Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

QUOTE(Maidenana @ 2012 11 21, 18:18)
pabuk su mumis.. as vat irgi einu tik pas gydytojus ir nieko nedarau.

sveikos,
ir aš nieko "nedarau" biggrin.gif tik va neištvėrus nuo to nieko nedarymo 3 cd. pasidariau hormonus, tai noriu pasidžiaugti:
TTH - 2,95 (0,27-4,2)
E2- 423,6 (46-607)
PRL 497,9 (102-496)
Feritinas -21,92 (13-150)
LH - 4,4 (2,4-12,6)
FSH-7,21 (3,5-12,5)

bromocriptino paskutiniu metu gėriau po 1/4, tai reiks pereit į 1/2 kas kokią antrą dieną, ir geležies surast kokios pagert (nors esu gėrus po tokio feritino, o jis kaip nekyla, taip nekyla doh.gif - niekaip aš jo nepakeliu daugiau 25).

o daugiau beveik idealu - ką bigsmile.gif? E2 pas mane tokio nėra buvę. akupunktūra padėjo. turbūt galima sakyti, kad atsistačiau po IVF ir tas FSH normalus. ale tai ko tie foliai neaugo tada su didelėm gonalio dozėm g.gif ir o rezultato kaip nėr, taip nėr - nors sienom lipk... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 11 21, 19:31)
sveikos,
ir aš nieko "nedarau"  biggrin.gif  tik va neištvėrus nuo to nieko nedarymo 3 cd. pasidariau hormonus, tai noriu pasidžiaugti:
TTH - 2,95 (0,27-4,2)
E2- 423,6 (46-607)
PRL 497,9 (102-496)
LH - 4,4 (2,4-12,6)
FSH-7,21 (3,5-12,5)

bromocriptino paskutiniu metu gėriau po 1/4, tai reiks pereit į 1/2 kas kokią antrą dieną, ir geležies surast kokios pagert (nors esu gėrus po tokio feritino, o jis kaip nekyla, taip nekyla  doh.gif - niekaip aš jo nepakeliu daugiau 25).

o daugiau beveik idealu - ką  bigsmile.gif?  E2 pas mane tokio nėra buvę. akupunktūra padėjo. turbūt galima sakyti, kad atsistačiau po IVF ir tas FSH normalus. ale tai ko tie foliai neaugo tada su didelėm gonalio dozėm g.gif  ir o rezultato kaip nėr, taip nėr - nors sienom lipk... verysad.gif

Tino-feritina geriausiai kelia ferrofolgama.
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 11 21, 18:58)
Neatsimenu, ar šiandien rašiau ką nors  blink.gif Bet viską skaitau ir laukiu Zuzlos naujienų smile.gif Prašoviau aš su savo 19 diena doh.gif

Kaip mane šiandien darbas nervina mad.gif Turiu padaryt vieną tokį darbelį, pasiskambinau kažkurią dieną į įstaigą, sako: skambinkit poniai X. Skambinau kelias dienas, nekėlė. Parašiau laišką. Atsakė, kad viskas ok. Po savaitės, kai jau turėjo būt ok, rašau jai: tai kur tas darbas? Atsako: perdaviau poniai Y. Skambinu poniai Y - nekelia. Rašau laišką. Atsako, kad ji dabar serga ir niekuo padėt negali. Pataria man kreiptis į poną K. Skambinu ponui K - nekelia. Rašau laišką - neatsako. Ir ką man dabar daryt?  doh.gif Rašysiu ryt jų dyrikui, nes ir jam prisiskambint negaliu  lotuliukas.gif

gal as neprasoviau? laugh.gif

nu jezau-jezau.. buna. tokiais atvejais as pati priimu sprendima, bet visus ispeju rasytine forma.. emailu.. kad "... jeigu niekas neatsilieps, tada informuoju klientus, kad darbas nebus padarytas del X,Y,Z kaltes". tada visi atsiranda kur nebuve..

QUOTE(zuzla @ 2012 11 21, 19:05)
kas 5-7 min arba jei vandenys nubėgs..

aha, man atrodo teta Maidė bus, kaip visada, teisi smile.gif
laukiam ir gimdom Zuzliuka kartu 4u.gif

nu, teta maide ne visada teisi...

QUOTE(Tino @ 2012 11 21, 19:31)
sveikos,
ir aš nieko "nedarau"  biggrin.gif  tik va neištvėrus nuo to nieko nedarymo 3 cd. pasidariau hormonus, tai noriu pasidžiaugti:
TTH - 2,95 (0,27-4,2)
E2- 423,6 (46-607)
PRL 497,9 (102-496)
LH - 4,4 (2,4-12,6)
FSH-7,21 (3,5-12,5)

TTH perdidelis. noris pastoti norma 1-1,5.. kazkur tame tarpe. sesk ant tiroksino, sureguliuos ir PRL ir TTH. PRL irdi didokas, reiktu apie 200-220.. Feritinas zemas, geri ir gerk toliau.. LH/FSH atrodo OK.
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif
Parlėkiau iš Kauno ir tiesiai prie kompo, galvojau, kokios naujienos iš Zuzlos? blush2.gif Ogi mes dar visos laukime- ką gi, prisidedu ir aš prie palaikančiųjų būrelio smile.gif Mažut, laikykis 4u.gif

DruiDe> fainas tavo vyras, aš nesulaukiu tokio palaikymo iš saviškio-užsiciklinęs natur laukime ir viskas blink.gif

Shira> kokie jūs dideli, vau wub.gif Kaip laikas greit bėga, atrodo, ką tik dariausi pirmąją IUI, o va jau 27 savaitės praėjo (net daugiau).

Grim> kaip spazmai? Nebijok atsakyti, nevarysiu į ligoninę tongue.gif

Maide> tai buvot su vyru pas S. ar ne? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 21, 19:35)
TTH perdidelis. noris pastoti norma 1-1,5.. kazkur tame tarpe. sesk ant tiroksino, sureguliuos ir PRL ir TTH. PRL irdi didokas, reiktu apie 200-220.. Feritinas zemas, geri ir gerk toliau.. LH/FSH atrodo OK.

Čia nuo daktaro priklauso kas kaip pakomentuos- vienas endokr. man sakė, kad esu baisiausias ligonis ir pusę metų šėrė Tiroksinu (kuris visiškai nepakėlė TTH, nebuvo 1) blink.gif Nuėjau pas kitą -pasakė, kad esu sveikutėlė, tiesiog laukti ir bus natur. Nebetikiu daktarais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 21, 19:42)
Grim> kaip spazmai? Nebijok atsakyti, nevarysiu į ligoninę tongue.gif

Nesakysiu hihihi.gif
Jei rimtai, tai šiandien, atrodo, geriau unsure.gif Net konjako negėriau... Tik va į vakarą vos daugiau spazmuoja... Žiūrėsiu, kaip toliau bus... Gal įkalsiu biškiuką biggrin.gif
Kaaaip aš dievinu tą žmogų, kuris sukūrė diržą nėščioms nail.gif
Atsakyti
Jau buvau issigandusi, kad visa Zuzliuko atejima praleidau su savo darbais bigsmile.gif Bet matau, kad kol kas ramu. Ar jau pakeliui? bigsmile.gif Zuzla, auuu?

Ka cia norejau rasyt dar is dienos diskusiju g.gif A apie baime, IVF baime. As bijau, bijau, kad tai tiek kainuoja, kad jei nepavyktu is 1 karto, reiketu laiko ir pastangu sekanciam, bet, turbut, ta nesekmes baime didesne.

Koks grazus virusas wub.gif Ir toks nedidukas wub.gif

Apie meile ir pagarba ax.gif Kazkada kazkur skaiciau, kad seimoje laime ir meile baigias tada, kada baigias pagarba. Ir dar juk tie V kazkaip kitaip, savaip, supranta ir ta pagarba ir ta meile. Maide, tik nesupyk, bet tavo vyriukui ikresciau pora kartu labai nesvelniai uz visus jo nuopelnus. Ir gerbti labiau pradetu ir mylet 4u.gif

Prisisemsim patirties is Zuzlos, pacios vaziuosim gimdyt jau kaip profesionales smoke.gif

Shira, na kas cia taip nestuke Jolsanoj skriaudzia? g.gif Gal tikrai neturejo kito laiko ir gavos tokia dviprasmiska situacija?
Aciu labai uz atsakyma del IVF 4u.gif Ir kiek tau is tokios mazos dozes Gonalio uzaugo foliu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2012 11 21, 21:21)
Nesakysiu  hihihi.gif
Jei rimtai, tai šiandien, atrodo, geriau  unsure.gif Net konjako negėriau... Tik va į vakarą vos daugiau spazmuoja... Žiūrėsiu, kaip toliau bus... Gal įkalsiu biškiuką  biggrin.gif

lotuliukas.gif labai sauniai skamba dar siandien negeriau tongue.gif
Speju tas protingas zmogus buvo tiesiog moteris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 21 lapkričio 2012 - 20:30
kazkaip pagalvojau apie aukstesniu jegu plana.
rugpjuti gydytoji vienu balsu tvirtino, kad jau yra tikimybe pastoti naturaliai. as vis dar nesilaukiu. suzinojau, kad artimas kraujo rysiu susietas zmogus serga leukemija. jei prireiks kaulu ciulpu donoro yra labai didele tikimybe, kad tiksiu. jei buciau nescia - negaleciau.
gal taip is auksciau suplanuota?
taip save ir nuteiksiu.
kai pasakys, kad donoro nereikes, tada tikiu, kad iskart pastosiu.
bet "technine apziura" suasi darysiu vis tiek - pasiruost reikia.
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 21, 20:42)
Maide> tai buvot su vyru pas S. ar ne? g.gif
Papildyta:

Čia nuo daktaro priklauso kas kaip pakomentuos- vienas endokr. man sakė, kad esu baisiausias ligonis ir pusę metų šėrė Tiroksinu (kuris visiškai nepakėlė TTH, nebuvo 1) blink.gif Nuėjau pas kitą -pasakė, kad esu sveikutėlė, tiesiog laukti ir bus natur. Nebetikiu daktarais schmoll.gif
mum [enktadienio vakara reikia eiti.

Ar tiroksinas kelia TTH? maniau, kad kaip tik musa. Zuzla gere, reikes paklausti kai is GN gris.. Manau, jau svarsto kad reikia vaziuoti... bigsmile.gif

QUOTE(Grim @ 2012 11 21, 21:21)
Nesakysiu  hihihi.gif
Jei rimtai, tai šiandien, atrodo, geriau  unsure.gif Net konjako negėriau... Tik va į vakarą vos daugiau spazmuoja... Žiūrėsiu, kaip toliau bus... Gal įkalsiu biškiuką  biggrin.gif
gal nuo nuovargio ir nerviuku tave taip spazmuoja? isijunk pavara "man dzin'.. turetu padeti.. unsure.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 21, 21:31)
Apie meile ir pagarba  ax.gif Kazkada kazkur skaiciau, kad seimoje laime ir meile baigias tada, kada baigias pagarba. Ir dar juk tie V kazkaip kitaip, savaip, supranta ir ta pagarba ir ta meile. Maide, tik nesupyk, bet tavo vyriukui ikresciau pora kartu labai nesvelniai uz visus jo nuopelnus. Ir gerbti labiau pradetu ir mylet  4u.gif
jau sese ikrete. pasikeite labai po grizimo. net pas S susiruose. ir neberiekia ant manes jau visa savaite. o as jau rimtai apie skyrybas galvojau, nes psichologiskai nepatempiu tiek.. nors galiu patempti tikrai nemazai. net, pasakyciau, labai daug.

QUOTE(ooo @ 2012 11 21, 21:34)

manau, kad visai imanomas variantas. neatmetu ir as aukstesniuju jegu plano. matyt, kazka svarbaus reikia nuveikti iki vaikelio atejimo. o tavo atveju gautusi, kad padovanoti antra gyvybe jau gimusiam..
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 21, 20:31)
Ar jau pakeliui?  bigsmile.gif Zuzla, auuu?

nea verysad.gif jau ir tie kas 35 min nebe kas 35 min.. žodžiu, rytoj į parduotuvę savaitiniam apsipirkimui, gultuką/kėdutę reik pasiimt, atsiuntė iš Kauno, savaitgalį panoramoj kačių paroda.. žodžiu, turėsiu, ką veikt mellow.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 11 21, 20:52)
Ar tiroksinas kelia TTH? maniau, kad kaip tik musa. Zuzla gere

muša, per porą mėn nuo 2,029 iki 0,333. tik neklauskit po kiek gėriau, neatsimenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 21, 21:52)
Ar tiroksinas kelia TTH? maniau, kad kaip tik musa. Zuzla gere, reikes paklausti kai is GN gris.. Manau, jau svarsto kad reikia vaziuoti...  bigsmile.gif

kiek aš jau šitoj srity nusimanau, tai tiems, kam reikia numušt TTH, tiroksinas jį muša, o kam pakelt, tiroksinas jį kelia, nes ar TTH per didelis, ar per mažas, visiems skiria tiroksiną ir jis reguliuoja.
bet negarantuoju tokios versijos, nes nesuprantu, kaip taip gali būt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2012 11 21, 21:34)
rugpjuti gydytoji vienu balsu tvirtino, kad jau yra tikimybe pastoti naturaliai. as vis dar nesilaukiu. suzinojau, kad artimas kraujo rysiu susietas zmogus serga leukemija. jei prireiks kaulu ciulpu donoro yra labai didele tikimybe, kad tiksiu. jei buciau nescia - negaleciau.
taip save ir nuteiksiu.
kai pasakys, kad donoro nereikes, tada tikiu, kad iskart pastosiu.

žiaurus planas, bet visko gali būt. gaila, kad tuos aukštesnių jėgų planus mes pamatom vėliau - kai jie įgyvendinami. tik tada suvokiam, kad buvo taip, kaip geriausia galėjo būt. kažką praradom ar padarėm, kad kažką gautume.

aš irgi taip buvau sugalvojus, tad kai padarysiu vieną dalyką, tada pastosiu. kažin tik ar mano planą tos aukštesnės jėgos išgirdo blush2.gif
Atsakyti
zuzla koks grazus pilvelis wub.gif wub.gif wub.gif tai va del ko zuzliukas nenori lysti lauk wub.gif laukiu kartu su visomis mergytemis tavo zuzliuko wub.gif

druide kada NT planuoji blush2.gif

maide saunu kad TB eis kartu pas S thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute102: 21 lapkričio 2012 - 22:17
Zuzla,ar man vaidenas,ar sakei,kad nenoretum,kad Zuzliukas butu drakonas-skorpionas?jis gal nusprende pamalonint mamyte ir bus drakoniukas-sauliukas:-)...gal kas zinot,ar nuo dufo gali kilt kuno tempa?kas vakara man uzeina toks drebulys,kad kalenu dantim,o tempa 37 g.gif
Atsakyti