Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Labas rytas 4u.gif

indrulka3 sveikinimai smile.gif Ne tik dukrytei šiandien šventinė diena smile.gif
Atsakyti
ka tik daktarei skambinau del A isvadu, beveik nieko nesupratau g.gif sake buvo uzdegimas ir taip pat kazkokia liga, kuri pasireiskia nestumo metu ar po kokiu isvalymu... sake pasirodyt po menesio nuo A, padarys echo, ar nepasiliko kazkokiu puslyciu ir taip pat kazkoki mokama kraujo tyryma..jei bus tu puslyciu, darys pakartorini A verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2012 11 20, 12:35)
ka tik daktarei skambinau del A isvadu, beveik nieko nesupratau g.gif  sake buvo uzdegimas ir taip pat kazkokia liga, kuri pasireiskia nestumo metu ar po  kokiu isvalymu... sake pasirodyt po menesio nuo A, padarys echo, ar nepasiliko kazkokiu puslyciu ir taip pat kazkoki mokama kraujo tyryma..jei bus tu puslyciu, darys pakartorini A verysad.gif

nenusimink, viskas bus gerai, o tyrimai manau reikalingi mums visoms dabar.
As net vaiko nevedu i darzeli, kazkaip nenoriu buti viena namuose 4u.gif tik pazymos reikes, bet gal susiveiksim, plius, kad jam buvo viduriavimas, o dabar maza slogyte lenda.
As laukiu laisko su atsakymu unsure.gif

siaip labai daug su A. as sedejau su dar viena priemime, o ta diena, o peracija buvo po operacijos. gydytojas sake, kad siuo metu 10 proc. tokiu nestumu verysad.gif

Ir pagaliau nusprendziau, kad eisiu pas savo gydytoja, ziuresim ka ji sakys ir gal ir su antru, tikiuosi jis bus, lankysiuos, tik vis prasysiu, kad daznai ziuretu. Isvis esu tokia pasimetus ir nesinori eiti pas gydytojus verysad.gif

dukrytei linkejimai gimtadienio proga user posted image
Papildyta:
p.s. gal zinot kaip atsisakyti cia esancio nestumo kalendoriaus, kur su tuo geliu reklamuojasi, nes eina man i pasta pranesimai su savaitem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 11 20, 11:42)

p.s. gal zinot kaip atsisakyti cia esancio nestumo kalendoriaus, kur su tuo geliu reklamuojasi, nes eina man i pasta pranesimai su savaitem  doh.gif

o cia is tevu darzelio?
Papildyta:
ka tik su vyru pakalbejau smile.gif sakau, jei viskas gerai po menesio bus, noresiu pabandyti, o tas sako, ir vel poilsio nenusimato lotuliukas.gif nes dabar isvaziuoja i Rusija ir kaip tik grys ant svenciu, o tada manau turetu but man tos "gerosios dieneles" biggrin.gif
Atsakyti
is ten pasalinau, tik sm liko, yra virsuje parasytas netumo kalendorius ir nemoku jo atjungti doh.gif
Oj lauksim mes is taves geru ziniu thumbup.gif
galvoju gal ir man ryztis, nes reiktu susisukti i dekreta iseiti iki kol sunu bus 3 metukai 4u.gif

Klausykit, o gal kas zino ar galima pasemus trecius metus ir neisejus is seno darbo isidarbinti kitur?
Atsakyti
galim ir per antrus jau dabar darbintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2012 11 20, 13:02)
galim ir per antrus jau dabar darbintis smile.gif

tai cia pagal nauja tvarka, kas emes pirmus 70proc., o antrus 40 proc. atlyginimo, o as dar pagal sena tvarka. Kur pirmus dave 90proc., o antrus 70 proc. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 11 20, 12:08)
tai cia pagal nauja tvarka, kas emes pirmus 70proc., o antrus 40 proc. atlyginimo, o as dar pagal sena tvarka. Kur pirmus dave 90proc., o antrus 70 proc.  g.gif

niu tada nezinau, neteko susidurti
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Cziokoladine @ 2012 11 20, 11:11)

indrulka3 sveikinimai  smile.gif  Ne tik dukrytei šiandien šventinė diena  smile.gif

QUOTE(Maja_vilma @ 2012 11 20, 11:42)

dukrytei linkejimai gimtadienio proga user posted image
Papildyta:

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar susikaupiau ir uzsiregistravau pas gydytoja, norejo tik gruodi priimti, nes vietu nera, bet sesute taip sureguliavo,kad eisiu siandien vakare pasirodyt
Atsakyti
Aš ir eisiu kitą savaitę pas gyd. kažkaip kol neturiu rankose išvadų pas ją nenoriu važiuoti.

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bizzz @ 2012 11 21, 12:48)
Aš ir eisiu kitą savaitę pas gyd. kažkaip kol neturiu rankose išvadų pas ją nenoriu važiuoti.

Labas visoms 4u.gif

man kazkaip vis kalbetis norisi tai as ilgai registraturoje klausinejau del tu vietu, kol sesute pereme i savo rankas, pasakiau, kad po operacijos ir ji rado vieta kitai savaitei. Veliau pati perskambino, matyt pasiziurejo kas cia nutiko ir liepe pasirodyt siandien. Tai speju, kad visgi reikia greitai eitai. Sakiau, kad atsakymas kazkada pas mane ateis g.gif
Atsakyti