QUOTE(jurgaite @ 2012 12 19, 18:01)
Alfija, kada bus ivertinimas rankose? Kaip viskas praejo?
penktadienį turėsiu jau rankose. Žinok, manau kad gerai, jei sakė ateis į svečius sesės aplankyti, ir pažiūrėt kai ji jau vaikščios , čia ir mums ir vaikams taip sakė, tai manau jog viskas gerai. Laukiu dabar už uodegos laimę nusitvėrus laikau.
Papildyta:
Tiksliai pasaulio pabaiga. Reik manyt mano Duksiui tiesiog pasisekė ir su klase ir su auklėtoja. Na žinoma, jam pasisekė dar ir todėl, kad vaikai tai didesnė pusė tu kur arba darželyje buvo toj pačioj grupėj, arba nuo kiemo, ir gretimo kiemo. Bet ir su aukėtoja pasisekė. Ji su tais vaikais trečiadieniais mėgsta pakeliauti(klasės valandėlė) tai į boulingą jie ein visi, tai į kiną, tai į Pučkorius važiuoja, tai į ekskursiją. Mintys apie šampanus jos nekankina. Dovanom labai linksmai apsikeitė. Išsitraukė paskui tyliai susidarė sąrašą kas ko nori. Kas pamiršo ko jau ištrauktasis nori- auklėtojos į ausį paprašai, norų sąrašą parodo ir gerai.
Aš įsivaizduoju va tokias vaiko ašaras, tai žinoma baisu- taigi užsityčios galutinai. Keiskit mokyklą ir jūs. Į mūsų klasę ateitit, kaip tik laisva vieta yra.
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2012 12 19, 17:54)
http://www.technolog...dine_navigacija
aš nelabai toleruoju ir vaikišką šampaną-tai pratinimas gi
fainas leopardas.
Šiaip dėl vaikiško šampano, tai aš jį toleruoju, nes man pačiai jis visai skanus. Kažkaip labai nesureikšminu to pratinimo, dėl tos priežasties, kad jie vis tike mato jog per šventes mes tą tikrą šampaną geriam, ir vyną geriam. Kad saikingai išgerti yra normalus reiškinys. Kaip gyvenimas, žodžiu.
Tu geriau sakyk kaip tu šiandien jautiesi, gal jau kiek ramiau ir tvirčiau?