Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa apie viską

QUOTE(Germinė @ 2012 12 09, 22:52)
124cm 24kg mano Berniukas
Nu kad mėtai,skaičiau,bet kažkaip nepritaikiau sau  ax.gif
Aš gi irgi prasituštinau- 2 maišai 100L ir 15 mažiukų po 30...
Ir,žinokit,nebeperku panoms,va kokia aš susivaldanti  bigsmile.gif

tai tau striukių siųst- žieminių, pavasarinių, odinę? Aš irgi nebepirksiu. Pirmas ir pagrindinis dalykas yra tas, kad iš viso nėra kur tų rūbų ir nešiot. Mažius į mokyklą su uniforma šiaušia, paskui namie. Paskui į treniruotes, nes VRC jau baigėm, ir vėl namie. Na į pramogas, į kiną, į tetrą- bet tiek kie turėjau- joks vaikas nesunešiotų. Va su batais kitaip. Batus sunešioja. Bet aš ir striukių turiu kiekvienam paskaitys dabar kas ir sakys- o jos dar verkia, kad pašalos mažos.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 12 09, 21:52)
..
Ir,žinokit,nebeperku panoms,va kokia aš susivaldanti  bigsmile.gif

o tai kaip tu jas ruošiesi aprengti? taigi išauga? manoji vienas kelnes išsitraukė - nu per trumpos, ir dabar suku galvą - jos 134 ar 140 buvo pirktos/ HM drabužiai siauri, tai diržą įvėrus tinka. bet dydžiai nukarpyti ir nebežinau ką pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 09 gruodžio 2012 - 23:05
Tai gal kai išaugs nupirks. Nebus tokia žvėrė.
O tu vaiką į parduotuvę bandei nusivest ir pamatuot?
Dėl susivaldymo- vat aš pamatau kas man gražu- bac ir nuperku. Nei reik, nei nieko- bet perku. Paskui lentyna lūžta. Su mažium tai irgi kita kalba, nuo jo reik turėt atskirą- slaptą lentyną, jis gi persirenginėja visais drabužiais. Jei nežiūrėt- persirengs mažiausia septynis kartus, ir visur užsidės po kokį klecką, arba neužsidės, bet vis tiek jau rengtasis- suvels ir sukiš. Reik skalbti. Kai sumažini tą gilimybę rangstytis- bent jau man daug lengviau.
Atsakyti
paprastai perku internetu - pigiau, o ano kaime HM nėra. parduotuvių ilgiai skiriasi.

ale koks puošeiva biggrin.gif Manajai persirenginėjimai, matavimaisi - tragedija, pageidauja drabužius rasti prie lovos. Mėgsta tik batus matuotis, tai jau hobis. biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai yra žiaurus dalykas. Pvz. jei pramiegi kiek mokyklą- tai kol dviejų golfukų ir džemperiuko neapsirengia ir nenusirengia- nė iš vietos.
į mokyklą uniforminis tik švarkelis. džinsiukai be pribumbasų labai ryškių vietoj uniforminių leidžia.
Tai va- išeina į mokyklą su vienom, pareina persimauna. Pažaidžia, tada persimauna pavalgo pietus, tada persimauna ir jau kažkur einam. Grįžus persimauna dar vienus. Aišku sugalvojau vieną veiksmingą dalyką- neapkenčia mautis pėdkelnes. Tai va dabar tokia tvarka- kiek kartų kelnes nori persimaut- tai tie kartų ir pėdkelnes.
Su viršutiniais drabužiais dar neaptikau, kas būtų jam nemėgiamo.
O su batais- čia tai irgi. Duksis tų batų turi kaip šimtakojis- pereina jam. Nuo kito šimtakojo. Tai mažius irgi per dieną persimautų keliolika porų.
Atsakyti
njoooo... stilistas....
bet kai vaikas nenori matuotis - irgi nieko gero. Reikėjo pasimatuoti vasarinius džinsiukus, Takko - reikia tookio modelio ir ne kitokio. Aišku, paėmiau dviejų dydžių. Pirmajame įstrigo ir vos ne su pasivoliojimais doh.gif Palaukiau už parduotuvės ribų. Po dviejų savaičių ėjom matuotis vėl dry.gif Raukėsi raukėsi, bet pasimatavom be garsų ir scenų.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 12 09, 22:43)
o tai kaip tu jas ruošiesi aprengti?
Kol kas abi turi mažiausiai metams į priekį vien savo spintose.Ir dar antresolėse yra užslaptintų naujų,iš siuntinio.Kadangi Pupa mažesnė,jai atliks nuo Vyšnios,o nuo jos mažiukei.Rūbeliai geri,iš JK.Pupa aplamai nesudėvi,tai Aguona turi daug ir gražių.Va po Vyšnaitės tai ....Aš tokia lengva pasijutau atidalinus.Nesąmonė kažkokia skuduruose skęsti.Ir dar,būdavo.ką pamačius vis perku.Ai,va tunika graži,neturi-mada gi.O sijonėlis su raukinukais...Gumyčių didžiulis komodos stalčius,auskariukų dėžės dėželės...O juk kada sudėvės?Mokykloj uniformos,parėjus persirengia ir savaitę išvaikšto.Išeigai turi.Vasarą sode šortai ir maikės.Kad pritutinti stalčiai ir ten,bet turi savo mėgiamus,kur joms patogūs suptis ir po medžius karstytis.Sijonai ten schmoll.gif
QUOTE(alfija @ 2012 12 09, 22:35)
tai tau striukių siųst- žieminių, pavasarinių, odinę?
Va žieminės į kiemą reikėtų,gaila su gera pūkine tą drangaliuką išleist ax.gif Aš siuntimo išlaidas tau kompensuosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 10 gruodžio 2012 - 01:31
žiūriu, kad visoms su tais drabužiais panašiai. Pas mus irgi tiek pritiūtinta, kad kai ką ištraukiu ir iškart reikia dėti prie konteinerio, kadangi jau būna išaugta. Man juk kas siūlydavo tai ir imdavau, drabužiai ir avalynė geri, pačiai pinigų leisti nereikia. Dabar pasakiau stop, nes nėra reikalo skudurais apaugti, ką iki šiol sėkmingai darau. Vat dar visą spintą sunešiosim ir tada, kai reikės pirkti iš savo kišenės, tai tikrai tokių kiekių nebus. Tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2012 12 10, 02:52)

hihihi.gif tikėkis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 12 10, 02:30)
Kol kas abi turi mažiausiai metams į priekį vien savo spintose.Ir dar antresolėse yra užslaptintų naujų,iš siuntinio.Kadangi Pupa mažesnė,jai atliks nuo Vyšnios,o nuo jos mažiukei.Rūbeliai geri,iš JK.Pupa aplamai nesudėvi,tai Aguona turi daug ir gražių.Va po Vyšnaitės tai ....Aš tokia lengva pasijutau atidalinus.Nesąmonė kažkokia skuduruose skęsti.Ir dar,būdavo.ką pamačius vis perku.Ai,va tunika graži,neturi-mada gi.O sijonėlis su raukinukais...Gumyčių didžiulis komodos stalčius,auskariukų dėžės dėželės...O juk kada sudėvės?Mokykloj uniformos,parėjus persirengia ir savaitę išvaikšto.Išeigai turi.Vasarą sode šortai ir maikės.Kad pritutinti stalčiai ir ten,bet turi savo mėgiamus,kur joms patogūs suptis ir po medžius karstytis.Sijonai ten  schmoll.gif Va žieminės į kiemą reikėtų,gaila su gera pūkine tą drangaliuką išleist  ax.gif Aš siuntimo išlaidas tau kompensuosiu.

geriausia kompensacija yra kad tiktų ir galėtų nešiot. Daugiau nieko ir nereikalaujama smile.gif .
tik parašyk kada tu laisva. Ryt- poryt. Maždaug kad orientuotis kada tu galėsi pasiimti. Į A.Ž visą tą info sumesk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 10 gruodžio 2012 - 09:15
QUOTE(alfija @ 2012 12 10, 09:11)
geriausia kompensacija yra kad tiktų ir galėtų nešiot. Daugiau nieko ir nereikalaujama smile.gif .
tik parašyk kada tu laisva. Ryt- poryt. Maždaug kad orientuotis kada tu galėsi pasiimti. Į A.Ž visą tą info sumesk.

Galiu nuvežt, kitą savaitę pro šalį trauksiu.
Atsakyti
Germine, taip ir žinok, viskas bus perduota per Sunutę. Ji labai noriai pasisiūlė- tai aš labai noriai ir perduosiu.
Atsakyti