Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų nėštukių rudeniniai namučiai

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 23, 12:24)
Tai ten Verkiu rumuose ir filmuoja.O rytai, tai tikrai labai salti, gaila budavo vaiko kai issiveza 6 val ryto  doh.gif Butinai pasakysiu kai rodys ta filma  rolleyes.gif Lietuviai paprastai yra linke nusipirkti tuos filmus, kuriuose filmuojasi tautieciai.Gal ir siandien ateisi pasivaikscioti ?  bigsmile.gif as pati vaziuosiu apie pietus.
Pirmadieni  unsure.gif Kazkaip labai daug vilciu dedu i tas HCG injekcijas.

Man salcio alergija smile.gif Salta visur ir visada smile.gif Siandien buvau sveciuose pas dvynukus grazucius, labai pakilo nuotaika, optimizmo atsirado wub.gif Filma labaaai noreciau pamatyt. Man ta visa istorija... Kiek maciau filmu, knygos nepralenke..

QUOTE(Aster @ 2012 11 23, 14:25)
Oho... Man skaityti rusų kalba tai kaip kopti į Everestą, lyg turėtum jausti malonumą ir pasididžiavimą, bet prieš akis vien juodas darbas ir jokio malonumo. Aš labai lėtai skaitau rusų kalba, tada beskaitydama kokį sunkesnį žodį pamatu sakinio prasme ir vėl turiu kankintis nuo pradžių. Žodžiu, pagarba tau, Terze 4u.gif

****O pas mane garaže roletai ant purvinų langų sukabinti  doh.gif bet man kažkaip dzin  blush2.gif

Na, pradzia, tai tokia: atas buvo.. Jau galvojau eisiu pirkti lietuviu kalba.. Bet kadangi nusprendziau, kad ale toki romana turiu pirkti rusu kalba ir rusiskai skaityti, tai uzsiemiau pardzioj mazohizmu beskaitydama, o paskui, kai baigiau knyga, rusiskai galejau aukstom literaturinem frazem kalbeti smile.gif Tik gaila-laikas eina, kalba sia mazai naudoji, ir vel viskas uzsimirsta.

QUOTE(Aster @ 2012 11 23, 14:44)
Manęs parodos netraukia. Nesu ten radusi nieko išskirtinio, o žmonių masės, tik kokiam gripui ir galvos skausmui pasigauti... ax.gif

As vakar vis masciau: eiti ar neiti... O paskui sugalvojau: einu ten metai is metu-ir nieko kazko ispudingo nematau, tai kokio velnio ten trenktis dabar... O paskui galvoju: gi neturejau vaikuciu, tik is profesines srities susidomejimas buvo, tai gal ir kitaip ziuredavau i viska... Ir nugalejo baime gripui smile.gif

QUOTE(Pumpule @ 2012 11 23, 18:48)
planuoju ryt per jamam maximoje nupirkti...

Stiprybes tau!!!
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2012 11 23, 09:48)
labas rytas 4u.gif
oo, beveik vienu metu ir dar melynai  drinks_cheers.gif

super thumbup.gif  thumbup.gif
ir mane prasyciau pamelyninti ax.gif

Jo ,kaip susitarusios bigsmile.gif ,gal ir gimdyt kartu isvaziuosim ax.gif
Beta tau HCG tikrai turi padet,ne tikrai ,bet pades mirksiukas.gif
Terze jokiu parodu,mazai turi ant lupu schmoll.gif
Visom nestuke.gif gero savaitgalio wub.gif
Atsakyti
Labas damos 4u.gif

Terziau, neik i jokias parodas schmoll.gif as pernai joje buvau, bet tik todel, kad neturejom ka veikti.Nieko tokio, ko nerastum bet kokioj vaikiskoj pardej.O ir ligu geriau saugokis mirksiukas.gif

Late, daug vilciu dedu i ta HCG.

Pumpule, nu tu ir drasi budama su pilvu dar brautis per visokias minias zmoniu ir dalyvauti tose Jamam akcijose unsure.gif as net nenescia budama ten neinu, nes man baisu blink.gif As geriau sumokesiu tuos papildomus kelis litus, bet i tokius "renginius" neisiu ir kilometrinese eilese nestovesiu blush2.gif

As siandien jauciuosi pagastroliavusi, nesigailiu nei vieno savo zingsnio.Bet dabar vel pavyzdingai guliu lovoj ir reportazas taipogi vyksta is lovos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aster @ 2012 11 23, 14:25)
O po kiek tau liepė HCG leistis? Aš tai turėjau po du švirkšto spragtelėjimus kasdien ir kažkur iki 12 sav.

man reikia uzstatyti ant taskiuko.Kaip suprantu, ten labai minimali ta doze gaunasi....

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 23, 14:32)
I Eugenijos klinika varysi? As irgi ten pirmadieniui vizita turiu, 12 val.

Jo, ten 4u.gif As 14 val., tai kazin ar manes lauksi tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 23, 21:20)

man reikia uzstatyti ant taskiuko.Kaip suprantu, ten labai minimali ta doze gaunasi....
Jo, ten  4u.gif As 14 val., tai kazin ar manes lauksi tiek  biggrin.gif

Na labai tikiu, kad tau tas hcg padeda.. O tu jauti koki maudima ar skausma?
Man labiausiai pas ja patikdavo eiti i BAK, ten erdviau vien jau laukimo salej, o ne sedi visos kaip pingvinai ant tos sofkutes susispaude smile.gif Ir parkavimas geresnis smile.gif

Na tu gulek ir reportazuok vis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 11 23, 21:27)
Na labai tikiu, kad tau tas hcg padeda.. O tu jauti koki maudima ar skausma?
Man labiausiai pas ja patikdavo eiti i BAK, ten erdviau vien jau laukimo salej, o ne sedi visos kaip pingvinai ant tos sofkutes susispaude smile.gif Ir parkavimas geresnis smile.gif

Na tu gulek ir reportazuok vis wink.gif

Nu man irgi patinka labiau BAK'e del tu paciu priezasciu, bet ji vis mane ten uzraso.Nei skausmu nei maudimu nejauciu.Absoliuciai nieko.Jokio tepliojimo irgi nera, net uzuominos.Crinonas baltas baltutelis.Nu labai jau idomu ka ji ten pirmadieni pamatys.
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 11 23, 20:27)

hihihi.gif ir kada beateitum, vis tiek gausi ilgokai palaukti. Aišku, pas ją pacienčių be proto daug, bet aš vis tiek kas kartą susierzinu. blush2.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 23, 20:32)
Nu man irgi patinka labiau BAK'e del tu paciu priezasciu, bet ji vis mane ten uzraso.Nei skausmu nei maudimu nejauciu.Absoliuciai nieko.Jokio tepliojimo irgi nera, net uzuominos.Crinonas baltas baltutelis.Nu labai jau idomu ka ji ten pirmadieni pamatys.

Aš dabar neprisimenu, kiek ten man tų brūkšniukų buvo, bet žinau, kad pasukant švirkštą du kartus būdavo suspragsi ir tada badausi. Aš irgi tikiu, kad tau viskas tikrai bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 23, 21:32)

ugtelejusi vaikuti su plakancia sirdute wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 11 23, 22:15)
ugtelejusi vaikuti su plakancia sirdute wink.gif

Terziuk, man tie tavo zodziai kaip medus wub.gif Tikiuosi taip ir bus.
Kada tu planuoji eiti i pasimatyma su savo kurineliais ? jau gal greitai suzinosit, kas ten gyvena ? bigsmile.gif Mum ana karta pasake lygiai 15 savaiciu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Man baigesi sesija thumbup.gif griztu prie normalaus gyvenimo clap.gif taip pavargau, vakar visa vakara neiko nedariau ti gulejau ir valgiau saldymynus blush2.gif

Siandien planuoju nuvaziuoti i paroda Vaiku salys, noriu paciupineti vezimelius ( tikiuosi ju ten bus ) ax.gif

I Jamam bijau vaziuoti, drauge prigasdino, kad viena karta buvo tai tiek buvo zmoniu ir visi tokie agresivus unsure.gif jai suplese rankinuka, o vyrui striuke doh.gif Tai nusprendziau nerezikuoti schmoll.gif

Visoms gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asmon @ 2012 11 23, 17:02)

Yra spec sepetukai dantu, gal pagelbes, paklausk vaistinese, lyg padeda

reiks pabandyt, aciu 4u.gif
vakar TA praejo gerai, uzvede kortele, mazius makaluojasi, auga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 23, 22:50)
Terziuk, man tie tavo zodziai kaip medus  wub.gif Tikiuosi taip ir bus.
Kada tu planuoji eiti i pasimatyma su savo kurineliais ? jau gal greitai suzinosit, kas ten gyvena ?  bigsmile.gif Mum ana karta pasake lygiai 15 savaiciu  rolleyes.gif

hi hi hi medus ar midus, svarbu tu gerai jautiesi, o tai jau zenklas, kad tau viskas gereja ir niekas neblogeja. einu treciad pas genetike, bus 15sav ir gal 2dienos smile.gif Tai labai tikiuosi bus tik geru energingu gyvu vaizdu smile.gif mastau, kad bus mergaite ir berniukas smile.gif Juos anksciau vis sapnuodavau... Paziuresim, ar sapnai neapgaus smile.gif
Mergaites, nezinot, ar genetikai jau persikele i nauja pastata, ar vis dar tam senam?
Papildyta:
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 11 24, 07:56)
Labas rytas  4u.gif
Man baigesi sesija  thumbup.gif  griztu prie normalaus gyvenimo  clap.gif taip pavargau, vakar visa vakara neiko nedariau ti gulejau ir valgiau saldymynus  blush2.gif

Siandien planuoju nuvaziuoti i paroda Vaiku salys, noriu paciupineti vezimelius ( tikiuosi ju ten bus )  ax.gif

I Jamam bijau vaziuoti, drauge prigasdino, kad viena karta buvo tai tiek buvo zmoniu ir visi tokie agresivus  unsure.gif jai suplese rankinuka, o vyrui striuke  doh.gif Tai nusprendziau nerezikuoti  schmoll.gif

Visoms gero savaitgalio  4u.gif

Su sesijos pabaiga wink.gif
Sekmes, lauksim ispudziu is parodos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 11 24, 12:00)
hi hi hi medus ar midus, svarbu tu gerai jautiesi, o tai jau zenklas, kad tau viskas gereja ir niekas neblogeja. einu treciad pas genetike, bus 15sav ir gal 2dienos smile.gif Tai labai tikiuosi bus tik geru energingu gyvu vaizdu smile.gif mastau, kad bus mergaite ir berniukas smile.gif Juos anksciau vis sapnuodavau... Paziuresim, ar sapnai neapgaus smile.gif
Mergaites, nezinot, ar genetikai jau persikele i nauja pastata, ar vis dar tam senam?
Papildyta:
Su sesijos pabaiga wink.gif
Sekmes, lauksim ispudziu is parodos wink.gif

Kai paskutini karta buvau spalio 26 d. Tai buvo tam paciam.. Man atrodo, kad jie kelsis kartu su raudonojo kryziaus ligonine, o tai dar ivyks negreitai smile.gif labai idomu, ar jau pasakys naujienas, kas pas tave gyvena pilvukyje smile.gif

Nao as po jamam akcijos jau, buvom ten pries 8 tai prasisukom per 1,5 valandos smile.gif eiliu prie kasu nebuvo, na zmoniu buvo, bet pagrinde prie zaislu, o as kaip tik pasistengiau taip, kad prie zaislu nereiketu grustis, na tai visai neblogai prasisukom... Aisku pritruko kai kuriu prekiu, nes turbut neistate, bet siaip visai gerai pavyko.. Aisku jei vaziuot kokia 10, 11, tai ten jau beprotnamis.... Brrr...

Beje parodoje tikrai buvo vezimeliu ir gan nemazai...
Mamyte, su sesijos pabaiga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 24 lapkričio 2012 - 12:17