Įkraunama...
Įkraunama...

Jis myli mus abi!

Dziaugiuosi, kad tau pavyko smile.gif Man labai daug padejo drauge..tiesiog nebijojau kazkam uzsikarti ant kazkieno galvos..uzsilipau konkreciai rolleyes.gif su savo visom problemom, tikrai ne kiekvienas tai gali padaryti smile.gif Na, bet dabar tikrai galiu padeti kitiems thumbup.gif juk draugai tam ir yra (kad galetum jiems kazkada uzsikarti wink.gif )
dar uzsilipau tevams, jie protingi zmones ir nepuole su priekaistais.. Siulau visoms patekusioms i beda, apsidairyti ir nebijoti prabilti ar net pasinaudoti kazkieno petim... Puiku, kad yra toks forumas, tokia tema, (buciau zinojusi, buciau pernai cia valandas praleidusi smile.gif) Patarimai gal ir nepadeda (ne vieno etapo siuo atveju neprasoksi, deja, kol pats visko iki galo neisgyvensi, neissikamuosi, tol nepradesi gyventi toliau), bet nesijausti vieninteliai tokiai pamestajai jau yra gerai smile.gif

Labai gerai man pasake drauges vyras: "Isivaizduok, kad uz tavo nugaros(praeitis) yra siuksliu kibiras, tu ji paspiri ir eini toliau" wink.gif bent jau pradziai taip paspardyti tikrai verta smile.gif
Beje, voveriuk, jei nori kartais moraliskai padeti kai kuriom merginom, tai zinok, puikiai galetum .. wink.gif Vyriskos paramos (gero zodzio ir patarimo) ypac tokiais atvejais reikia..Tikrai, tikrai.. Taip butu kur kas joms (turiu galvoje Dainuska, Zvirbliuka ir kt. besiskiraincias ar pakliuvusias i panasia padeti moteriskes) naudingiau ir sveikiau, nei skaityti, kad visi vytrai tokie ir ko jos nepadare, kad jie isejo ir t.t. Tai, ne priekaistas, o prasymas, jei ka wink.gif
Atsakyti
Aiste, tu tikrai labai sauni ir nuosirdi moteris. Aciu!
Pasakyk, kokiame knygyne galima nusipirkti ta knyga, kuria tu minejai "As padovanijau jai savo vyra"(kazkaip panasiai vadinasi)
Atsakyti
Pirkau Rimi parduotuveje autoriaus nebepamenu "dovanoju tau savo vyra" smile.gif Labai gal banalu, ne kazkoks sedevras, bet i tema siandienineje tavo situoacijoje wink.gif dar jei neskaitei, paskaityk "Madam siandien pareis veliau" irgi pakelianti nuotaika (juk to tau siandien labiausiai ir reikia! smile.gif), apie stipria moteri smile.gif (bet toooli grazu ne feministe)
Zinok, labai tave suprantu, tavo vaikutis dar labai labai mazas, reikes issupuoti, ismyluoti..O zmogus, kuriuo tikejai, su kuriuo planavai uzauginti si maza zmogeliuka, kurio paglbos tikejaisi-tave isdave paciu sunkiausiu momentu. Linkiu tau kuo greiciau susigaudyti savyje, apsispresti...ar galesi tu tai pakesti, patiketi, kad pasikeis?..o gal geresne iseitis eiti savais keliais-jei jis ne seimos zmogus, cia ne tavo problemos.. Gal ir vaiku daugiau domesis atskirai gyvendamas? Tada yra savo pliusu-laisvi vakarai, savaitgaliai wink.gif juk gyvendama kartu to neturetum (jis ta laika isnaudotu tau jau zinomiems tikslams)..na, bet kiekvienas atvejis yra ypatingas ir tik tau nuspresti, ka daryti-tik nenuvertink saves.Tas aukojimasis del vaiko, kad jis turetu teva yra labai slidus reikalas.. Paskaityk straipsniu (geru psichologu) apie issiskyrusiu tevu vaiku psichologija...suprasi, kad kartais skyrybos yra geresne iseitis. vaikams geriau tureti abu tevus atskirai, nei abu nelainmingus, besiriejancius kartu (labai nukencia bendravimo su vaiku kokybe).
Turiu labai daug ka pasakyti ir niekaip neiseina trumpai wink.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as ta knyga cia prisiskaiciusi........labai lengvai skaitosi. Sunku pasakyti ar ji idomi, bet ispudi dideli man paliko, dar dabar vis galvoju....sestadieni nusipirkau, o per sekamdieni as ja perskaiciau....... thumbup.gif Kaip tik knygyne ispardavimas buvo, tik 7 lt. mokejau......siaulietem galiu duoti paskaityti jeigu idomu.....wink.gif
Atsakyti
QUOTE (aiste26 @ 2004 08 16, 10:24)
...suprasi, kad kartais skyrybos yra geresne iseitis. vaikams geriau tureti abu tevus atskirai, nei abu nelainmingus, besiriejancius kartu (labai nukencia bendravimo su vaiku kokybe)...

clap_1.gif clap_1.gif ...labai teisingai aiste26 pasake.
Atsakyti
QUOTE(vilko_puse @ 2004 07 21, 11:44)
zvirbli, teisingai pasielgei. dar kas labai svarbu tokiose situacijose - pazvelgti i viska is salies. uzduoti tuos prakeiktus skaudzius klausimus ir atsakyti i juos tiesiai sviesiai, negailint saves. na pvz, ar mano diedas turi kita boba? kiek procentu, kad jis nori buti su manim? ar as noriu tokio gyvenimo? kiek sansu, kad abu liksim? kiek sansu, kad jis pasikeis? kiek prilauso nuo manes? ar galesiu tai pamirsti? ar noriu, kad mano vaikai matytu toki pvz is tevo? del ko gyvenu su juo: turto, vaiku, saves, nenoro kazka keisti? ar mano gyvenimas baigsis, jei su juo issiskirsiu? ir tt. klausimu begales. i juos atsakineti reikia saziningai. tada paaiskes. aisku, sprendimas nelengvas, bet ji priimti reikia. kai tempiasi guma, verdi tose paciose nesibaigianciose aiskinimosi sultyse, mazai kas paaiskeja. ech, patarineti labai lengva, vykdyti sunku. kai as buvau arti tokios situacijos, itarinejimu stadijoje, is karto kalbejau apie skyrybas. aiskinausi su tariama merga, klausiau drauges forumietes patarimo, ji man atsake blaiviai, be iliuziju. diedui pasakiau, kad turiu teise zinoti, turiu teise spresti, reikalavau pagarbos sau, o jis gali daryti ka nori. daugiau nieko nesiaiskinau, i telefonus nelindau. jei nieko negaliu pakeisti, darysiu, kaip man patogiau. kiekviena situacija skirtinga, as daviau tik universalius patarimus.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100 procentų tiesos.................
Atsakyti
QUOTE(braske 8 @ 2006 11 06, 10:17)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 100 procentų tiesos.................

O kaip dabar gyvena temos autorė????????
Atsakyti
Na as irgi persaiciau sia temele, idomu butu suzinoti kaip sekasi Zvirbliui. Gal kas zinot.
Atsakyti
Gal busiu uzmetyta ir apmetyta, bet temos autorei noriu pasakyt, kad mano nuomone kategoriskai-jei tarp dvieju zmoniu viskas gerai, joks trecias ar trecia niekada neilis.. unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiparise @ 2006 11 09, 01:52)
Gal busiu uzmetyta ir apmetyta, bet temos autorei noriu pasakyt, kad mano nuomone kategoriskai-jei tarp dvieju zmoniu viskas gerai, joks trecias ar trecia niekada neilis.. unsure.gif  doh.gif

Kiparise, tik neprisišnekėk. Ir dar atsimink tuos savo pasakytus žodžius, kada nors gali iš jų nusijuokti, o gal ir apsiverkti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 11 09, 11:30)
Kiparise, tik neprisišnekėk. Ir dar atsimink tuos savo pasakytus žodžius, kada nors gali iš jų nusijuokti, o gal ir apsiverkti schmoll.gif

O ka ji tokio pasake? Gal jau ir juokesi, ir verke, bet juk tai tikrai taip ir yra, kur dviems gerai, ten treciam vietos nera.
Atsakyti
QUOTE(com @ 2006 11 09, 13:25)
O ka ji tokio pasake? Gal jau ir juokesi, ir verke, bet juk tai tikrai taip ir yra, kur dviems gerai, ten treciam vietos nera.

na matot kol nesat buvusios tokioj situacijoj geraiu nekalbekit, nes apie svetimas problemas kalbeti ir ypac jas spresti yra labai lengva ir paprasta, bet kai pats papuoli i tokia situacija, viska atrodo visikai kitaip, ir elgiesi sau nenuspejamai.
Atsakyti