QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 21, 20:42)
Maide> tai buvot su vyru pas S. ar ne?
Papildyta:
Čia nuo daktaro priklauso kas kaip pakomentuos- vienas endokr. man sakė, kad esu baisiausias ligonis ir pusę metų šėrė Tiroksinu (kuris visiškai nepakėlė TTH, nebuvo 1)

Nuėjau pas kitą -pasakė, kad esu sveikutėlė, tiesiog laukti ir bus natur. Nebetikiu daktarais
mum [enktadienio vakara reikia eiti.
Ar tiroksinas kelia TTH? maniau, kad kaip tik musa. Zuzla gere, reikes paklausti kai is GN gris.. Manau, jau svarsto kad reikia vaziuoti...
QUOTE(Grim @ 2012 11 21, 21:21)
Nesakysiu
Jei rimtai, tai šiandien, atrodo, geriau

Net konjako negėriau... Tik va į vakarą vos daugiau spazmuoja... Žiūrėsiu, kaip toliau bus... Gal įkalsiu biškiuką
Kaaaip aš dievinu tą žmogų, kuris sukūrė diržą nėščioms
gal nuo nuovargio ir nerviuku tave taip spazmuoja? isijunk pavara "man dzin'.. turetu padeti..
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 21, 21:31)
Apie meile ir pagarba

Kazkada kazkur skaiciau, kad seimoje laime ir meile baigias tada, kada baigias pagarba. Ir dar juk tie V kazkaip kitaip, savaip, supranta ir ta pagarba ir ta meile. Maide, tik nesupyk, bet tavo vyriukui ikresciau pora kartu labai nesvelniai uz visus jo nuopelnus. Ir gerbti labiau pradetu ir mylet
jau sese ikrete. pasikeite labai po grizimo. net pas S susiruose. ir neberiekia ant manes jau visa savaite. o as jau rimtai apie skyrybas galvojau, nes psichologiskai nepatempiu
tiek.. nors galiu patempti tikrai nemazai. net, pasakyciau, labai daug.
QUOTE(ooo @ 2012 11 21, 21:34)
kazkaip pagalvojau apie aukstesniu jegu plana.
gal taip is auksciau suplanuota?
manau, kad visai imanomas variantas. neatmetu ir as aukstesniuju jegu plano. matyt, kazka svarbaus reikia nuveikti iki vaikelio atejimo. o tavo atveju gautusi, kad padovanoti antra gyvybe jau gimusiam..
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.