Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų nėštukių rudeniniai namučiai

QUOTE(Eufforija @ 2012 11 26, 16:42)
O as turiu dar klausimu :-) Pastoruoju metu labai eda remuo, ka bevalgyciau ka begerciau visada jis pasireiskia.  unsure.gif  Gal kuriai teko tai patirti? kaip su juo kovojot?

nestuke.gif saugios dar yra Maalox tabletės. Iki gimdymo dienos man jos buvo kaip saldainiai, net naktim doh.gif Po gimdymo - viskas thumbup.gif
Atsakyti
Arteja Kaledos,stebuklu metas...Norisi palinketi Afroditei kitu metu pilnu nestukisku stebuklu wub.gif O tam truksta visai nebedaug.Primenu,kad vis dar vyksta aukojimas,tai gal po maza kaledine dovanele ir sunesim? 000054.gif

http://www.supermama...howtopic=873691
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2012 11 26, 17:05)
nestuke.gif saugios dar yra Maalox tabletės. Iki gimdymo dienos man jos buvo kaip saldainiai, net naktim  doh.gif Po gimdymo - viskas  thumbup.gif

Jauciu, Sniege kad ir man ju prireiks, nes jau darosi neimanoma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 11 26, 14:10)
zuzla
skaitau ir baltai pavydziu to dziaugsmelio namuose  wub.gif
aukit diduciai ir sveikuciai  4u.gif

mamyte.lt

kaip gerai, kad viskas gerai  smile.gif

nezinau kaip is tikro su tais genetiniais tyrimais turi buti, bet man gydytoja sake, kad reikia daryti nuo 9 sav, po to po 15 sav, tada po 24 sav. Nelabai as i tai gilinuosi, kada liepia tada ir atvaziuoju  ax.gif
Siandien mano pilvelis ramybes neduoda, matyt mazylis namucius tvarkosi 11 sav proga  biggrin.gif

o tai ka jau jauti kazka g.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 26, 15:34)
Zuzla, sveikinam visa jusu seimyna su naauja pradzia  4u.gif Laukiam ispudziu ir zinoma, labai laukiam pas mamytes  mirksiukas.gif
* eik tu sau kaip cia tau  unsure.gif guleti reikia butinai.Ar turi kas padetu su mazuoju ?

** na ir as po vizito, man jis buvo geresnis nei Mergytei....zmogus auga, atitinka laika, viskas jam gerai, esam 10 mm dydzio  ax.gif Rezimas apsauginis.Vaikscioti galiu, bet sake ne i diskotekas ir ne i Jamam akcijas  biggrin.gif O del to prasipletimo ar kas jis ten toks buvo, ka ji mate, tai dabar jai atrodo, kad tiesiog mano gimda tokia.Kazkoks ilinkimas ar kas tai.Na bet cia jau anatomija, nieko tas blogo nestumui nedaro, tiesiog kitokia gimdos forma ir viskas.Tai va.Jeigu ir toliau viskas gerai, i meetuka treciadieni tureciau atvykti  rolleyes.gif Bet jau kaip blooooogaaaa.........be reikalo vakar skundziaus.Fe.

Super naujienos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 11 26, 16:40)
Oi laikykis!!! Bet gal nieko labai blogo, jei uzdaras kaklelis, kai suorantu gulimo rezimo nepaskyre?
Nes jei butu labai blogai paskirtu, na jau nebedaug beliko iki 37 savaiciu, 2 cm tikrai nera blogai... O kaip praita nestuma buvo, neatsimeni? O dirza nesioji? Kilnoji sunkiai?

O del iskyru matyt, jau cia kaip kuriom, sake, kad viso nestumo gali buti, man tas pats jauciu, tik ka po tu ovuliu geltonu is m raides, nebeatsimenu, tai kokios jos slykscios, brrrr.... Na bet ka darysi, bet jauciu dar pora kart teks panaudot iki nestumo galo..
Bet laukiam taves treciadieni susitikime?

Aster, gal susitvarkys tie reikalai iki 18? Jei ka juk gali veliau prisijungti smile.gif

As siandien kazkokia ne kokios nuotaikos, ale pavargus, ale nieko daryti nenoriu, kazkaip liudna, ir aisku nepaaiskinama tai kitaip kaip hormonai tik...
Beta, super naujienos, matai kaip galima klysti, viskas ten tvarkoje!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na vargu, ar meete sudalyvausiu, bent jau siandien esu tikrai prastos nuotaikos, o dar mazasis verkia beveik nuolat sad.gif Dar makstyje toks diskomfortas jauciasi, sujudino ten viska, tai ta kaklelio gleivine tokia paraudusi, net patepe truputi ja pajudinus... Galvoju gal i AK vaziuoti, gal kokio magnio palasins, nes dabar tik verkt norisi sad.gif Vyras isvede mazaji i lauka, kad nors truputi ramybes namie tureciau... O liudna iki begalybes sad.gif Tai va, kol nezinojau lyg ir viskas ciki buvo, o dabar sugriuvau kazkaip... Gulimo rezimo neskyre, tik prisake ilsetis.

Betule, labai dziaugiuosi uz jus 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(rota @ 2012 11 25, 22:30)
Vis galvoju gal reiktu nueit kur nors dar kitur echo pasidaryt, kad pamatuotu maziu g.gif

Zinoma nueik,vis ramiau bus wink.gif

Mamyte - gerai, kad tik grybas.. 4u.gif

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 26, 15:23)
As po TA... Bet su nelabai kokiom naujienom sad.gif Kaklelis sutrumpejes, vos 2 cm bera, nors jis ir uzdaras (dare echo isitikinimui). Vaikelis labai zemai, reikia daugiau poilsio, gulejimo... Isskyros vel negrazios, paeme ir tepineli, ir paseli. Ziuresim, kaip kas. Tokia sudina nuotaika paliko  verysad.gif

Hm, stiprybes ir lauksim tolimesniu ziniu!

Beta - superines naujienos wub.gif As vakar paskaiciau, kad tau dingo vemimas, tai gerai vakare uz tave nusivemiau smile.gif

As po intralipidu-taip sunkiai isgulejau, jau strienas gele, tai ant vieno sono kreipiuosi, tai ant kito, kosmaras kazkoks. Tai paprasiau, kad greit suleistu..

O dabar, besedint prie kompo....kazkas pilvukyje sukrutejo....Nezinau, gal skrandis, bet ne taip zemai... Kuria nakti irgi kazks krust-bet negalejau atgaminti, ar sapnavau, ar istikruju smile.gif Dabar sedziu ir laukiu pakartojimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 26, 13:42)
Labas busimoms ir esamoms mamytems  mirksiukas.gif
Visu pirma, aisku, noriu pasveikinti Zuzla  wub.gif  wub.gif  sveikatos jums bei ramiu nakteliu  4u.gif  4u.gif
O as turiu dar klausimu :-) Pastoruoju metu labai eda remuo, ka bevalgyciau ka begerciau visada jis pasireiskia.  unsure.gif  Gal kuriai teko tai patirti? kaip su juo kovojot?

man pacioj pradzioj taip irgi buvo,bet veliau aprimo,dabar pakolkas dar nieko-pfu pfu pfu...sedejau vien ant vandenuko ir pieniuko-ta prasme is gerimu...tai dar pakenciama sunkiai buvo.....atkentejau savo...mat matai as pries pastojant vien sultis ivairias gerdavau,niu ir pastojus tesiau savo iproti-bet supratu kad nuo tu sulciu matyt man ir suintencyvejo tos rugstys,nors niekada tokiu problemu anksciau nebudavo...dabar vel galiu sultis gerti.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 26, 14:34)
** na ir as po vizito, man jis buvo geresnis nei Mergytei....zmogus auga, atitinka laika, viskas jam gerai, esam 10 mm dydzio  ax.gif Rezimas apsauginis.Vaikscioti galiu, bet sake ne i diskotekas ir ne i Jamam akcijas  biggrin.gif O del to prasipletimo ar kas jis ten toks buvo, ka ji mate, tai dabar jai atrodo, kad tiesiog mano gimda tokia.Kazkoks ilinkimas ar kas tai.Na bet cia jau anatomija, nieko tas blogo nestumui nedaro, tiesiog kitokia gimdos forma ir viskas.Tai va.Jeigu ir toliau viskas gerai, i meetuka treciadieni tureciau atvykti  rolleyes.gif Bet jau kaip blooooogaaaa.........be reikalo vakar skundziaus.Fe.

super naujienos.....
o del blogumo hihihi.gif leisk pasijuokti....man ir taip buvo-jai diena dvi nieko nejausdavau ir panika...pabedavoju-o paskui su kaupu atsiemu-paslika guliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2012 11 26, 17:52)
man pacioj pradzioj taip irgi buvo,bet veliau aprimo,dabar pakolkas dar nieko-pfu pfu pfu...sedejau vien ant vandenuko ir pieniuko-ta prasme is gerimu...tai dar pakenciama sunkiai buvo.....atkentejau savo...mat matai as pries pastojant vien sultis ivairias gerdavau,niu ir pastojus tesiau savo iproti-bet supratu kad nuo tu sulciu matyt man ir suintencyvejo tos rugstys,nors niekada tokiu problemu anksciau nebudavo...dabar vel galiu sultis gerti.. smile.gif

O kada tau, Aushen viskas grizo i iprastas vezias?
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 26, 15:56)
O kada tau, Aushen viskas grizo i iprastas vezias?

niu va kaip tu sakai kvapai suastreja-buvo ziauru su kvapais,net skalbiniu kvapas erzindavo(viskas kas kvepia ,smirda )sakes buvo doh.gif ..maisto kvapai atgaivindavo-apzora ant to kanto buvau....o va pati nepastebejau kaip man cia viska atleido po biski,ir su skrandziu ir su kvapais.....palaipsniui taip vis geriau darosi...nes kvepalu kvapo dar po siai dienai vengiu....o del skranduko gal jau net apie 16sav geriau buvo,nors viskiskai sultis isdrysau ir uzsimaniau paragauti gal 19sav... g.gif atrodo tika buvo,bet neisiminiau hihihi.gif nes kazkaip zinok palaipsniui po biski taisesi situacija...
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2012 11 26, 18:08)
niu va kaip tu sakai kvapai suastreja-buvo ziauru su kvapais,net skalbiniu kvapas erzindavo(viskas kas kvepia ,smirda )sakes buvo doh.gif ..maisto kvapai atgaivindavo-apzora ant to kanto buvau....o va pati nepastebejau kaip man cia viska atleido po biski,ir su skrandziu ir su kvapais.....palaipsniui taip vis geriau darosi...nes kvepalu kvapo dar po siai dienai vengiu....o del skranduko gal jau net apie 16sav geriau buvo,nors viskiskai sultis isdrysau ir uzsimaniau paragauti gal 19sav... g.gif atrodo tika buvo,bet neisiminiau hihihi.gif nes kazkaip zinok palaipsniui po biski taisesi situacija...

Aisku. Zodziu dar reikes pakenteti smile.gif be to man ir po valgio toks slikstus skonis burnoje visada buna doh.gif o del kvapu doh.gif doh.gif doh.gif man viskas aplinkui smirda iki vemimo g.gif
Atsakyti
Mergyte_82 - tai pasisaugok truuteli, netaip daug jaums jau ir liko iki susitikimo wink.gif

Beta - superines naujenos thumbup.gif

Mergaites kas liecia meetukazinosiu tiksliai tik ta pacia diena nes paskutinem dienom skaudejo danty, dabar dar skauda dantena salia ir galva net plysta.... jei jausiuosi gerai tada butinai sudalyvausiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 26, 17:25)
Siaip su laiku man tik dideja biggrin.gif
Rennie  nestuke.gif  tikrai galima  mirksiukas.gif

Tau jau 32 sav. tai gali ir nebenurimti, nes jau viskas spaudzia skrandi smile.gif Kantrybes dar keletas savaiteliu ir viskas baigsis. O Eufforijai juk dar nestumo pradzia smile.gif
Su gera TA mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti