Įkraunama...
Įkraunama...

Taip IUI ir IVF... Tirpdom Ledo Karalienę

QUOTE(*River* @ 2012 12 07, 17:53)
Negaliu sutikti  schmoll.gif Mamos gal ir neturi ramybes, bet jos nera vienisos su tuo savo nerimu, aplinkui daug mamu, kurios taip pat jauciasi, galu gale jos patiria ir daug dziaugsmo, o ne tik nerima, o daug metu kovojant su nevaisingumu jokiu teigiamu emociju nebebuna...

Aisku, kad patiria visokias emocijas smile.gif Rasydama tai, kazkodel prisiminiau tuos zinomus atvejus artimoj aplinkoj, kai motinyste labai skausminga. Bet tai irgi turbut ne be tu paciu moteru kaltes. Viskas grizta.
Papildyta:
QUOTE(briukele @ 2012 12 07, 18:48)
sveikos,
as vakar irgi kvalifikacija "pasikeliau". Per seminara vien del to,kad nesutikau vienos,mano manymu,kvailos uzduoties atlikti,nes blogai jauciaus, buvau paprasyta apmastyti,ar isvis tinku dirbti savo darba doh.gif
Na va,pradirbus 8 m.,pasirodo,esu niekam tikusi ax.gif belieka sutikti su tokiais pasisakymais,kur jau ginsies doh.gif Po seminaro tapau "protingesne"...

Netikus atmosfera buvo? Ar vedejas nekoks?
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 12 07, 17:05)
Netikus atmosfera buvo? Ar vedejas nekoks?

Dalyvavo tik musu darbuotojai,vedejas buvo aptares viska su vadove...
Liudna,kad tokiu budu buvo ivertinta mano kvalifikacija... unsure.gif negi zmogus neturi teises blogai jaustis (pms'iniai skausmai, bemiege naktis nuo maudymu) doh.gif Is tikruju,pirmakart buvau TOKIAM seminare,tikiuos, ir paskutini...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briukele: 07 gruodžio 2012 - 17:26
QUOTE(briukele @ 2012 12 07, 19:25)
Dalyvavo tik musu darbuotojai,vedejas buvo aptares viska su vadove...
Liudna,kad tokiu budu buvo ivertinta mano kvalifikacija... unsure.gif negi zmogus neturi teises  blogai jaustis (pms'iniai skausmai, bemiege naktis nuo maudymu) doh.gif Is tikruju,pirmakart buvau TOKIAM seminare,tikiuos, ir paskutini...

Tikrai turi teise, ir apskritai keistas toks viesas vertinimo budas. Manau, seminarai skirti ismokt , pasitobulint, o ne but vertinamam .
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 12 07, 17:41)
Tikrai turi teise, ir apskritai keistas toks viesas vertinimo budas. Manau, seminarai skirti ismokt ,  pasitobulint, o ne but vertinamam .

Shira,iki vakar dienos as irgi taip maniau, o,pasirodo, seminaruose gali buti tiesiog keistais budais egzaminuojami darbuotojai doh.gif Nieko,atsipeikesiu ir gyvensiu sau toliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briukele: 07 gruodžio 2012 - 18:13
Sveikos,

Briukele, nu kas per nesuopratos žmogai kartais būna... doh.gif Jamk balioną 4u.gif

Zuzla, tu nekeitei slaptažodžio albume? Norėjau pasižiūrėt jūsų pasivaikščiojimus lauke, bet neleido prisijungt ax.gif

Buvom šiandien pas gyd. - reikalai pasitaisė! Lelka jau įsitaisė žemyn galvą (dėl to labai džiaugiuos, nes tai reiškia, kad vis dėlto turbūt galėsiu gimdyt pati), gimdos tonusai kur kas mažesni. Tik tinstu labai, tai prisakė gert specialios arbatos. Ir širdį išsitirt. Ale kur rast gerą kardiologą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 12 07, 20:48)
Zuzla, tu nekeitei slaptažodžio albume?

Buvom šiandien pas gyd. - reikalai pasitaisė!

nekeičiau. vedi be tarpo? vietoj ė rašai e?

o, geros naujienos smile.gif

man MB valerjono lašų nupirko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 12 07, 22:48)
Sveikos,

Briukele, nu kas per nesuopratos žmogai kartais būna...  doh.gif Jamk balioną  4u.gif

Zuzla, tu nekeitei slaptažodžio albume? Norėjau pasižiūrėt jūsų pasivaikščiojimus lauke, bet neleido prisijungt  ax.gif

Buvom šiandien pas gyd. - reikalai pasitaisė! Lelka jau įsitaisė žemyn galvą (dėl to labai džiaugiuos, nes tai reiškia, kad vis dėlto turbūt galėsiu gimdyt pati), gimdos tonusai kur kas mažesni. Tik tinstu labai, tai prisakė gert specialios arbatos. Ir širdį išsitirt. Ale kur rast gerą kardiologą  g.gif

Saunuole lelyte, nori gimt pati. Grim, o kokia arbata tau leido gerti? Man irgi skysciai kaupiasi, esupatinus truputuka. Man sake tiesiog maziau druskos, keturiom stovet karts nuo karto, kad inkstai pailsetu nuo spaudimo. O arbatu nesake gert.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 06, 20:26)
tikėkimes, viskas bus gerai topsecret.gif
QUOTE(Grim @ 2012 12 06, 20:45)
Geros naujienos smile.gif Tikėkimės, nieko nenutiks  schmoll.gif
QUOTE(Shira @ 2012 12 06, 20:45)
Maika, nepasiduok  cool.gif O histero turi ivykti, jus arteja stebuklu metas  thumbup.gif
QUOTE(*River* @ 2012 12 07, 12:02)
Viskas bus gerai  4u.gif
friends.gif aciuks.gif Su jūsų palaikymu Maide mokslus baigė, tai tikiuosi ir mano histero pavyks ax.gif
Kraujo ir šlapimo tyrimų rezultatai lyg ir normose cool.gif dar liko tepinėlis unsure.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 12 07, 12:14)
Taj vat, galiu oficialiai svesti mokslu baigima. Tikiuosi, visiems laikams
Sveikinu, superinis jausmas clap.gif bis.gif

QUOTE(briukele @ 2012 12 07, 16:48)
as vakar irgi kvalifikacija "pasikeliau".
4u.gif

QUOTE(Grim @ 2012 12 07, 20:48)
Buvom šiandien pas gyd. - reikalai pasitaisė!
thumbup.gif wub.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 12 07, 21:08)
Geras TB smile.gif Ir lašiukai tie geri, pati nakčiai geriu kad darbinės mintys mažiau trukdytų.. Kartais ir dieną valerijoną tabletėm pageriu blush2.gif

Labas rytas, gero šeštadienio, nesušalkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 07, 21:08)

console.gif Vis dar nerimsta zuzliukas?

QUOTE(maika @ 2012 12 08, 09:31)
Su jūsų palaikymu Maide mokslus baigė, tai tikiuosi ir mano histero pavyks  ax.gif

Geras TB  smile.gif Ir lašiukai tie geri, pati nakčiai geriu kad darbinės mintys mažiau trukdytų.. Kartais ir dieną valerijoną tabletėm pageriu  blush2.gif

Taip ir bus, pamatysi mirksiukas.gif

As kelis kartus esu bandziusi valerijona, bet jokio poveikio nebuvo... Tai dabar raminu save maistu, kas yra labai labai blogai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 12 08, 09:53)
console.gif Vis dar nerimsta zuzliukas?

schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Labas visoms,
Zuzla, sėkmės išgyventi adaptacinį periodą. Viskas praeis ir susitvarkys 4u.gif
Maide sveikinu išlaikius egzus ir sėkmės vykdant dydijį planą.
Maika tau taip pat sėkmės.
Na ir visoms , kurių neišvardijau linkiu kuo lengvesnio priešventinio periodo 4u.gif

QUOTE(Shira @ 2012 12 06, 20:45)
Velnyte, kada hcg laukti ?

Kitą savaitę, bet labai nelaukiu, nes mažai vilčių turiu. Šiuo metu kankinuos su aukštu spaudimu ir kažkokiu įkyriu tarsi tirpimas skausmu kiaušidėse, bent jau man taip atrodo , kad ta vieta. NT neigiamas 11 dpIUI. Jokių vaiduoklių...tik įvairūs skausmai, bet ne (.)(.).

QUOTE(Shira @ 2012 12 07, 15:27)
Mintis daugmaz aiski, kad tos moterys nepatiria emociju, kurias suteikia motinyste, to pasekoje daugiau serga, bet pats straipsnis toks nerislus, tarsi blogas vertimas. Ir  siaip - negaliu sutikti, jos tada ir pergyvenimu daug maziau turi, juk sutikim, kad tapus mama prarandi ramybe visam gyvenimui  smile.gif Zodziu, nebuvo ka  rasyt, parase bet ka.

Perskaičiau straipsnį ir sutinku su juo. Pirma taip psichologiškai moteris labai palūžta po nepasisekusių IVF, antra vėžio tikimybė daug didesnė nei gimdžiusių (krūties ypač man atrodo ir iš moteriškų pusės dar, tiksliai nežinau ). Mediciniškai nepaiškinsiu, nes nebepamenu, bet gimdžiusioms ir maitinančioms rizika yra mažesnė. Reikėtų pasiklausti medikų. Geriau paaiškins procesus, kurie vyksta organizme nėštumo, maitinimo metu.

QUOTE(briukele @ 2012 12 07, 18:10)
Shira,iki vakar dienos as irgi taip maniau, o,pasirodo, seminaruose gali buti tiesiog keistais budais egzaminuojami darbuotojai doh.gif Nieko,atsipeikesiu ir gyvensiu sau toliau ax.gif

Taip toks gyvenimas. Aš irgi vis ginuos kvalifikaciją ir laikau egzus, nes be pažymėjimo dirbti negalėčiau.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 08, 11:19)

Vargseliai 4u.gif O kaip siaip sekasi augti, ar jau pasikeite kiek nors zuzliukas, gal jau daugiau reaguoja i aplinka ir pan.? Ar vis dar tik miega, valgo, verkia? smile.gif Beveik nesu susidurusi su tokiais mazais leliukais, daugiausia matydavau jau tokius, kurie jau moka sedeti, bando vaikscioti ir kalbeti, o toki maza tai turbut bijociau net i rankas paimti blush2.gif

Kaip katyte jusu, dar neapsiprato su konkurentu? smile.gif
Atsakyti