Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 89 tema

Sveiki, senokai stebiu jūsų pokalbius, vis kažką pabandau iš jūsų siūlomų kosmetikos priemonių, bet Sante Brilliant Care kondicionierius mane tikrai nuvylė, jūs visos jį giriate, o mano plaukams jis jokio poveikio neturi, net plaukai greičiau pradėjo riebaluotis, o galiukai kaip tik pasausėjo. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Intelektuale @ 2013 04 01, 12:13)
is kur perkat? 4u.gif
konkreciai domina sampunai, kondicionieriai, duso zeles. galbut bandet sampūna "zalia kava"?

internetu, naturaligrazi kažkaip vad. smile.gif
man labiausiai patiko blondinių šampūnas, tos pat linijos kondic. kaukės gan geros. Dušo želė nebandžiau. Na šampūnai naudojasi vidutiniškai, kvapai paprasti, putoja normaliai ir neblogai plauna. Ekonominės kl. produktai smile.gif kavos šampūno ne 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Spurgita @ 2013 04 01, 12:56)
Sveiki, senokai stebiu jūsų pokalbius, vis kažką pabandau iš jūsų siūlomų kosmetikos priemonių, bet Sante Brilliant Care kondicionierius mane tikrai nuvylė, jūs visos jį giriate, o mano plaukams jis jokio poveikio neturi, net plaukai  greičiau pradėjo riebaluotis, o galiukai kaip tik pasausėjo. sad.gif

o kurie tinka? plaukai dažyti?

Dėl alkoholio, laveros kondiškėse jis irgi priekyje eina, bet ir juos, ir sante naudoju jau ne pirmus metus ir viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2013 04 01, 11:57)
Hmm, pasidomejau daugelio cia taip giriamo Sante Brilliant Care kondicionieriaus sudetimi. Ir ka gi:
Aqua (water), alcohol, cetearyl alcohol, stearamidopropyl dimethylamine, arachis hypogaea (peanut) oil, betula alba leaf extract*, arctium lappa root extract, panthenol, sodium cetearyl sulfate, sodium lauroyl sarcosinate, glycerin, sodium lactate, lactic acid, parfum (essential oils).

Kaip matyri, kondicionieriuje tieeek alkoholio, kad man kilo klausimas: kaip jis gale padeti drekinki plauka, kad nebesiveltu?? Juk alhoholis - pigus ir agresyvokas ingredientas, kuris kaip tik sausina tiek plaukus, tiek oda...  g.gif  blink.gif

tai negi galvojat , kad ten snapso pripilta bigsmile.gif Truputis info :

Dauguma mūsų pamatę žodį „alkoholis“ kosmetikos produkto etiketėje pagalvoja apie skystį. Tačiau toli gražu ne visi alkoholiai yra skysti. Alkoholis – tai organinis junginys, turintis hidroksilo grupę (-OH) susijungusią su alkilo arba alkilinės grupės anglies atomu. Tai didžiulė medžiagų grupė, pasižyminti plačiu savybių spektru. Pavyzdžiui, vitaminas E (Tokoferolis) yra alkoholis. Gyvulinės kilmės vitaminas A (Retinolis) (randamas svieste) formaliai yra alkoholis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darvina: 01 balandžio 2013 - 16:06
QUOTE(Intelektuale @ 2013 03 31, 09:05)
Sveikos. skaitau apie jusu diskusija apie galvos pilinga su kava. sakykite, ar kava (neuzplikinta) maisyti reikia su paprasta druska ir tiek? po to to masazoti galvos oda, ar dar kaip nors paruosti ta misini, uzpilti vandeniu ar dar kitaip? g.gif  4u.gif beje, druska pas mus namie labai smulki su jodu, ar tokia tiktu? blush2.gif mano plaukai labai slenka, tai labai uzkliuvo toks pilingas bigsmile.gif

galbut kuri ruosiates sakytis is violey? lb norecia prisijungti su pora prekiu blush2.gif

juk rasiau jau, kad kava neplikinta, paprasta malta kava su trupiciu vandens, kad kosele butu. Arba, jei isplauta galva ir oda dar dregna, tai dregnais pirstais beskite I kava, kad pirstai apliptu kava, kiskite juos tarp lauku ir masazuokite-pilinguokoite galvos oda
Druska, nesvarbu kokia, svarbu, kad abrazyvas kazkoks:)
Galima sumaisyti druska su kokiu nors aliejumi ir sia mase masazuoti-pilinguoti galvos oda.
Papildyta:
QUOTE(eleonorra @ 2013 04 01, 12:57)

Kaip matyri, kondicionieriuje tieeek alkoholio, kad man kilo klausimas: kaip jis gale padeti drekinki plauka, kad nebesiveltu?? Juk alhoholis - pigus ir agresyvokas ingredientas, kuris kaip tik sausina tiek plaukus, tiek oda...  g.gif  blink.gif

Kazkaip dauguma merginu neteisingai interpretuoja ta alcohol, cetearyl alcohol ir baisiausiai jo bijo:) Net jupkas ima. Jus gal pasidomekite labiau apie sias sudedamasias dalis ir nustokite baidytis zodzio su saknimi "alkoh" .
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2013 04 01, 13:56)
Sante Brilliant Care kondicionierius mane tikrai nuvylė, jūs visos jį giriate, o mano plaukams jis jokio poveikio neturi, net plaukai  greičiau pradėjo riebaluotis, o galiukai kaip tik pasausėjo. sad.gif

Negali visoms tikti kazkokia viena priemone. O ko jus tikejotes is kondicionieriaus?? Kad is sausu, plonu ar nusilpusiu plauku padarys stebukla?? Kodicionieriaus darbas kondicionuoti, susvelninti plaukus, palengvinti ju issukavima- ne daugiau. Man patinka sitas kondic ir Lavera basis sensitive Conditioner. Dabar apskritai ju nenaudoju, nes tepuosi Laveros mangu kauke ir palaikiusi 15 min nuskalauju, nebereikia papildomai kondicionieriaus.
Pagal sudeti, si kauke turetu labia tikti sausiems, pazeistiems plaukams. As jos dar nemeginau.
Raso, kad jis sukurtas labai sausiems, pažeistiems plaukams, bet yra naudingas kiekvienam plaukų tipui del maitinanciu ir drekinanciu savybiu.

http://www.violey.co...oba_p_1796.html

Logonos turejau sampuna su bambukais-labai patiko.
Turejau ir kondicionieriu-slamstas paskutinis, ismeciau.

Speick kondicionierius, turetu buti geras. Raso, kad sausiems plaukams naudoti kaip kauke.

http://www.violey.co...er_p_11660.html
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2013 04 01, 13:47)
internetu, naturaligrazi kažkaip vad. smile.gif
man labiausiai patiko blondinių šampūnas, tos pat linijos kondic. kaukės gan geros. Dušo želė nebandžiau. Na šampūnai naudojasi vidutiniškai, kvapai paprasti, putoja normaliai ir neblogai plauna. Ekonominės kl. produktai smile.gif kavos šampūno ne 4u.gif
Papildyta:

o kurie tinka? plaukai dažyti?

Dėl alkoholio, laveros kondiškėse jis irgi priekyje eina, bet ir juos, ir sante naudoju jau ne pirmus metus ir viskas ok smile.gif

Mano plaukai stori, reti, dažyti, daugiau riebūs nei sausi, šiaip viskas normaliai buvo, kol nepradėjau naudoti sante šampūnų ir kondicionieriaus, tikriausiai netinka mano plaukams, labai patiko ir tiko logonos su verbena, dar nedaug išbandžiau, nes neseniai pradėjau domėtis natūralia kosmetika. Kažkaip pirkau tik tai, ką radau savo miesto parduotuvėse, tad ir pradėjau nuo Sante, Logonos. Dar nusipirkau iš aromanatural alijošiaus gelį, va jis plaukams tikra atgaiva, plaukai ir švelnūs, ir purūs, ir gražūs būna. Tikiu kad atrasiu savo šampūnus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgita: 01 balandžio 2013 - 18:52
Visos mes cia praejome ilgus kelius, kol radome sau tinkancias priemones:) Kiek visko pirkta, meginta, bandyta..... tikrai rasite. Jau radote, kad plaukams patinka alijosiaus gelis. Tiko Logonos sampunas, tai meginkite ir toliau Logonos premones. Man tiko Logonos sampunas su bambuku.
O, kad plaukai pabjaurejo,ypac, dazyti plaukai, pradejus naudoti naturalias priemones-naturalu ir paaiskinama. Sintetiniuose- prikrauta sintetiniu silikonu, jie uzglotnina plaukus ir jie atrodo visai pakenciamai, nors ir yra pazeisti dazu. Sakoma, jei nori pamatyti realu savo plauku stovi, issiplauk galva naturaliu sampunu ir po savaites plovimosi, kai mazdaug jau isplausi is savo plauku sintetinius silikonus-pamatysi relu vaizdeli:)
As pirma karta su didziausiu pasididziavimu ploviausi galva naturaliu sampunu, isivaizduodama, kokia as saunuole, kad perejau prie naturaliu priemoniu ir koki geruma as dabar duodu plaukams. Issiplovusi ir issidziovinusi plaukus, veidrodyje pamaciau toki liuta su issausejusiomis, pasibaisetinomis kudlomis, kad vos rekti nepradejau is nevilties:) Nors imk ir nusiskusk plikai. Va tokia buvo mano pradzia:)
Nenuleiskite ranku:)
Atsakyti
Kazkaip dauguma merginu neteisingai interpretuoja ta alcohol, cetearyl alcohol ir baisiausiai jo bijo:) Net jupkas ima. Jus gal pasidomekite labiau apie sias sudedamasias dalis ir nustokite baidytis zodzio su saknimi "alkoh" .
[/quote]
Visu pirma, bet koks alkoholis yra tik pigus konservantas, kad ir ka bekalbetu gamintojai apie ''ilgosiosios grandines'' alkoholi ar pan. As nesibaidau jo, bet jei produkte jo beveik toks pat kiekis kiek ir vandens, vadinasi, produktas yra niekam tikes. Juk pilna naturaliu konservantu yra, kam ta alkoholi tiek kisti? Ogi tam, kad jis pats pigiausias.
Bet koks alkoholis sausina plaukus ir oda.
P.S. Galima apsieiti ir be sarkastisko tono, ar ne?
Atsakyti
Jokio sarkazmo nebuvo. Bet faktas, kad ne viska zinote apie zodeli "alcohol". Juk darvina idejo istrauka o ir daugiu apie tai yra parasyta. Logiskai pagalvokite, ar gali buti naturalioje, sertifikuotoje produkcijoje kazkoks pigus konservantas, kuri jus minite??
Atsakyti
[/quote]
Visu pirma, bet koks alkoholis yra tik pigus konservantas, kad ir ka bekalbetu gamintojai apie ''ilgosiosios grandines'' alkoholi ar pan. As nesibaidau jo, bet jei produkte jo beveik toks pat kiekis kiek ir vandens, vadinasi, produktas yra niekam tikes. Juk pilna naturaliu konservantu yra, kam ta alkoholi tiek kisti? Ogi tam, kad jis pats pigiausias.
[/quote]
Iki 10% alkoholio nesausina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoily: 01 balandžio 2013 - 22:58
QUOTE(eleonorra @ 2013 04 01, 19:00)

Ilgos grandinės alkoholiai, tokie kaip cetilo, mirisitilo, lanolino ir pan. veikia kaip drėkikliai ir emulsikliai, sukurdami kreminę veido bei kūno kremų, šampūnų ir kondicionierių konsistenciją. Taip kad jie ne tik kad nesausina, bet atvirkščiai - atlieka drėkinamąją funkciją. Derėtų pasiskaityti plačiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2013 04 01, 20:00)

O kaip be sarkazmo ax.gif , jeigu Jus zalio supratimo apie chemija neturite ir dar taip kategoriskai teigiate ir rasote kazkokias nesamones, kad alkoholis atlieka kosmetikoje tik pigaus konservanto funkcijas doh.gif Pasikartosiu , alkoholis kosmetikoje - ne degtine mirksiukas.gif
Atsakyti