Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

Tęsiame kelionę pas savo vaikus.

Čia plepame kol esame stagnacijos periode. Diskutuojam apie viską: apie pavykusius ir nepavykusius IUI, IVF, dalinamės tyrimų rezultatais, ligų gydymais, nuomonėmis apie klinikas, bobučių receptais, nuoskaudomis ir laimėjimais ir net galimais nėštumo požymiais, kurie aplankys kiekvieną iš mūsų. O kartais tiesiog... pasipasakojam kaip jauėmės šiandien, ko bijome ir ką norėtųmėme vakarienei...

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 21 lapkričio 2012 - 08:04
DruiDe aciuks.gif už naują temą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios.
Tikiuosi Maidute, nesupyks, kad leidau sau sukurti nauja tema musu namams 4u.gif Pamaniau tokia svarbia akimirka nesikankinti ir tureti vieta, kurioje visos drauge palaikysim ir lauksim naujos gyvybes atejima i si pasauli.
Taigi laukiam Zuzliuko wub.gif
Gavau is Zuzlos zinute, kad saremiai kas 10 min. ir jei nepasirodys, vaziuos i GN 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 21 lapkričio 2012 - 08:23
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 21, 08:20)
Gavau is Zuzlos zinute, kad saremiai kas 10 min. ir jei nepasirodys, vaziuos i GN 4u.gif
bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif vacation4.gif group.gif laukiam Zuzliuko. Laikykis Zuzla. Mes su tavim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velnyte: 21 lapkričio 2012 - 08:50
dar pasimajačinsiu tongue.gif nedažnėja, tai sėdim namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 21, 10:07)

Bet visvien, kaip idomu wub.gif ech wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 21, 09:13)
Bet visvien, kaip idomu  wub.gif ech  wub.gif

jei įdomu smile.gif kol kas skauda kaip per mmm.
palaisčiau gėles.. darausi manikiūrą.. vyras dirba iš namų..
gal į vakarą prisiruošim hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaičiukės wub.gif
Skaitau, bet tyliu, nes dieną užsikasus darbe, vakaras pralekia per pusvalandį lotuliukas.gif , remontuojam savo namus dar, gyvenam pas mamą kol kas. Namų pasiilgau kaip nežinia ko - tik dabar įvertinau, ką turėjau . Su meistrais jau istoriją galiu rašyt, bet gal kaip nors po mėnesio gyvenimo pas tėvus kitą savaitę grįšim į namelius wub.gif Privatumo nulis. Miegu su didžiausiu vaikiu 130 m lovoj blink.gif Prie viso gėrio šunė rujot pradėjo, ir vakar tėvo trejas poras batų suėdė blink.gif Vat tokie nuotykiai..

Pasiilgau visų wub.gif

Stebiu ir labai laukiu Zuzliuko atėjimo į pasaulį wub.gif wub.gif Zuzla, kad viskas lengvai lengvai tau..Pamenu tą mmm skausmą. Man kaklelis tuo metu per pirštą tik atsidaręs buvo. Naktį prakentėjau tą mmm skausmą ir ryte planinį cezarį atliko, nes vaikas buvo didelis ir sėdėjo..

Apie pilvuką ir Nežiniuką - juda kruta vis stipriau, pas gydytoją ateinantį pirmadienį. Darys echo, gal nusispalvinsim kokia nors spalva pagaliau rolleyes.gif Pagaliau pamačiau savo pilvuką, kokio laukiau, nes ilgai tik lašinukas buvo smile.gif Jaučiuos puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 11 21, 09:49)
Labas rytas, mergaičiukės  wub.gif
Skaitau, bet tyliu, nes dieną užsikasus darbe, vakaras pralekia per pusvalandį  lotuliukas.gif , remontuojam savo namus dar, gyvenam pas mamą kol kas. Namų pasiilgau kaip nežinia ko - tik dabar įvertinau, ką turėjau . Su meistrais jau istoriją galiu rašyt, bet gal kaip nors po mėnesio gyvenimo pas tėvus kitą savaitę grįšim į namelius  wub.gif  Privatumo nulis. Miegu su didžiausiu vaikiu 130 m lovoj  blink.gif Prie viso gėrio šunė rujot pradėjo, ir vakar tėvo trejas poras batų suėdė  blink.gif Vat tokie nuotykiai..

Pasiilgau visų  wub.gif

Stebiu ir labai laukiu Zuzliuko atėjimo į pasaulį  wub.gif  wub.gif Zuzla, kad viskas lengvai lengvai tau..Pamenu tą mmm skausmą. Man kaklelis tuo metu per pirštą tik atsidaręs buvo. Naktį prakentėjau tą mmm skausmą ir ryte planinį cezarį atliko, nes vaikas buvo didelis ir sėdėjo..

Apie pilvuką ir Nežiniuką - juda kruta vis stipriau, pas gydytoją ateinantį pirmadienį. Darys echo, gal nusispalvinsim kokia nors spalva pagaliau  rolleyes.gif Pagaliau pamačiau savo pilvuką, kokio laukiau, nes ilgai tik lašinukas buvo  smile.gif Jaučiuos puikiai.

Labas labas, senai matyta. Kaip tik prieš kelias dienas pagalvojau kaip tu, kaip tavo remontai. Džiaugiuos , kad Nežiniukui ir tau viskas gerai. O apie meistrus...tai jo įsivaizduoju...Nepaisant nesklandumų kaip bus šaunu Kalėdas sutikt atnaujintuose namuose.

Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 11 21, 09:36)
vyras dirba iš namų..

4u.gif per kančias į žvaigždes .. Juk taip žmonės sako. Šiuo atveju labiausiai tinka. Pasimirš visas skausmas kai Zuzliuką laikysi ant rankų.
O aš jau buvau išsigandus, kad vyras komandiruotėje.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 21, 10:36)

Aisku, kad labai idomu smile.gif O as jauciu tikra atrejanciu mmm skausma doh.gif
Tik nesibark, Zuzlel, bet yra kaip yra musu atveju 4u.gif
QUOTE(Shira @ 2012 11 21, 10:49)
Labas rytas, mergaičiukės  wub.gif
Pasiilgau visų  wub.gif
Stebiu ir labai laukiu Zuzliuko atėjimo į pasaulį  wub.gif  wub.gif Zuzla, kad viskas lengvai lengvai tau..Pamenu tą mmm skausmą. Man kaklelis tuo metu per pirštą tik atsidaręs buvo. Naktį prakentėjau tą mmm skausmą ir ryte planinį cezarį atliko, nes vaikas buvo didelis ir sėdėjo..
Apie pilvuką ir Nežiniuką - juda kruta vis stipriau, pas gydytoją ateinantį pirmadienį. Darys echo, gal nusispalvinsim kokia nors spalva pagaliau  rolleyes.gif Pagaliau pamačiau savo pilvuką, kokio laukiau, nes ilgai tik lašinukas buvo  smile.gif Jaučiuos puikiai.

Oj remontai 4u.gif taip, kaip priprantama prie atskiro gyvenimo, gyvenimas su kitais seimos nariais atrodo per sunkus tongue.gif
Neziniukui linkejimai wub.gif
Gal pameni kiek pas S jums kainavo IVF?

Vakar man buvo emocinio nuovargio protrukis blush2.gif Verkiau parduotuvej, verkiau visur, kur tik galejau. Bet V, mano nuostabiausias V, rado tokius tinkamus zodzius man palaikyti. Vakar apkalbetos temos mane dar labai gasdina, bet man buvo taip svarbu zinoti, kad jam tiek svarbi mano savijauta ir tas beprotiskas noras buti mama blush2.gif
Vienu zodziu, laukiam mmm, darom dar IUI, bandom IVF, bandom viska 4u.gif O tuo tarpu ieskom informacijos, pazindinames su situcija, mastome apie kitus budus tapti tevais.
Atsakyti
Labas rytas.

aciu, DruiDe, uz namucius.
laukiu Zuzliuko.

QUOTE(Grim @ 2012 11 20, 16:37)
Siandien man siaučia hormonai - žliumbiau iš pat ryto. Ko - nežinau. Nu ar ne durna?  unsure.gif
ne, ne durna 4u.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 21, 09:20)
Labas rytas, mielosios.
Tikiuosi Maidute, nesupyks, kad leidau sau sukurti nauja tema musu namams  4u.gif Pamaniau tokia svarbia akimirka nesikankinti ir tureti vieta, kurioje visos drauge palaikysim ir lauksim naujos gyvybes atejima i si pasauli.
vajej kaip supykau. tiesiog siaubingai.. rolleyes.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 11 21, 10:07)

QUOTE(zuzla @ 2012 11 21, 10:36)

nu nu, pasakok... tiesa, tu dar prisimeni kaip tos mmm skauda? biggrin.gif bus tavo vyras teisus - ateis zuzliukas 21 diena. jjeeechh rolleyes.gif pavyyyyydziu ax.gif

Tiesa, nenori paprasyti vyro paskutines dienos zuzliuko nameli nupaveiksluoti? virusiausias virusas butu smile.gif

QUOTE(Shira @ 2012 11 21, 10:49)
Privietas!
uzuojauta del meistru. Puikiai suprantu. Mes cia irgi, viena kambari 3 menesius remontavom. be komentaru. apie gyvenima pas tevus irgi no comments.
Neziniukas visai jau iskankino jus, ziuriu smile.gif ot, siurpriza jums ruosia. Nors ka cia - arba berniukas, arba mergaite biggrin.gif Kada Ikelk ir tu savo pilvuka pavirusuoti smile.gif nes zuzliukas jau jau..

Atsakyti