Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 89 tema

QUOTE(Cherry_ @ 2013 01 27, 13:05)

taip 4u.gif
Merginos kuris is AO sampunu labiausiai tiktu ploniems plaukams, kai galvos oda riebaluojasi greiciau o pats plaukas sausokas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 01 27, 14:30)
taip 4u.gif
Merginos kuris is AO sampunu labiausiai tiktu ploniems plaukams, kai galvos oda riebaluojasi greiciau o pats plaukas sausokas doh.gif

AO=Aubrey Organics? Jeigu taip, tai tikrai tiks jų šampūnas su Caliguala (ar kažkaip panašiai vadinasi blush2.gif ). Mano plaukai tokie pat, plius dar niežtinti galvos oda. tai labai pagelbėjo, niežulys dingo. Va to paties kondicionieriaus tai nelabai mano plaukai suprato doh.gif Bet šampūnas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2013 01 28, 13:50)
AO=Aubrey Organics? Jeigu taip, tai tikrai tiks jų šampūnas su Caliguala (ar kažkaip panašiai vadinasi  blush2.gif ). Mano plaukai tokie pat, plius dar niežtinti galvos oda. tai labai pagelbėjo, niežulys dingo. Va to paties kondicionieriaus tai nelabai mano plaukai suprato  doh.gif Bet šampūnas  thumbup.gif

Taip AO tai aubrey organics biggrin.gif reiks zvilgtelt bigsmile.gif vakar ziurinejaus tai issirinkau GB balancing su rosmarinu ir pipirmete sampuna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 01 28, 14:32)
Taip AO tai aubrey organics biggrin.gif reiks zvilgtelt  bigsmile.gif vakar ziurinejaus tai issirinkau GB balancing su rosmarinu ir pipirmete sampuna ax.gif

KA atsitaikiai savo veido prieziurai is naturaliu priemoniu,ka karfoji vis?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 01 28, 15:02)
KA atsitaikiai savo veido prieziurai is naturaliu priemoniu,ka karfoji vis?

Veidui kartoju 4u.gif
Suki - cukrinis bei creamy foaming prausikliai, paakiu kremukas, tonikai ( bet palyginus su Thayers tai jie man tokie stiprus atrodo tad juos naudoju pakaitom jei matau kad paberia, ar siaip veido oda nelygi pasidaro, didziausias ju minusas labaiiii grauzia jei patenka i akis)
Dr. Hauschka - toned day cream, valomaji pieneli, rejuvenating kaukyte
Thayers tonika su agurku
Weleda skin food - kartais patepu ir veida jei pasausejimu kokiu atsiranda
Materiaaromatica alieju misinys nakciai
Na ir ivairus moliai, ju paturbinimai is aroma-zone molio kaukytems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 01 28, 15:31)
Veidui kartoju 4u.gif
Suki -  cukrinis bei creamy foaming prausikliai, paakiu kremukas, tonikai ( bet palyginus su Thayers tai jie man tokie stiprus atrodo tad juos naudoju pakaitom jei matau kad paberia, ar siaip veido oda nelygi pasidaro, didziausias ju minusas labaiiii grauzia jei patenka i akis)
Dr. Hauschka - toned day cream, valomaji pieneli, rejuvenating kaukyte
Thayers tonika su agurku
Weleda skin food - kartais patepu ir veida jei pasausejimu kokiu atsiranda
Materiaaromatica alieju misinys nakciai
Na ir ivairus moliai, ju paturbinimai is aroma-zone molio kaukytems thumbup.gif

o tu suki cukrini kaip paprasta prausikli kasdien naudoji ar kaip sveitikli daugiau pora kart i savaite? o ka plaukam ir is dekorativines atsitaikiai?
AS VIS DAR BANDYMUOSE ESU, O TAU TONINIS NEKEMSA PORU?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 01 28, 15:39)
o tu suki cukrini kaip paprasta prausikli kasdien naudoji ar kaip sveitikli daugiau pora kart i savaite? o ka plaukam ir is dekorativines atsitaikiai?
AS VIS DAR BANDYMUOSE ESU, O TAU TONINIS NEKEMSA PORU?

cukrinuka naudoju kokius 3k i savaite..... Plaukams tai vienareiksmiskai Philip martins - Babassu sampunas bei maple moisturising balzamas, 4 season drekinanti kauke wub.gif taip pat JMO citrus detangleris, Alba botanica nenuplaunamas balzamas, organics excellece mint sampunas, AO sampunai bei balzamai, siaip plaukams patinka daugelis gamintoju, plauku galiukams patikes JMO serumas bei Philip martins roziu wub.gif
o kunui weleda valdo bei JMO su hauschka biggrin.gif dar philip martins sviestas-zvake, kazkas nerealaus, sunkus, gerai drekinantis, fainas kvepas... turiu berods tropic wub.gif
o hauschkos kremukas nekimsa visiskai, tepu ant dregnos odos, pirmiausia keli lasiukai JMO vit. c serumo tada biskutis kremo sumaisau kartu ir tepuosi, vesiuoju sezonu idealiai tinka thumbup.gif
dekoratyvine pas mane pagrinde hauschka - seseliai, bronzantas, skystas bronzantas phyt's - tusas terre d'oc - mineraline, lupoms priemones, philip martins - kremine pudra, tusas
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 01 28, 19:31)
cukrinuka naudoju kokius 3k i savaite..... Plaukams tai vienarei
daugelis gamintoju, plauku galiukams patikes JMO serumas bei Philip martins roziu wub.gif
o kunui weleda valdo bei JMO su hauschka biggrin.gif dar philip martins sviestas-zvake, kazkas nerealaus, sunkus, gerai drekinantis, fainas kvepas... turiu berods tropic wub.gif
o hauschkos kremukas nekimsa visiskai, tepu ant dregnos odos, pirmiausia keli lasiukai JMO vit. c serumo tada biskutis kremo sumaisau kartu ir tepuosi, vesiuoju sezonu idealiai tinka thumbup.gif
dekoratyvine pas mane pagrinde hauschka - seseliai, bronzantas, skystas bronzantas phyt's - tusas terre d'oc -  mineraline, lupoms priemones, philip martins - kremine pudra, tusas

Kur perkate philip martins priemones uk

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2013 01 28, 20:15)
Kur perkate philip martins priemones uk
4u.gif

ju oficialiam psl http://www.philipmartins.uk.com/
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2013 01 03, 16:01)
gal kas galetu parekomenduoti kosmetikos linija misriai raudonuojanciai linkusiai kimstis odai? unsure.gif isvis, kokie gamintojai turi serijas tokio tipo odai? kiek radau, tai avene, bet sudetis tai toli grazu ne naturali... unsure.gif

Žinau, kad turi kremų su šaltalankių aliejumi:

Iš lietuvių - Marmozel
Iš amerikiečių - Aubrey Organics
Iš vokiečių - Dr. Hauschka

smile.gif
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2013 01 21, 12:58)
Rekomenduokit gera lupu balzama itin sausom lupom!!!!!! Mastau apie weleda,dr.hauschka,suki,melvita JMO,ar gal dar ka kita galit rekomenduot,nes tokiu oru net skauda lupas nuo sausumo.....

Nauji Uoga uoga lūpų balzamai superiniai.

Dar yra tokia Biokosmetikos akademija, kuri irgi gamina labai gerą lūpų balzamą.
Atsakyti
QUOTE(Idioma @ 2013 01 30, 00:10)
Žinau, kad turi kremų su šaltalankių aliejumi:

Iš lietuvių - Marmozel
Iš amerikiečių - Aubrey Organics
Iš vokiečių - Dr. Hauschka
smile.gif
Papildyta:
Nauji Uoga uoga lūpų balzamai superiniai.

Dar yra tokia Biokosmetikos akademija, kuri irgi gamina labai gerą lūpų balzamą.

kuris DH kremukas su šaltalankiu? 4u.gif
Atsakyti
Man irgi patinka Dr. Hauscka priemones. wub.gif wub.gif bigsmile.gif Naudoju dabar prausikli, bandziau toniko miniuka ir zadu pirkti visa pakuote. Prausiklis siek tiek sausina oda. Pries prausiant prausikliu naudoju makiazo nuemeja ir kt. prausikli, nes prausiant su Dr. Hauscka prausikliu oda jau turi buti svari. Aliejuka riebiai odai bandziau, bet dabar man jo nereikia- nestumo metu issausejo oda. nestuke.gif nestuke.gif Dienai naudoju melisu krema. Dar artimiausiu metu zadu uzsisakyt pienelio meginuka..Nors siaip nesu pieneliu megeja.
Siandien nusipirkau Weleda Iris naktini krema, nes su granatais siek tiek per lengvas..Nors irisu rado visu tipu odai, man pasirode siek tiek riebokas g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 30 sausio 2013 - 21:07