Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Samanta @ 2013 01 10, 13:45)
Man A atlikta tik 01.02. Dar šviežia viskas...tad ir laukiu pirmųjų nelabųjų...
O pati taip pat per tuos ateinančius du mėn. kai tik atsigausiu ir įsivažiuosiu į gyvenimą, kibsiu į tyrimus. Renkuosi dabar info kokius tyrimus reikėtų atlikti, ir ne tik tuos, kuriuos standartiškai siūlo tik gyd.
Kokius tu dareisi?
Mano kraujas geras (darytas prieš pat A). Skydliaukės hormonų tyrimai daryti prieš metus, dar gyd. nuomone tinkantys, irgi geri.
Pasiskambinau gyd. tai pasakė tik tiek - kad nesivystantis nėštumas. Galvojau gal išsamiau kas bus...bet ne...Ryt dar nuvažiuosiu popierinio varianto pasiimti. Ir sakė po 2 mėn. pasirodyti.
O sakykit, iškilo klausimas, jei būtų kokios zarazos suardžiusios vaisių, juk histologiniame tyrimo atsakyme būtų nustatyta. Ar ne taip?

Mano ciklas budavo apie 33 dienas. Po A visai nekraujavau, tik ilgokai vos vos tepliojo. Ciklas truko 39 dienas. Praktiskai po mmm ir pradejau tyrimus. Poliklinikoj man pasake,kad po pirmo persileidimo jokiu tyrimu nedaro ir nera prasmes, nes nuo tu ligu negydo blink.gif Tada skambinausi savo privaciai ginei ir ten pasidariau kraujo tyrimus del toksoplazmozes abieju formu, del citomegalo abieju formu ir tepineli del chlamidiju, gonorejos, mikoplazmos, ureaplazmos, trichomonu. Ir cia prasidejo cirkai doh.gif Situos tyrimus atlikom Endemike. Atejo atsakymai, kad turiu gonoreja blink.gif bet paprastas tepinelis nerode jokios infekcijos. As panikoj, vyra smaugiu is kur tokia liga ir pan. Gine sako,kad neaisku cia kazkas, pakartojam tyrima kitoj laboratorijoj. Pakartojom Medicina practicoj. Ten gonorejos neranda, randa chlamidijas. Dvi laboratorijos, du skirtingi atsakymai. Gine skambino aiskintis, tai verdiktas Endemiko,kad as sirgau ir pasveikau per savaite, kas neimanoma. Kartoti atsisako jie, nenori net is naujo paimto tepinelio istirti. Po kiek laiko vis tik sutinka pakartoti ir nieko neranda. Bet kalta as, nes issigydziau. Medicina praktica tada pati pasiulo kartoti pas juos. Ir ten nieko neberanda. Tada tyrem vyra Sorpe, nes jau visai pasimetem su gine. Pas vyra nieko nieko nera. Taip nelabai ir aisku, kas cia buvo, bet svarbiausia, kad abu dabar esam tikrai be jokiu zarazu ir infekciju thumbup.gif
Dabar dar eisiu skydliauke pasitikrinti.
Man ir pasake,kad histologinis tyrimas nieko nerodo, tiesiog nesivystantis ir tiek. Bet kad ir nebuvo nustatyta jokiu infekciju, bet tyrimus gine siule darytis, tai ir nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eco woman @ 2013 01 10, 14:00)
Linkiu visoms čia esančioms šaunioms moterims Dievo/Visatos pagalbos, kad kuo greičiau sveiki ir tvirti leliukai pas jus atpuškuotų ir viskas būtų tik gerai. Tikiu, kad Jums visoms pasiseks ir dabartinis skausmas nutols, nes jį užgoš didelis džiaugsmas! Sėkmės nuoširdžiai visoms linkiu!!!!! Ir nenustoti tikėti, nepaleisti pozityvių svajonių, kad ir kaip dabar skauda  4u.gif

Tokia nuoširdžia šiluma/viltimi ir optimizmu įkvepiantis postas wub.gif
Tiesiog trūksta žodžiu. Ačiū wub.gif

QUOTE(Pikčiurna @ 2013 01 10, 14:05)
Mano ciklas budavo apie 33 dienas. Po A visai nekraujavau, tik ilgokai vos vos tepliojo. Ciklas truko 39 dienas. Praktiskai po mmm ir pradejau tyrimus. Poliklinikoj man pasake,kad po pirmo persileidimo jokiu tyrimu nedaro ir nera prasmes, nes nuo tu ligu negydo  blink.gif Tada skambinausi savo privaciai ginei ir ten pasidariau kraujo tyrimus del toksoplazmozes abieju formu, del citomegalo abieju formu ir tepineli del chlamidiju, gonorejos, mikoplazmos, ureaplazmos, trichomonu. Ir cia prasidejo cirkai  doh.gif

Na tikrai cirkas doh.gif endemikas pasišiukšliko kaip reikiant.
Bet svarbu dabar pas jus viskas tvarkoje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 10 sausio 2013 - 14:16
QUOTE(Samanta @ 2013 01 10, 14:15)
Na tikrai cirkas  doh.gif endemikas pasišiukšliko kaip reikiant.
Bet svarbu dabar pas jus viskas tvarkoje  4u.gif

Tai jau taip. Daugiau ten jokiu tyrimu nesidarysiu tikrai. Savo kaltes jokios nepripazino, tik as pas kaimynus ejau ir pasigavau tokia liga, paskui issigydziau per savaite, tada gine netinkamai paeme tepineli ir t.t. Ir dar nesutinka pakartoti, jei jau tokie teisus. Isleidom kruva pinigu tyrimam, nusipirkom brangokus vaistus, kuriu nereikejo. Pikta ant ju ir tiek.
Atsakyti
As siandien galvojau atsiimsiu A atsakyma ,kuri dare 31.12.,bet paskambinau i ligonine ,sake ,kad dar atsakymo nera.
Kai paskaitau ,kiek visokiu tyrimu daro ir galiausiai nieko nesako 100 procentu nuo ko ir kodel tai tikrai galvoju ,kad tie mokami tyrimai tam kad pinigus i ora suplot ir tiek.Mano draugei panasiai buvo su chlamidijomis,vienoje klinikoje gyde,gyde ,o po beveik metu nuejo i kita klinika ir ten i ja ziurejo kaip i durnele,kad jokiu chlamidiju jai nera.
Atsakyti
Tai atsakymus Vilniuje pačioms reikia atsiimti? Nesiunčia i jūsų poliklinikas, kur prisiregistravusios esate?
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 10, 16:18)
Tai atsakymus Vilniuje pačioms reikia atsiimti? Nesiunčia i jūsų poliklinikas, kur prisiregistravusios esate?

Taip ,man du kartus kai dare ir abudu kart ,sake paskambinti i skyriu ir paklausti ar yra ir jei yra tai atvaziuoti atsiimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diari: 10 sausio 2013 - 15:23
QUOTE(Diari @ 2013 01 10, 15:14)
Kai paskaitau ,kiek visokiu tyrimu daro ir galiausiai nieko nesako  100 procentu nuo ko ir kodel tai tikrai galvoju ,kad tie mokami tyrimai tam kad pinigus i ora suplot ir tiek.Mano draugei panasiai buvo  su chlamidijomis,vienoje klinikoje gyde,gyde ,o po beveik metu nuejo i kita klinika ir ten i ja ziurejo kaip i durnele,kad jokiu chlamidiju jai nera.

As manau, kad gerai tie tyrimai, bet patikimose laboratorijose. Gine sake,kad Endmeikas jau buvo jai syki rades liga, kurios nebuvo moteriai. Galvojo,kad apsiriko ar kazka. Bet,kai dabar man taip isradinejo dviracius, tai irgi pakeite nuomone. Endemikas sitiem tyrimam daro nuolaidas ir akcijas. Sklando kalbos,kad naudoju pigius kiniskus reagentus tada. Todel taip gaunasi. Kitas dalykas - didele konkurencija tarp laboratoriju. Kaip yra is tikro, neaisku. Bet as Sorpu ir Medcina Practica labiau pasitikiu tikrai ax.gif

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 10, 15:18)

Mano atsakymas buvo pas gine poliklinikoj po 2 savaiciu. As ne is Vilniaus.
Atsakyti
O iš kur reikia paimti?
Nes man pavasarį darė histeroskopiją AK, tai atsiuntė atsakymą į polikliniką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 10, 16:25)
O iš kur reikia paimti?
Nes man pavasarį darė histeroskopiją AK, tai atsiuntė atsakymą į polikliniką  g.gif

Tai gal ten kur tau ir dare histeroskopija.paskambink ir paklausk,jie tiklsiai atsakys.Gal kiekvienoje istaigoje savo tvarka.Man dare VGN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diari: 10 sausio 2013 - 15:36
Histeroskopijos atsakymą atsiuntė į mano polikliniką be jokio prašymo (dariausi ją Antakalnyje), dabar vėl buvau Antakalnyje, tai galvojau, kad patys atsiųs vėl... Na, rytoj matysiu ar yra, jei ne, reikės kažkur ieškoti g.gif
Atsakyti
baisu. kaip taip galima suklysti laboratorijose?? Ir dar nepripažįsta kaltės.
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2013 01 10, 15:48)
baisu. kaip taip galima suklysti laboratorijose?? Ir dar nepripažįsta kaltės.

Taip jau yra ax.gif
Atsakyti