Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 89 tema

Rekomenduokit gera lupu balzama itin sausom lupom!!!!!! Mastau apie weleda,dr.hauschka,suki,melvita JMO,ar gal dar ka kita galit rekomenduot,nes tokiu oru net skauda lupas nuo sausumo.....
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 01 20, 16:02)
Man sis labai patinka, nes ir kiekis pakankamai didelis ir labai skalsus smile.gif

man tai jis nepatiko, kondicionierius taip pat schmoll.gif nuo sampuno pleiskanu atsirado, nuolat galva niezti, plaukai lieka labai susivele, kondicionierius negelbsti, mazai drekina unsure.gif

QUOTE(Jurgitakar @ 2013 01 20, 16:50)
As tokius muilus esu atsisiuntus

jie jums nesausina odos? turiu ta mango butter soap, tai man kazkoks nemalonus jausmas su juo rankas nusiplovus g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 01 21, 12:58)
Rekomenduokit gera lupu balzama itin sausom lupom!!!!!! Mastau apie weleda,dr.hauschka,suki,melvita JMO,ar gal dar ka kita galit rekomenduot,nes tokiu oru net skauda lupas nuo sausumo.....

Man patinka Burts Bees ir Badger Balm su kakavos sviestu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 01 21, 13:58)

Esu turejusi visus isskyrus Melvita.... Man visi patiko ir apsaugodavo lupas nuo issausejimo, kai karta buvo kaip alergine reakcija, lupos trukinejo, buvo ypatingai sausos naudojau weleda, greit susitvarke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 01 21, 15:24)
Esu turejusi visus isskyrus Melvita.... Man visi patiko ir apsaugodavo lupas nuo issausejimo, kai karta buvo kaip alergine reakcija, lupos trukinejo, buvo ypatingai sausos naudojau weleda, greit susitvarke smile.gif

Ir kuris labiausia patiko?
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2013 01 21, 13:45)
jie jums nesausina odos? turiu ta mango butter soap, tai man kazkoks nemalonus jausmas su juo rankas nusiplovus g.gif

va uz tai, kad gal puse metu jie stovi, kol kas dar neisbandyti, bet pirma karta girdziu, kad jie sausina, kiek girdejau atsiliepimu, visos gyre, o naudoja ne tik rankom, bet ir kunui ir tt... 4u.gif smile.gif
o va kol pati neisbandziau, nieko negaliu garantuoti 4u.gif
Papildyta:

girdejau geru atsiliepimu apie Hurraw! Balm lupoms 4u.gif
retsykiais medum patepkite lupas ir siek tiek palaikykite, tokias alia "kaukes lupoms" darykit, man visad apramina ir apgydo lupas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 21 sausio 2013 - 14:55
user posted image

Nuostabus dalykas tokiu oru, išgijusios net baisiausios raudoniausios lūpos, tiek man, tiek MB wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 01 21, 15:32)
Ir kuris labiausia patiko?

Net nzn visi patiko labai blush2.gif
Atsakyti

Man labiausiai patinka JMO, bet kai kurioms maiso per stiprus kvapas, o as jokio erzinancio kvapo nepastebiu g.gif Man vos vos jauciasi cirusai ir jie neerzina, man net patinka, toks lengvas citrusiu kvapas rolleyes.gif Dar is isvardintu bandziau Melvita, tai nerekomenduoju, labai kietas ir sunkiai tepasi, istirpdziau su aliejais ir pasidariau ranku kauke doh.gif Dr.Hauschka taip pat siuo metu turiu, tai jis labiau maitinantis, o ne drekinantis, labai greitai lupos vel sausos buna g.gif
Atsakyti

Melvita, labai sausas, kitų surašytų nesu turėjusi, bet iš naudojamų rekomenduoju sante ir Logona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2013 01 21, 22:33)
Melvita, labai sausas, kitų surašytų nesu turėjusi, bet iš naudojamų rekomenduoju sante ir Logona 4u.gif

Kaip to Sante kvapas? riebus jis? neteko bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2013 01 21, 23:33)
Kaip to Sante kvapas? riebus jis? neteko bandyti smile.gif

Kvapas labai neutralus, toks vos salstelėjęs, Jis toks riebus, bet ne "aliejuotas", ta prasme daugiau pasitepus lūpas nepradeda blizgėt, tekėt smile.gif
Atsakyti