Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 89 tema

visi naturaus kremai, taip pat ir kremai su SPF-kazkuom kvepia. Nelabai aisku, vis tik, kas jus domina?
Nera naturaliu kremu kvepainciu sintetinemis braskemis ar arbuzais. Apskritai, kam reikalingas kremas su SPF aktyviai kvepiantis?? Bites prisivilioti?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 kovo 2013 - 16:28
QUOTE(Nidulia @ 2013 03 28, 18:28)
visi naturaus kremai, taip pat ir kremai su SPF-kazkuom kvepia. Nelabai aisku, vis tik, kas jus domina?
Nera naturaliu kremu kvepainciu sintetinemis braskemis ar arbuzais. Apskritai, kam reikalingas kremas su SPF aktyviai kvepiantis?? Bites prisivilioti?smile.gif

As neturiu omenyje sintetiniu kvapu smile.gif kadangi gyvenu ispanijoje, cia saules labai daug, tad praktiskai kasdiena paprasta kuno krema man reikia keisti i kuno krema su spf, ir noretusi isigyti keliu skirtingu kokiu kvapu, buna gi naturaliu kuno kremu kvepianciu ivairiu skoniu smile.gif sakau gal ir su spf kazko panasaus yra, kad butu galima pasirinkti is daugiau skirtingu kvapu (pvz: obuolinio, granatu ar avietinio kokio smile.gif ) ..
Kadangi visokiu sintetiniu kvepalu as nemegstu, man kvepiantis kuno kremas juos atstoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z-baby: 28 kovo 2013 - 17:02
aa, dabar aiskiau:)
kiek as turejau kremu su spf, ti jie ne kazi ka kvepia:)
Atsakyti
QUOTE(Z-baby @ 2013 03 28, 17:01)
Gal kuri iš jūsų matėte natūralų kūno kremą su apsauga nuo saulės?  Kažkaip nerandu niekur g.gif

Iherbe kaip tik vakar maciau kazkokia nauja linija, tai spf kremu kunui turejo ir su kvapu (pamenu tik pina colada), bet kaina apie $30 (sudeties dar neziurejau). Nezinau kokia jusu oda, bet man spf neuztenka normaliam padrekinimui, o ir daznai sunkiau geriasi/slysta jie, tai as tepuosi paprasta krema + spf po to.
Atsakyti
Laveros purskiamas kremas vaikams su spf, gerai tepasi ir susigeria.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 28, 21:25)
Iherbe kaip tik vakar maciau kazkokia nauja linija, tai spf kremu kunui turejo ir su kvapu (pamenu tik pina colada), bet kaina apie $30 (sudeties dar neziurejau). Nezinau kokia jusu oda, bet man spf neuztenka normaliam padrekinimui, o ir daznai sunkiau geriasi/slysta jie, tai as tepuosi paprasta krema + spf po to.

Puiki mintis! thumbup.gif
man irgi paprastas spf nedrekina pakankamai schmoll.gif , bet taip daryti as kazkaip nesumasciau kad teptis ant virsaus paprasto kremo doh.gif Tada kaip ir problemele mano dingsta, nes paprastu kuno kremu as turiu geru ir 'skaniu' 100% Pure, tai ant ju ir tepsiu spf be kvapo thumbup.gif
Tik va man irgi nelabai patinka kad tie spf tokie slidus nesusigeria, reikes isbandyt Laveros, aciu Nidulia uz pasiulyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 03 28, 12:23)
man atrodo, kad temos pradzioje yra nuoroda I vaido valyma aliejais. Labai efektyvus dalykas. Kas galvoja, kad riebiai veido odai negalima aliejaus, nes tai irgi riebalas-labai klysta. Aliejus-ne riebalai o omega rugstys ir dirba principu-riebalas stumia riebala. Drauges, kurias priverciau pasidaryti tokius aliejinius veido valymus, pripazino, kad po ju net oda traukia ir oda reikalauja kremo, kaip gerai isvalomos poros.
Alyvuogiu aliejus labiausiai tinka kuno odos valymui-prausimui
Veido odos valymams-reikia lengvu alieju, drekinanciu,. Pagal mano konspektus, idealiausia -1. Sezamo seklu aliejus+ arganas
2. kameliju aliejus, 3. Granatu seklu aliejus-bet jis labia jau klampus, kaip ricinos aliejus.
galima imaisyti nimbamedzio-jis gerai valo, juoduju indiskuju kmynu al.

"Apie veido valymą aliejumi skaitykite ČIA ir ČIA!!!"
Pirmame puslapyje, pirmame informaciniame poste, beveik pabaigoje-paieskokite ir paskaitykite.

Plauku aliejines kauke: Teisingai jus parasite, taip idealiausia. As ir, manau duguma merginu, su ranksluosciais nezaidzia, tiesiog sutepkite plaukus, suriskite ar susekite I kuoduka, ir vaiksciokite pusdieni, kol tvarkotes namie. Po to , isplaukite sampunu.
I plauku kauke lasinami et. al pagal poreiki
rozmarinu-skatina plauku augima, stiprina saknis
arbatmedziu, levandu-nuima niezuli galvos odos

Galite priedu ilasinti: pantenolis, silkas, qufermenti, fitokeratinai......
fantazijoms near ribu:)
Pasiskaitykite apie priedu poveiki ir atsirinkite kokiu jums reikia veidui ir plaukams , www aromanatural.lt, skyrelyje "kosmetikos gamybai"

Didelis aciu, Nidulia, už konsultacija 4u.gif būtinai pasiskaitinesiu ir kas neaisku klausiu smile.gif reikes įsigyti aliejų, nes iki siol jais savęs nelepinau, nors turbut be reikalo. Tiesa, uzsisakiau Trilogy ersketroziu aliejų, bandysiu juo tepti strijas ant krūtinės, atsiradusias po gimdymo.Manau ir veido odai tai geris smile.gif dar noriu puiklapiu aliejaus stiprinti veido kapiliarus. Dėl plauku tai taip, didesnis vargas su tuo ranksluosciu vaikščioti, bet efektas gal didesnis smile.gif manau ismeginsiu rozmarinu EA, nes plaukai tokie pavargę
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2013 03 28, 11:51)
Biotekoje (Herkaus Galerijoje) pilnas pasirinkimas smile.gif

Ačiū visoms už pagalbą :> Teks paieškot, nes jau ties paskutiniais savo kondicionieriaus lašais, kuris nelabai man patiko.
O dėl kaukių, tai pamėginsiu tept arganų aliejų (galvoju, gal su sezamų dar pamaišyt, nežinau net) ant drėgnų plaukų ir palaikyt per naktį. O Laveros mangų kauke reiks pasidomėt irgi.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 03 28, 21:12)
Laveros purskiamas kremas vaikams su spf, gerai tepasi ir susigeria.

Nidulia, o gal bandėte Laveros savaiminio idegio krema? Nors siaip bandau atrasti drekinanti kūno krema/pieneli, kuris po truputi dar ir parudintu. Turiu omeny ne savaiminio idegio kremus, bet kaip kad yra maksiminiai nivea, johnsons ir t.t. pieneliai suteikiantys siokio tokio idegio efektą, gal yra natūralių geru tokio pobūdžio kremu. Kiek žiūrėjau naturisimo.com yra Elemental herbology toks kremukas, nors atsiliepimai neispudingi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 28 kovo 2013 - 21:19
QUOTE(Joviva @ 2013 03 28, 21:59)
manau ismeginsiu rozmarinu EA, nes plaukai tokie pavargę

yra jau gatavas Weledos rozmarinu vanduo:)
Galite ir I sampuna, kondicionieriu, ilasinti rozmarinu ea, pantenolio ipilti.
pasidarykite galvos odai kavos ar druskos pilinga, kad poros issivalytu ir galvos oda kvepuotu, kad deguonis I saknis patektu, tada plaukuciai kvepuos ir neslinks.
Koki losjona susiraskite su kofeinu. As turiu losjona su kofeinu. Jis patinka plaukams, tik as tingiu terliotis:)
I sveikata mergaites 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Joviva @ 2013 03 28, 22:16)
Nidulia, o gal bandėte Laveros savaiminio idegio krema? Nors siaip bandau atrasti drekinanti kūno krema/pieneli, kuris po truputi dar ir parudintu. Turiu omeny ne savaiminio idegio kremus, bet kaip kad yra maksiminiai nivea, johnsons ir t.t. pieneliai suteikiantys siokio tokio idegio efektą, gal yra natūralių geru tokio pobūdžio kremu. Kiek žiūrėjau naturisimo.com yra Elemental herbology toks kremukas, nors atsiliepimai neispudingi smile.gif

As butent tik ji, laveros savaiminio I krema, ir naudoju smile.gif Ta, didziaja pakuote, kur skirta ir veidui ir kunui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 kovo 2013 - 22:02
[quote=Nidulia,2013 03 28, 22:57]
yra jau gatavas Weledos rozmarinu vanduo:)
Galite ir I sampuna, kondicionieriu, ilasinti rozmarinu ea, pantenolio ipilti.
pasidarykite galvos odai kavos ar druskos pilinga, kad poros issivalytu ir galvos oda kvepuotu, kad deguonis I saknis patektu, tada plaukuciai kvepuos ir neslinks.
Koki losjona susiraskite su kofeinu. As turiu losjona su kofeinu. Jis patinka plaukams, tik as tingiu terliotis:)
I sveikata mergaites 4u.gif
Papildyta:

Taip, skaiciau cia forume apie Weledos vandeni, bet visai buvau apie ji pamirsusi, kol nepriminete 4u.gif Itraukiu i savo pirkiniu sarasiuka, juo labiau, kiek pamenu geri atsiliepimai buvo smile.gif

Cia jau su nuo kavos likusiais tirsciais daryti ta pilinga su druska? Tik idomu, ar lengvai paskui issiplauna, ypac mano atveju, turint ilgus, besisiausiancius, garbanotis linkusius ir dar siuo metu issausejusius plaukus g.gif As ir buvau purkusi losjona plaukams, bet eilini eurovaistineje, tai taip ir nereguliariai juo naudojausi, vis pritruksta sau daugiau laiko, kai mazius demesio reikalauja smile.gif Tiesa, skaiciau jums patinka Laveros mangu linija plaukams, as ir ja zadu siustis ir ismeginti, tikiuosi patiks plaukams smile.gif
Papildyta:

As butent tik ji, laveros savaiminio I krema, ir naudoju smile.gif Ta, didziaja pakuote, kur skirta ir veidui ir kunui.
[/quote]

As vis bijau tu savaiminio idegio kremu, nes man niekad nera pavyke graziai jais issitepti, o gal tiesiog nevykusius kremus bandziau schmoll.gif Todel labiau domiuosi tais lengvais kuno pieneliais su siokia tokia spalva, bet Laveros savaiminio idegio krema knieti isbandyti smile.gif
Ir kokie jusu atsiliepimai? 4u.gif
Nera to tokio nemalonaus kvapo, koks paprastai budingas tokio pobudzio kremams, lengvai tepasi, nelieka dryziu?
Atsakyti
Galvos odos pilingui, kaip ir kuno pilingui, geriau nudoti ne isgertos kavos tirscius o malta kava, nes siuo atveju jusu oda gaus kofeino, kas odai labia naudinga.
Pasidarykite su druska pilingiuka galvos odai, tikrai gerai issiplaus, juk ji tirpsta.
Taip, meginkite Laveros mangu sampuna, mangu kauke ir Sante brilliant care kondicionieriu. Weledos rozmarinu vandeni.
Laveros savaiminis: kvapo tokio slykstaus, kaip sintetinu savaiminiu-tikrai nera. Kazkoks gal siek tiek yra, nes medziaga, kuri suteikia ta idegi, turi stupru specifini kvapa (DHA kazkas ten.....) tai ne pienelis, bet ir ne tirstas kremas, kurio neimanoma tepti. Kazkas per viduri. Man gaunasi graziai, lygiai. Bet as viso kuno netepu, dauzniausiai-veida, kakla, pecius, krutine.
Jei jums gaunasi nelygiai, suorais, greiciausiai pries tepantis savaim. id. kremu, nepasidarote gero kuno pilingo. Be kuno pilingo niekada nesigaus graziai, nes negyvos odo lasteles paruduos labiau,kitur bus sviesiau-ne kas.
Atsakyti