Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

QUOTE(zuzla @ 2012 11 21, 13:29)
ir aš jungiuosi prie laukiančių.. viskas pas mane aprimo, nieko nebevyksta mastau.gif eisim pasivaikščiot ir papietaut į vietinę piceriją.

nu vat. persigalvojo zuzliukas. bet nieko, renkasi jis grazu laika smile.gif

p.s. MV vis dar eina pas S. sako, patikrinti, ar tu tikrai ten viska issiklausineji ir ar nieko nepraleidi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 21 lapkričio 2012 - 12:51
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 21, 12:46)
nu vat. persigalvojo zuzliukas. bet nieko, renkasi jis grazu laika smile.gif

p.s. MV vis dar eina pas S. sako, patikrinti, ar tu tikrai ten viska issiklausineji ir ar nieko nepraleidi  blink.gif

Tikėkimės , kad nueis. O kada eisit gal penktadienį? Girdėjau vakar personalą įspėjo iki 10 val vakaro dirbt penktad.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Seniai jau cia besilankiau. kartais paskaitineju, bet vis neparasau.
Zuzla, dieviskas pilvukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif lengvu ateinanciu dieneliu (valandeliu) 4u.gif

man jau praejo ko gero pusmetis po paskutines nesekmingo IUI ir vis dar nezinau ka toliau daryt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 21, 14:46)
p.s. MV vis dar eina pas S. sako, patikrinti, ar tu tikrai ten viska issiklausineji ir ar nieko nepraleidi  blink.gif

man rodos, gerai, kad jis taip domisi ir tavęs vienos nepaleidžia biggrin.gif

QUOTE(velnyte @ 2012 11 21, 15:56)
Tikėkimės , kad nueis. O kada eisit gal penktadienį? Girdėjau vakar personalą įspėjo iki 10 val vakaro dirbt penktad.

Čia forume tiek sužinai. Aš nusivyliau admine Jolsanos. Paskambinau atšaukti 20 d laiko ir paprasiau perkelti į 22. Pasakė, kad 22 gydytoja nedirba. Užsirašiau 26 d. Šiandien nėštukių temutėj perskaičiau, kad mergina iš Jolsanos 22 d. pas tą pačią ginę eina. Kaip suprantu, nenorėjo laikų iš naujo derint. Nejuokinga..
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 11 21, 14:25)
man rodos, gerai, kad jis taip domisi ir tavęs vienos nepaleidžia  biggrin.gif
Čia forume tiek sužinai. Aš nusivyliau admine Jolsanos. Paskambinau atšaukti 20 d laiko ir paprasiau perkelti į 22. Pasakė, kad 22 gydytoja nedirba. Užsirašiau 26 d. Šiandien nėštukių temutėj perskaičiau, kad mergina iš Jolsanos 22 d. pas tą pačią ginę eina. Kaip suprantu, nenorėjo laikų iš naujo derint. Nejuokinga..

Nejuokinga.
Klausyk, norėjau paklausti tu tokią nedidelę dozę Gonla vartojai. Kiek folių užžaugo? Kiek dipherelino buvo?
Atsakyti
aš dar čia, sąrėmiai bent jau kol kas kas 35 min user posted image
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 11 21, 14:56)
17.50.. zinau, as kazkada ir puse 9 vakaro IUI dariausi.

QUOTE(jrgt @ 2012 11 21, 15:23)
man jau praejo ko gero pusmetis po paskutines nesekmingo IUI ir vis dar nezinau ka toliau daryt  blink.gif

pabuk su mumis.. as vat irgi einu tik pas gydytojus ir nieko nedarau.

QUOTE(Shira @ 2012 11 21, 15:25)
man rodos, gerai, kad jis taip domisi ir tavęs vienos nepaleidžia  biggrin.gif
aik jau aik.. irnesakyk.gif cia jis supykes, kad vaiku neisnesioju.

gal nebebuvo laisvo laiko? ir nebebuvo kaip iterpti? nu nezinau, edita visada moka iterpti jeigu striokas.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 21, 18:18)
aš dar čia, sąrėmiai bent jau kol kas kas 35 min user posted image

O kas kiek turetu buti, kad jau reiketu i ligonine?
Ar labai skauda? blush2.gif
Atsakyti
Neatsimenu, ar šiandien rašiau ką nors blink.gif Bet viską skaitau ir laukiu Zuzlos naujienų smile.gif Prašoviau aš su savo 19 diena doh.gif

Kaip mane šiandien darbas nervina mad.gif Turiu padaryt vieną tokį darbelį, pasiskambinau kažkurią dieną į įstaigą, sako: skambinkit poniai X. Skambinau kelias dienas, nekėlė. Parašiau laišką. Atsakė, kad viskas ok. Po savaitės, kai jau turėjo būt ok, rašau jai: tai kur tas darbas? Atsako: perdaviau poniai Y. Skambinu poniai Y - nekelia. Rašau laišką. Atsako, kad ji dabar serga ir niekuo padėt negali. Pataria man kreiptis į poną K. Skambinu ponui K - nekelia. Rašau laišką - neatsako. Ir ką man dabar daryt? doh.gif Rašysiu ryt jų dyrikui, nes ir jam prisiskambint negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 11 21, 17:55)
O kas kiek turetu buti, kad jau reiketu i ligonine?
Ar labai skauda?  blush2.gif

kas 5-7 min arba jei vandenys nubėgs..
šitie, kur kas 35 min prasidėjo, tai skaudesni ir ilgesni unsure.gif bet pakenčiami tikrai, pasimasažuoju ir gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 11 21, 17:58)
Prašoviau aš su savo 19 diena doh.gif

Rašysiu ryt jų dyrikui, nes ir jam prisiskambint negaliu  lotuliukas.gif

aha, man atrodo teta Maidė bus, kaip visada, teisi smile.gif

būna dienų lyg tyčia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, šiandien su vyru abu sapnavom, kad aš gimdau biggrin.gif Aš tai savo sapne labai lengvai ir greitai pagimdžiau irnesakyk.gif Ir pilvas iškart plokščias pasidarė. O paskui ruošiausi bokso varžyboms doh.gif

Man rodos, aš greit turėsiu miegot sėdėdama unsure.gif Ant nugar unsure.gif os, sako, nėštumo pabaigoj negalima, ant dešinio šono gydytoja neleido dėl inksto, ant kairio kartais užkala širdį g.gif Kas belieka? Sėdint biggrin.gif Bet gulimas režimas, ot biggrin.gif

Kažin kodėl man šiandien ištino dešinė ranka?.. Kairė irgi truputį, bet dešinė labiau...
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2012 11 21, 18:05)
šitie, kur kas 35 min prasidėjo, tai skaudesni ir ilgesni unsure.gif bet pakenčiami tikrai, pasimasažuoju ir gerai smile.gif

O skauda pilvo apačią, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 11 21, 18:07)
O skauda pilvo apačią, ar ne?  g.gif

iš strėnų pereina į pilvo apačią g.gif
Atsakyti