Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 89 tema

Sveikos. skaitau apie jusu diskusija apie galvos pilinga su kava. sakykite, ar kava (neuzplikinta) maisyti reikia su paprasta druska ir tiek? po to to masazoti galvos oda, ar dar kaip nors paruosti ta misini, uzpilti vandeniu ar dar kitaip? g.gif 4u.gif beje, druska pas mus namie labai smulki su jodu, ar tokia tiktu? blush2.gif mano plaukai labai slenka, tai labai uzkliuvo toks pilingas bigsmile.gif

galbut kuri ruosiates sakytis is violey? lb norecia prisijungti su pora prekiu blush2.gif
Atsakyti
Intelektuale, aš darau paprastai: kava+cukrus/druska. Arba tik druska. Kuo smulkesnė, tuo geriau, ne taip braižoma oda. Tada sušlapinu galvos odą po dušu, ir į darbą: mišinuką ant odos ir švelniai pirštais sukalioju smile.gif Išplaunu su šampūnu (nes darau ant neplautos galvos).
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 03 31, 08:32)
Intelektuale, aš darau paprastai: kava+cukrus/druska. Arba tik druska. Kuo smulkesnė, tuo geriau, ne taip braižoma oda. Tada sušlapinu galvos odą po dušu, ir į darbą: mišinuką ant odos ir švelniai pirštais sukalioju  smile.gif Išplaunu su šampūnu (nes darau ant neplautos galvos).

aciu Arguendo 4u.gif kol sulaukiau atsakymo, pabandziau tik su kava, nes pabijojau druskos biggrin.gif deja, sausa oda bruzinau, bet kava buvau su vandeniu sudrekinus gerokai, tai panasiai gavosi. bet kita karta zinosiu, kad suslapinti galvos oda blush2.gif reziume, plaukai taaaaaaip issipute isdziuve, kaip liutas dabar atrodau biggrin.gif o kaip tik ruosiames i svecius biggrin.gif nepadeda nei sisntetiniai silkai, niekas. dar ka pastebejau, kad pas mane vienoj vietoj galvos odoj visada pleiskanu daug budavo, bet tik toj vietoj (nesuprasdavau kodel) ir niezedavo, tai issiplove pleiskanos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 03 31, 08:32)
Intelektuale, aš darau paprastai: kava+cukrus/druska. Arba tik druska. Kuo smulkesnė, tuo geriau, ne taip braižoma oda. Tada sušlapinu galvos odą po dušu, ir į darbą: mišinuką ant odos ir švelniai pirštais sukalioju  smile.gif Išplaunu su šampūnu (nes darau ant neplautos galvos).

O gal galit pasidalint kaip dažnai tą pilingą darote? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2013 03 31, 11:20)
O gal galit pasidalint kaip dažnai tą pilingą darote? biggrin.gif  4u.gif

Kaip kada, bet į porą savaičių bent kartą pasidarau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Intelektuale @ 2013 03 31, 10:43)
aciu Arguendo 4u.gif  kol sulaukiau atsakymo, pabandziau tik su kava, nes pabijojau druskos biggrin.gif deja, sausa oda bruzinau, bet kava buvau su vandeniu sudrekinus gerokai, tai panasiai gavosi. bet kita karta zinosiu, kad suslapinti galvos oda blush2.gif reziume, plaukai taaaaaaip issipute isdziuve, kaip liutas dabar atrodau biggrin.gif o kaip tik ruosiames i svecius biggrin.gif nepadeda nei sisntetiniai silkai, niekas. dar ka pastebejau, kad pas mane vienoj vietoj galvos odoj visada pleiskanu daug budavo, bet tik toj vietoj (nesuprasdavau kodel) ir niezedavo, tai issiplove pleiskanos bigsmile.gif

Taip, purumo suteikia drinks_cheers.gif Bet čia kaip kam- vienom patinka, kitoms nepatinka. smile.gif Aha ir aš pastebėjau, kad po pylingų galvos oda labai švari, be jokių pleiskanėlių, pirštu braukiant nieko "nerandu" biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
lyginant LAVERA mangu kauke ir SANTE briliantu kondicionieriu,tai pastarasis daaaug labiau patinka mano ilgiems, besiveliantiems plaukams, metų atradimas jis mano, bus kartojamae drąsiai, tačiau laveros mangai kartojami nebebus 4u.gif
Atsakyti
Mačiau Nidulia rašė, kad vien aliejinių kaukių plaukams neužtenka. Kadangi tik jas ir naudojau, tai apie pirktines nieko nežinau. Pas mane šaknys riebios, galai sausi, gal kas rekomenduotumėt kokią kaukę rinktis turint tokius plaukus? smile.gif
Atsakyti
o kaip šviesiaplaukėms pylingai su kava? manau gali plaukus patamsinti g.gif
na kažkodėl kiek skeptiškai žiūriu, bet gal kada pamėginsiu cukrumi papylinguoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2013 03 31, 17:47)
Mačiau Nidulia rašė, kad vien aliejinių kaukių plaukams neužtenka. Kadangi tik jas ir naudojau, tai apie pirktines nieko nežinau. Pas mane šaknys riebios, galai sausi, gal kas rekomenduotumėt kokią kaukę rinktis turint tokius plaukus? smile.gif

šiaip ar taip, šaknims kaukės nereikia, o suasiems galams bet kas tiktų. Man patinka senas geras sante BC pakaitomis, toliau laveros rožių sakyčiau, na ir dėl vėlimosi senteurs de sud kondiškė, kažkaip taip ir vadinasi, besiveliantiems plaukams g.gif
apskritai, laveros kondicionieriai/ plaukų kaukės man patys geriausi, kiek esu bandžiusi. Dar JMO leave in'ai thumbup.gif iš ekonominės kosmetikos, visai patinka alverde
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ereba: 31 kovo 2013 - 17:54
merginos,ar naudojate is alverde kosmetika arba prieziuros priemones? kaip ja vertinate? zinau, kad yra atskira tema, bet seni atsiliepimai ir kazkaip nelabai forume kas pasisako apie ja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Intelektuale @ 2013 04 01, 09:19)
merginos,ar naudojate is alverde kosmetika arba prieziuros priemones? kaip ja vertinate? zinau, kad yra atskira tema, bet seni atsiliepimai ir kazkaip nelabai forume kas pasisako apie ja 4u.gif

naudojam, nuomonė nebloga, o kas konkrečiai domina?
Atsakyti
Hmm, pasidomejau daugelio cia taip giriamo Sante Brilliant Care kondicionieriaus sudetimi. Ir ka gi:
Aqua (water), alcohol, cetearyl alcohol, stearamidopropyl dimethylamine, arachis hypogaea (peanut) oil, betula alba leaf extract*, arctium lappa root extract, panthenol, sodium cetearyl sulfate, sodium lauroyl sarcosinate, glycerin, sodium lactate, lactic acid, parfum (essential oils).

Kaip matyri, kondicionieriuje tieeek alkoholio, kad man kilo klausimas: kaip jis gale padeti drekinki plauka, kad nebesiveltu?? Juk alhoholis - pigus ir agresyvokas ingredientas, kuris kaip tik sausina tiek plaukus, tiek oda... g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2013 04 01, 11:48)
naudojam, nuomonė nebloga, o kas konkrečiai domina?

is kur perkat? 4u.gif
konkreciai domina sampunai, kondicionieriai, duso zeles. galbut bandet sampūna "zalia kava"?
Atsakyti