Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikos visos mamytes ir planuojancios jomis buti. Prisijungiu prie jusu ratelio ir is karto noriu pasiteirauti jusu kaip eksperciu nuomones smile.gif Pirmas ciklas kaip matuoju temperatura. Iki O svyravo 36.6-36.8(36.8 buvo 1 diena). Po O buvo 37.0-37.1. Uzvakar (10 DPO) nukrito iki 36.9. As suprantu, kad jau cia nieko gero laukt ner ko. verysad.gif Bet mm man turi prasideti tik 4-dieni ir man buna ciklai vienodo ilgio, na nebent su 1 dienos nukrypimu. Tai ar gali buti cia toks ankstyvas perspejimas apie mm artejima, ar cia kazkas negerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 12 09, 23:03)
Turejau omeny kad praejus toms 5 min.po supypsejimo (o ne is kart supypsejus) elektroninis termometras rodo teisingai, tiek kiek ir gyvsidabrinis.

N laiko niekada nebun man rytais, bet esu pripratus keltis su snoozu, tai kai suskamba pirmas zadintuvas, tada pusiau miegodama isidedu termometra ir dar speju uzmigti kokioms 5 min., o suskambejus antra karta zadintuvui jau keliuosi ir turiu pamatuta BT. Man taip patogu wink.gif

Niu tai bravo, kad tau taip patogu thumbup.gif
As viska iskart darau, jau geriau tas 5 min pamiegu neprabusdama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nemano @ 2012 12 09, 22:24)
turiu durnoka klausima... ar BT pastojus visa laika buna pakilusi, ar tik per rytini matavima???
matuoju po liezuviu,dabar- 37.1, ryte buvo 36.8...nesuvokiu, persalau ir eit gert vaistu, ar tiketis kasko malonesnio? smile.gif blogai nesijauciu, tik maudzia nugaros apacia... mm turi but gruodzio 21....

Tai, ka pamatuoji veliau nei katik atsibudus ir neatlikus jokiu fiziniu judesiu nera BT. Ji gali buti ivairi, gali ir 37 buti be ligos
Papildyta:
Labas rytas, rodau ir as savo BT http://tevu-darzelis...224@121118462e5
Atsakyti
QUOTE(Hopeful @ 2012 12 10, 09:22)
Sveikos visos mamytes ir planuojancios jomis buti. Prisijungiu prie jusu ratelio ir is karto noriu pasiteirauti jusu kaip eksperciu nuomones  smile.gif  Pirmas ciklas kaip matuoju temperatura. Iki O svyravo 36.6-36.8(36.8 buvo 1 diena). Po O buvo 37.0-37.1. Uzvakar (10 DPO) nukrito iki 36.9. As suprantu, kad jau cia nieko gero laukt ner ko.  verysad.gif Bet mm man turi prasideti tik 4-dieni ir man buna ciklai vienodo ilgio, na nebent su 1 dienos nukrypimu. Tai ar gali buti cia toks ankstyvas perspejimas apie mm artejima, ar cia kazkas negerai? g.gif

Visoms yra skirtingai, etalono nėra. Man asmeniškai BT nukrinta dieną prieš prasidedant mm ir jau per kelis matavimo ciklus žinau, prie kokios BT sulauksiu mm). Kadangi Tavo vidutinė pirmos fazės temperatūra yra apie 36.7, tai kritimas iki 36.9 gali būti tik pradžia. Tikėkimės, kad kitas ciklas bus Jūsų 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
laukiu mmm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 12 10, 10:15)
labas rytas  4u.gif
laukiu mmm  4u.gif

Kadangi dar nemažai dienų iki mm, gali būti, kad dar užkilsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 12 10, 09:20)
Kadangi dar nemažai dienų iki mm, gali būti, kad dar užkilsi  smile.gif

tai kad man po O buna 12 DPO dazniausiai, o prie tokios BT ir mmm parsivelka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 12 10, 09:15)
labas rytas  4u.gif
laukiu mmm  4u.gif

Ankstokai pakrito ir 0,2 gali ir implantacija buti, dar anksti iki mmm pakritimo
Atsakyti
Visiškai netikęs ciklas... schmoll.gif
BT
Atsakyti
QUOTE(kiculka @ 2012 12 10, 09:36)
Ankstokai pakrito ir 0,2 gali ir implantacija buti, dar anksti iki mmm pakritimo

na jei ne siandiena, tai rytojus viska parodys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2012 12 10, 09:41)
Visiškai netikęs ciklas...  schmoll.gif
BT

kodel netikes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 12 10, 09:41)
Visiškai netikęs ciklas...  schmoll.gif
BT

normalus grafikas, o kokius tu vaistus geri? Dupfastona nuo ciklo pradzios ir OV vyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 12 10, 10:46)
kodel netikes?  4u.gif

QUOTE(kiculka @ 2012 12 10, 10:51)
normalus grafikas, o kokius tu vaistus geri? Dupfastona nuo ciklo pradzios ir OV vyksta? g.gif

Geriu "Thybon"+"Bromkriptin" po 1/4. Kažkodėl tikėjausi didesnio skirtumo tarp fazių bei staigaus ir gražaus šuolio... blush2.gif
Atsakyti