio skirk jam, būk geresnė už tą - naująją, tuomet gal kas nors ir pavyks....

Sutinku, kad skandalai cia jau nieko nepagelbes, o tik pagadins...

Taciau, "daugiau dėmesio skirti jam, būti geresnei už tą kita" ? - nelabai aisku kuo geresne reikia buti, nes neaisku, kuo ta naujoji tokia jau "gera". Gal gera vien tuo, kad "nauja"? biggrin.gif

Ir is vis, cia kas kam turetu stengtis but geras??

Man atrodo, cia svarbiausia neprarasti orumo.
Atsakyti
As del to pasakymo jo tevams.Man viena kart taip buvo nutike,na apsipykom su vyru ir as po keliu dienu pasakiau savo anytai,kad jau atsibodo toks gyvenimas ir t.t.t.Na,o ji atejus pas mus sako,taip negalima sunyti.Na sakes,vos infarkto negavau,vos ne kaip mazam vaikui niu,niu,niu.
Tai po to karto jokiu pasiskundimu ant jo,supratau,kad vistiek sava vaika visada pateisinsi.O as jai tai juk svetima...marti.
Atsakyti
Aš irgi buvau pasiskundusi saviškio tėvams...bet jie išvartė visviena kad aš kalta...bet padėjo sunkiu metu ir morališkai, ir finansiškai ir visaip kitaip.
Atsakyti
Na o kodel tik tevams jo skustis, galima parasyti i laikrasti, paskambinti i darba ar dar kokia nesamone padaryti. Man tai skamba absoliouciai kvailai. Prie ko cia tie tevai?? Yra beda jusu ir rasit sprendima judu, ar tu viena. o kazkokie sapaliojimai"pasakyk tevam koks ju sunus"-ziopla ir bevertiska.
Padek ant svarstykliu savo mintis, jausmus, prota, jaukuma, pasitikejima ir pasverk, ar tas zmogus noretum, kad su tavim butu. jei taip kabinkis i ji. Jokie taisykliski papasakojimai svetimu nieko verti. Tai tavo gyvenimas. Kad jis butu tau tinkamas, galima daug ka perzengti , isgyventi ir t.t. Sekmes pasirinkime. O apie "vyrus kiaules " sneket galima lygiai kaip apie "moteris kekses"-Bandau pasakt, kad tai riboto mastymo vaisius .
Atsakyti
As pritariu golfai. 100 proc.

Suprantu, kad moterims, kurios susitaike su vyrais, bande juos "islaikyti" ir islaike, nera kitos iseities, kaip pateisinti savo poelgi. Pirmiausia pacioms pries save, nes kitaip nebutu prasmes testi seimynini gyvenima.

Yra seimu, pvz. auginanciu neigalu vaikeli, kurioje vyras ir zmona sugeba rupintis vienas kitu ir islaikyti gerus santykius.

Suprantu, kad vyrui sunku butu seimoje, kur yra merdintis zmogus, neigalus vaikas, isteriska zmona (kai man buvo nervai pakrike, vyro meile sparciai pradejo mazeti smile.gif Nervai praejo - reikalai pasitaise). As nesmerkciau vyro, kuris tuo momentu pasirinktu kita moteri, kita seima, kurioje nera problemu. NESMERKIU, tikrai, gyvenimas yra vienas, ne visi pasiruose ji aukoti. TIK DIDIS ZMOGUS PAJEGIA ATNESTI AUKA. Bet listi tokiam i subine, stengtis ji "susigrazinti". Kam? Del praeities - grazi praeitis niekur nedings. Del meiles? Ta meile su mazochizmo priemaisa - daryk su manim, ka nori, tik buk salia... Nea. Beje, toks "susigrazintas" nesijaucia pazemines moteri sunkia jai valanda, jis jauciasi - susigrazines demesi, jauciasi vertingas savo paties akyse.

Moters gyvenimas irgi vienas. Yra prasmingesniu auku.

Miau
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 07 22, 13:50)
Siaip Zvirbliukui pasiulyciau savo vyro paklausti, kiek kartu jis jau gyveno myledamas dvi moteris? Gal cia jau koks trecias kartas dviprasmiskoj situacijoj? Gi ir apie sia ne pats prisipazino, o tik priremtas irodymu.

As pati jau galvojau ji prispausti, kad pasakytu ar neturi kitu "paklydimu"... Nes pries keleta metu buvo kazkokiu uzuominu, bet nieko taip ir neivyko.

Dabar tai jau neaktualu. Nors, po velniu, kaip sunku i ji ziureti - siandien buvo uzejes i darba. Ir pasiilgau, ir pykstu. Dabar jau labiau pykstu, nes jis ima manim manipuliuoti. Jis nori, kad mes butumem draugai, kad galetu mane matyti. Na. zodziu, kad turetu ir mane butent tam, kam jam ir reikia - draugystei... O pamiegoti nueis pas ja.

O as pati nebezinau, vyti ji dar toliau ar vaidinti feja. Nebezinau, ar noriu ji prisivilioti atgal. Turbut laikas viska sudelios i vietas.

Aciu uz gerus zodziu. ka dabar darau, tai skaitau ir mokausi. Taip ir laikausi, kad nenupuciau nuo proto.
Papildyta @ [mergetime]1090501917[/mergetime]
Vat ir man kirba tokios pat mitys kaip Mew... Ar prasminga man dabar ardytis, kad jis griztu??? O jei panoretu grizti? Kokia salygas kelti?

Gamma, ar po to, kai viskas susitvarke, niekada neabejojai juo? Nekilo noras tikrinti, kaip grizo veliau, perziureti telefono irasus, pasiklausyti, ka kalba? Nes as tokio gyvenimo neistverciau. Esu pavydi, itari, bet per daug isdidi, kad tikrinciau. tai ir kankinuosi.
Atsakyti