Ar kas atradote koki super duper bronzanta veidui ? As is naturaliu tik Hauschkos turejus, bet nepasakyciau , kad labai patiko

Sveikos, gal kuri radot natūralių namų kvapiųjų vandenų papildymų, kuriuos galima būtų įsipilti į buteliukus ir pamerkti pagaliukų, kad kvapą patalpoje skleistų?

QUOTE(Hippie @ 2013 01 13, 20:37)
Sveikos, gal kuri radot natūralių namų kvapiųjų vandenų papildymų, kuriuos galima būtų įsipilti į buteliukus ir pamerkti pagaliukų, kad kvapą patalpoje skleistų? 

Bazinis aliejus (aš sunaudoju netyčia įsigytus rafinuotus) ir į jį mėgiami eteriniai aliejai

QUOTE(Pink Martini @ 2013 01 13, 23:04)
Bazinis aliejus (aš sunaudoju netyčia įsigytus rafinuotus) ir į jį mėgiami eteriniai aliejai
Nedideliam kambariui užtenka, plius reikia nepamiršti dažniau apversti pagaliukus ir karts nuo karto papildomai įlašinti EA. Jie greičiau nusikvepia nei sintetiniai aromatai 

Gal galima sužinot proporcijas - kiek bazinio ir kiek eterinio ?
Atsiprašau už

QUOTE(baltagėlė @ 2013 01 15, 18:12)
Visada iš akies, ml niekada neskaičiuoju

Galų gale, jei pasirodys per stipru - užsuksite ir palaipsniui trumpam galima atidarinėti arba perpilti į nekvėpintą kitą bazinį aliejų

Gal zinot ar macadamia natural oil produktai turi bjauriuku, nerandu sudeties

QUOTE(ZBITKA @ 2013 01 20, 00:14)
Su blogiukais

Kadangi aš nemoku nagrinėti sudėties, gal pasakysit ar "Margarita" ir "Rasa" kosmetikos geros/vidutinės/prastos sudėties?

QUOTE(Emixsit @ 2013 01 20, 00:40)
Kadangi aš nemoku nagrinėti sudėties, gal pasakysit ar "Margarita" ir "Rasa" kosmetikos geros/vidutinės/prastos sudėties? 

Margarita turi liniją "Ekologiška", tačiau skurdokos sudėties. Tarkim, jei naudoju šį šampūną ir skystą rankų muilą, tai kondicionierių ar veido kremą renkuosi kokybiškesnį. Rasa visa su blogiečiais.
Margaritos ekologiška linija čia išvardinta
Biok laboratorijos dar Ecodenta priemonės su padoria sudėtimi, bet kai domėjausi buvo gal pora pastų, dabar žiūriu daugiau, reikės prie progos pažiūrėt

QUOTE(Emixsit @ 2013 01 20, 00:40)

prastos sudeties ir ekologiska Margaritos taip pat
QUOTE(Pink Martini @ 2013 01 20, 01:42)
Biok laboratorijos dar Ecodenta priemonės su padoria sudėtimi, bet kai domėjausi buvo gal pora pastų, dabar žiūriu daugiau, reikės prie progos pažiūrėt 

Toli gražu Ecodentai iki ekologiškos dantų pastos, neveltui sertifikato neturi

QUOTE(Pink Martini @ 2013 01 20, 00:42)
Margarita turi liniją "Ekologiška", tačiau skurdokos sudėties. Tarkim, jei naudoju šį šampūną ir skystą rankų muilą, tai kondicionierių ar veido kremą renkuosi kokybiškesnį. Rasa visa su blogiečiais.

QUOTE(Jurgitakar @ 2013 01 20, 10:01)
prastos sudeties ir ekologiska Margaritos taip pat
Ačiū