Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(vivir @ 2013 11 07, 11:57)
Vadinas ji reiks kept paskutine diena  ax.gif


Ne paskutine,is vakaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau buvo kalbama apie Drezdeno keksa...pries kelis metus kepiau pagal si
http://zalia-varna.l...8.html....visai neblogas gavosi...pernai kepiau 12 vnt.dovanoms pagal si recepta
http://eva.ru/albump...5475/849988.htm ...visiems patiko..tik vienam truko prie jo pieno stiklines biggrin.gif .....jau kita savaite vel kepsiu ,bet tik penkis pagal ta pati recepta smile.gif ..na gal kam pades si info..sekmes!
nuotrauka pernykste

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarah-: 07 lapkričio 2013 - 17:24
Vakar ir aš išsikepiau kalėdinį pyragą, labai skanus wub.gif tik pjaunant labai trupa...ar taip turi būti ar kažką blogai padariau?

user posted image
Atsakyti
Viskas gerai, jis ir turi trupėti, jam reikia laiko subręsti: suvyniokite sandariai į kepimo popierių, po to į foliją ir paslėpkite nuo visų
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2013 11 07, 12:16)
Ne paskutine,is vakaro mirksiukas.gif


Siame blog'e labai aiskiai ir smulkiai paaiskinta,kaip gaminti si aguonini skanesta mirksiukas.gif

http://www.isbandyti...nu-pyragas.html
Atsakyti
QUOTE(Elijaaa @ 2013 11 05, 09:50)
va cia http://www.arevitosi...roducts&group=3

metalinis antgalis, diametras 2 mm.

bent jau as su tokiu piesiu ant meduoliu.

sveiki, pasakykite jus man blondinei, nes pirma karta piesiu su sunum ant mieduoliu, ant kokio diametro konditerinio maiselio reikia deti si antgali blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2013 11 08, 10:47)
Siame blog'e labai aiskiai ir smulkiai paaiskinta,kaip gaminti si aguonini skanesta mirksiukas.gif

http://www.isbandyti...nu-pyragas.html

Kaip skaniai atrodo! Kepsiu butinai, neatsizwelgiant i kaloriju kieki. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortun@ @ 2013 11 08, 21:49)
Kaip skaniai atrodo! Kepsiu butinai, neatsizwelgiant i kaloriju kieki. smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2013 11 08, 19:28)
sveiki, pasakykite jus man blondinei, nes pirma karta piesiu su sunum ant mieduoliu, ant kokio diametro konditerinio maiselio reikia deti si antgali  blush2.gif


nusiperkate bet kuri daukartini ar vienkartini konditerini maiseli, is vidaus dedate antgali, pilate mase kuria piesit ir viskas.

Visi maiseliai kaip ir vienodi, tik skiriasi ju talpa, na kiek galima i juos prideti mases.
Atsakyti
Radvileee[I]
Vakar ir aš išsikepiau kalėdinį pyragą, labai skanus wub.gif tik pjaunant labai trupa...ar taip turi būti ar kažką blogai padariau?

Sveiki,
Bandysiu ir as siais metais kepti si pyraga. Dar sulaistysiu ji brendziu, kaip rasoma originaliame recepte. Tik kyla man klausimas - o jis per menesi nesupelija??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinulyte: 09 lapkričio 2013 - 17:58
As atsalusi pyraga suwinioju i kepimo popieriu ir idedu i plastikine dezute. Nei per menesi nei per 2 nesupelyja. smile.gif Wiena porcija as jau iskepiau, uz keliu dienu kepsiu dar. smile.gif
Atsakyti
Labutis, vakar issikepiau kaledini dziovintu vaisiu pyraga, tik is puses normos siemet. Skanus net nebrandintas, jei nepaslepciau jau butu sudorotas biggrin.gif
Kepiau pagal si recepta: http://skanusgyvenim...iu-pyragas.html
P.S. nuotraukoj matos tik ketvirtadalis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivir: 11 lapkričio 2013 - 13:15