Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip surasti meilužę ?

Niekada neinama i kaire, jei seimoje yra gerai. NIEKADA.
O jei kas sako, kad va tipo pas mumis seimoje viskas ciki briki, bet as visviena erinu i kita puse karts nuo karto - nesamone. Neklausykit tokiu pasaku .Kaip taisykle pas tokius zmones nieko gero lovos reikaluose.

----------

As dabar prisiminiau viena atveji ,kai tokia moteriskaite lodino sava broliene, kad anoji sedi pazinciu portale. O paskui pasrode, kad ta pletkinyke pati isleke pas svetima dieda gyventi, su kuriuo susipazino interneto pagalba. Nu niekad nesuprasiu tokiu zmoniu ,kurie juodina kitus, patys ta pati darydami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 10 gruodžio 2012 - 09:52
QUOTE(Vitra @ 2012 12 10, 09:46)
Prajuokinot mane biggrin.gif Tai jei viskas šeimoj gerai ir į akis vyrui žiūrit, tai kam tada į šoną eit? Išdavystė, tsakant.
O jeigu su diedu bloguoju, tai nafik jam į akis žiūrėt?  rolleyes.gif

o tu atidziau paskaityk, kaip tik niekas niekur ir neejo. biggrin.gif
Supranti, seima tai tokia sudetinga institucija, kurioje kartais buna ir juodu tarpsniu. tik vat suvokimas, kad meiluziai ne iseitis ne kiekvienam duotas
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 12 07, 19:33)
net kartu darymas vis kazko, jau tampa rutina. kas tada? smile.gif

na tai skiriesi ir psio, surištų vienas prie kito juk niekas nelaiko, jei jau gyvenimas toks nebepakenčiamas kartu tampa. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 12 08, 21:09)
O as negaliu,mano yra visu pirma geras draugas,o draugams kenkejaut neiseina biggrin.gif

tai va, kai vyras yra visų pirma geriausias draugas, antra meilužis, artimasis, o ne tik pimpis priaugęs prie 80 kg kumpio gabalio, tada vat ir būna prisidirbus gėda į akis žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 10, 11:38)
na tai skiriesi ir psio, surištų vienas prie kito juk niekas nelaiko, jei jau gyvenimas toks nebepakenčiamas kartu tampa. smile.gif

QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 10, 12:35)
tai va, kai vyras yra visų pirma geriausias draugas, antra meilužis, artimasis, o ne tik pimpis priaugęs prie 80 kg kumpio gabalio, tada vat ir būna prisidirbus gėda į akis žiūrėti.

Na kaip bebutu keista paciai-pasirasau po kiekvienu zodziu. Mano draugas man irgi pirmiausia buvo geriausias draugas, o tik po to mylimasis patapo. Buvo tarp musu visko per tiek metu-ir silto ir net labai salto.
Dabar matyt subrendau visgi pagaliau, taigi daviau zodi ir jam ir sau, kad kas benutitu, jeigu nustosiu viena diena ji mylet-jis pirmasis apie tai suzinos is manes.
Atsakyti
QUOTE(NateLa @ 2012 12 10, 14:52)
Na kaip bebutu keista paciai-pasirasau po kiekvienu zodziu. Mano draugas man irgi pirmiausia buvo geriausias draugas, o tik po to mylimasis patapo. Buvo tarp musu visko per tiek metu-ir silto ir net labai salto.
Dabar matyt subrendau visgi pagaliau, taigi daviau zodi ir jam ir sau, kad kas benutitu, jeigu nustosiu viena diena ji mylet-jis pirmasis apie tai suzinos is manes.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vat dėl to tai sutinku. man yra taip buvę, nustojau savo vyrą mylėti ir viskas, negali gi savęs priversti pamilti žmogų iš naujo. kai ėmiau jausti, kad tiek tetrūksta, kad nueičiau į šoną, susirinkau žaislus ir išėjau žaisti į kitą smėlio dėžę. Jis geras žmogus ir vertas pagarbos, o ne melo ir apgavysčių, dėl to nesuprantu tokių, kurie meluoja į akis, birbinasi su kitais/kitom, o paskui kaip niekur nieko liepa į žmonos/vyro lovą ir vaidina gražią šeimą, kol su įrodymais niekas uodegos neprispaudžia. šlykstu man tokie vek.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 10, 13:18)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif vat dėl to tai sutinku. man yra taip buvę, nustojau savo vyrą mylėti ir viskas, negali gi savęs priversti pamilti žmogų iš naujo. kai ėmiau jausti, kad tiek tetrūksta, kad nueičiau į šoną, susirinkau žaislus ir išėjau žaisti į kitą smėlio dėžę. Jis geras žmogus ir vertas pagarbos, o ne melo ir apgavysčių, dėl to nesuprantu tokių, kurie meluoja į akis, birbinasi su kitais/kitom, o paskui kaip niekur nieko liepa į žmonos/vyro lovą ir vaidina gražią šeimą, kol su įrodymais niekas uodegos neprispaudžia. šlykstu man tokie vek.

Lygiai tą patį padariau prieš nepilnus metus, nesigailiu nei trupučio. Pasijutau laisva ir tai suteikė sparnus. Dabar yra nauja (sena) meilė nors ir nėra lengva, dar daug ką jam reikia sutvarkyt, bet jis pirmiausia yra su manim, myli mane ir aš taip pat.
Velnias tokia materelistė buvau, o čia kalbu, lyg būčiau ne aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NateLa @ 2012 12 10, 15:52)
Lygiai tą patį padariau prieš nepilnus metus, nesigailiu nei trupučio. Pasijutau laisva ir tai suteikė sparnus. Dabar yra nauja (sena) meilė nors ir nėra lengva, dar daug ką jam reikia sutvarkyt, bet jis pirmiausia yra su manim, myli mane ir aš taip pat.
Velnias tokia materelistė buvau, o čia kalbu, lyg būčiau ne aš biggrin.gif

su tuo ir sveikinu, o pasilikti šiek tiek sveiko kališkumo reikia, tai man atrodo yra ne materializmas, o tiesiog šaltas protas ir tiek. vadovautis tik emocijomis yra didelė didelė nelaimė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 10, 13:18)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif vat dėl to tai sutinku. man yra taip buvę, nustojau savo vyrą mylėti ir viskas, negali gi savęs priversti pamilti žmogų iš naujo. kai ėmiau jausti, kad tiek tetrūksta, kad nueičiau į šoną, susirinkau žaislus ir išėjau žaisti į kitą smėlio dėžę. Jis geras žmogus ir vertas pagarbos, o ne melo ir apgavysčių, dėl to nesuprantu tokių, kurie meluoja į akis, birbinasi su kitais/kitom, o paskui kaip niekur nieko liepa į žmonos/vyro lovą ir vaidina gražią šeimą, kol su įrodymais niekas uodegos neprispaudžia. šlykstu man tokie vek.

O jeigu nebelipa į bendrą lovą? Tada gerai? Ar vistik šeima - tai pirmiausiai seksas, ir jeigu jo nėra - reikia skirtis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 12 10, 16:25)
O jeigu nebelipa į bendrą lovą? Tada gerai? Ar vistik šeima - tai pirmiausiai seksas, ir jeigu jo nėra - reikia skirtis? biggrin.gif

na okei, o kas yra šeima? na kokie santykiai yra vadinami šeima? kai vyras, moteris (santuokoje) ir vaikai gyvena po vienu stogu, nors nieko bendra tarp jų (dažniausiai vyro ir žmonos) jau nebėra? Kalbu ne vien apie seksą, juk ir bendravimas, pokalbiai, šiluma yra reikalingi. Dažniausiai kai dingsta seksas dingsta apskritai šilti tarpusavio santykiai.
Na nežinau, ar tai yra vertybė ir labai jau čia yra ką saugoti ir vardan ko gaišti savo laiką. Man tai kankynė atrodo. g.gif
Na nebent yra susitarimas- kiekvienas sau, o vakare prie bendro stalo galima pasidalinti maloniais įspūdžiais iš už šeimos ribų. Tada jau neturiu ką prikišti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 10 gruodžio 2012 - 15:29
QUOTE(xxkamane @ 2012 12 10, 12:28)
o tu atidziau paskaityk, kaip tik niekas niekur ir neejo. biggrin.gif
Supranti, seima tai tokia sudetinga institucija, kurioje kartais buna ir juodu tarpsniu. tik vat suvokimas, kad meiluziai ne iseitis ne kiekvienam duotas

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 10, 13:35)

Vat butent biggrin.gif
Atsakyti

i 
Žinutės ne į temą ištrintos.
Atsakyti