Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Oho, kokia sveikatos sistema, net neprieme is karto doh.gif
Mano situacija kiek geresne, nes bent jau zinau pagrindine savo persileidimo priezasti, kad problema su kakleliu, dabar tik darysiuos ivairius tyrimus, kad issiaiskinciau del ko jis atsidare, ar cia infekcijos kokios, hormonai ar tiesiog fiziologine mano kuno ypatybe.
Manau, kad persileidimu siaip sau be priezasties nebuna, ypac, jei vaikiukas sveikas, vadinasi musu organizme kazkas ne taip, tik kas tas ne taip, kaip tai issiaiskinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2013 01 08, 01:32)
Mano artimieji patys labai sureikšmino, mama gal išliejo ašarų daugiau nei aš, ir dabar su nauju nėštumu išgyvena labiau nei aš, nes aš bent jau požymius jaučiu, o mama iš manęs tesužino, kaip ten aš...

O štai kai sesei įvyko persileidimas - buvo visiškai kita situacija. Ji turi du šaunius vaikučius ir milijoną finansinių problemų. Vyras jos geras vaikis, bet blogas pagalbininkas. Tad trečias vaikelis, nors ir buvo laukiamas, visi džaugėmės, sužinoję, bet pabėgęs nepaliko tokios širdgėlos, nes tikrai šeimos ne toks periodas, kai jiems reikėtų trečio vaiko... Tai taip išėjo, kad sesuo, net ir patyrusi tą patį, vis viena nepatyrė to paties, kaip aš.  unsure.gif  Nes jai dėl trečio vis tik buvo abejonių, o mums tas pirmas toks laukiamas, toks trokštamas ir toks būtinas...  verysad.gif

Man mama pasakė bandydama paguosti, kad aš per daug viską sureikšminu. Susinervinau. Bet gal tik nesupranta, kaip jaučiuosi, jai pastoti abu kartus pavyko iš pirmo karto, be jokių problemų išnešiojo.

QUOTE(inaja @ 2013 01 08, 12:12)
man dar nebuvo po a, trecia sav. eina, o po pacios a tik pora dienu, negausiai karujavau, kazin normalu, neturejo ten daugiau kazkas valytis?

Po A man tik rausvai patepliojo, ir viskas. Po savaitės lankiausi pas gydytoją, ji pasakė, kad viskas gražu, gražiai išsivalė. Praėjus mėnesiui (29 dienom) atėjo mmm, jos buvo tokios pat kaip visada.

QUOTE(Nete @ 2013 01 08, 17:30)
Kiek gydytojai jum liepe laukt su kitu pastojimu?

Man leido planuoti iš karto po pirmųjų mmm.
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 08, 22:21)
Oho, kokia sveikatos sistema, net neprieme is karto  doh.gif
Mano situacija kiek geresne, nes bent jau zinau pagrindine savo persileidimo priezasti, kad problema su kakleliu, dabar tik darysiuos ivairius tyrimus, kad issiaiskinciau del ko jis atsidare, ar cia infekcijos kokios, hormonai ar tiesiog fiziologine mano kuno ypatybe.
Manau, kad persileidimu siaip sau be priezasties nebuna, ypac, jei vaikiukas sveikas, vadinasi musu organizme kazkas ne taip, tik kas tas ne taip, kaip tai issiaiskinti  g.gif

Jo Olandijos sistema medicinos yra kazkoks kosmaras doh.gif Nors, mano pirmas lelius buvo visiskas slapukas, nei testai nerode iki 4savaites, nei gydytojai ji rado, tik po savaites ntasis testas pagaliau parode, kad kleckas vis del to yra lotuliukas.gif yra daug gal del ko tai galejo ivykti, gal pasitampiau, gal kokie nervai, gal skrydis, nes atostogavau tuo metu kai pastojau... zodziu taip jau atsitiko... po nelaimes jauciausi kaip sudauzyta, negalejau patiketi kad taip ivyko, variau net i lietuva, visus gydytojus ant ausu sustaciau, kad jie man meluoja, as gi jauciu visus simptomus nestumo, kaip cia taip gali buti?? O sis perseilidimas manau ivyko del to, kad persitempiau, mes kraustemes, o as nezinojau, kad laukiuos, deziu tampymai, tvarkymais ir t.t. matyt isauke persileidima... Na trecias kartas bus sekmingas wub.gif sakem, palauksime biski ir tevelio, ir senelio gimtadieniui dovanele paruosime lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 08, 17:57)
Dėl pojūčių tai gal dar hormonai veikia...
Man labai įdomiai buvo su krūtine: per nėštumą ji padidėjo vienu dydžiu tikrai (turėjau naują liemenuką nusipirkti, į senus jau netilpo), standi tapo, speneliai iššsoko, aureolės kaip pas negriukę pajuodavo tiesiog, bet kai tik pagimdžiau, jau kitą dieną viskas pradėjo dingti, nuėjau praustis po dušu iš ryto, dar ligoninėje, o jaučiu, kad krūtinė mažesnė  unsure.gif Po kelių dienų nusilupo ta juoda odelė nuo aureolių ir speneliai vėl ''įdubo''  g.gif  Ir atsirado toks klausimas: jei čia organizmas suprato, kad vaikų nėra, kad įvyko gimdymas, tai gal po normalaus gimdymo, būtų tas atvejis, kai neturėčiau pieno  g.gif  nes dabar tai krūtinė visiškai nesiruošė žindymui, o tiesiog labai greitai grįžo į savo ankstesnę būseną

Tai visiškai normalu, daug kam krūtys susitraukia greitai po persileidimo, nes jų papilnėjimą lemia hormonai. Organizmas tai suprato kaip persileidimą, ne kaip gimdymą. Pagimdžiusi, pieno tikrai turėsi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauriote @ 2013 01 08, 20:11)
Man leido po pirmu mmm, rezultatas antras persileidimas, pamatyt gimda dar nebuvo pasiruosusi. Reikia pajausti manau, kada tikrai metas tam, o ne kaip gydytoja sako smile.gif)

Aš manau, čia ne dėl to, kad nebūtų atsistačiusi... g.gif O kokius tyrimus tau darė? Ar tyreisi hormonus, dėl antifosfolipidinio sindromo?.. Aišku, gali būti dėl persitempimo... Visko būna... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 08 sausio 2013 - 21:54
QUOTE(vylabusle @ 2013 01 08, 22:50)
Aš manau, čia ne dėl to, kad nebūtų atsistačiusi...  g.gif O kokius tyrimus tau darė? Ar tyreisi hormonus, dėl antifosfolipidinio sindromo?.. Aišku, gali būti dėl persitempimo... Visko būna...  g.gif

Aš taip pat manau... Gal vertėtų paieškoti priežasčių 4u.gif
Atsakyti
Tai visiškai normalu, daug kam krūtys susitraukia greitai po persileidimo, nes jų papilnėjimą lemia hormonai. Organizmas tai suprato kaip persileidimą, ne kaip gimdymą.

21 savaitę? g.gif bet žinok priešpienio tai kažkiek buvo, tokie tamsiai geltoni kaip sieros gumuliukai, nedaug, bet buvo kažkiek g.gif dar ir tabletes laktacijos stabdymui jau nuo kitos dienos po A pradėjau gerti, šią savaitę jau nutrauksiu (pirma gėriau po 2, vėliau po 1)
Atsakyti
QUOTE(lauriote @ 2013 01 08, 21:31)
Neatsiprasinek  4u.gif mano istorija tokia, kad pirmam leliukui pasak gydytoju sidele sustojo, priezasties logines nera, nes leliuka istyrus buvo nustatyta, kad buvo sveikas, o kadangi nebuvo jokiu pozymiu, kad kazkas negerai, tai dar gera menesi isnesiojau negyva, ir jei nebuciau paprasiusi kad man ji parodytu per patikrinima eilini patikrinima, nezinau kaip viskas butu pasibaige  verysad.gif Antra leliuka praradau per pacias kaledas, jis tiesiog iskrito namie, kadangi negyvenu lietuvoje, tai paskambinusi gydytojai pasakiau kas atsitiko, deje manes dar neprieme, o leliuka liepe ismesti, tai mes ji miske palaidojom, nes ismesti negalejau. Mano tyrimai visi geri buvo, jokiu nukrypimu, kodel persileidziu, niekas man nepaaiskina, sako, kad tokia dievo valia, o jei noresiu issaugoti treciaji, teks guleti daznai, nieko nekilnoti ir t.t. kad nepabegtu.

Vat ir man taip pasake ir seimos gydytoja ir gine ligonineje.As ka tik suzinojau kad vienai mano draugei pasake ,kad nesivystantis ir liepe vaziuoti namo laukti kol pats iseis.jai tai pirmas vaikas ,jai paciai jau 36 metai.Na kodel tas kas nori ,tai neiseina,o kai nenori tai butinai prikibs ir gerai.
Atsakyti
Tai visiškai normalu, daug kam krūtys susitraukia greitai po persileidimo, nes jų papilnėjimą lemia hormonai. Organizmas tai suprato kaip persileidimą, ne kaip gimdymą. Pagimdžiusi, pieno tikrai turėsi  4u.gif
Papildyta:
Aš manau, čia ne dėl to, kad nebūtų atsistačiusi...  g.gif O kokius tyrimus tau darė? Ar tyreisi hormonus, dėl antifosfolipidinio sindromo?.. Aišku, gali būti dėl persitempimo... Visko būna...  g.gif

dare kraujo tyrima, del toksaplazmozes tyre, bet rezultatai buvo geri. Liepe tik gimda stiprinti. Daugiau jokiu tyrimu man nesiule, tai as ir nesidariau unsure.gif Be to po pirmo ciklo sake galiu drasiai bandyti pastoti unsure.gif nes viskas su manim tvarkoje.
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 08, 21:13)
21 savaitę? g.gif bet žinok priešpienio tai kažkiek buvo, tokie tamsiai geltoni kaip sieros gumuliukai, nedaug, bet buvo kažkiek  g.gif dar ir tabletes laktacijos stabdymui jau nuo kitos dienos po A pradėjau gerti, šią savaitę jau nutrauksiu (pirma gėriau po 2, vėliau po 1)

Tai ko gero priespienis ir buvo kaip sakai, tik niekam nezindant tas pienas neuzsikure, o dar ir tabletes priedo visai nuslopino. Nemanau, kad reiktu jaudintis, kad tai kazkoks rodiklis, jog pilnai isnesiojus ir pagimdzius nesigamintu pienas. Is tiesu tai nesu girdejus, kad kam taip nutiktu.
Atsakyti
QUOTE(lauriote @ 2013 01 08, 23:18)
Liepe tik gimda stiprinti.

O kaip ja stiprinti? Vitaminais?...ar kaip kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2013 01 09, 11:47)
O kaip ja stiprinti? Vitaminais?...ar kaip kitaip...

E vitaminas, folis, man dar gelezi liepe gerti , nes mazakraujyste.
Atsakyti
I tema "kada po persileidimo vel planuot" - cia tas straipsnis, kuriam skaiciau, kad verciau pastot per 6 men nei po 6 men.

Straipsnis anglu kalba

Atsakyti