QUOTE(zuikiene. @ 2013 01 11, 16:32)
na as nuejau man neramu buvo. Tai gimda pilna kresuliuku buvo. tai gerai kad ir nuejau. O kaip Jums su krutine ar neskauda ji?
Man krutine skaudejo gal dar pora savaiciu po A. Is vis nieko blogo nejauciau, jei ne echoskopija, tai dar ilgai buciau tikejusi laimingu nestumu.
Vat man idomu, kaip visos jauciates po sitos nelaimes?
Kai suzinojau, kad zirniukas nesivysto ir reikia ji salinti, atrode,kad pasaulis griuvo ir per asaras nieko nemaciau. A buvo numatyta po dvieju dienu. Iki to laiko nieko nenorejau, niekas nerupejo ir vos pramerkiau akis nuo verkimo. Ligoninej gydytoja paziurejo echoskopu ir leido dar palaukti keleta dienu ir paziureti ar tikrai viskas jau. Po savaites ejau echo ir jau buvo pradejes nykti mano zirnis, taigi po dvieju dienu buvo daroma jau A. Po jos man taip palengvejo ir visiskai susitaikiau su siuto dalyku. Ta pacia diena su MB nusprendem, kad islauksim tuos du ciklus ir vel bandysim. Nei man skaudu prisiminti, nei kitas nestukes matyti. Jauciuosi kuo puikiausiai ir ziuriu i visa tai, kaip ir normalu reiskini, kuris ivyko. Kartais galvoju,kad gal as kokia bejausme ar nenormali, kad taip paprastai reaguoju, bet is kitos puses gal ir gerai,kad taip.
Siaip esu labai jautri visiems isgyvenimams, bet sikart, matyt per ta savaite isgyvenau labai stipriai ir to uzteko.