QUOTE(Beta1 @ 2012 11 23, 12:24)
Tai ten Verkiu rumuose ir filmuoja.O rytai, tai tikrai labai salti, gaila budavo vaiko kai issiveza 6 val ryto
Butinai pasakysiu kai rodys ta filma
Lietuviai paprastai yra linke nusipirkti tuos filmus, kuriuose filmuojasi tautieciai.Gal ir siandien ateisi pasivaikscioti ?
as pati vaziuosiu apie pietus.
Pirmadieni
Kazkaip labai daug vilciu dedu i tas HCG injekcijas.

Pirmadieni

Man salcio alergija

QUOTE(Aster @ 2012 11 23, 14:25)
Oho... Man skaityti rusų kalba tai kaip kopti į Everestą, lyg turėtum jausti malonumą ir pasididžiavimą, bet prieš akis vien juodas darbas ir jokio malonumo. Aš labai lėtai skaitau rusų kalba, tada beskaitydama kokį sunkesnį žodį pamatu sakinio prasme ir vėl turiu kankintis nuo pradžių. Žodžiu, pagarba tau, Terze
****O pas mane garaže roletai ant purvinų langų sukabinti
bet man kažkaip dzin

****O pas mane garaže roletai ant purvinų langų sukabinti

Na, pradzia, tai tokia: atas buvo.. Jau galvojau eisiu pirkti lietuviu kalba.. Bet kadangi nusprendziau, kad ale toki romana turiu pirkti rusu kalba ir rusiskai skaityti, tai uzsiemiau pardzioj mazohizmu beskaitydama, o paskui, kai baigiau knyga, rusiskai galejau aukstom literaturinem frazem kalbeti

QUOTE(Aster @ 2012 11 23, 14:44)
Manęs parodos netraukia. Nesu ten radusi nieko išskirtinio, o žmonių masės, tik kokiam gripui ir galvos skausmui pasigauti... 

As vakar vis masciau: eiti ar neiti... O paskui sugalvojau: einu ten metai is metu-ir nieko kazko ispudingo nematau, tai kokio velnio ten trenktis dabar... O paskui galvoju: gi neturejau vaikuciu, tik is profesines srities susidomejimas buvo, tai gal ir kitaip ziuredavau i viska... Ir nugalejo baime gripui

QUOTE(Pumpule @ 2012 11 23, 18:48)
planuoju ryt per jamam maximoje nupirkti...
Stiprybes tau!!!