[quote=Nidulia,2013 03 28, 22:57]
yra jau gatavas Weledos rozmarinu vanduo:)
Galite ir I sampuna, kondicionieriu, ilasinti rozmarinu ea, pantenolio ipilti.
pasidarykite galvos odai kavos ar druskos pilinga, kad poros issivalytu ir galvos oda kvepuotu, kad deguonis I saknis patektu, tada plaukuciai kvepuos ir neslinks.
Koki losjona susiraskite su kofeinu. As turiu losjona su kofeinu. Jis patinka plaukams, tik as tingiu terliotis:)
I sveikata mergaites
Papildyta:
Taip, skaiciau cia forume apie Weledos vandeni, bet visai buvau apie ji pamirsusi, kol nepriminete

Itraukiu i savo pirkiniu sarasiuka, juo labiau, kiek pamenu geri atsiliepimai buvo
Cia jau su nuo kavos likusiais tirsciais daryti ta pilinga su druska? Tik idomu, ar lengvai paskui issiplauna, ypac mano atveju, turint ilgus, besisiausiancius, garbanotis linkusius ir dar siuo metu issausejusius plaukus

As ir buvau purkusi losjona plaukams, bet eilini eurovaistineje, tai taip ir nereguliariai juo naudojausi, vis pritruksta sau daugiau laiko, kai mazius demesio reikalauja

Tiesa, skaiciau jums patinka Laveros mangu linija plaukams, as ir ja zadu siustis ir ismeginti, tikiuosi patiks plaukams
Papildyta:
As butent tik ji, laveros savaiminio I krema, ir naudoju

Ta, didziaja pakuote, kur skirta ir veidui ir kunui.
[/quote]
As vis bijau tu savaiminio idegio kremu, nes man niekad nera pavyke graziai jais issitepti, o gal tiesiog nevykusius kremus bandziau

Todel labiau domiuosi tais lengvais kuno pieneliais su siokia tokia spalva, bet Laveros savaiminio idegio krema knieti isbandyti
Ir kokie jusu atsiliepimai?
Nera to tokio nemalonaus kvapo, koks paprastai budingas tokio pobudzio kremams, lengvai tepasi, nelieka dryziu?