Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 89 tema

QUOTE(shemsa @ 2013 01 21, 11:58)
Rekomenduokit gera lupu balzama itin sausom lupom!!!!!! Mastau apie weleda,dr.hauschka,suki,melvita JMO,ar gal dar ka kita galit rekomenduot,nes tokiu oru net skauda lupas nuo sausumo.....

Kitų nesu bandžiusi, bet žiemos metu man Weledos "Everon" pats tinkamiausias. thumbup.gif Sunkus jis toks, gerai lūpas maitina. O lūpos mano labai probleminės, greitai skilinėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 22 sausio 2013 - 03:27
Pirkau SUKI paakių kremą iš ebay ir žiūriu, keletą savaičių nenaudojau ir žiūriu, kažkoks geltonas luobas užsidėjęs. Turbūt pasenusį pardavė. unsure.gif Gaila 100lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 01 22, 04:26)
Kitų nesu bandžiusi, bet žiemos metu man Weledos "Everon" pats tinkamiausias.  thumbup.gif Sunkus jis toks, gerai lūpas maitina. O lūpos mano labai probleminės, greitai skilinėja.

Man jo skonis nepatiko, bet del drekinimo tikrai geras.

QUOTE(micefee @ 2013 01 24, 15:32)
Pirkau SUKI paakių kremą iš ebay ir žiūriu, keletą savaičių nenaudojau ir žiūriu, kažkoks geltonas luobas užsidėjęs. Turbūt pasenusį pardavė.  unsure.gif Gaila 100lt.  doh.gif

O neina datos pasitikrint? Gal i Suki parasyt ir paklaust galima kas kaip? Manau gali but tiesiog nuo kontakto su oru 'apdziuves' pavirsius ar persiskirste ingridientai g.gif Man buna, kad kokie kremai su pompa ar ispylimu per dangteli nenaudojant kuri laika pridziusta ant galiuko, tai isivaizduoju, kad cia taip pat...
Atsakyti
Dar lupom geras kremukas is Martina Gabhardt, tik jis ne piestuko formos o kaip kremukas
Atsakyti
Gal zinot koki Leave in kondicionieriu, bet nepurskiama. Naudojau ilga laika Alba Botanica, bet dabar neimanoma parsisiust ir iherb del italiskos muitines verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 01 25, 13:56)
Gal zinot koki Leave in kondicionieriu, bet nepurskiama. Naudojau ilga laika Alba Botanica, bet dabar neimanoma parsisiust ir iherb del italiskos muitines verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Man JMO 'citrus & neroli' pats paciausias - kitus tik kelis nepurskiamus bandzius, bet neprilygsta JMO.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 25, 17:06)
Man JMO 'citrus & neroli' pats paciausias - kitus tik kelis nepurskiamus bandzius, bet neprilygsta JMO.

O kuom jis tau taop patinka,kaip naudoji?po jo dar naudoji seruma?
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 01 25, 13:56)
Gal zinot koki Leave in kondicionieriu, bet nepurskiama. Naudojau ilga laika Alba Botanica, bet dabar neimanoma parsisiust ir iherb del italiskos muitines verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Man JMO Bare kondiškė tam nereali smile.gif nenuplaunu, kartais net sausus plaukus tepu. Nesuriebina, pridrėkina, neleidžia galams pūstis.

Beje, šiandien pirmą kartą išbandžiau Dr.Bronner muilą - kokia puta gera, kvapas patiko ( Almond). Oda labai švelni liko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 01 25, 17:15)
O kuom jis tau taop patinka,kaip naudoji?po jo dar naudoji seruma?

Naudoju ant dregnu plauku kaip nenuplaunama kondicionieriu (bandzius esu ir nuplauti, t.y. kaip paprasta kondicionieriu, tik kad stovi jis lentynos, o ne prie vonios, tai nuplaunant ir pamirstu naudot). Padrekina plauku, palengvina sukavima, neleidzia jiems veltis. Patinka, kad nesuriebaluoja net ant sausu plauku tepant. Tepu dregnus plaukus mazdaug nuo puses link galiuku, dar kartais likuciu ant ranku perbraukiu ties pakausiu ar is nugaros prie kaklo, nes tos vietos man labiau pasivelt linke. Bet nesuriebaluoja nei galu, nei per visa ilgi teptu plauku.

Daugiau nieko netepu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 25 sausio 2013 - 20:42
QUOTE(shopingas @ 2013 01 25, 15:06)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 25, 16:06)

O kur jo galima isigyti, kur pigiausias? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 25, 17:06)

sis ? 4u.gif http://www.naturisim...=...nics&hair=1
Atsakyti