Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų nėštukių rudeniniai namučiai

QUOTE(Eufforija @ 2012 11 27, 17:44)
Mano vyras irgi ji vartojo, nes prolaktinas buvo zyyyyymiai didesnis uz visas normas, tai kol gere, tol buvo mazesnis, paskui jam vel buvo aukstesnis uz norma, zodziu keistai jam buvo su juo  g.gif

o vyrams ka jis blokuoja?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 27, 18:46)
o vyrams ka jis blokuoja?

Vaisingumui yra lb negerai, kai prolaktinas aukstas. daresi galvos tamogramas visokiausias, taip ir liko neaisku kodel ir del ko prolaktinas buvo toks aukstas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olson @ 2012 11 27, 14:43)
sveikutes, ateinu prisiduoti, siandien buvau TA viskas puiku mano mazuciai auga pagal grafika  thumbup.gif  thumbup.gif , lyties dar nemato, terminas birzelio 15. pilvas auga zodziu viskas ok  nestuke.gif

Olson, su gera TA thumbup.gif
O, koks sutapimas, man taip pat birzelio 15 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 27, 17:48)
Vaisingumui yra lb negerai, kai prolaktinas aukstas. daresi galvos tamogramas visokiausias, taip ir liko neaisku kodel ir del ko prolaktinas buvo toks aukstas g.gif

as galvojau kad cia tik moteriai negerai,o pasirodo ir vyrui.Na as ir dariausi MG bet nieko nerado.
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 11 27, 17:30)
Na va mergytes, staliuka uzrezervavau, tai jei norinciu bus daugiau prasom jungtis drasiai.

Veiksmas vyks Panoramoje, la crepe kavineje, renkames nuo 17.30 smile.gif staliukas Lauros vardu.. Kuo daugiau tuo bus linksmiau!!!

Gero jums pasisedejimo drinks_cheers.gif thumbup.gif Gaila, kad ne vilniete esu, nes tikrai ateiciau. jau labai noriu pasizmoneti ax.gif
Papildyta:
Mergyte, saugok save, ilsekis 4u.gif Viskas bus gerai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 11 27, 17:43)
M padare is pradziu vaginaline echo ir pasake, kas viskas aisku is kur kraujas   sad.gif placenta labai zemai - yra siek tiek placentos primeiga, dar nezinau kas tai, tuoj googlinsiu  unsure.gif As net paklausiau, ar tikrai tai buvo kraujas, ji atsake kad taip , nes kazkaip ten kaklelis uzspaudzia placenta ir t.t.  g.gif
Liepe guleti , ilsetis ir neko nekilnoti  doh.gif  nu nieko su pirmu 9 men  tinginiavau, si karta tik 3 liko  mirksiukas.gif  esu tikra viskas bus OK   thumbup.gif

Matai kaip... Bet dabar jau kraujuko ar tepliojimu nebera?
Man lacenta buna zemai nestuke.gif pradzioje, o paskui, augant nestumui, ir placenta kyla... Siaip jei placentos pirmaeiga, tai dazniausiai atlieka CP wink.gif

QUOTE(Pumpule @ 2012 11 27, 18:30)
Veiksmas vyks Panoramoje, la crepe kavineje, renkames nuo 17.30 smile.gif staliukas Lauros vardu.. Kuo daugiau tuo bus linksmiau!!!

Labai noriu sudalyvaut bigsmile.gif Kiek cia musuu dabar priskaiciuotu yra?

QUOTE(cukryte28 @ 2012 11 27, 18:58)
Mergyte, saugok save, ilsekis 4u.gif  Viskas bus gerai wub.gif  4u.gif

Saugausi, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 11 27, 17:43)
Mane siunte del amziaus, tipo sena  blush2.gif  o man tik 35 m  mirksiukas.gif  taip ir pasake, jei puse metu pries tai pastociau, tai nereiketu  tongue.gif
Papildyta:
thumbup.gif  wub.gif

O man dar nebus 35 kai pagimdysiu, o vistiek siuntė ax.gif Siunčia jos ir viskas, kad visiems būtų ramu turbūt mirksiukas.gif

Mamyte, kelintą buvai pas M? Aš irgi buvau, tai žiūrėjau žiūrėjau į kitas nėštukes ir bandžiau spėlioti, ar kuri nors ne iš supermama biggrin.gif Ką darysi, ilganosė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2012 11 26, 23:41)
Zuzla, sveikinam dar karteli! wub.gif O kodel tu db tik grazi? ax.gif

QUOTE(Aster @ 2012 11 27, 07:46)
Zuzla, sveiki sugrįžę namo  4u.gif Tikrai, kodėl tu dabar tik graži? Jei rasi laiko, papasakok, kaip viskas praėjo bigsmile.gif Ar suveikė paketėlis lengvai ir greitai? bigsmile.gif

tik graži, nes plyšau ir kirpo sad.gif savaitė praėjo, o aš normaliai sėdėt negaliu, praeina 12 val žvakutės nuo skausmo veikimo laikas ir nors sienoms lipk kaip vėl skauda. be to D.C. nugraužė spenelius.. netiesa, kad svarbiausia gerai apžiot, AK visos sesutės gyrė "nai nai nai kaip gražiai apžioja", o yra kaip yra.
bet pažiūriu į tuos 3,5 kg aukso ir pasirodo tai tokie menkniekiai smile.gif

o gimdymo istoriją būtinai parašysiu, kai turėsiu daugiau laiko, nes vėl gi pasirodo netiesa, kad naujagimiai tik valgo ir miega laugh.gif
jei kuri turit klausimų dėl gimdymo AK, rašykit AŽ, nes temos galiu ir nesusekti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 27, 20:02)
tik graži, nes plyšau ir kirpo sad.gif savaitė praėjo, o aš normaliai sėdėt negaliu, praeina 12 val žvakutės nuo skausmo veikimo laikas ir nors sienoms lipk kaip vėl skauda. be to D.C. nugraužė spenelius.. netiesa, kad svarbiausia gerai apžiot, AK visos sesutės gyrė "nai nai nai kaip gražiai apžioja", o yra kaip yra.
bet pažiūriu į tuos 3,5 kg aukso ir pasirodo tai tokie menkniekiai smile.gif

o gimdymo istoriją būtinai parašysiu, kai turėsiu daugiau laiko, nes vėl gi pasirodo netiesa, kad naujagimiai tik valgo ir miega laugh.gif
jei kuri turit klausimų dėl gimdymo AK, rašykit AŽ, nes temos galiu ir nesusekti 4u.gif

Vajej, užjaučiu dėl skausmelių 4u.gif Bet gal tas kirpimas jau greitai sugis... unsure.gif Gal truputį pralinksminsiu, aš nebuvau supratusi, kam tos žvakutės, o man po CP ne tiek randą, kiek galvą skaudėjo, tai aš jas nuo galvos skausmo naudojau doh.gif Oi, kaip MB po to iš manęs juokėsi blush2.gif

O dėl nugraužimo nieko negaliu patarti, nebent, jei norėtum, galiu draugės paklausinėt, kaip sprendė šitą bėdą, nes ji jau irgi su tuo atsikankino...

Tiesa, va šiandien kokią naujieną išgirdau, kad AK irgi kraustosi į tą naują pastatą Santariškėse. Ar taip gali būti, nes juk visos kalbėjot apie RK? g.gif Čia man draugė papasakojo, nes jos teta AK dirba ir sakė, kad yra planas persikraustyti. T g.gif igi, pasimetus aš.
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2012 11 27, 21:19)
Tiesa, va šiandien kokią naujieną išgirdau, kad AK irgi kraustosi į tą naują pastatą Santariškėse. Ar taip gali būti, nes juk visos kalbėjot apie RK? g.gif Čia man draugė papasakojo, nes jos teta AK dirba ir sakė, kad yra planas persikraustyti. T g.gif igi, pasimetus aš.

Man O.K sake, kad akuserijos-ginekologijos skyrius liks Antakalnyje, o visi kiti issikraustys...

Ar atleksi ryt i meeta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2012 11 27, 20:19)
Vajej, užjaučiu dėl skausmelių  4u.gif
kaip MB po to iš manęs juokėsi blush2.gif

O dėl nugraužimo nieko negaliu patarti, nebent, jei norėtum, galiu draugės paklausinėt, kaip sprendė šitą bėdą, nes ji jau irgi su tuo atsikankino...

4u.gif
hihihi.gif

na kažkaip tvarkausi.. multi-mam kompresai ir oro vonios geriausiai veikia, be to šian buvo būdinti gydytoja aplankyt, tai sakė, kad nėra viskas blogai, turėtų sugyt.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 27, 21:33)
4u.gif
hihihi.gif

na kažkaip tvarkausi.. multi-mam kompresai ir oro vonios geriausiai veikia, be to šian buvo būdinti gydytoja aplankyt, tai sakė, kad nėra viskas blogai, turėtų sugyt.

Multi-mam yra geris thumbup.gif O kaip miega kukulis nakti ? ar duoda zmogus bent kiek jum su vyru pailset ?
Atsakyti