Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Smiltele99 @ 2012 12 09, 12:31)
nu jei pakyla temperatūra, vadinas matuoja rolleyes.gif  o kaip tu pati matuoji? irgi tik iki su pypsėjimo? jei taip tai kiek jau ciklų taip matuoji? unsure.gif

Ikı supypsejımo, su pertraukom jau 3,5 metu..
Atsakyti
Tai reiskias sitiek metu mano matuojama bt yra niekine, nes as fiksuoju tempa kai supypsi termometras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 12 09, 12:35)
Tai reiskias sitiek metu mano matuojama bt yra niekine, nes as fiksuoju tempa kai supypsi termometras  lotuliukas.gif

Vat ır man cıa kazkokıos naujıenos mastau.gif mastau.gif karsta.gif mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 12 08, 17:08)
smile.gif

Labas, praita karta labai teisingai mano BT pakomentavai. Manau, kad labai pasikauscius sioj srity. Gal galetum ir si cikla pakomentuoti? Kada, tavo manymu man OV buvo. Ten, kur KB gleives parasytos, buvo ju pikas, po to pranyko jos.
http://tevu-darzelis...224@121118462e5
Atsakyti
nu gal ne niekinė, svrabu tą svyravimą vis dėl to apčiuopti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 12 09, 13:48)
Labas, praita karta labai teisingai mano BT pakomentavai. Manau, kad labai pasikauscius sioj srity. Gal galetum ir si cikla pakomentuoti? Kada, tavo manymu man OV buvo. Ten, kur KB gleives parasytos, buvo ju pikas, po to pranyko jos.

O po O pas tave temperatura vısada tokıa zema? Nes ır skırtumas kaıp ır labaı jau mazas tarp fazıu, jeı skaıtyt, kad O ıvyko.. g.gif
Nors ıs esmes jeı ımt kaıp "coverline" 36 temperatura, tai per 0,2 padalos pakilo.. tokiu atveju, tau butu dabar 6DPO po O 4u.gif mano manymu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kufuke: 09 gruodžio 2012 - 14:32
QUOTE(kufuke @ 2012 12 09, 14:29)
O po O pas tave temperatura vısada tokıa zema? Nes ır skırtumas kaıp ır labaı jau mazas tarp fazıu, jeı skaıtyt, kad O ıvyko.. g.gif
Nors ıs esmes jeı ımt kaıp "coverline" 36 temperatura, tai per 0,2 padalos pakilo.. tokiu atveju, tau butu dabar 6DPO po O 4u.gif mano manymu smile.gif

Visada tokia zema, max 36,4 buna
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 12 09, 14:51)
Visada tokia zema, max 36,4 buna

Taı vadınas, jau kazkur 6DPO smile.gif gal klausımas pasırodys ne vısaı ı tema, bet su PRG vıskas tvarkoj pas tave? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 12 09, 14:48)

Jei visi tamsūs taškai gauti matuojant tikrai be jokių trikdžių, teigti, kad ovuliacija įvyko, deja negalima... (Man labiausiai 15 CD matavimas "kliūva")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 09 gruodžio 2012 - 15:04
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 12 09, 15:03)
Jei visi tamsūs taškai gauti matuojant tikrai be jokių trikdžių, teigti, kad ovuliacija įvyko, deja negalima... (Man labiausiai 15 CD matavimas "kliūva")

15CD vaziavau traukiniu i Maskva, lb prastai miegojau, 16CD grizau is Maskvos 4 ryto, tai toks miegas- nemiga buvo. 6:20 rode 35,8, o pamiegojus iki 8:00 rode 36,4. Nuemiau trikdzius, nes tikejausi, kad OV gal TD uzdes.
Kad OV ivykus as neabejoku, nes visos antros fazes "malonumus" jauciu (paburkus skausminga krutine, dilgciojimas kairej kiausidej, pilvo apacios tempimas, lengvas pykinimas) Be to, mano temp dabar iprasytam 2 fazes intervale 36,0-36,4
Papildyta:
QUOTE(kufuke @ 2012 12 09, 14:59)
Taı vadınas, jau kazkur 6DPO smile.gif gal klausımas pasırodys ne vısaı ı tema, bet su PRG vıskas tvarkoj pas tave? blush2.gif

Antra faze maziau nei 10 dienu nebuvo, tai dar visiskos panikos del prg nadarau, bet jei tu del to, kad mano temp auksciausia tik 36,4. Tai, pirmoj fazej ji irgi ne asuksta. Skirtumu tarp tempetaturu vidurkid apie 0.3 laipsnius buna, tad teoriskai progas normoj. Beja, as matuoju anksti, 6:20, burnoje oraliniu termometru, tad kad skaiciai tau butu aukstesni, gali maziausiai 0,5 laipsnio prie kiekvieno prideti, nes maziausiai tokio aukstumo ji butu, jei matuociau ne oraliniu maksty.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiculka: 09 gruodžio 2012 - 15:47
QUOTE(kiculka @ 2012 12 09, 15:44)
Papildyta:
Antra faze maziau nei 10 dienu nebuvo, tai dar visiskos panikos del prg nadarau, bet jei tu del to, kad mano temp auksciausia tik 36,4. Tai, pirmoj fazej ji irgi ne asuksta. Skirtumu tarp tempetaturu vidurkid apie 0.3 laipsnius buna, tad teoriskai progas normoj. Beja, as matuoju anksti, 6:20, burnoje oraliniu termometru, tad kad skaiciai tau butu aukstesni, gali maziausiai 0,5 laipsnio prie kiekvieno prideti, nes maziausiai tokio aukstumo ji butu, jei matuociau ne oraliniu maksty.

Tada aısku smile.gif o tau burnoj patogıau matuot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 12 09, 16:44)
15CD vaziavau traukiniu i Maskva, lb prastai miegojau, 16CD grizau is Maskvos 4 ryto, tai toks miegas- nemiga buvo. 6:20 rode 35,8, o pamiegojus iki 8:00 rode 36,4. Nuemiau trikdzius, nes tikejausi, kad OV gal TD uzdes.
Kad OV ivykus as neabejoku, nes visos antros fazes "malonumus" jauciu (paburkus skausminga krutine, dilgciojimas kairej kiausidej, pilvo apacios tempimas, lengvas pykinimas) Be to, mano temp dabar iprasytam 2 fazes intervale 36,0-36,4

Jei 15 - 16 CD matavimai netikslūs, dengiančiąją liniją reiktų brėžti per 36,1 C, pirmoji BKT pakilimo diena - 18 CD. Kodėl tarp gleivių piko ir BKT pakilimo toks nemažas skirtumas, sunku pasakyti - taip pasitaiko, bet bent jau aš labiau linkusi manyti, kad ne dėl objektyvių fiziologinių priežasčių, o dėl vienokių ar kitokių netikslumų - arba ir 13 CD matavimas netikslus (ir dengiančiąją liniją reiktų dar nuleisti), arba su piku kiek paskubėta. Gal ir klystu, bet panašu, kad siekinačioms nėtumą atidėti moterims tokie skirtumai būna rečiau - matyt jų motyvacija kruopščiau įvertinti, ar tikrai nebėra nei mažiausios vaisingo tipo gleivių priemaišos, didesnė, kita vertus, siekiančioms pastoti tai padaryti ir sudėtingiau, nes vertinimui trukdo spermos likučiai.
Atsakyti