QUOTE(Melancholy @ 2012 12 22, 19:48)
Ieškau patarimo... kaip priversti MB norėti vaikelio?
Turėjau vieną persileidimą, dabar vėl laukiuosi. MB vaikelio iš pradžių norėjo, o dabar, kai artėja laikas kai visiems pranešim pradėjo kalbėti, kad jo nebenori... Kad labai skubam, kad reikia pabaigti studijas, įsigyti būstą ir tik tada galvoti apie vaikus... Pradėjo net šnekėti apie abortus... Patarkite, ką daryti, kad jis vėl norėtų vaikelio ir nebekalbėtų tokių nesąmonių
Svarbuausia, kad vaikelio norite jus, tokia mano nuomone...
Jeigu jau buvo kazkada persileidimas, ar nebutu be galo nelogiska dabar patiems "apgalvotai" atsikratyti sio vaikelio??? O del laiko... Kazkas jau rase sioje temoje, kad jeigu taip jau viska planuoti, jis niekada ir neateis. Nes visada bus arba per mazai pinigu, arba karjera, arba dar kazkas.. Arba ateis jau taip pavelotao, kad liks tik asaros ir gailestis prarastam laikui...
Nesupykit, bet labai jau nelogiskas jusu mb elgesys - is pradziu nori, paskui nenori, atsisako... Kaz kaip idomiai...
Papasakokit daugiau apie save? Kiek jums metu, kelintam kurse mokotes?..
Papildyta:
QUOTE(due drops @ 2012 12 23, 00:06)
Jus abu labai jauni.Ar mastete kur ir is ko gyvensite?Vaikas gi ne zaisliukas.
Na jau ir ne tokie jauni, sakyciau. Mano pusbrolis 21 m budamas irgi teveliu tapo, is pradziu nebuvo labai lengva, uztat dabar vaikui jau 10 metu, o abu teveliai padare sekminga karjera ir dirba vadovais, va taip va:-) nors kai gime vaikas, dar abu tik mokinosi.
Papildyta:
QUOTE(Melancholy @ 2012 12 23, 00:03)
Abiem po 21, baiginėjam bakalaurą, vuco noras ir vaikelio, tiek mano tiek MB, bet va dabar viskas pasivertė
Gal itarat, kas turejo itakos,kodel jis dabar nenori vaikelio? Nes nu kazkaip keistai atrodo, mano nuomone... is prazdziu nori, paskui ne... Kas cia per zaidimai?? Juk negalima taip zaisti...