Rekomenduokit gera lupu balzama itin sausom lupom!!!!!! Mastau apie weleda,dr.hauschka,suki,melvita JMO,ar gal dar ka kita galit rekomenduot,nes tokiu oru net skauda lupas nuo sausumo.....
QUOTE(Ramint@ @ 2013 01 20, 16:02)
Man sis labai patinka, nes ir kiekis pakankamai didelis ir labai skalsus

man tai jis nepatiko, kondicionierius taip pat

QUOTE(Jurgitakar @ 2013 01 20, 16:50)
As tokius muilus esu atsisiuntus
jie jums nesausina odos? turiu ta mango butter soap, tai man kazkoks nemalonus jausmas su juo rankas nusiplovus

QUOTE(shemsa @ 2013 01 21, 12:58)
Rekomenduokit gera lupu balzama itin sausom lupom!!!!!! Mastau apie weleda,dr.hauschka,suki,melvita JMO,ar gal dar ka kita galit rekomenduot,nes tokiu oru net skauda lupas nuo sausumo.....
Man patinka Burts Bees ir Badger Balm su kakavos sviestu

QUOTE(shemsa @ 2013 01 21, 13:58)
Esu turejusi visus isskyrus Melvita.... Man visi patiko ir apsaugodavo lupas nuo issausejimo, kai karta buvo kaip alergine reakcija, lupos trukinejo, buvo ypatingai sausos naudojau weleda, greit susitvarke

QUOTE(Ramint@ @ 2013 01 21, 15:24)
Esu turejusi visus isskyrus Melvita.... Man visi patiko ir apsaugodavo lupas nuo issausejimo, kai karta buvo kaip alergine reakcija, lupos trukinejo, buvo ypatingai sausos naudojau weleda, greit susitvarke 

Ir kuris labiausia patiko?
QUOTE(*benigna* @ 2013 01 21, 13:45)
jie jums nesausina odos? turiu ta mango butter soap, tai man kazkoks nemalonus jausmas su juo rankas nusiplovus 

va uz tai, kad gal puse metu jie stovi, kol kas dar neisbandyti, bet pirma karta girdziu, kad jie sausina, kiek girdejau atsiliepimu, visos gyre, o naudoja ne tik rankom, bet ir kunui ir tt...

o va kol pati neisbandziau, nieko negaliu garantuoti

Papildyta:
girdejau geru atsiliepimu apie Hurraw! Balm lupoms

retsykiais medum patepkite lupas ir siek tiek palaikykite, tokias alia "kaukes lupoms" darykit, man visad apramina ir apgydo lupas

Nuostabus dalykas tokiu oru, išgijusios net baisiausios raudoniausios lūpos, tiek man, tiek MB

QUOTE(shemsa @ 2013 01 21, 15:32)
Ir kuris labiausia patiko?
Net nzn visi patiko labai

Man labiausiai patinka JMO, bet kai kurioms maiso per stiprus kvapas, o as jokio erzinancio kvapo nepastebiu

Melvita, labai sausas, kitų surašytų nesu turėjusi, bet iš naudojamų rekomenduoju sante ir Logona

QUOTE(Petitgrain @ 2013 01 21, 23:33)
Kvapas labai neutralus, toks vos salstelėjęs, Jis toks riebus, bet ne "aliejuotas", ta prasme daugiau pasitepus lūpas nepradeda blizgėt, tekėt