Įkraunama...
Įkraunama...

Išvalymas

QUOTE(Luttuke @ 2012 11 29, 10:22)
Noreciau pakomentuoti del poadortinio sindromo. Jis neimanomas del zuvusiu embrionu megintuvelyje, nes visu pirma niurias (depresiskas) nuotaikas po tikro aborto moteriai sukelia hormonu pokyciai, kuria ir sujaukia emocijas. Nieko antgamtisko tame nematau. Aisku kalte, ko tikrai nera dirbtinio apvaisinimo atveju.  Man asmeniskai keliu dienu embrionas - nera zmogus, o tik galimybe juo buti. O vat abortai leidziami iki 12 sav, kai jau nebegaleciau teigti, kad tai dar ne zmogus...

O jus daretes kad viska taip gerai zinote, kas sukelia tas nuotaikas ir t.t.?? Manau, tai moteriai yra tam tikra trauma..tikrai nesu pries abortus, bet jei jau gyvybe uzsimezge JI JAU GYVYBE..nesvarbu su kojytem jau ar dar ne..Mano atveju mano buvo nors ir nebeisgelbejamas, bet man vistiek buvo be proto gaila, nes tai buvo mano vaikas ir tikrai ne del hormonu
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2012 11 29, 08:22)
Noreciau pakomentuoti del poadortinio sindromo. Jis neimanomas del zuvusiu embrionu megintuvelyje, nes visu pirma niurias (depresiskas) nuotaikas po tikro aborto moteriai sukelia hormonu pokyciai, kuria ir sujaukia emocijas. Nieko antgamtisko tame nematau. Aisku kalte, ko tikrai nera dirbtinio apvaisinimo atveju. Man asmeniskai keliu dienu embrionas - nera zmogus, o tik galimybe juo buti. O vat abortai leidziami iki 12 sav, kai jau nebegaleciau teigti, kad tai dar ne zmogus...

Niu man asmeniskai, tai alkoholikai, tinginiai, paleistuviai, zmogzudziai ir panasiai, nera zmones, tai ka dabar su jais daryti ?!
O jeigu be ironijos, tai jeigu mes negalime pamatyti, paaiskinti, suvokti, tai nereiskia, kad to nera, kad nera zmogucio, kad 12 sav. vertingesnis uz 12 dienu. Kiekviena turime teise rinktis, tik nereikia ieskoti pasiteisinimu pasirinkimui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2012 11 29, 21:01)
Kiekviena turime  teise rinktis, tik nereikia ieskoti pasiteisinimu pasirinkimui. 4u.gif

Pritariu. Ir jei jau randame pateisinimą vienais atvejais, tai būkim sąžiningos iki galo ir nesiimkim teisti kai kita moteris lygiai taip pat renkasi.
Atsakyti
Visais atvejais gali būti randamas pateisinimas. Pasiteisinimas reikalingas, kad lengviau išgyventum padarius pasirinkimą. Bet kas gali atsidurti tokioj situacijoj, kai tenka rinktis tarp gyvybės ir mirties... Todėl nereikia kaip sakoma spjauti į šulinį, nes nežinai- gal teks iš jo gerti.
Atsakyti
QUOTE(Vestne @ 2012 11 29, 20:20)
Visais atvejais gali būti randamas pateisinimas. Pasiteisinimas reikalingas, kad lengviau išgyventum padarius pasirinkimą.  Bet kas gali atsidurti tokioj situacijoj, kai tenka rinktis tarp gyvybės ir mirties... Todėl nereikia kaip sakoma spjauti į šulinį, nes nežinai- gal teks iš jo gerti.

Kodel butent tarp gyvybes ir mirties ? Galbut tiesiog tarp skirtingu gyvenimo scenariju ?
Atsakyti
QUOTE(Ranevskaya @ 2012 11 29, 21:39)
Kodel butent tarp gyvybes ir mirties ? Galbut tiesiog tarp skirtingu gyvenimo scenariju ?

Tik kitais žodžiais pasakyta...
Atsakyti
O kur as parasiau, kad smerkiu moteris, pasidariusias aborta? Niekur, bet tikrai smerkiu tas, kurios nuzudo gimusius kudikius...

Man yra buves persileidimas ir kol laukiau ateinancio daktaro, kai leliukui turejo buti 9 sav., o issivystymas kazkur 6. Pora dienu zinojau, kad nestumas nesivysto, skaudu buvo nesvietiskai... Gramde ten viska be narkozes, bet blogiausia pasidare po dienos, kai hormonai eme bardakintis. Brrr,.. neikam nelinkeciau... Ir tai nebuvo gi mano kaltes, o jausmelis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeterling @ 2012 11 19, 23:48)
Jei pasidarysi išvalymą gyvenimas nebus toks koks buvęs. Tu vistiek prisiminsi tai padarius verysad.gif  nedaryk klaidos verysad.gif

Negaleciau taip teigti, taip prisimins, bet.....gyvenimas tesiasi, niekda nereikia greziotis atgal ir mastyti, kas butu, jei gu butu buve.....

Papildyta:
QUOTE(metine7 @ 2012 11 20, 18:46)
As zinau 100proc, kad jis nesuprastu mano noro darytis isvalyma. Jis pilnai islaiko, todel , tuo, jog neturim pinigu as negaleciau gintis...
Beje, is tikro as jau dabar gerokai i viska ramiau ziuriu ir ramiau suvokiu, manau, kad taip ar taip teks jam pasakyti, nes be galo sunku slepti.

Na bet Jus tikrai idomi g.gif vyras myli Jus, Jus mylit (bent jau taip sakot ji)-tai kame kliutis tas vaikelis butu? Na ir kas kad jauna, viska jus sugebesit kartu, viska jus padarysit. Yra merginu, kurios ir dirba, ir mokosi besilaukdamos ir uzsiaugina.
As nesidaryciau jusu vietoje jokiu valymui jeigu myleciau tikrai ir buciau mylima.
Pasakysiu atvirai, esu pasidarius ir as kazkada valyma, bet tada buvau visai jaunute, jaunesne gerokai nei jus dabar. Negaliu sakyt, kad gailiusi to dabar tiksliai, matyt tuo metu buvo teisingas sprendimas, bet dabar budama keliais metais vyresne galbut jau matau viska kitom spalvom ir galbut sprendimas galejo but ir kitoks.
Atsakyti
Jūsu atveju nei negalvočiau apie išvalyma,juk eina suderinti,mokslus,darbą ir t.t su vaikučio auginimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠypSena** @ 2012 12 03, 00:48)
Jūsu atveju nei negalvočiau apie išvalyma,juk eina suderinti,mokslus,darbą ir t.t su vaikučio auginimu  unsure.gif

Kažin autorė jau pasidarė tą išvalymą? g.gif
Atsakyti
Taigi jau rašė,kad pasisakė vaikinui,ir kad nieko nedarys.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 23, 14:44)
Ne narkoze, o nuskausminamuosius mirksiukas.gif Kazkodel visi tai vadina narkoze. Is tiesu narkoze duodama grieztai su anesteziologu ir tikrai ne del keliu minuciu proceduros, nes pati narkoze yra pakankamai pavojinga.
Žmonės bendrinę nejautrą operacijos metu įpratę vadinti narkoze, tačiau narkozė yra tik viena iš bendrosios anestezijos sudedamųjų dalių. Bendroji anestezija - tai sąmonės išnykimas (narkozė), skausmo išnykimas (analgezija), skersaruožių raumenų atsipalaidavimas, vegetacinių funkcijų slopinimas.

Miegą užtikrina hipnotikai, relaksaciją - relaksantai, nejautrą - opiodai. Visi šie anestezijai sukelti skirti medikamentai yra labai stiprūs, todėl vartojami labai tikslingai dozuotai ir saugiai. Anot anesteziologo, narkozė, t. y. bendrinė nejautra, nėra savaimis tikslas, o būtina priemonė, leidžianti chirurgui atlikti sudėtingas operacijas bei apsauganti pacientą nuo begalės žalingų faktorių, streso bei ūmaus skausmo.

Paveluotai, bet atsakysiu, tyrima darant gulde i stacionara, dalyvavo ir anesteziologe, uzmigde tom keliom minutem, pabudau palatoj, ar nuskausminamuosius duodant irgi zmogus uzmiega? smile.gif
Atsakyti