Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir skorpionas

As pradejau sia tema noredama daugiau bendrazygiu surast! Esu dekinga Akvilei,kuri vienu momentu mane konsultavo. Taciau noreciau, kad Jus, merginos, zinotumet,kiek as laiko bebuvau su skorpu- jis buvo nuostabus !!!
Papildyta:
As daug laiko nebesirodziau forume, kadangi sesiu menesiu nestume praradau savo vaika.
Papildyta:
QUOTE(linav @ 2008 02 01, 01:30)
As pradejau sia tema noredama daugiau bendrazygiu surast! Esu dekinga Akvilei,kuri vienu momentu mane konsultavo. Taciau  noreciau, kad Jus, merginos, zinotumet,kiek as laiko bebuvau su skorpu- jis buvo nuostabus !!!
Papildyta:
As daug laiko nebesirodziau forume, kadangi sesiu menesiu nestume praradau savo vaika.

Turiu omeny, jog antras vaikas butu buves
Atsakyti
QUOTE(linav @ 2008 02 01, 01:32)
As pradejau sia tema noredama daugiau bendrazygiu surast! Esu dekinga Akvilei,kuri vienu momentu mane konsultavo. Taciau  noreciau, kad Jus, merginos, zinotumet,kiek as laiko bebuvau su skorpu- jis buvo nuostabus !!!
Papildyta:
Papildyta:

Turiu omeny, jog antras vaikas butu buves

sveika,
labai sunku rasti žodžių, bet tiesiog man labai gaila, kad teko išgyventi tokią skaudžią netektį verysad.gif
bet gyvenimas tęsiasi ir reik eit į priekį, linkiu stiprybės.

o kaip suprasti "jis buvo nuostabus?"
Atsakyti
Isreiskiau mintis galvodama apie jau nugyventa laikotarpi mirksiukas.gif Mes ir dabar kartu. Siais metais bus 10 metu kaip kartu ir 6 santuokos metai. Taciau vieno iki siol neismokom- nusileisti vienas kitam. O vertetu...
Atsakyti
QUOTE(linav @ 2008 02 04, 23:56)
Isreiskiau mintis galvodama apie jau nugyventa laikotarpi mirksiukas.gif  Mes ir dabar kartu. Siais metais bus 10 metu kaip kartu ir 6 santuokos metai. Taciau vieno iki siol neismokom- nusileisti vienas kitam. O vertetu...

na taip su nusileidimu tai čia jau problemėlė, užsispyrimas aukščiausiam lygyje biggrin.gif
čia kartais padeda abipusis susitarimas, nors ir .....
Atsakyti
Koks ten abipusis susitarimas? Tipo: ,,as nusileidziu, tai nusileisk ir tu"? abejoju. Esam draugiskai apie tai jau snekeje, tai maniskis sake taip:,,tu pradek nusileisdinet, o kai pamatysiu kad tau sekasi,tai imsiu is taves pvz ir as" ir poto issisiepe biggrin.gif . Man atrodo, kad smulkus barniai yra penas jo skorpioniskai prigimciai.
Atsakyti
QUOTE(linav @ 2008 02 06, 23:36)
Koks ten abipusis susitarimas? Tipo: ,,as nusileidziu, tai nusileisk ir tu"? abejoju. Esam draugiskai apie tai jau snekeje, tai maniskis sake taip:,,tu pradek nusileisdinet, o kai pamatysiu kad tau sekasi,tai imsiu is taves pvz ir as" ir poto issisiepe  biggrin.gif .  Man atrodo, kad smulkus barniai yra penas jo skorpioniskai prigimciai.

jo jo tipo tu nusileisk, o aš jau niekada. bet aš kažkaiptai ragus pastatau, tada jau niekur jis nedingsta turi nusileisti. pomidorai2.gif
oi kaip čia man cviskas girdėta ir regėta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 02 26, 18:44)
As jautis, diedas skorpionas. kol kas geresnio partnerio negaliu isivaizduoti. abu islaidunai, megstantys gerai gyventi, vienas kita papildantys, nors abieju charakteriai ne gelytes doh.gif

4u.gif pas mus tas pats jis jautis as skorpione doh.gif jis nusileidzia as nea doh.gif esu uzsispyrusi ,neveltuj ozkos metais gimus,bet mes ideali pora,kitaip ir negali buti blush2.gif
Atsakyti
Niu va, jau daugiau nei metus kartu su savo skorpionuku gyvenu ir dukryte auginu biggrin.gif
Buna dienu kai atrodo gun_bandana.gif box.gif gun_rifle.gif vienas kita, bet buna dienu kai atsiplest negalim wub.gif , atrodo sirdis plystu jei issiskirtumem rolleyes.gif
Tikriausiai didziausia beda musu santyskiuose ta, kad jis be galo megsta erzinti.. As pykstu.. O tada jau prasideda konfliktai doh.gif
Sakau gal apsislifuosim? Priprasim? g.gif
Atsakyti
oho kokia gera tema cia atradau thumbup.gif mano draugas yra skorpionas... kartu esame jau metukus ir beveik 3 men. gal skamba nedaug, bet nemaniau kad maes ilgai busim kartu. tikrai esame labai skirtingi zmones, tik dabar, kai esame kartu, tai abu taikomes vienas prie kito, stengiames nesipykti, rasti bendra kompromisa.. dazniausiai pykciai baigiasi kai kazkuris nusileidziam, bet tada jau buna aisku kad per kita konflikta tures nusileisti jis biggrin.gif o siaip esu beprotiskai su juo laiminga. neisivazduoju kito zmogucio salia... paskaiciusi jusu visu komentarus supratau kad tikrai jauciai su skorpionais nera bloga pora bigsmile.gif wub.gif pasipykstam, uzmiegam kartais nusisuke, bet kai jau ryte atsisukam, tai..... blush2.gif blush2.gif blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linav @ 2008 02 04, 23:56)
Isreiskiau mintis galvodama apie jau nugyventa laikotarpi mirksiukas.gif  Mes ir dabar kartu. Siais metais bus 10 metu kaip kartu ir 6 santuokos metai. Taciau vieno iki siol neismokom- nusileisti vienas kitam. O vertetu...

Mes su pirma meile taip ir neišmokom vienas kitam nusileisti ir galiausiai išsiskyrėm g.gif Nežinau, aš skorpionė, jis jautis. Nesupratu, kodėl jis visada norėdavo būti viršesnis už mane, amžinai mane erzindavo doh.gif . Visur jo žodis turėjo būti paskutinis, o man tai būdavo kaip peilis blink.gif Tiesiog sveikatos nebeužteko su juo ginčytis doh.gif , o jis svaigdavo kai mes bardavomės unsure.gif Džiaugiuosi, kad išsiskyrėm rolleyes.gif . Dabar puikiai bendraujam kaip geri draugai, bet nieko daugiau schmoll.gif
Šiaip tai geras jis žmogus, labai šeimyniškas, rūpestingas, pedantiškas. Bet tiesiog mes negalėjom likti kartu, nes tas jo įprotis kiekvienam žingsnį mane nervinti, erzinti, psichologiškai mane labai iškamavo. Būdavo išerzina mane, o pats patenkintas juokiasi blink.gif Na, bet čia mano asmeninė istorija, o kitiems, skorpionams su jaučiais, gal žymiai geriau sekasi bendrauti 4u.gif

Viena, aišku, kad skorpiono ir jaučio porelei nuobodu niekada nebus mirksiukas.gif Abu stiprūs ir įdomus ženklai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 23 birželio 2008 - 08:45
sveikos mergaites wink.gif
skaitinėju jūsų pasisakymus ir stebiuos, kaip viskas girdėta ir patirta mirksiukas.gif
as skorpionė, jis - jautis. aš užsispyrus - jis ne mažiau, aš kategoriška - jis iš paskos, aš pavydi - jis keturis kartus labiau doh.gif gerai tik tiek, kad jis nusileist sugeba, nes jei nesugebėtų, tai tikrai karas būtų namie (aš tai jau niekaip negaliu perlipt per save, kad ir kaip stengčiaus angel_sadangel.gif blush2.gif )
bet per tuos metus kitus išmoksti nebereaguot, patylėt pusdienį ar parą ir kitą rytą išsišnekėjus iš visko pasijuokt, ar ne taip? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PingPong: 27 birželio 2008 - 14:53
QUOTE(linav @ 2006 06 28, 15:35)
Kaip Tu sugebi išlikti diplomatiška? Man kažkaip kantrybės pritrūksta. Kartais atrodo, nieko nesuprantu. Jis taip gudriai iškraipo faktus, kad visuomet aš lieku kalta... Kaip jis tai sugeba, nesuvokiu...

taip, skorpionai kartais moka gudriai iskraipyt faktus ir pritempt prie reikiamo
pasakykit jiems - as tave matua, ir aprims lotuliukas.gif
Atsakyti