Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų nėštukių rudeniniai namučiai

QUOTE(Pina @ 2012 11 27, 20:56)

Mamyte, kelintą buvai pas M? Aš irgi buvau, tai žiūrėjau žiūrėjau į kitas nėštukes ir bandžiau spėlioti, ar kuri nors ne iš supermama  biggrin.gif Ką darysi, ilganosė  hihihi.gif

buvau 14,30 mirksiukas.gif as irgi taip i visas nestuke.gif ziuriu biggrin.gif
is pradziu, kai atejau buvo tiek zmoniu doh.gif o kai isejau, jau sumazejo
Papildyta:
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 27, 20:32)
Matai kaip... Bet dabar jau kraujuko ar tepliojimu nebera?

tfu tfu tfu daugiau nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 27, 20:40)
Multi-mam yra geris  thumbup.gif O kaip miega kukulis nakti ? ar duoda zmogus bent kiek jum su vyru pailset ?

šiąnakt dvi val būdravo smile.gif jis ir pilve buvo naktinukas..
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 11 27, 21:40)
buvau 14,30  mirksiukas.gif as irgi taip i visas  nestuke.gif  ziuriu  biggrin.gif
is pradziu, kai atejau buvo tiek zmoniu  doh.gif  o kai isejau, jau sumazejo

Aš buvau apie 18 val, tai buvo atvirkščiai: kai atėjau, buvo tuščia, o paskui prigužėjo nestuke.gif

Tai, vadinasi, nesusitikom biggrin.gif
Atsakyti
Aster, as gal ne i tema blush2.gif bet noriu paklausti kvailo klausimo biggrin.gif Prisiminiau tavo rasyta keksiuku recepta, noreciau ji issikepti, bet vat, neturiu keksiukams formeliu... unsure.gif Ar galima kepti paprastoj kepimo formoj? g.gif biggrin.gif Is manes tokia konditere... lotuliukas.gif bet kartais pavyksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2012 11 27, 18:49)
Olson, su gera TA  thumbup.gif
O, koks sutapimas, man taip pat birzelio 15 4u.gif

o kaip faina kad kartu, tikiuosi laikas mum greitai praeis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 27, 20:24)
*Man O.K sake, kad akuserijos-ginekologijos skyrius liks Antakalnyje, o visi kiti issikraustys...

**Ar atleksi ryt i meeta  bigsmile.gif

*Tai kaip suprantu, būtent gimdymai nesikrausto?

**Labai noriu, nes namie jau protėju doh.gif Prašysiu, kad tėvai išleistų ir su tuo TV darkytoju patys susitvarkytų ax.gif

Zuzla, linkiu, kad greitai užgytų speneliai, nes draugė labai guodėsi, kad skausmas nežmoniškas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olson @ 2012 11 27, 20:58)
o kaip faina kad kartu, tikiuosi laikas mum greitai praeis  thumbup.gif

Na ir as tikiuosi, kad tas laikas greitai ir lengvai praeis 4u.gif thumbup.gif Labai laukiu, kada galesiu jau kraiteli pirkti,mmmmm..... wub.gif ax.gif
O tu pati kiek pamenu ne Lietuvoj smile.gif ar as kazka maisau g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cukryte28: 27 lapkričio 2012 - 21:04
Zuzla, man labai padėjo garmastan tepaliukas nuo nugraužimo pirmom dienom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 27, 20:32)
Labai noriu sudalyvaut  bigsmile.gif Kiek cia musuu dabar priskaiciuotu yra?
Saugausi, aciu  4u.gif

Bandau suskaiciuoti musu rytojaus dalyves:

Pumpule
Rota
Aster
Orchideja
Pina
Beta
Irute suzinos ryt...
Terze - tikrai pasilankys po puikaus apsilankymo pas genetike smile.gif
Dar gal kitos prisijungs... Labai labai laukiam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 27 lapkričio 2012 - 21:45
QUOTE(cukryte28 @ 2012 11 27, 22:03)
Na ir as tikiuosi, kad tas laikas greitai ir lengvai praeis 4u.gif  thumbup.gif  Labai laukiu, kada galesiu jau kraiteli pirkti,mmmmm..... wub.gif  ax.gif
O tu pati kiek pamenu ne Lietuvoj smile.gif  ar as kazka maisau g.gif  rolleyes.gif

ne as ne Lietuvoj as Norvegijoj bet IVF darem pas Treijsa smile.gif ir as be galo laukiu kada jau galesiu viska pirkt, vezimeli lovytes kedutes ir dar visko visko daug bus smagiausias apsipirkimas biggrin.gif
Atsakyti
Atnaujinu musu sarasiuka! mirksiukas.gif

Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, YUB4, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo... , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ;Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,[color=blue]Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDUzuzla

Mūsų puškuojančios

user posted imageuser posted imageuser posted image

kpsh - gruodzio 14 d.
PerKūnasDU- sausio 3d
*Iris*DU- sausio 8d
Rota - sausio 20d
Lietuva- sausio 23d
Mergyte82 - sausio 25d
Irmuciukassss - vasario 2 d.
Pumpule - vasario 3 d.
Murauske - vasario 5 d.
orchideja888 - vasario 6 d
sobo - vasario 10 d.
diukute - vasario 20 d.
Drovute - vasario 21 d.
mamyte.lt vasario 23d.
Asmon - vasario 23 d
braske1515- vasario 24 d
Shira - vasario 25 d.
Pina - vasario 27 d.
prakriti - kovo 23 d.
Aster - kovo 31 d.
aushen - balandzio 5 d.
Irute1984 - balandzio 7 d.
late - geguzes 10 -13 d.
errachka - geguzes 14 d.
am*DU - birzelio 13 d.
olsonDU - birzelio 15 d.
cukryte28 - birzelio 15 d.
TerzeDU
Damute
juroszuvedra
prince
eufforijaDU
vilciukas11
Beta1

Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif nestuke.gif

Oj kiek cia mergyciu po graziu TA bigsmile.gif visoms visoms po 4u.gif ir oro_buckis.gif

Zuzla kad ir turi rupesteliu, bet vis viena kaip tau pavydziu sunelio ant ranku blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image apkabinu visas!
Atsakyti