Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(cvetocekkk @ 2012 11 28, 22:49)
labutis! man pasake kad  isvados bus po menesio ar po pusantru maziausej taj anksti nelaukiu

man pasake, kd per 10 dienu. o padare netgi anksciau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man nustatė nesivystantį nėštumą 8 savaitę (vaisius buvo 6 savaičių). Kauno klinikose padarė echo, liepė laukti savaitę, kol pradėsiu kraujuot. Nepradėjau. Šiandien nuėjau pas savo ginę, liepė laukti dar savaitę. Aš įsivaizduoju, kad geriau, kai savaime išsivalo, nei įsikišimas. Bet kai paskaitinėju, tai daugumai iš karto skyrė daryt abraziją. Įdomu, nuo ko tai priklauso? Gal kad mažas pas mane nėštumas? g.gif Kaip jums buvo?
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2012 11 29, 19:46)
Sveikos  4u.gif

Man nustatė nesivystantį nėštumą 8 savaitę (vaisius buvo 6 savaičių). Kauno klinikose padarė echo, liepė laukti savaitę, kol pradėsiu kraujuot. Nepradėjau. Šiandien nuėjau pas savo ginę, liepė laukti dar savaitę. Aš įsivaizduoju, kad geriau, kai savaime išsivalo, nei įsikišimas. Bet kai paskaitinėju, tai daugumai iš karto skyrė daryt abraziją. Įdomu, nuo ko tai priklauso? Gal kad mažas pas mane nėštumas?  g.gif Kaip jums buvo?

man skyre, nes jau nestuke.gif busvo siokio tokio dydzio, ir apziurejus vaisiu pasake, kad vaizdas gali but nekoks, tai pasiule saves netraumuot. be to buvo jau apie 10 dienu praejo nuo sirdeles sustojimo, bet nieko ne unsure.gif vyko, tai tiek pat dar galejau vaiksciot. na dar vienas dalykas - gyvenu beveik karsciausioj pasaulio vietoj doh.gif todel karstis galejo blogai paveikt. o kad nieko nebutu vyke, tai esu beveik tikra. pas mane jei jau lelius istaiso, gimda taip uzsispaudzia, kad nieko neisleidzia. dukra gimdziau su saremiais kas minute ir jokio atidarymo unsure.gif ir dabar triguba doze kazkokiu skatinamuju suleido, kol vandenys nubego.
Atsakyti
QUOTE(cvetocekkk @ 2012 11 28, 22:49)
labutis! man pasake kad  isvados bus po menesio ar po pusantru maziausej taj anksti nelaukiu

Ir mums taip sake, nuvaziavome po menesio.
Atsakyti
QUOTE(hexora @ 2012 11 29, 21:46)
Sveikos  4u.gif

Man nustatė nesivystantį nėštumą 8 savaitę (vaisius buvo 6 savaičių). Kauno klinikose padarė echo, liepė laukti savaitę, kol pradėsiu kraujuot. Nepradėjau. Šiandien nuėjau pas savo ginę, liepė laukti dar savaitę. Aš įsivaizduoju, kad geriau, kai savaime išsivalo, nei įsikišimas. Bet kai paskaitinėju, tai daugumai iš karto skyrė daryt abraziją. Įdomu, nuo ko tai priklauso? Gal kad mažas pas mane nėštumas?  g.gif Kaip jums buvo?

man paskyre iskart A., vaisius buvo 10 savaite zuves, 14 sav. tik suzinojau jog tai ivyko 4u.gif Gydytoja dariusiu A. pasake, kad as ilgai nebuciau pradejus normaliai kraujuoti ir valytis. Manau, geriausia, kad butu savaime viskas 4u.gif

Na o man aciu D. viskas eina i gera, antibiotikai padejo, gulejimas ant pilvo irgi padejo ir isejo tie kresuliai, liko dar ten kazkas, bet jau vaizda daug geresnis. Bijojo gydyjoja, kad nereiktu antros operacijos. Dabar zygiuosi po pirmu mmm pasirodyt bigsmile.gif
Dabar net dantu neleido traukti, o tik stipreti thumbup.gif
Atsakyti
Man norisi kazkaip visa tai paspartinti, bet nezinau kaip. Ir vonioj gulejau ir veiklos stengiuosi susirasti daugiau. Ir dezes teko darbe pakilnoti. Nepadeda g.gif Gal reikia uzuolaidas perkabint? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hexora: 29 lapkričio 2012 - 22:14
QUOTE(hexora @ 2012 11 30, 00:13)
Man norisi kazkaip visa tai paspartinti, bet nezinau kaip. Ir vonioj gulejau ir veiklos stengiuosi susirasti daugiau. Ir dezes teko darbe pakilnoti. Nepadeda  g.gif Gal reikia uzuolaidas perkabint?  doh.gif

man, kad trauktusi gimda ir valytusi liepe daug ant pilvo guleti 4u.gif nes ji ir keistos formos buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 11 29, 23:17)
man, kad trauktusi gimda ir valytusi liepe daug ant pilvo guleti 4u.gif  nes ji ir keistos formos buvo  g.gif

butinai reikia isbandyti smile.gif aciu. nes jau tikrai nervina, kad niekas nevyksta, buna kad pateplioja ir viskas tuom baigiasi. Atsibodo jau laukti...
Atsakyti
Liūdnoji tema... Man abiem atvejais viskas įvyko savaime ir gan greitai. Manau, abrazija skiriama tada, kai vaisius jau ilgai nebesivysto - 3-4 savaites, nes atsiranda jau uždegimo rizika, o kai praėję daugma 2 savaitės - dar, matyt, rizikos nėra, ir galima palaukti. 4u.gif

Jei užsuka kas iš mane prisimenančių mergaičių - noriu pranešti, kad gavau trečią šansą, pamačiau teigiamą testą šįryt. Tikiuosi, kad ureaplasmos nebėra, bet nuo pat pastojimo turiu bjaurų peršalimą, kuris dar nesibaigė. Taigi, šakėm ant vandens ateitis rašyta, bet vilties vėl turiu ir visoms linkiu kabintis į ją taip pat. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 11 29, 23:53)

Jei užsuka kas iš mane prisimenančių mergaičių - noriu pranešti, kad gavau trečią šansą, pamačiau teigiamą testą šįryt. Tikiuosi, kad ureaplasmos nebėra, bet nuo pat pastojimo turiu bjaurų peršalimą, kuris dar nesibaigė. Taigi, šakėm ant vandens ateitis rašyta, bet vilties vėl turiu ir visoms linkiu kabintis į ją taip pat.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Maciau planiukiu temoj sia nuostabia zinia wub.gif
Linkiu stipreti ir kuo graziausiu akimirku siuo laikotarpiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 11 30, 00:53)
Liūdnoji tema... Man abiem atvejais viskas įvyko savaime ir gan greitai. Manau, abrazija skiriama tada, kai vaisius jau ilgai nebesivysto - 3-4 savaites, nes atsiranda jau uždegimo rizika, o kai praėję daugma 2 savaitės - dar, matyt, rizikos nėra, ir galima palaukti.  4u.gif

Jei užsuka kas iš mane prisimenančių mergaičių - noriu pranešti, kad gavau trečią šansą, pamačiau teigiamą testą šįryt. Tikiuosi, kad ureaplasmos nebėra, bet nuo pat pastojimo turiu bjaurų peršalimą, kuris dar nesibaigė. Taigi, šakėm ant vandens ateitis rašyta, bet vilties vėl turiu ir visoms linkiu kabintis į ją taip pat.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vylasbule kokios naujienos wub.gif 4u.gif Šį kartą būtinai viskas bus gerai wub.gif na negaliu atsidžiaugti šia žinia iš pat ryto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 11 30, 00:53)
Liūdnoji tema... Man abiem atvejais viskas įvyko savaime ir gan greitai. Manau, abrazija skiriama tada, kai vaisius jau ilgai nebesivysto - 3-4 savaites, nes atsiranda jau uždegimo rizika, o kai praėję daugma 2 savaitės - dar, matyt, rizikos nėra, ir galima palaukti.  4u.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif friends.gif , begalo dziaugiuosi uz tave, si karta viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti