QUOTE(zuzla @ 2012 11 27, 20:02)
tik graži, nes plyšau ir kirpo

savaitė praėjo, o aš normaliai sėdėt negaliu, praeina 12 val žvakutės nuo skausmo veikimo laikas ir nors sienoms lipk kaip vėl skauda. be to D.C. nugraužė spenelius.. netiesa, kad svarbiausia gerai apžiot, AK visos sesutės gyrė "nai nai nai kaip gražiai apžioja", o yra kaip yra.
bet pažiūriu į tuos 3,5 kg aukso ir pasirodo tai tokie menkniekiai
o gimdymo istoriją būtinai parašysiu, kai turėsiu daugiau laiko, nes vėl gi pasirodo netiesa, kad naujagimiai tik valgo ir miega

jei kuri turit klausimų dėl gimdymo AK, rašykit AŽ, nes temos galiu ir nesusekti
Vajej, užjaučiu dėl skausmelių

Bet gal tas kirpimas jau greitai sugis...

Gal truputį pralinksminsiu, aš nebuvau supratusi, kam tos žvakutės, o man po CP ne tiek randą, kiek galvą skaudėjo, tai aš jas nuo galvos skausmo naudojau

Oi, kaip MB po to iš manęs juokėsi
O dėl nugraužimo nieko negaliu patarti, nebent, jei norėtum, galiu draugės paklausinėt, kaip sprendė šitą bėdą, nes ji jau irgi su tuo atsikankino...
Tiesa, va šiandien kokią naujieną išgirdau, kad AK irgi kraustosi į tą naują pastatą Santariškėse. Ar taip gali būti, nes juk visos kalbėjot apie RK?

Čia man draugė papasakojo, nes jos teta AK dirba ir sakė, kad yra planas persikraustyti. T

igi, pasimetus aš.