Įkraunama...
Įkraunama...

Jis myli mus abi!

QUOTE(simoneta1111 @ 2006 11 09, 16:29)
na matot kol nesat buvusios tokioj situacijoj geraiu nekalbekit, nes apie svetimas problemas kalbeti ir ypac jas spresti yra labai lengva ir paprasta, bet kai pats papuoli i tokia situacija, viska atrodo visikai kitaip, ir elgiesi sau nenuspejamai.

Tai kaip jau cia isskaitet buvom papuole ar nebuvom? g.gif
Koks skirtumas buvo ar nebuvo, bet jeigu atsirado trecias (trecia), tai vadinasi kazkuriam is tu dvieju buvo negerai.
O be to svetimu problemu net nesprendziau, o tik pritariau minciai, kad jeigu tikrai gerai ir vyrui, ir moteriai, neatsiras tas trecias del kurio viskas isirs. O jei isiro, vadinasi gerai (emociskai, psichiskai, dvasiskai, fiziskai) nebuvo bent vienam tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(com @ 2006 11 09, 17:00)
Tai kaip jau cia isskaitet buvom papuole ar nebuvom? g.gif
Koks skirtumas buvo ar nebuvo, bet jeigu atsirado trecias (trecia), tai vadinasi kazkuriam is tu dvieju buvo negerai.
O be to svetimu problemu net nesprendziau, o tik pritariau minciai, kad jeigu tikrai gerai ir vyrui, ir moteriai, neatsiras tas trecias del kurio viskas isirs. O jei isiro, vadinasi gerai (emociskai, psichiskai, dvasiskai, fiziskai) nebuvo bent vienam tai tikrai.

Man tai labai interesna, kada skaitos, kad yr gerai? g.gif Jai aš diedui vienųsyk vietaj jojo mėgstamų batvinių išviriau kopūstų sriubos, tai čia anam jau turi būt blogai, a da vis gerai? Jai anas man čeverykų neišvaksava, tai čia jau man atsisėdus užsisriūbaut kad tatai yr blogai i ait kokia priegula iškotis, a mislyt, kad čia da ne pasaulia pabaiga i viskas yr normoj??? Kap ty tų dalykų išmatuot? g.gif

Aš tai mislyju, kad vaikščiojimus ing kairį ne nuo gera ar bloga gyvenima paraina, ba jei šunį mušt norėsi, tai lazdų visada rasi. A nuog padoruma žmagaus. nuog nora ait kartu visų kelį. I džiaugsmi i vargi. a ne tep, kap dabar visų šlamštų tas reklamas kiša, kad kožnam kiekviena diena turi būt nesibaigianti šventė. Tep nebūna gyvenimi.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 11 09, 17:12)
Man tai labai interesna, kada skaitos, kad yr gerai?  g.gif Jai aš diedui vienųsyk vietaj jojo mėgstamų batvinių išviriau kopūstų sriubos, tai čia anam jau turi būt blogai, a da vis gerai? Jai anas man čeverykų neišvaksava, tai čia jau man atsisėdus užsisriūbaut kad tatai yr blogai i ait kokia priegula iškotis, a mislyt, kad čia da ne pasaulia pabaiga i viskas yr normoj??? Kap ty tų dalykų išmatuot? g.gif

Aš tai mislyju, kad vaikščiojimus ing kairį ne nuo gera ar bloga gyvenima paraina, ba jei šunį mušt norėsi, tai lazdų visada rasi. A nuog padoruma žmagaus. nuog nora ait kartu visų kelį. I džiaugsmi i vargi. a ne tep, kap dabar visų šlamštų tas reklamas kiša, kad kožnam kiekviena diena turi būt nesibaigianti šventė. Tep nebūna gyvenimi.

Man miestietei gana sunkoka skaityt tokius tarmiskus pasisakymus, bet jeigu tamstai taip labiau patinka, ka gi.
Pirmiausia skirkit vaiksciojima i kaire nuo noro skirtis. Vaiksciojimas i kaire atskira tema, vaikscios ir pavalges barscius, ir kopustus. O issiskirti visam laikui nores tas, kuriam tinka ir barsciai, ir kopustai, bet netinkat jus pati.

Atsakyti
QUOTE(com @ 2006 11 09, 17:23)
Man miestietei gana sunkoka skaityt tokius tarmiskus pasisakymus, bet jeigu tamstai taip labiau patinka, ka gi.

Tai jau, vaikeli, teks pasistorot i priprast ba esu gyvasis kultūras paveldas rolleyes.gif

Pirmiausia skirkit vaiksciojima i kaire nuo noro skirtis. Vaiksciojimas i kaire atskira tema, vaikscios ir pavalges barscius, ir kopustus. O issiskirti visam laikui nores tas, kuriam tinka ir barsciai, ir kopustai, bet netinkat jus pati.

Skyrybas ne tep sau prasideda, o nuo pavaikščiajima ing kairį. Bent jau šitoj istorijaj tep buva. I nėr čia ko uodegų sukt i kaltų ieškot - jai diedas yr neatsakingas, tai i neatsakingas. Ba atsakingas, kad i nuais i kairi, padarys viskų, kad tik tatai iki jojo bobos nedaeitų. A čia..."myliu i vienų i kitų nežinau, kų man daryt". Mazgotė, a ne diedas!
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 11 09, 17:29)
Tai jau, vaikeli, teks pasistorot i priprast ba esu gyvasis kultūras paveldas  rolleyes.gif
Skyrybas ne tep sau prasideda, o nuo pavaikščiajima ing kairį. Bent jau šitoj istorijaj tep buva. I nėr čia ko uodegų sukt i kaltų ieškot - jai diedas yr neatsakingas, tai i neatsakingas. Ba atsakingas, kad i nuais i kairi, padarys viskų, kad tik tatai iki jojo bobos nedaeitų. A čia..."myliu i vienų i kitų nežinau, kų man daryt". Mazgotė, a ne diedas!

Nu is karto matos, kad skirtingom kalbom kalbam.
Kas cia gina vyra (dieda -jusu kalba) ir iesko jam pateisinimo? Mazgote, ne mazgote.
Kalbejom apie fraze, jeigu dviems zmonems gerai, tai jie nesiskirs nei del trecio, nei del ketvirto. Si fraze netaikoma konkreciai autorei ar kuriai kitai personai, o abstaktus nieko asmeniskai nelieciantis teiginys ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 11 09, 11:30)
Kiparise, tik neprisišnekėk. Ir dar atsimink tuos savo pasakytus žodžius, kada nors gali iš jų nusijuokti, o gal ir apsiverkti schmoll.gif

Na taip ir maniau, kad mano postą ne visi supras..Argi aš sakau, kad smerkiu kažką ar teisiu.. schmoll.gif Tik išsakiau savo mintį, kad manau, jog būtent taip ir yra.. Neilįs tarp dviejų nei trečias nei penktas, jei jiedu tik vienas į kitą žiūri.. doh.gif O dėl mano juoko ar ašarų-ką žinai-gal aš tai jau patyriau ir savo ašaras jau išverkiau.. g.gif
Atsakyti

[/quote]
Kaip visad taikliai
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ziurint kaip kam patinka,jei patinka kitu trupinius rinkti lai renka. tongue.gif
Atsakyti
2 moteru iskart mylet NEIMANOMA! Imanoma vienu metu mylet zmona, suni, mama, vaikus, bet 2 moteru - niekaip! Jei pamilsta antra, vadinasi pirmai meiles jau nebegali but.
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2006 12 21, 04:10)
2 moteru iskart mylet NEIMANOMA! Imanoma vienu metu mylet zmona, suni, mama, vaikus, bet 2 moteru - niekaip! Jei pamilsta antra, vadinasi pirmai meiles jau nebegali but.

O gal antra moteri myli ne tikra meile? Gal tai tik laikinas susizavejimas, aistra?
Atsakyti
Nesuprantu kaip galima mylėti du, nesuprantu. Sako kad su viena vienoks ryšys su kita kitoks, bet tada gali ir mes imkime ir iš 54 diedulių susikomplektuokime sau vieną misterį tobulybę. Čia jau nemeilė o ieškojimas kažko ko norisi pačiam, čia lyg baimės priimti situacijas tokias kokios jos yra. Juk bliaha muha atsiprašant, gyvenimas nėra viena rožės ir spindintys auskarai.,..... visko yra bet tos krizės mus sustiprina ir klumpame tik tam kad vėl atsikeltume, bet jeigu iš tų klupimų nieko nesuvokia jie tuomet belieka tik gailėtis tokio žmogaus.
Man irgi yra buvę tokia sutiacija.... tačiau aš jos nebenoriu prisiminti.... nes iki dabar esu tokia dūra, kad prikaišioju nuolat...... nu skauda man nu ir ką... .skauda kad negaliu kitaip.....
Atsakyti
labai atsiprasau- ysiterpiu y jusu pasikalbejimus. netyciom uzklydau . ir pamaceu berods Kiparises minty apie tai ,kad tarp dvieju laimingu nera vietos treciam. ok kaip patiks toks variantas: kartu nugyventa daugeu kaip 10 metu, auga penktas bendras vaikelis ir se tau- kita moteris! iseitu taip : virk , skalbk, gimdyk, augink, auklek, slaugyk ir t.t. cia kaip ir viskas gerai/rodos visi laimingi/. o romantika tai kitur, kitai , kitaip...
kaip jums tai? cool.gif
Atsakyti