QUOTE(kufuke @ 2012 12 09, 15:49)
Kadangi daznai tenka keliauti traukiniu ir matuoti BT kupe, tai zmones labiau supranta matavima burnoj, o ne apacioj. Taigi, kitos iseities neturiu:)
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 12 09, 16:29)
Jei 15 - 16 CD matavimai netikslūs, dengiančiąją liniją reiktų brėžti per 36,1 C, pirmoji BKT pakilimo diena - 18 CD. Kodėl tarp gleivių piko ir BKT pakilimo toks nemažas skirtumas, sunku pasakyti - taip pasitaiko, bet bent jau aš labiau linkusi manyti, kad ne dėl objektyvių fiziologinių priežasčių, o dėl vienokių ar kitokių netikslumų - arba ir 13 CD matavimas netikslus (ir dengiančiąją liniją reiktų dar nuleisti), arba su piku kiek paskubėta. Gal ir klystu, bet panašu, kad siekinačioms nėtumą atidėti moterims tokie skirtumai būna rečiau - matyt jų motyvacija kruopščiau įvertinti, ar tikrai nebėra nei mažiausios vaisingo tipo gleivių priemaišos, didesnė, kita vertus, siekiančioms pastoti tai padaryti ir sudėtingiau, nes vertinimui trukdo spermos likučiai.
As bandau pastoti, bet ziuriu, kuo labaiu i viska gilinuosi, tuo labiau man neaisku. Pagal visus pozymius, kurie tik imanomi pewr mano mmm visiskai atitiko 14 CD. Ryskus OV su pilvo putimu, dilkciojimu kiausidej, gleiviu kiekiu ir ju konsistencija. Taciau, yra ir dar vienas pozymis, kuris isduoda mano OV- skausmingi lytiniai santykiai. Ju 14 CD nebuvo, tad vertinti negaliu, bet 16 ir 17CD as ta skausma jauciau.
Zodziu, lb tikiuosi, kad sis ciklas laimingas ir mmm neateis, bet jei jos ateis, tai tik pagal jas suzinosiu, kada galejo buti mano OV, bet ir tai nebutinai, nes mano antra faze trunka 10-13 dienu.
Aciu tau uz pastangas issiaiskinti