Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai plepa apie viską

QUOTE(Germinė @ 2012 12 19, 12:37)
Į Infekcinę tavo Žiogą uždaryti.Visam gyvenimui.Jis nešiotojas ir platintojas.Va,kiek jau susirgo... doh.gif

va aš irgi taip galvoju, kad čia kažkas ne taip. P. galva susvaigo, ieškojo ieškojo ligų. Dokumentus atsiėmę į kitą mokyklą bėgo ir...nei ligų, nei į kitą mokyklą išėjo. Liko. Bet infekcinė tai ta, kur mes dar nebuvom nusiųsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 12 19, 11:46)
labai negražus mokytojos vaidmuo.
Apie mokytojus aš tik patylėt...
Prikapsėjo,pribrendo.Pupą perkeliu į Vyšnios mokyklą po atostogų.Mergaitė vakar pasakė klasiokams.Reakcija :"Yes,pagaliau išeini" Mane tokia reakcija nustebino,nes ji -ramus ir draugiškas vaikas.Kai papasakojo,pasiūliau paklausti vaikų,kodėl jie džiaugiasi.Šiandien paklausė.Paaiškinimai tokie keisti,tarsi nesitikėjo klausimo ir nesugalvojo atsakymo.Pvz: tu žiauri g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 19 gruodžio 2012 - 12:56
Kas čia per matai šitie. Visiems. Su mokykla. Duksis tiesiog išimtis. Labai patenkintas.
O aš nebijau apie mokytojas nieko pasakyti, net tai kad jos jau senos.
Atsakyti
Mergaitės, aš šoke blink.gif Rytoj mano vaikui Kalėdinis vakarėlis mokykloje. Šiandieną per klasės susirinkimą auklėtoja pasakė, kad labai geras vieno berniuko mamos pasiūlymas - į vakarėlį atsinešti šampano (ta mamytė prieš kelias savaites per tėvų susirinkimą apie "šampaniuką" vis kalbėjo, bet mes pamanėme, kad ji apie vaikišką šampaną kalba). Viena mergaitė paklausė "kokio šampano? tikro?" Auklėtoja atsakė "tai kad kitokio nebūna". Vaikai (išskyrus berniuką, kurio mama tokį genialų pasiūlymą pateikė) sutriko, pradėjo sakyti, kad jie gal nenori, tai auklėtoja pasakė "taigi jūs jau penktokai". Pravalas doh.gif Ir nežinau ką daryti - jei apsimesiu durne ir užklausiu auklėtojos apie kokį ten šampaną kalba ėjo, kentės mano vaikas (per tėvų susirinkimą iškėliau klausimą dėl berniukų leksikos - jie mergaites ištisai vadina kalėmis, šliundromis, žiurkėmis, pys... mašinomis ir pan.), tai kitą dieną auklėtoja išsikvietė mano vaiką ir išbarė, kad man skundžiasi ir verkšlena. Aš labai nenoriu vaiko leisti į vakarėlį, bet ji nori. Visiškai nežinau ką daryti ir kaip elgtis.
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2012 12 19, 16:31)
Mergaitės, aš šoke  blink.gif  Rytoj mano vaikui Kalėdinis vakarėlis mokykloje. Šiandieną per klasės susirinkimą auklėtoja pasakė, kad labai geras vieno berniuko mamos pasiūlymas - į vakarėlį atsinešti šampano (ta mamytė prieš kelias savaites per tėvų susirinkimą apie "šampaniuką" vis kalbėjo, bet mes pamanėme, kad ji apie vaikišką šampaną kalba). Viena mergaitė paklausė "kokio šampano? tikro?" Auklėtoja atsakė "tai kad kitokio nebūna". Vaikai (išskyrus berniuką, kurio mama tokį genialų pasiūlymą pateikė) sutriko, pradėjo sakyti, kad jie gal nenori, tai auklėtoja pasakė "taigi jūs jau penktokai". Pravalas  doh.gif Ir nežinau ką daryti - jei apsimesiu durne ir užklausiu auklėtojos apie kokį ten šampaną kalba ėjo, kentės mano vaikas (per tėvų susirinkimą iškėliau klausimą dėl berniukų leksikos - jie mergaites ištisai vadina kalėmis, šliundromis, žiurkėmis, pys... mašinomis ir pan.), tai kitą dieną auklėtoja išsikvietė mano vaiką ir išbarė, kad man skundžiasi ir verkšlena. Aš labai nenoriu vaiko leisti į vakarėlį, bet ji nori. Visiškai nežinau ką daryti ir kaip elgtis.

Tai jums reikia apsimesti ne "durne", o tiesiai šviesiai paklausti mokytojos. Jeigu tylėsite, tai ir vyks visokie nesusipratimai. Mokytoja vaiką išbarė dėl skundimosi ir jūs ką? Tylite ir bijote? Reikia eiti ir viską išsiaiškinti. Kokios čia gali būti baimės?
Apskritai stebiuosi, kad tokie dalykai vyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2012 12 19, 13:31)
Mergaitės, aš šoke  blink.gif  Rytoj mano vaikui Kalėdinis vakarėlis mokykloje. Šiandieną per klasės susirinkimą auklėtoja pasakė, kad labai geras vieno berniuko mamos pasiūlymas - į vakarėlį atsinešti šampano (ta mamytė prieš kelias savaites per tėvų susirinkimą apie "šampaniuką" vis kalbėjo, bet mes pamanėme, kad ji apie vaikišką šampaną kalba). Viena mergaitė paklausė "kokio šampano? tikro?" Auklėtoja atsakė "tai kad kitokio nebūna". Vaikai (išskyrus berniuką, kurio mama tokį genialų pasiūlymą pateikė) sutriko, pradėjo sakyti, kad jie gal nenori, tai auklėtoja pasakė "taigi jūs jau penktokai". Pravalas  doh.gif Ir nežinau ką daryti - jei apsimesiu durne ir užklausiu auklėtojos apie kokį ten šampaną kalba ėjo, kentės mano vaikas (per tėvų susirinkimą iškėliau klausimą dėl berniukų leksikos - jie mergaites ištisai vadina kalėmis, šliundromis, žiurkėmis, pys... mašinomis ir pan.), tai kitą dieną auklėtoja išsikvietė mano vaiką ir išbarė, kad man skundžiasi ir verkšlena. Aš labai nenoriu vaiko leisti į vakarėlį, bet ji nori. Visiškai nežinau ką daryti ir kaip elgtis.

nono.gif fool.gif
Administracinių teisės pažeidimų kodeksas numato administracinę atsakomybę – baudą nuo 50 iki 100 litų tėvams ar globėjams (rūpintojams) už nepilnamečių iki 16 metų pasirodymą viešosiose vietose esant girtiems, taip pat už jų alkoholinių gėrimų ir kitų svaigalų, pagamintų naudojant spiritą, vartojimą ar turėjimą.

Administracinių teisės pažeidimų kodekso (toliau – ATPK) 178 str. 4 d. – 1, ATPK 178 str. 5 d. – 3, pagal ATPK 178 str. 6 d. – 1, pagal ATPK 178 1 str. 2 d. – 2, pagal ATPK 181 str. 2 d. – 2.

Atsakyti
Liute drinks_cheers.gif thumbup.gif
Pas mus nulinuko mokytojoms buvo siūlymas pirkti šampaną šventinei dovanai, kategoriškai nesutikau- alkoholis ir mokykla nesuderinama visiškai doh.gif schmoll.gif
Pippi, tikrai pakalbėk, net dvyliktokai neturi teisės net galvot apie šampaną mokykloj schmoll.gif
Atsakyti
Šampano. Ko taip prastai- degtinę nešasi paprastai penktokai.
Pradedu suprast, kad ta laukta pasaulio pabaiga vis dėl to atėjo. Nuo mokyklų prasidėjo. Labai viliuosi jog vis dėl to vaikiško šampano pasiūlė.
O šiaip neleisčiau ir tiek. Maža kas ko nori, net savas vaikas. Saugiau , rodos, ten nenuėjus.

Išleidau vertintojas. Buvo musm visiems labai smagu. Pajuokavom, pasidžiaugėm. Duksis grįžo iš lazerių šou. Jie kaip penktokai taip papramogavo ir praleido mokyklines Kalėdas. Kažkodėl be šampano. visiškas pravalas, reiškias. O jau penktokas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 19 gruodžio 2012 - 16:38
http://www.technolog...dine_navigacija
aš nelabai toleruoju ir vaikišką šampaną-tai pratinimas gi
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 12 19, 17:37)
q
Šampano. Ko taip prastai- degtinę nešasi paprastai penktokai.
Pradedu suprast, kad ta laukta pasaulio pabaiga vis dėl to atėjo. Nuo mokyklų prasidėjo. Labai viliuosi jog vis dėl to vaikiško šampano pasiūlė.
O šiaip neleisčiau ir tiek. Maža kas ko nori, net savas vaikas. Saugiau , rodos, ten nenuėjus.
Išleidau vertintojas. Buvo musm visiems labai smagu. Pajuokavom, pasidžiaugėm. Duksis grįžo iš lazerių šou. Jie kaip penktokai taip papramogavo ir praleido mokyklines Kalėdas. Kažkodėl be šampano. visiškas pravalas, reiškias. O jau penktokas bigsmile.gif

Alfija, kada bus ivertinimas rankose? Kaip viskas praejo?
Atsakyti
Vaikas kruvinom ašarom rauda ir maldauja, kad auklėtojai nieko nesakyčiau. Aš ją suprantu; kai rudenį nuėjau į mokyklą su auklėtoja pasikalbėti (buvau mandagumo įsikūnijimas biggrin.gif), tai kurį laiką mano vaikui tik dvejetus iš savo dalyko rašė doh.gif. Mes jau su kai kuriais tėvais buvome susiorganizavę pas direktorių eiti kalbėtis (nes po paskutinio tėvų susirinkimo supratome, kad su auklėtoja kalbėtis yra beviltiška), bet subyrėjo ta mūsų kompanija, nes tėvai paprasčiausiai pradėjo savo mergaites į kitas mokyklas perkėlinėti.
Man tai apskritai keista pati mintis girdyti savo mokinius - penktokus! - šampanu (tuo labiau, kad klasėje yra keli tiesiog nevaldomi vaikai, mėgstantys per pamoką su kėde pasišvaistyti ar mergaitėms galvas į suolą patrankyti; tai kas dėsis kai jie dar išgers?). Ji ką - iš mėnulio iškritusi? Nu visiškai nemąsto. Dukra sakė, kad jie klasėje nubalsavo ne už tikrą, bet už vaikišką šampaną (tikro šampano norėjo tik trys berniukai).
Atsakyti
QUOTE(jurgaite @ 2012 12 19, 18:01)
Alfija, kada bus ivertinimas rankose? Kaip viskas praejo?

penktadienį turėsiu jau rankose. Žinok, manau kad gerai, jei sakė ateis į svečius sesės aplankyti, ir pažiūrėt kai ji jau vaikščios , čia ir mums ir vaikams taip sakė, tai manau jog viskas gerai. Laukiu dabar už uodegos laimę nusitvėrus laikau.
Papildyta:
Tiksliai pasaulio pabaiga. Reik manyt mano Duksiui tiesiog pasisekė ir su klase ir su auklėtoja. Na žinoma, jam pasisekė dar ir todėl, kad vaikai tai didesnė pusė tu kur arba darželyje buvo toj pačioj grupėj, arba nuo kiemo, ir gretimo kiemo. Bet ir su aukėtoja pasisekė. Ji su tais vaikais trečiadieniais mėgsta pakeliauti(klasės valandėlė) tai į boulingą jie ein visi, tai į kiną, tai į Pučkorius važiuoja, tai į ekskursiją. Mintys apie šampanus jos nekankina. Dovanom labai linksmai apsikeitė. Išsitraukė paskui tyliai susidarė sąrašą kas ko nori. Kas pamiršo ko jau ištrauktasis nori- auklėtojos į ausį paprašai, norų sąrašą parodo ir gerai.
Aš įsivaizduoju va tokias vaiko ašaras, tai žinoma baisu- taigi užsityčios galutinai. Keiskit mokyklą ir jūs. Į mūsų klasę ateitit, kaip tik laisva vieta yra.
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2012 12 19, 17:54)
http://www.technolog...dine_navigacija
aš nelabai toleruoju ir vaikišką šampaną-tai pratinimas gi

fainas leopardas.
Šiaip dėl vaikiško šampano, tai aš jį toleruoju, nes man pačiai jis visai skanus. Kažkaip labai nesureikšminu to pratinimo, dėl tos priežasties, kad jie vis tike mato jog per šventes mes tą tikrą šampaną geriam, ir vyną geriam. Kad saikingai išgerti yra normalus reiškinys. Kaip gyvenimas, žodžiu.
Tu geriau sakyk kaip tu šiandien jautiesi, gal jau kiek ramiau ir tvirčiau?
Atsakyti