Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų nėštukių rudeniniai namučiai

Labas rytas

Pagavau persalima doh.gif

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 26, 20:04)
Svarstau apie AK, jei ryt tepliones nesiliaus.

Tikrai nuvaziuok, nes as nusiraminau thumbup.gif o taip kamuotu baimes.

Tik nuseteik ilgai palaukti ir kad bendravimas nebus moks malonus, kaip mes ipratome privaciuose klinikuose schmoll.gif. Pvz mes laukem pas gydytoja 3-se, kazkur ~valanda, kol baigsis vizitacija, atejo gine i kabineta snekanti mob. telefonu, is paskos sesute ir sako pirmai pagal eile nestuke.gif :"uzeikite", aiksu ji uzejo, ir as taip padaryciau ax.gif o gine kaip pradejo rekti:"iseikite, palaukite" as atvirai , net issigandau fear.gif ir apziura viko beveik be komentaru, reikejo visko klausti doh.gif Bet svarbiausia fraze JI pasake - KRAUJO NERA thumbup.gif ir uz tai jai labai dekinga aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 27 lapkričio 2012 - 08:25
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 11 26, 20:37)
Prince [/b]
lotuliukas.gif Judesiu as tai tikrai dar nejauciu, tik siaip mano pilviukas ko labai jau maudziantis ir tempiantis pasidare  biggrin.gif  Dabar jau pradeu galvoti, kad tai gali buti nuo progesterono, nes po truputi mazinu dozes, nes turiu jau nutraukti naudoti ji...galvoju, gal per anksti man ji liepe nutraukti  g.gif
Dziaukis kad nera jokiu pykinimu, ar sleiktuliu, nors as prie ju jau pripratau, tik va pradejau kovoti su apetitu, istisai noriu valgyti, net nebejuokinga man jau  doh.gif

Gal kas gali pasidalinti info kada mazdaug nutrauket naudoti progesterona nestumo metu?

na ir galvoju ,kas tau ten darosi lotuliukas.gif ,na apetitu as ir nesiskundziu.
O del crinone tai man dar naudoju ir dar ketrvirti bromokriptino,aspirina.na man crinone ir nekerenta.

QUOTE(Lietuva @ 2012 11 26, 22:25)
Ir aš tokia pati  drinks_cheers.gif per abu nėštumus  thumbup.gif  čia galima save vadinti prie laimingųjų, kurios nežino, kas tai yra apsiakbinti WC

thumbup.gif
Atsakyti
Mergyt, kaip tavo nuotaikele? Patepliojimai? Turbut jau viskas praejo? Kazkaip vis pagalvoju apie tave ir man atrodo, kad tikrai nera taip blogai, cia tie hormonai padaro viska juodom spalvom smile.gif

Rota, ale tikrai nerealus planas, as jau irgi jegu nebeturiu, po parduotuves paslampineju pora val ir bunu visai be jokiu jegu...
Atsakyti
Mergyt, tikekimes siandien pas tave reikaliukai jau geresni 4u.gif

Beta1 - man tavo posakis: 'vemiau toliau negu maciau' iki siol istriges smile.gif Nepasakyciau, kad as daznai vemiu, ne gal sumoj ir visu rankos pirstu uztektu. Bet jau kai vemiu, galiu perfrazuoti, jei leisi smile.gif tavo fraze: vemiu garsiau nei liutas smile.gif Ir jau tada kaip po gero baliuko kokio, non stop...
Su gera TA!!

QUOTE(Prince @ 2012 11 26, 20:07)
kaip faina jau lelius duoda apie save zinoti,kaip as to laukiu.
Na as turbut nenormali nestuke.gif  biggrin.gif ,nes manes nei pykina,nei smirda kas man,ni as miego noriu,valgau sau razinas ir vargo nematau

Pala pala, man visos linksmybes prasidejo gal apie 12sav., taip, kad dar nevelu ir tau smile.gif
QUOTE(Aster @ 2012 11 27, 08:46)
Terze, o kodėl per intralipidus reikia ilgai hulėti? Kad net šonus paskausta?
Man lygiai tas pats, crinone beveik nekrito, tik lengvas vandenukas išbėgdavo. Naudojau dar ilgiau, gal iki 17 sav.

Aš vakar atrodo nieko nedariau: užėjau penkioms minutėms į vieną parduotuvę, penkioms į kitą, dar kitur nuvažiavau, pasivaikščiojau, užkandau, vėl pasivaikščiojau... Bet namo vos parvilkau kojas... doh.gif

Ne ilgai, valanda.. Kol sulasa. Si karta greiciau lasino, nes visai jau nepagulejau, tai ranka jauciau kaip teka saltas skystis...Bet kol pasiruosia, kol iduria.. Ten, kur lasinuosi gultas toks kietas... vos atsisedau paskui.

Del koju parvilkimo sutinku-jau ir tavo pilvukas toks nemazas smile.gif nenusilakstyk wink.gif

QUOTE(mamyte.lt @ 2012 11 27, 09:25)
Labas rytas

Pagavau persalima  doh.gif

Tik nuseteik ilgai palaukti ir kad bendravimas nebus moks malonus

Karsta vandenuka siurbciok wink.gif
Ispudziai tavo ne kokie-neturiu as tam sveikatos matyt valdiskose istaigose gauti tokia "paslauga".
Na, svarbu kraujo nebuvo!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 27 lapkričio 2012 - 09:21
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 26, 20:22)
Gal turi galimybe isvaziuoti su vaiku pas tevus ? ir tavim siek tiek pasirupins ir mazuku ?

Na nenoriu rizikuoti ir vaziuoti masina daugiau nei 200 km... Sutarem, kad vyras bus daugiau namie, maziau dirbs (aisku to asekoje mazesnes pajamos), bet ka padarysi, reikia, tai reikia smile.gif
Vakar visa diena (nuo pietu) pragulejau blush2.gif

QUOTE(mamyte.lt @ 2012 11 27, 09:25)
Tikrai nuvaziuok, nes as nusiraminau  thumbup.gif o taip kamuotu baimes.
Tik nuseteik ilgai palaukti ir kad bendravimas nebus moks malonus, kaip mes ipratome privaciuose klinikuose. Pvz mes laukem pas gydytoja 3-se, kazkur ~valanda, kol baigsis vizitacija, atejo gine i kabineta snekanti mob. telefonu, is paskos sesute ir sako pirmai pagal eile nestuke.gif :"uzeikite", aiksu ji uzejo, ir as taip padaryciau  ax.gif o gine kaip pradejo rekti:"iseikite, palaukite" as atvirai , net issigandau fear.gif  ir apziura viko beveik be komentaru, reikejo visko klausti  doh.gif Bet svarbiausia fraze JI pasake - KRAUJO NERA  thumbup.gif  ir uz tai jai labai dekinga

Gydyk savo persalima mirksiukas.gif

O kokia gydytoja tave apziurejo? Man ten AK visai patinka, kazkai dar nesusiduriau su blogu atarnavimu g.gif

QUOTE(Pumpule @ 2012 11 27, 09:38)
Mergyt, kaip tavo nuotaikele? Patepliojimai? Turbut jau viskas praejo? Kazkaip vis pagalvoju apie tave ir man atrodo, kad tikrai nera taip blogai, cia tie hormonai padaro viska juodom spalvom

QUOTE(Terze @ 2012 11 27, 10:19)
Mergyt, tikekimes siandien pas tave reikaliukai jau geresni 

Aciu, kad klausiate 4u.gif Siandien jau sviesiau biggrin.gif Teplioniu nebera, dar su gydytoja pasnekejau, tai ji ten kaklelyje biski uzkliude man, del to ir buvo keli lasiukai to sviesiai rusvo atspalvio smile.gif
Tepinelis, kaip visada, toks pat... Lauksim paselio atsakymu.
Dar vakar vakare O.K uzklausiau, gal man i AK nuvaziuoti, kad koki magni palasintu, tai ji patikino, kad nereikia, kaklelio ilgio norma mano laike yra 2,5 cm (pas mane 2 cm), kaklelis uzdaras, tai ilsesiuosi dabar daugiau wink.gif Labai tikiuosi isvengti prieslaikinio gimdymo, dar tiesiog negaliu gimdyti... Pilvelis biski kieteja, bet magni vel saujom ryju, vakar net konjako sauksta vyras ipyle biggrin.gif

TERZE, su pirmaisiais paburbuliavimais 4u.gif
Del MEETo, jei vyras isleis vaziuoti (ir nelieps lovoj guleti), labai noreciau susimatyti 4u.gif

Kada dabar kitos einat i TA?
Atsakyti
mergaites,as vel su savo marazmais doh.gif
kazko pilva pamaudzia ir crinonas toks ruzavokas na gal man cia tik vaidenasi.na jis pams mane budavo toks murzinas, ,,gal cia nieko tokio g.gif
Truputi baime apeme doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 27 lapkričio 2012 - 11:28
QUOTE(Prince @ 2012 11 27, 12:27)
kazko pilva pamaudzia ir crinonas toks ruzavokas na gal man cia tik vaidenasi.na jis pams mane budavo toks murzinas,  ,,gal cia nieko tokio g.gif

Man dar daktaras pacioje pradzioje minejo, kad krinonas kai krenta tai gali buti ruzavos spalvos ir kad tai yra normalu. Manau cia nieko baisaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 27, 11:33)
Man dar daktaras pacioje pradzioje minejo, kad krinonas kai krenta tai gali buti ruzavos spalvos ir kad tai yra normalu. Manau cia nieko baisaus  rolleyes.gif

na tikiuosi doh.gif ir pilva kazkaip keistai maudena
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 27, 12:27)
kazko pilva pamaudzia ir crinonas toks ruzavokas na gal man cia tik vaidenasi.na jis pams mane budavo toks murzinas,  ,,gal cia nieko tokio g.gif

Man i gala crinono naudojimo jis jau irgi kartais ruzavas pasirodydavo.. Gal cia kakleli, gleivine susidirgina? Del pamaudimo suprantu, man labai daznai pamausdavo... Kada tau vizitas numatytas? Gal nulek anksciau pas gyd?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 11 27, 12:54)
Man i gala crinono naudojimo jis jau irgi kartais ruzavas pasirodydavo.. Gal cia kakleli, gleivine susidirgina? Del pamaudimo suprantu, man labai daznai pamausdavo... Kada tau vizitas numatytas? Gal nulek anksciau pas gyd?

na tik kita antradieni,tai nezinau ,ar skambintis gydytojai ar laukti,gal cia tik taip uzejo
Papildyta:
Pasiskambinau gydytojai,na ji nuramino mane sake pagulineti ramiau pabuti.na sako jei nori galiu paguldyti i ligonine paguleti,na bet tikrai to nereikia,geriau namie pagulinesiu.Na manau viskas bus gerai
Atsakyti
Laba diena damos 4u.gif

As siandien vaikstau po namus kaip gelele kokia, daugiau nieko negaliu biggrin.gif

Mergyte, labai gerai, kad siandien nuotaika geresne mirksiukas.gif Matai, kartais tik tiek tereikia, paguleti ramiai pusdieni ir mintys nusvinta.Del meetuko, tai as irgi MB vakar pasakiau, kad iseisiu susitikt su miarginom biggrin.gif Bande burbuliuot, kad vos tik is gydytojos gavus leidima lipt is lovos is karto vel begu, bet graziai paaiskinau, kad isvykimas is namu man teiks didziule psichologine nauda, o tai reiskia, ir fizine biggrin.gif

Del meetuko.Nelabai supratau laiko 17:30-18:00.Tai cia kada ? ir kaip reikes zinoti kur jus cia esat, ar tiesiog eiti tiesiai prie moteriskiu kruvos ir viskas ? biggrin.gif

Terziuk, o tu ? labai noriu su tavim susitikt.........Dar IVF skyreyje tiek pergyvenau del taves, kad sau pazadejau butinai gyvai pamatyti moteriske, del kurios sitiek jaudulio isgyvenau ax.gif

Prince, labai gerai, kad paskambinai gydytojai, ramiau gi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 27 lapkričio 2012 - 13:29
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 27, 13:29)
Laba diena damos  4u.gif

b]Prince[/b], labai gerai, kad paskambinai gydytojai, ramiau gi  4u.gif

Na jo lyg ir maudimas apmazejo smile.gif
Na gydytoja sako galiu atve apziureti ,kad ir nakti jei reiks,bet nuo echoskopo niekas jusk nepasveiko dar biggrin.gif ,jei nori sako atvaziuok paziuresiu.bet as pagalvojau kad pagulinesiu ramiai ir geraiu bus.O ir kazkaip praejo jau.gal cia tik taip turi but
Atsakyti