QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 08, 22:21)
Oho, kokia sveikatos sistema, net neprieme is karto
Mano situacija kiek geresne, nes bent jau zinau pagrindine savo persileidimo priezasti, kad problema su kakleliu, dabar tik darysiuos ivairius tyrimus, kad issiaiskinciau del ko jis atsidare, ar cia infekcijos kokios, hormonai ar tiesiog fiziologine mano kuno ypatybe.
Manau, kad persileidimu siaip sau be priezasties nebuna, ypac, jei vaikiukas sveikas, vadinasi musu organizme kazkas ne taip, tik kas tas ne taip, kaip tai issiaiskinti
Jo Olandijos sistema medicinos yra kazkoks kosmaras

Nors, mano pirmas lelius buvo visiskas slapukas, nei testai nerode iki 4savaites, nei gydytojai ji rado, tik po savaites ntasis testas pagaliau parode, kad kleckas vis del to yra

yra daug gal del ko tai galejo ivykti, gal pasitampiau, gal kokie nervai, gal skrydis, nes atostogavau tuo metu kai pastojau... zodziu taip jau atsitiko... po nelaimes jauciausi kaip sudauzyta, negalejau patiketi kad taip ivyko, variau net i lietuva, visus gydytojus ant ausu sustaciau, kad jie man meluoja, as gi jauciu visus simptomus nestumo, kaip cia taip gali buti?? O sis perseilidimas manau ivyko del to, kad persitempiau, mes kraustemes, o as nezinojau, kad laukiuos, deziu tampymai, tvarkymais ir t.t. matyt isauke persileidima... Na trecias kartas bus sekmingas

sakem, palauksime biski ir tevelio, ir senelio gimtadieniui dovanele paruosime