Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip surasti meilužę ?

QUOTE(due drops @ 2012 12 07, 20:04)
Ziuriu tiesiog trykstat meile artimui wub.gif .Ypac su tokiais mielais palinkejimais biggrin.gif .Uzmuskit netikiu,kad galima vienodai myleti du.Dazniausias variantas,prie vieno traukia prisirisimas (o neretai ir uzgyventas turtas),prie kito aistra.Bet tai tikrai ne meile biggrin.gif

O kas yra meilė?
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2012 12 07, 21:35)
Sito nezinau. Zmones kalba, kad ji dresiruojasi neblogai  biggrin.gif

Mano matyt pasenus,nesidresuoja,bjaurybe laugh.gif .O siaip,mano subjektyvia nuomone,matyt meiles mazoka-jei gali ramiai ziuret apgaudinejamajam i akis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 12 07, 21:49)
Mano matyt pasenus,nesidresuoja,bjaurybe laugh.gif .O siaip,mano subjektyvia nuomone,matyt meiles mazoka-jei gali ramiai ziuret apgaudinejamajam i akis ax.gif

O vat kaip cia ismatuot ta kiekvieno meile g.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 12 07, 20:04)
.Uzmuskit netikiu,kad galima vienodai myleti du.Dazniausias variantas,prie vieno traukia prisirisimas (o neretai ir uzgyventas turtas),prie kito aistra.Bet tai tikrai ne meile biggrin.gif

Vienodai mylet abieju negalima, bet skirtingai manyciau galima. Vienam gali jaust aistra, kuri persipina su meile, o kitam-meile, prisirisima, draugiskuma, bet aistros dideles nejaust. Va ir suprask tuomet, kur tikrai yra meile, o kur tik isivaizduojama, kad myli. O is tiesu ten gal but tik superinis seksas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NateLa @ 2012 12 07, 19:39)
Vienodai mylet abieju negalima, bet skirtingai manyciau galima.

100 proc drinks_cheers.gif

alisia, koki klausima?
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2012 12 07, 21:53)
O vat kaip cia ismatuot ta kiekvieno meile  g.gif

Paprastai-sazine negrauzia,vadinasi per mazai myli biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(NateLa @ 2012 12 07, 22:39)
Vienodai mylet abieju negalima, bet skirtingai manyciau galima. Vienam gali jaust aistra, kuri persipina su meile, o kitam-meile, prisirisima, draugiskuma, bet aistros dideles nejaust. Va ir suprask tuomet, kur tikrai yra meile, o kur tik isivaizduojama, kad myli. O is tiesu ten gal but tik superinis seksas blush2.gif

Ir paskui lieka trys nukenteje.
Atsakyti
O kuo skiriasi aistra nuo meiles?

Laikui begant abi isblesta biggrin.gif Aistra nublunka,is meiles lieka prisirisimas.
Atsakyti
nezinau nezinau...jus taip akcentuojat ta ejima i kaire...
as manau visi yra neistikimi. paziurekit sukurtas temas apie emocines isdavystes, jos net zmogui skaudesnes.
mane pvz zeistu labiau faktas, kad vyras visa gyvenima vaidino teisuoli sventuoli, mintyse nuolat svajojo apie savo pora draugiu, na bet taip nenuejo i kaire, nes kaip jus rasote, nuo minciu iki veiksmu dar toli, ir neva toks zmogus tai dorybingesnis, kuris tik mintyse....(nes jus pacios tai pasvajojat mintyse).
taigi, tokiu atveju, man butu klaikiau, jei maniskis tik svajotu, dusautu, rukydamas pasidejuotu, bet vidiniai morales principai jam to daryt neleistu, aisku, to pasekoje, as jam tapciau dar labiau ragana ir tt, ko pasekoje jis kazkada isvis isrektu, dieve, per mane tiek varziausi ir viska susigrioviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 gruodžio 2012 - 09:11
QUOTE(given444 @ 2012 12 08, 09:10)
nezinau nezinau...jus taip akcentuojat ta ejima i kaire...
as manau visi yra neistikimi. paziurekit sukurtas temas apie emocines isdavystes, jos net zmogui skaudesnes.
mane pvz zeistu labiau faktas, kad vyras visa gyvenima vaidino teisuoli sventuoli, mintyse nuolat svajojo apie savo pora draugiu, na bet taip nenuejo i kaire, nes kaip jus rasote, nuo minciu iki veiksmu dar toli, ir neva toks zmogus tai dorybingesnis, kuris tik mintyse....(nes jus pacios tai pasvajojat mintyse).
taigi, tokiu atveju, man butu klaikiau, jei maniskis tik svajotu, dusautu, rukydamas pasidejuotu, bet vidiniai morales principai jam to daryt neleistu, aisku, to pasekoje, as jam tapciau dar labiau ragana ir tt, ko pasekoje jis kazkada isvis isrektu, dieve, per mane tiek varziausi ir viska susigrioviau.

Given. Zmogus visa gyvenima mokosi valdyti SAVAS mintis. Kas supaisys svetimas?Ne per daug nori?
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 12 07, 23:21)
Papildyta:

Na, jeigu labai uzsimanai baisiai skanu kaloringu ledu ir jiems neatsispiri, nors laikaisi dietos, tai irgi grauzia sazine biggrin.gif nu bet pagrauzia ir nustoja. tai manau cia kazkas panasaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 12 07, 22:21)

Taip kai nemyli-sąžinė negraužia tas tikrai. Bet aš visgi manyčiau, kad negalima teigti, jeigu jau pasimylėjo su kita (kitu) tai jau nemyli savo partnerio. Sakyčiau gyvenimas yra toks įdomus dalykas, kad visko jame pasitaiko. Net ir mylintys gali nueit į šalį silpnumo akimirką. Tiesiog mes ne tobulybės-mes tik žmonės.
Papildyta:
QUOTE(alisia31 @ 2012 12 08, 08:44)
O kuo skiriasi aistra nuo meiles?

Laikui begant abi isblesta biggrin.gif Aistra nublunka,is meiles lieka prisirisimas.

Su šituo sutinku iš dalies. Aistra išblėsta, bet nemanyčiau, kad iš meilės lieka tik prisirišimas. Gal daugiau sakyčiau meilė pereina į kitą lygį, tampa brandesnė, viską pamatai kitomis akimis smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(NateLa @ 2012 12 08, 11:43)
Taip kai nemyli-sąžinė negraužia tas tikrai. Bet aš visgi manyčiau, kad negalima teigti, jeigu jau pasimylėjo su kita (kitu) tai jau nemyli savo partnerio. Sakyčiau gyvenimas yra toks įdomus dalykas, kad visko jame pasitaiko. Net ir mylintys gali nueit į šalį silpnumo akimirką. Tiesiog mes ne tobulybės-mes tik žmonės.

Sutinku is dalies.Visokiu situaciju buna...Pasigere,atsibudo kazkieno lovoj,parbego namo.Jei niekas nesuzinos-visiems viskas ir bus gerai biggrin.gif .
Bet planuotas,samoningas romanas-visai kas kita.
Atsakyti