Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(kufuke @ 2012 12 09, 15:49)
Tada aısku smile.gif o tau burnoj patogıau matuot? blush2.gif

Kadangi daznai tenka keliauti traukiniu ir matuoti BT kupe, tai zmones labiau supranta matavima burnoj, o ne apacioj. Taigi, kitos iseities neturiu:)
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 12 09, 16:29)
Jei 15 - 16 CD matavimai netikslūs, dengiančiąją liniją reiktų brėžti per 36,1 C, pirmoji BKT pakilimo diena - 18 CD. Kodėl tarp gleivių piko ir BKT pakilimo toks nemažas skirtumas, sunku pasakyti - taip pasitaiko, bet bent jau aš labiau linkusi manyti, kad ne dėl objektyvių fiziologinių priežasčių, o dėl vienokių ar kitokių netikslumų - arba ir 13 CD matavimas netikslus (ir dengiančiąją liniją reiktų dar nuleisti), arba su piku kiek paskubėta. Gal ir klystu, bet panašu, kad siekinačioms nėtumą atidėti moterims tokie skirtumai būna rečiau - matyt jų motyvacija kruopščiau įvertinti, ar tikrai nebėra nei mažiausios vaisingo tipo gleivių priemaišos, didesnė, kita vertus, siekiančioms pastoti tai padaryti ir sudėtingiau, nes vertinimui trukdo spermos likučiai.

As bandau pastoti, bet ziuriu, kuo labaiu i viska gilinuosi, tuo labiau man neaisku. Pagal visus pozymius, kurie tik imanomi pewr mano mmm visiskai atitiko 14 CD. Ryskus OV su pilvo putimu, dilkciojimu kiausidej, gleiviu kiekiu ir ju konsistencija. Taciau, yra ir dar vienas pozymis, kuris isduoda mano OV- skausmingi lytiniai santykiai. Ju 14 CD nebuvo, tad vertinti negaliu, bet 16 ir 17CD as ta skausma jauciau.
Zodziu, lb tikiuosi, kad sis ciklas laimingas ir mmm neateis, bet jei jos ateis, tai tik pagal jas suzinosiu, kada galejo buti mano OV, bet ir tai nebutinai, nes mano antra faze trunka 10-13 dienu.
Aciu tau uz pastangas issiaiskinti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
pasirodau
http://www.fertility...com/home/3ef16d
Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 09, 19:48)

Gražu bigsmile.gif Taigi sakiau, kad ND ant O pataikėt. NT negadinai dar?
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 12 09, 12:13)
O kam to reıkıa? Taıgı jıs skaıtmenınıs, reıkıa zıuret tempa po supypsejımo ır vıskas. Ar tau ır po pypsejımo tempa tolıau kyla? g.gif

Taip, man kyla, esu n eksperimentu padarius, visad pakyla kai ilgiau palaikau. Ir lyginus esu su gyvsidabriniu, tai teisinga temp.buna ta, kuri po supypsejimo buna. Beje, tas pakilimas buna ne tik BT temperaturai, bet ir pazasty matuojant.

QUOTE(kufuke @ 2012 12 09, 13:11)
Nagı darıau ta eksperımenta, kaıp supypsejo tıes 37.1 taıp daugıau nıekur ır nekılo.. sıaıp man net tokıa mıntıs nebutu kılus tolıau po pypsejımo matuot.. juk jıs nebemırksı, vadınas nebematuoja tolıau.. kaıp tempa galı kılt tolıau? g.gif  unsure.gif

Matyt tavo termometras tikrai geras smile.gif mano pvz toks is paprastesniu elektroniniu, tai gal todel ir nerodo is kart teisingos temperaturos jam supypsejus g.gif ir kas keista, kad supypsi labai greitai, atrodo vos isidedi ir jau pyyyp pyyyp pyyyp doh.gif
Atsakyti
[quote=barbarise,2012 12 09, 20:21]
Taip, man kyla, esu n eksperimentu padarius, visad pakyla kai ilgiau palaikau. Ir lyginus esu su gyvsidabriniu, tai teisinga temp.buna ta, kuri po supypsejimo buna. Beje, tas pakilimas buna ne tik BT temperaturai, bet ir pazasty matuojant.

ar tesingai supratau? teisinga tempo ta, kurią parodo termometras po supypsėjimo? g.gif
Atsakyti
[quote=Smiltele99,2012 12 09, 19:46]

ar tesingai supratau? teisinga tempo ta, kurią parodo termometras po supypsėjimo? g.gif
[/quote]
teisingai supratai mirksiukas.gif
as pasakysiu tik tiek, jei turi n laiko dar guleti ir laukti 5-10 min po supypsejimo tai galima ir taip matuoti bt, bet jei skubi ir nesergi bt matavimo liga, tai manau, kad tikrai nieko blogo jei fiksuoji tempa kuria rodo po supypsejimo ax.gif
Atsakyti
turiu durnoka klausima... ar BT pastojus visa laika buna pakilusi, ar tik per rytini matavima???
matuoju po liezuviu,dabar- 37.1, ryte buvo 36.8...nesuvokiu, persalau ir eit gert vaistu, ar tiketis kasko malonesnio? smile.gif blogai nesijauciu, tik maudzia nugaros apacia... mm turi but gruodzio 21....
Atsakyti
QUOTE(nemano @ 2012 12 09, 23:24)
turiu durnoka klausima... ar BT pastojus visa laika buna pakilusi, ar tik per rytini matavima???
matuoju po liezuviu,dabar- 37.1, ryte buvo 36.8...nesuvokiu, persalau ir eit gert vaistu, ar tiketis kasko malonesnio? smile.gif blogai nesijauciu, tik maudzia nugaros apacia... mm turi but gruodzio 21....

BT dieną būna paprastai aukštesnė nei ryte prabudus. Todėl normalu, kad rodo dieną virš 37.
Atsakyti
[quote=Smiltele99,2012 12 09, 20:46]
Taip, man kyla, esu n eksperimentu padarius, visad pakyla kai ilgiau palaikau. Ier lyginus esu su gyvsidabriniu, tai teisinga temp.buna ta, kuri po supypsejimo buna. Beje, tas pakilimas buna ne tik BT temperaturai, bet ir pazasty matuojant.

[/quote]

Turejau omeny kad praejus toms 5 min.po supypsejimo (o ne is kart supypsejus) elektroninis termometras rodo teisingai, tiek kiek ir gyvsidabrinis.

N laiko niekada nebun man rytais, bet esu pripratus keltis su snoozu, tai kai suskamba pirmas zadintuvas, tada pusiau miegodama isidedu termometra ir dar speju uzmigti kokioms 5 min., o suskambejus antra karta zadintuvui jau keliuosi ir turiu pamatuta BT. Man taip patogu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gedi5 @ 2012 12 09, 23:58)
BT dieną būna paprastai aukštesnė nei ryte prabudus. Todėl normalu, kad rodo dieną virš 37.

man matuok nemataves-diena buna temperatura burnoj po liezuviu visada buna 36,6, tai del to ir klausiu... na, laikas parodys:) kolkas pliumpinu arbatas:)
Atsakyti
labas rytas mergaitės mirksiukas.gif
Atsakyti
LAba ryta 4u.gif BT g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 10 gruodžio 2012 - 08:10