Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Amour @ 2012 11 21, 22:25)
Vaje  unsure.gif

Man siandien 10ta diena po A, tai tepliojimai baigesi is esmes  smile.gif Sakykit, o kada myletis pradejot po A?  blush2.gif Saugojotes ar ne?

zinok man gal tik pora dienu isvis tepliojo ir as atsipalaidavus vaiksciojau, dar paklause ar tepa - sakau ne, o paziurejus rado pulius. Ultra garsu pati parode kresulius ir dabar bet kada dar koks guzas gali iskristi doh.gif mano laime, kad dar karsciavimas neprasidejo
man pirma karta sake, po dvieju savaiciu galima myletis, na pasisaugoti. Manau sita reikia su gydytoju aptarti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja_vilma: 21 lapkričio 2012 - 20:35
gerai, kad prieme tave Maja vilma, o tai paskui butu dar buve blogiau. Man apie mylejimasi daktare nieko nesake, tai mes jau 5 diena po A blush2.gif met nemanau, kad kas blogai butu g.gif na o as vakar vel pakraujavau, o siandien vel gerai ....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2012 11 21, 23:27)
gerai, kad prieme tave Maja vilma, o tai paskui butu dar buve blogiau. Man apie mylejimasi daktare nieko nesake, tai mes jau 5 diena po A  blush2.gif  met nemanau, kad kas blogai butu  g.gif  na o as vakar vel pakraujavau, o siandien vel gerai ....smile.gif

tikrai gerai,kad sesute padare viska, kad tik rastu man vieta 4u.gif as irgi negalvojau, kad kazkas labai blogai gali buti. Na reikia tiketis, kad tau viskas gerai ir nieko daugiau nereikes mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif ziuriu naujokeliu yra..deja deja, cia ne ta tema kur naujokes norimos(suprantat apie ka as... verysad.gif )
man kol kas viskas gerai, kartais paskauda, pamaudzia, galva pasvaigsta, pykina kasdien, bet tuo tik dziaugiuosi, papuliai jau vienu dydziu issipute,skaudus, tenka miegot su liemenele doh.gif 28d vel einu i skana, sake jau turetumem rankytes ir kojytes pamatyt wub.gif

nepraraskit vilties 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o tai kur naujokems detis? kurtis nauja tema, as suprantu, kad tos kurios jau laukiates (del jusu labai dziaugiames wub.gif ), bet ka daryt toms, kurioms tik nelaime atsitiko ir nori pasikalbeti, pasibuti g.gif tik va, kad jei kursim nauja tema ir ten busim dabartines naujokes ir planuosimes vaikucius, sekancios naujokes vel lygiai taip pat gali jaustis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 11 22, 01:23)
o tai kur naujokems detis? kurtis nauja tema, as suprantu, kad tos kurios jau laukiates (del jusu labai dziaugiames wub.gif ), bet ka daryt toms, kurioms tik nelaime atsitiko ir nori pasikalbeti, pasibuti  g.gif  tik va, kad jei kursim nauja tema ir ten busim dabartines naujokes ir planuosimes vaikucius, sekancios naujokes vel lygiai taip pat gali jaustis  4u.gif

orchideja@ norėjo pasakyti, kad būtų gerai jog iš vis nei vienai neprireiktų tokioje temoje apsilankyti 4u.gif Ir nereikėtų nei vienai patirti A ir P ax.gif
Bet kaip bebūtų, žinoma, kad tokia temutė reikalinga ir čia galima rasti svarbios info. Laikykitės mergaitės 4u.gif Jau pradedu linkėt Kalėdinių stebuklų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 11 22, 10:22)

Laikykitės mergaitės 4u.gif Jau pradedu linkėt Kalėdinių stebuklų wub.gif

Jei mano liga neprogresuos (jei pasitrauke kartu su A), tai Kaledu lauksiu kaip didziausio stebuklo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 11 22, 00:23)
o tai kur naujokems detis? kurtis nauja tema, as suprantu, kad tos kurios jau laukiates (del jusu labai dziaugiames wub.gif ), bet ka daryt toms, kurioms tik nelaime atsitiko ir nori pasikalbeti, pasibuti  g.gif  tik va, kad jei kursim nauja tema ir ten busim dabartines naujokes ir planuosimes vaikucius, sekancios naujokes vel lygiai taip pat gali jaustis  4u.gif

Nesupratai orchidejos. Ji turi galvoj, kad labai liudi su visomis senomis ir naujomis mergaitemis, kad persileidimu is vis neturetu buti, o tada ir naujokiu nebus. O jei jau teko ieskoti paguodos sioje vietoje, savo pavyzdziu rodo, kad ilgai cia neuzibusite . Ko ji linki visoms cia esancioms mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif tikrai ne taip supratau blush2.gif , bet man visi zodziai susija vis dar su neigiamom mintim verysad.gif
kaip dziaugiuosi, kad vakar buvau pas gydytoja, nes siandiena jau lovoje guleciau ne tik su tom bedom, bet ir su stipriu persalimu doh.gif gerai, kad vienas is antibiotiku slopina tuos simptomus 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras visoms, kazkurioj temelej jau esu rasiusi, noriu paklausti gal kam yra buve kad po persileidimo iskart pastojote? nesulaukusios mm?man p ivyko spalio 19, per ta laikotarpi nuo p turejau nesaugu seksa( bet tik 2 kartus) kolkas dar nesergu karts nuo karto paskauda pilvo apacia...krutine dviguba... nzn kaip cia i viska reaguoti;) nes bijau nt daryti, kad poto netektu nusivilti...
Atsakyti
QUOTE(lialia4 @ 2012 11 22, 20:33)
labas vakaras visoms, kazkurioj temelej jau esu rasiusi, noriu paklausti gal kam yra buve kad po persileidimo iskart pastojote? nesulaukusios mm?man p ivyko spalio 19, per ta laikotarpi nuo p turejau nesaugu seksa( bet tik 2 kartus) kolkas dar nesergu karts nuo karto paskauda pilvo apacia...krutine dviguba... nzn kaip cia i viska reaguoti;) nes bijau nt daryti, kad poto netektu nusivilti...

gal tiesiog uzsirasyk pas gydytoja ir pasikalbekit apie tai, apziures, pasakys savo nuomone 4u.gif ir gal laikas antram maziukui, be jokiu tarpu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia4 @ 2012 11 22, 19:33)

Pastoti tikrai įmanoma nesulaukus pirmų mėnesinių po persileidimo. Linkiu, kad taip ir būtų. Tačiau mėnesinių ciklas labai dažnai po persileidimo šiek tiek išsiderina, kadangi hormonams reikia laiko grįžti į normos ribas. Labai linkiu, kad tai būtų nėštumas, tačiau savų mėnesinių po persileidimo bet kuriuo atveju natūralu laukti ilgiau nei iki jo.
Atsakyti