Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

QUOTE(Maidenana @ 2012 12 07, 12:14)
A tiesa. Ka tik suzinojau, kad gavau 5 is egzo :-/ o_O:O nesitimejau. Taj vat, galiu oficialiai svesti mokslu baigima. Tikiuosi, visiems laikams

Cia penkiabaleje sistemoje bigsmile.gif Sveikinu good.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 12 07, 13:14)
Zuzla, faina vezima stumti?

Maika, as irgi sapnuoju keistai, kad mv  andeny, kad man is pulvo kraunas, kad laivai kazkokie..

A tiesa. Ka tik suzinojau, kad gavau 5 is egzo :-/ o_O:O nesitimejau. Taj vat, galiu oficialiai svesti mokslu baigima. Tikiuosi, visiems laikams

Maide, sveikinimai!!! clap.gif clap.gif

O man jau kyla noras pasimokyti.. wink.gif Šiaip turiu polinkį ką nors mokintis.. blush2.gif Pastaruoju metu nesimokau, bet mokau.. Na, turiu šiokios tokios "chaltūros".. Matau, kaip studentai panikuoja, ir, tiesą pasakius, jau pasiilgau to jausmo.. ax.gif
Buvom su MB sutarę, kad eisiu kitąmet studijuot ką nors nečiupinėtą dar, bet paaiškėjo, kad jam būtinai reik magistro savo specialybės, tai mano mokslai nusikėlė - dviejų įmokų už studijas nepavešim.. doh.gif Eisiu bent kvalifikaciją kitąmet pasikelti.. It šefas pritaria mano norams, ir, panašu, kad apmokėti sutinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 12 07, 11:47)
Gero pirmo pasivaiksciojimo Zuzliukui  4u.gif

4u.gif
įdėjau foto smile.gif

QUOTE(*River* @ 2012 12 07, 12:02)
Kaip pavargau bemiegodama biggrin.gif

būna būna smile.gif gal pilnatis kokia?

aha smile.gif

super thumbup.gif dabar tai jau vacation1.gif vacation4.gif

QUOTE(DATTA @ 2012 12 07, 12:45)
Eisiu bent kvalifikaciją kitąmet pasikelti.. It šefas pritaria mano norams, ir, panašu, kad apmokėti sutinka  thumbup.gif

kaip faina bigsmile.gif
Atsakyti

Maika, as irgi sapnuoju keistai, kad mv  andeny, kad man is pulvo kraunas, kad laivai kazkokie..

Kažkada Zuzla rodė kokį- Tutis firmos mirksiukas.gif

Manęs jau nebestebina baisūs sapnai, net prie to pripratau blink.gif

Sveikinimai, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 12 07, 14:14)

Nieko sau rezultatai - liuks !

QUOTE(DATTA @ 2012 12 07, 14:45)
Maide,  sveikinimai!!!  clap.gif  clap.gif
Buvom su MB sutarę, kad eisiu kitąmet studijuot ką nors nečiupinėtą dar, bet paaiškėjo, kad jam būtinai reik magistro savo specialybės, tai mano mokslai nusikėlė - dviejų įmokų už studijas nepavešim..  doh.gif  Eisiu bent kvalifikaciją kitąmet pasikelti.. It šefas pritaria mano norams, ir, panašu, kad apmokėti sutinka  thumbup.gif

Zaviuosi norinciau mokytis ir besimokanciais. Pati nebenoriu.. Saunus sefas. Dar vat dekreto tau artimiausiu metu mirksiukas.gif , kad moklams laiko butu 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 12 07, 15:22)
4u.gif
įdėjau foto smile.gif

Faini ratai! Ir vieta vaikstinejimui tokia pasakiska turit !
Atsakyti
Panos, žiūrėkit, ką perskaičiau Internete:
http://www.delfi.lt/...e.d?id=60169061
Bet keistas tas straipsnis, nesupratau ką norėjo pasakyti autorius g.gif Arba visai nukvakau jau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 12 07, 13:30)
Faini ratai! Ir vieta vaikstinejimui tokia pasakiska turit !

drinks_cheers.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2012 12 07, 14:29)
Bet keistas tas straipsnis, nesupratau ką norėjo pasakyti autorius g.gif Arba visai nukvakau jau tongue.gif

norėjo pasakyt seną amžiną tiesą - visos ligos nuo nervų..
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 12 07, 15:29)

Kažkoks minčių kratinys.. biggrin.gif Visas tekstas nesiriša tarpusavyje.. biggrin.gif Manau, kad nederėtų kreipti dėmesio į tokius pasisakymus.. wink.gif
Arba ir aš nukvakau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 12 07, 16:29)

Mintis daugmaz aiski, kad tos moterys nepatiria emociju, kurias suteikia motinyste, to pasekoje daugiau serga, bet pats straipsnis toks nerislus, tarsi blogas vertimas. Ir siaip - negaliu sutikti, jos tada ir pergyvenimu daug maziau turi, juk sutikim, kad tapus mama prarandi ramybe visam gyvenimui smile.gif Zodziu, nebuvo ka rasyt, parase bet ka.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 12 07, 15:27)
jos tada ir pergyvenimu daug maziau turi, juk sutikim, kad tapus mama prarandi ramybe visam gyvenimui  smile.gif

Negaliu sutikti schmoll.gif Mamos gal ir neturi ramybes, bet jos nera vienisos su tuo savo nerimu, aplinkui daug mamu, kurios taip pat jauciasi, galu gale jos patiria ir daug dziaugsmo, o ne tik nerima, o daug metu kovojant su nevaisingumu jokiu teigiamu emociju nebebuna...
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 12 07, 16:53)
Negaliu sutikti  schmoll.gif Mamos gal ir neturi ramybes, bet jos nera vienisos su tuo savo nerimu, aplinkui daug mamu, kurios taip pat jauciasi, galu gale jos patiria ir daug dziaugsmo, o ne tik nerima, o daug metu kovojant su nevaisingumu jokiu teigiamu emociju nebebuna...

O aš apskritai linkus manyti, kad viskas remiasi į motyvaciją. Daliai žmonių vaikai - didelė motyvacija. Turi žmogus save saugoti, nes supranta, kad yra žmogus (ar keli žmonės), kurių ateitis visapusiškai priklauso nuo jų. Va tau ir motyvacija gyvenimui. Tačiau ne paslaptis, kad taip pat ir kitokių motyvacijų būna - "privalau aplankyti tą ir tą šalį", "privalau užbaigti šituos darbus" ar pan.. Įvairūs žmonės, įvairūs tikslai ir motyvacijų įvairovė... smile.gif

O jei tavo gyvenimo tikslas yra vaikai ir tu, kad ir kaip stengiesi, negali jo pasiekti, nebelieka motyvacijos.. Kai kurie žmonės vadina tai PRASME g.gif Pafilosofavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DATTA @ 2012 12 07, 12:45)
Maide,  sveikinimai!!!  clap.gif  clap.gif

Eisiu bent kvalifikaciją kitąmet pasikelti.. It šefas pritaria mano norams, ir, panašu, kad apmokėti sutinka  thumbup.gif

sveikos,
as vakar irgi kvalifikacija "pasikeliau". Per seminara vien del to,kad nesutikau vienos,mano manymu,kvailos uzduoties atlikti,nes blogai jauciaus, buvau paprasyta apmastyti,ar isvis tinku dirbti savo darba doh.gif
Na va,pradirbus 8 m.,pasirodo,esu niekam tikusi ax.gif belieka sutikti su tokiais pasisakymais,kur jau ginsies doh.gif Po seminaro tapau "protingesne"...
Atsakyti