Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų nėštukių rudeniniai namučiai

QUOTE(Aster @ 2012 11 22, 21:43)
*matai, mes 5-ius metus namą statėm, tai dabar, kai jau ant nosies įsikraustymas, man toooks kaifas ten kažką veikti  wub.gif Aš kaip mažas vaikas, jau po truputį daiktus ten tempiu, nešioju iš vieno kambario į kitą, fotografuoju po dvidešimt kartų, perstatinėju  lotuliukas.gif O namų darkytojos neturiu, tai tie tikrai labai labai murzini langai žiauriai vaizdą gadina... Nu bet gal tada kažką mąstysiu  g.gif Labai noriu išbandyti keksiukų su mėlynėmis receptą  ax.gif
*** Oho! Tai lauksime bilietų į premjerą  thumbup.gif  O kaip tavo vaikiukas ten buvo atrinktas vaidmeniui? Dalyvavot kokiuose reklamų - modelių agentūrų kastinguose? bigsmile.gif

*mes kai kraustemes, kukuliui buvo 3 savaites tiktai, as po CP, tai apie langus net nesvajojau.Pasisamdem imone, kuri per diena sutvarke visus namus, iskaitant ir langus.O kraustantis i nauja nama, tai ne siaip dulkes nuo lango nuvalyti, o ir sveisti ten reikia nemazai.Tikrai to nesiryzciau schmoll.gif eik geriau tuos keksiukus su melynem kept biggrin.gif
***Tai kad ta premjera dar toli biggrin.gif O patekom tai labai paprastai, reikejo 8 metu berniuko laisvai kalbancio anglu kalba, praejom atranka ir viskas, vaidinam aktorius dabar biggrin.gif
Atsakyti
Aster, net negalvok apie langų plovimą, tu ką???? Aš TIKRAI nerizikuočiau schmoll.gif

Nu Betut, seku tavo naujienas, sergu už tave ir tavo flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 11 22, 22:12)
*Aster, net negalvok apie langų plovimą, tu ką???? Aš TIKRAI nerizikuočiau  schmoll.gif

**Nu Betut, seku tavo naujienas, sergu už tave ir tavo  flirt.gif

* va as irgi bandau ikalbet moteriske geriau keksu kept nei langus valyt biggrin.gif
** aciu draugyte wub.gif Ir kodel nebe tu pirma man buri kasytes ? hihihi.gif As jau taip pripratus prie bernu, nezinau ka daryciau su mergyte ax.gif Na bet aisku, mylesiu kas bebutu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 22, 21:00)
*mes kai kraustemes, kukuliui buvo 3 savaites tiktai, as po CP, tai apie langus net nesvajojau.Pasisamdem imone, kuri per diena sutvarke visus namus, iskaitant ir langus.O kraustantis i nauja nama, tai ne siaip dulkes nuo lango nuvalyti, o ir sveisti ten reikia nemazai.Tikrai to nesiryzciau  schmoll.gif eik geriau tuos keksiukus su melynem kept  biggrin.gif
***Tai kad ta premjera dar toli  biggrin.gif O patekom tai labai paprastai, reikejo 8 metu berniuko laisvai kalbancio anglu kalba, praejom atranka ir viskas, vaidinam aktorius dabar  biggrin.gif

*Oi, po CP tai tikrai kad nepasitampysi. Nors as sveikau ir labai gerai po jo, bet skausmeliai visokie koki men po operacijos dar islisdavo.
**Wow, 8 metis ir laisvai kalba angliskai thumbup.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 11 22, 21:12)
Aster, net negalvok apie langų plovimą, tu ką???? Aš TIKRAI nerizikuočiau  schmoll.gif

Nu Betut, seku tavo naujienas, sergu už tave ir tavo  flirt.gif

Klausau, komendante pioneer.gif Kaip tu gyveni? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2012 11 22, 22:31)
8 metis ir laisvai kalba angliskai thumbup.gif

Na, jo pirmoji kalba yra anglu.Iki 3 metu as buvau vienintele su juo lietuviskai snekanti, o ir iki dabar islikes nepriekaistingas vietos akcentas ir kalba.Bet siaip, per atrankas pamaciau, kad is tiesu tai lietuvoje gyvena tikrai nemazai tokiu vaiku, kas man buvo siek tiek keista.Vakareja musu visuomene, pasauleja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 22, 15:49)
Zinute nuo Zuzlos:

"Gimdymas nuo reg.saremiu uztruko vos 4 val, be epiduro. Dainavaaaaau.. Zuzliukas gime 10:00, 53 cm, 3430 gr. Visoms linkejimai:) "

wub.gif

thumbup.gif Saunuole mamyte.
Nuosirdziausi sveikinimai user posted image

Sveikateles, daug pienuko ir ramiu nakteliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2012 11 22, 21:28)
Atnaujinu musu sarasiuka! mirksiukas.gif

Vaje, kaip greitai priartejau prie virsaus bigsmile.gif

QUOTE(Aster @ 2012 11 22, 21:43)
*matai, mes 5-ius metus namą statėm, tai dabar, kai jau ant nosies įsikraustymas, man toooks kaifas ten kažką veikti  wub.gif Aš kaip mažas vaikas, jau po truputį daiktus ten tempiu, nešioju iš vieno kambario į kitą, fotografuoju po dvidešimt kartų, perstatinėju  lotuliukas.gif O namų darkytojos neturiu, tai tie tikrai labai labai murzini langai žiauriai vaizdą gadina... Nu bet gal tada kažką mąstysiu  g.gif Labai noriu išbandyti keksiukų su mėlynėmis receptą  ax.gif
** aš irgi siunčiausi, gėris  wub.gif ir dar ypač nerealios jų moteriškos

wub.gif Zinau ta jausma, kai labai lauki wub.gif Gerai Beta sako, pasisamdyk imone ir sutvarkys viska is pagrindu uz keleta simtuku mirksiukas.gif

Praso pasidalinti recepteliu cool.gif

O kaip jus siunciates is Next? Jauciuosi neilnaverte, nesugebu tokiu dalykeliu blush2.gif Slepetes be galo grazios wub.gif Ir as tokiu noreciau smile.gif Kiek siuntimas kainuoja, per kiek laiko atsiuncia bigsmile.gif Kaip su dydziais - ar atitinka? Gal galim kada vilnietes susimest ir bendra siuntinuka pasidaryt? blush2.gif

ZUZLA, saunuole tu, tikra supermama thumbup.gif Linkejimai jusu seimynelei 4u.gif

Vakar sumasciau pasikviest drauge i Akropoli su musu metinukais kukuliais doh.gif Na ir prisilakstem abi, bet siaip ne taip pavyko kavytes su salotom paskanaut tongue.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Aster-pas tave ir malonus rupesciai ir tokie labai jau dulketi smile.gif As irgi prisijungiu prie tu merginu, kurios tau pataria nekisti ranku prie tu langu.

Beta - as kuria diena su MB vaiksiojau po Verkiu parka.. ir ten vyko filmavimas ir kazkodel man uzkliuvo akys uz Seriozos vagonelio smile.gif Bet taip salta ta ryta buvo.... Tai tik pasvajojom, kad butu smagu ta filma pamatyti ir vaziavom susilti wink.gif
As Ana Karenina iveikiau rusu kalba... Sunku buvo skaityti, bet taaaaip idomu...
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(late @ 2012 11 22, 18:52)
Sveikutes visos nestuke.gif ,retai uzsuku blush2.gif ,net nezinau kodel g.gif
Terze ,odel intralipidu ar konsultavaisi su kuo? mirksiukas.gif
Rota mane gali spalvinti melynai biggrin.gif geguzes 10-13

oo, beveik vienu metu ir dar melynai drinks_cheers.gif
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 22, 20:10)
musu kukulis ir kaip mum nieko del jo negaila  biggrin.gif
**** Ana Karenina (bus Anos sunus).

super thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(rota @ 2012 11 22, 20:28)
Sveikutes!

[

ir mane prasyciau pamelyninti ax.gif
Atsakyti
Errachka, o taves jau nebepykina?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Rota aciu uz namucius wub.gif

Prisipazinsiu, smagu, kad manes pasigedot biggrin.gif , bet kaip ir Irute sake, pas mane nekalbadieniai, sakau, gal rudenine depresija?!, o gal hormonai?! g.gif nieko nesinori, tik kryzium lovoje guleti doh.gif Na ka man jau atostogos, o po to dekretas clap.gif clap_1.gif yahoo.gif Gal ir nuotaika bus geresne, tik ta sloga man ramybes neduoda, jau pusantro menesio as su ja kankinuosi doh.gif

Mergytem kurios nusispalvino po 4u.gif

Beta gulek ir saugok savo lelyte, nu bet tie plysimai tai tikra mistika doh.gif

Naujoms mamytems 4u.gif Labai sveikinu susitikus su savo stebukliukais wub.gif

Kalbejot apie svori as jau siai dienai turiu + 14 kg verysad.gif MB mane vadina pingvinu, antim, kengura, ko tik nesugalvoja, o as jam sakau, kad esu gazele lotuliukas.gif

Del langu plovimo, tai as ploviau pries pora savaiciu, bet ten toks dulkiu valymas gavosi, tik langus dar labiau ispurvinau, su ilga sluota valiau, kad ranku kelt nereiktu, o kitos iseities neturejau, nes roletus leliuko kambari buvom uzsake, kad pakabintu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

nezinau visai nenoriu nei dirbti ,nei dar ka daryti ,tingiu ne tas zodis doh.gif

Betutekada tau pas gydytoja ?
Atsakyti