Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Labas rytas 4u.gif sedziu prie gines duru ir sirdis dreba, ka pasakys del A unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2012 12 03, 12:06)
Labas rytas 4u.gif sedziu prie gines duru ir sirdis dreba, ka pasakys del A unsure.gif

laikykis 4u.gif lauksim naujienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 12 02, 22:14)
Ačiū, kokią palaikymo komandą turiu - patikėt negaliu  bigsmile.gif

Laukiu, dėl kiekvieno pamaudimo panikuoju, krūtis keliskart dienos pasimaigau... Kol kas dar aiškiai nėščia.  ax.gif

Suzinojau sia nuostabia zinia is Kovinuku temos:)
Labai tyliai, dziaugiuosi!! Stiprybes zirniukui, tikras priesKaledinis stebuklas aplanke jusu seima!!! 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 11 30, 00:53)
Jei užsuka kas iš mane prisimenančių mergaičių - noriu pranešti, kad gavau trečią šansą, pamačiau teigiamą testą šįryt. Tikiuosi, kad ureaplasmos nebėra, bet nuo pat pastojimo turiu bjaurų peršalimą, kuris dar nesibaigė. Taigi, šakėm ant vandens ateitis rašyta, bet vilties vėl turiu ir visoms linkiu kabintis į ją taip pat.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tylūs sveikinimai wub.gif Trečias kartas nemeluoja, šį kartą viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
nuosurdziausi svejkinimaj del nestumo smile.gif , gal ir mus naujokus po kokiu poros menesiu kas svejkin labaj labaj noretusi. Labaj dziaugiosi prisijungus labaj padeda moraliskaj tokie pokalbej. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 12 03, 14:35)
Suzinojau sia nuostabia zinia is Kovinuku temos:)
Labai tyliai, dziaugiuosi!! Stiprybes zirniukui, tikras priesKaledinis stebuklas aplanke jusu seima!!! 4u.gif  wub.gif  wub.gif

Alina, o kaip jus su pilvinuku gyvenat? wub.gif
Atsakyti
indrulka3 kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 12 03, 00:14)
Ačiū, kokią palaikymo komandą turiu - patikėt negaliu  bigsmile.gif

Laukiu, dėl kiekvieno pamaudimo panikuoju, krūtis keliskart dienos pasimaigau... Kol kas dar aiškiai nėščia.  ax.gif

Jetus, kaip džiaugiuosi 4u.gif čia visos tave palaiko, laikysiu kumščius 4u.gif

O aš vis dar laukiu, man mm po A atėjo po 37 dienų, paskui kita mėn. normaliai 28 d., o dabar 18-tą dieną, kas čia darosi g.gif dar sunkiau bus pagaut vaisingas dienas, jei taip ir bus nereguliarios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnijeta @ 2012 12 04, 11:51)
Jetus, kaip džiaugiuosi 4u.gif  čia visos tave palaiko, laikysiu kumščius 4u.gif

O aš vis dar laukiu, man mm po A atėjo po 37 dienų, paskui kita mėn. normaliai 28 d., o dabar 18-tą dieną, kas čia darosi g.gif  dar sunkiau bus pagaut vaisingas dienas, jei taip ir bus nereguliarios blush2.gif

yra vienintelis issigelbejimas tokiu atveju smile.gif OT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2012 12 04, 10:44)
indrulka3 kaip tu?

labas rytas 4u.gif gyva biggrin.gif juokauju smile.gif
gimda grazi ir svari smile.gif tas mane dziugina smile.gif abejose kiausidese rado po cista maza- nieko blogo smile.gif laukiu 12 val. kada galesiu paskambinti ginei ir suzinoti kraujo tytymu rezultatus
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2012 12 04, 11:16)
labas rytas 4u.gif  gyva biggrin.gif  juokauju  smile.gif
gimda grazi ir svari smile.gif  tas mane dziugina  smile.gif  abejose kiausidese rado po cista maza- nieko blogo smile.gif  laukiu 12 val. kada galesiu paskambinti ginei ir suzinoti kraujo tytymu rezultatus

Na, šaunu, kad apsiėjo 4u.gif Sėkmingo atsigavimo ir planavimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indrulka3 @ 2012 12 04, 12:16)
labas rytas 4u.gif  gyva biggrin.gif  juokauju  smile.gif
gimda grazi ir svari smile.gif  tas mane dziugina  smile.gif  abejose kiausidese rado po cista maza- nieko blogo smile.gif  laukiu 12 val. kada galesiu paskambinti ginei ir suzinoti kraujo tytymu rezultatus

labai saunu, kad viskas toliau, o del atsakymo papasakojo? 4u.gif
Atsakyti