Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškų nėštukių rudeniniai namučiai

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 28, 11:49)
Labas rytas  4u.gif

Prince, hormonai savo juoda darba atlieka  biggrin.gif viskas gerai tavo pupuliui, tu nesijaudink, neuzilgo pasimatysit per ekrana  mirksiukas.gif O vyras irgi gris  mirksiukas.gif taip kad visos tavo neisprendziamos probemos yra labai lengvai pataisomos, taigi galvyte aukstyn, sypsena iki ausu, atsimink, kad laukei sitos buesenos ilgai ilgai  wub.gif

Kiek daug pas mus dvigubu nestukiu  bigsmile.gif Sveikinimai visom su gerom TA  4u.gif

Terze, paciu paciausiu tau ispudziu siandien  wub.gif

na taip tokios cia ir problemos smile.gif
Dar nugara pardejo skaudeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 28, 12:04)
Lauksim su naujienomis  bigsmile.gif
Jei labai nerimauju, gal geriau tada gydytojai skambtelt, kad priimtu apziurai? pries kiek laiko dabar buvai?

skambinau ,na ka ji sako jei nro atvaziuok ,bet negi dabar kai man uzeis ir varinesiu pas ja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 28, 13:51)
Na va, dabar turetu matytis  biggrin.gif

Dabar visai kitoks vaizdas biggrin.gif Ateis ta 17 d. labai greitai, nors pati tryslioju, kad tik greiciau vel savo mazuti pamatyciau bigsmile.gif man vizitas kita ketvirtadieni (12.06 ) as tai stengiuos ta laika uzmusineti galvodama apie kaledas, planuodama viska, nors nelabai gerai tai sekasi daryti, nes visos mintys tik apie mazuti wub.gif

Prince
Cia harmonai....man tai kartais toks pyktis uzeina, o tada pradedu pykti ant save del to, kad pykstu...nu ir taip be galo doh.gif uzjauciu savo vyra del to, nes jam daugiausiai kliuva lotuliukas.gif

O del to nerimo del mazucio, tai cia sito nemanau kad imanoma isvengti, nes tai dziaugiames, tai vel nerimaujam. Tad belieka tik nusiraminti ir tiketi, kad viskas yra PUIKU bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 11 28, 14:35)
Dabar visai kitoks vaizdas  biggrin.gif Ateis ta 17 d. labai greitai, nors pati tryslioju, kad tik greiciau vel savo mazuti pamatyciau  bigsmile.gif man vizitas kita ketvirtadieni (12.06 ) as tai stengiuos ta laika uzmusineti galvodama apie kaledas, planuodama viska, nors nelabai gerai tai sekasi daryti, nes visos mintys tik apie mazuti  wub.gif

Prince
Cia harmonai....man tai kartais toks pyktis uzeina, o tada pradedu pykti ant save del to, kad pykstu...nu ir taip be galo  doh.gif uzjauciu savo vyra del to, nes jam daugiausiai kliuva  lotuliukas.gif

O del to nerimo del mazucio, tai cia sito nemanau kad imanoma isvengti, nes tai dziaugiames, tai vel nerimaujam. Tad belieka tik nusiraminti ir tiketi, kad viskas yra PUIKU  bigsmile.gif

Aga, dabar jau ir man atrodo. kad 17 diena ne uz kalnu, bet jauciu, kad jaudinsiuos lyg pirma karta eiciau TA, visgi tiek laiko nebuvus unsure.gif
O del hormonu, mano vyras ko gero dar net ir nepastebejo permainu, nes as ir taip esu kaip degtukas biggrin.gif tik va vakar uzsimaniau arbuzo biggrin.gif biggrin.gif jam sukeliau nuostaba smile.gif
Mergaites, o i nesciuju iskaita reikia isirasyti apie 12 savaite, ar ne? g.gif

Atsakyti
Na taip nugara pradejo skaudeti nu kazkaip keistai doh.gif ar niekam neskaudejo ?
Atsakyti
Ir mane ta nesciuju iskaita domina g.gif Kiek klausiau savo poliklinikoj, tai tikslaus atsakymo ir negavau. Sake, kad mano nestumas dar mazas, todel galiu laukti kad ir iki 15 savaites blink.gif O paskui sako, tai tu pasiklausk VK, ten kur lankaisi mad.gif Tai kam tada jie ten sedi, ir dar ginekologais vadinasi wacko.gif doctor.gif
Ir siaip man nesuprantama, jeigu as iskaita pasidarysiu savo poliklinikoj, o vazinesiu vis tiek i VK...kaip tada? Zodziu, po savaites jau vizitas VK, issiklausinesiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Prince @ 2012 11 28, 14:12)
Na taip nugara pradejo skaudeti  nu kazkaip keistai doh.gif  ar niekam neskaudejo ?

Man kartais uzeina nugaros skausmas, bet nestiprus. Gal todel, kad guliu lovoj, tai nugaryte nelabai ir skauda rolleyes.gif Man labiau pasijaucia skausmas nugaros sonuose apacioje.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 28, 15:12)
Na taip nugara pradejo skaudeti  nu kazkaip keistai doh.gif  ar niekam neskaudejo ?

Man skauda, o kartais uzeina tai net labai stipriai, bet cia mano silpnoji vieta. Jau susitaikius esu su tuo, kad augant pilvukui as darysiuos vis didesnis ligonis siuo klausimu doh.gif Ai man dar vienas dalykas uzeina- toks veriantis skausmas klubuose ir subinkaulyje kartais suduria iki pazaliavimo blink.gif

cukryte

viskas su tuo cia pakankamai aisku. Nuo 12 sav gali pradeti eiti pas savo vietine ginekologe, ji tau uzves ta garsiaja kortele, o i VK vazinek kiek nori taip pat. Tikrai nesusipjaus biggrin.gif
Man gydytoja sake iki 12 sav palaukti, tada ji surasys visa rasta mano ginei ir as galesiu pas ja eiti, o pas savo vaisingumo specialsite (kuri dabar ziuri) tai lankysiuosi iki 28 sav berods, gal net ilgiau. O ta kortele, tarp kitko, yra uzvedama nebutinai nuo 12 sav., ja gali uzvesti kad ir dabar. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilciukas11: 28 lapkričio 2012 - 14:30
Vilciuk, aciu uz atsakyma 4u.gif
O del tavo skausmo subinkaulyje galiu pasakyti, kad man tas dalykas jau gal pora savaiciu, kaip prasidejo biggrin.gif Matau, ne man vienai taip. jau buvau sunerimus, kad nebutu kas blogai g.gif
Zodziu, stiprybes atlaikant nestumo nemalonius pozymius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cukryte28: 28 lapkričio 2012 - 14:39
QUOTE(cukryte28 @ 2012 11 28, 15:38)
Vilciuk, aciu uz atsakyma 4u.gif
O del tavo skausmo subinkaulyje galiu pasakyti, kad man tas dalykas jau gal pora savaiciu, kaip prasidejo biggrin.gif  Matau, ne man vienai taip. jau buvau sunerimus, kad nebutu kas blogai g.gif
Zodziu, stiprybes atlaikant nestumo nemalonius pozymius thumbup.gif

Kaip matau tarp musu labai didelis dienu skirtumas biggrin.gif
o tau maudzia pilvuka, ar nieko nejauti? Man tas daznas pilvo maudenimas jau nerima varo ir kas svarbiausia nelabai suprantu del ko cia- nuo progesterono (nes vis po truputi ji nutraukineju) ar del to kad ten kazkas zemai pas mane pasislinke yra. Nu zodziu kuo gilyn i miska, tuo daugiau medziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 11 28, 14:25)
Man skauda, o kartais uzeina tai net labai stipriai, bet cia mano silpnoji vieta. Jau susitaikius esu su tuo, kad augant pilvukui as darysiuos vis didesnis ligonis siuo klausimu  doh.gif Ai man dar vienas dalykas uzeina- toks veriantis skausmas klubuose ir subinkaulyje kartais suduria iki pazaliavimo  blink.gif

cukryte

viskas su tuo cia pakankamai aisku. Nuo 12 sav gali pradeti eiti pas savo vietine ginekologe, ji tau uzves ta garsiaja kortele, o i VK vazinek kiek nori taip pat. Tikrai nesusipjaus  biggrin.gif
Man gydytoja sake iki 12 sav palaukti, tada ji surasys visa rasta mano ginei ir as galesiu pas ja eiti, o pas savo vaisingumo specialsite (kuri dabar ziuri) tai lankysiuosi iki 28 sav berods, gal net ilgiau. O ta kortele, tarp kitko, yra uzvedama nebutinai nuo 12 sav., ja gali uzvesti kad ir dabar.  smile.gif

na del tos iskaitos,na jei as lankysiuos VK ir pas ginekologe kuri priziures mane iki gimdymo ir pas ja gimdysiu tai man ir pas savo valdiska reikia stoti i iskaita?

na del tos nugaros jauciu ir as vargsiu,nes anksciau turejau problemu,kai pardejau sportuoti ir tempimo pratimus daryti tai buvo susitvarke,o dabar matyt vel uzejo.
Na mergaites nepykit ,kad as cia su savo verkslenimais,ziuriu visos taip stipriai laikosi,o as vis trydzioju doh.gif ,na matyt tokia jau esu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 28, 15:55)
na del tos iskaitos,na jei as lankysiuos VK ir pas ginekologe kuri priziures mane iki gimdymo ir pas ja gimdysiu tai man ir pas savo valdiska reikia stoti i iskaita?

na del tos nugaros jauciu ir as vargsiu,nes anksciau turejau problemu,kai pardejau sportuoti ir tempimo pratimus daryti tai buvo susitvarke,o dabar matyt vel uzejo.
Na mergaites nepykit ,kad as cia su savo verkslenimais,ziuriu visos taip stipriai laikosi,o as vis trydzioju doh.gif ,na matyt tokia jau esu wub.gif

Aha, idomu cia su tuo. O tarkim jei as lankausi BAK'e ir as ten stoju i nesciuju iskaita, poliklinikoje net nesilankau... kaip tuomet su gimdymu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 11 28, 14:49)
Kaip matau tarp musu labai didelis dienu skirtumas  biggrin.gif
o tau maudzia pilvuka, ar nieko nejauti? Man tas daznas pilvo maudenimas jau nerima varo ir kas svarbiausia nelabai suprantu del ko cia- nuo progesterono (nes vis po truputi ji nutraukineju) ar del to kad ten kazkas zemai pas mane pasislinke yra. Nu zodziu kuo gilyn i miska, tuo daugiau medziu  smile.gif

o tai po kiek benaudoji crinona?
Papildyta:
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 28, 15:00)
Aha, idomu cia su tuo. O tarkim jei as lankausi BAK'e ir as ten stoju i nesciuju iskaita, poliklinikoje net nesilankau... kaip tuomet su gimdymu?  g.gif

As tai gimdysiu pas ta gydytoja pa skuria lankysiuos per visa nestuma.O kaip BAK kaip yra ten juk gali ir gimdyti
Atsakyti