Niekada neinama i kaire, jei seimoje yra gerai. NIEKADA.
O jei kas sako, kad va tipo pas mumis seimoje viskas ciki briki, bet as visviena erinu i kita puse karts nuo karto - nesamone. Neklausykit tokiu pasaku .Kaip taisykle pas tokius zmones nieko gero lovos reikaluose.
----------
As dabar prisiminiau viena atveji ,kai tokia moteriskaite lodino sava broliene, kad anoji sedi pazinciu portale. O paskui pasrode, kad ta pletkinyke pati isleke pas svetima dieda gyventi, su kuriuo susipazino interneto pagalba. Nu niekad nesuprasiu tokiu zmoniu ,kurie juodina kitus, patys ta pati darydami.
QUOTE(Vitra @ 2012 12 10, 09:46)
Prajuokinot mane
Tai jei viskas šeimoj gerai ir į akis vyrui žiūrit, tai kam tada į šoną eit? Išdavystė, tsakant.
O jeigu su diedu bloguoju, tai nafik jam į akis žiūrėt?

O jeigu su diedu bloguoju, tai nafik jam į akis žiūrėt?

o tu atidziau paskaityk, kaip tik niekas niekur ir neejo.

Supranti, seima tai tokia sudetinga institucija, kurioje kartais buna ir juodu tarpsniu. tik vat suvokimas, kad meiluziai ne iseitis ne kiekvienam duotas
QUOTE(alisia31 @ 2012 12 07, 19:33)
na tai skiriesi ir psio, surištų vienas prie kito juk niekas nelaiko, jei jau gyvenimas toks nebepakenčiamas kartu tampa.

QUOTE(due drops @ 2012 12 08, 21:09)
tai va, kai vyras yra visų pirma geriausias draugas, antra meilužis, artimasis, o ne tik pimpis priaugęs prie 80 kg kumpio gabalio, tada vat ir būna prisidirbus gėda į akis žiūrėti.
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 10, 11:38)
na tai skiriesi ir psio, surištų vienas prie kito juk niekas nelaiko, jei jau gyvenimas toks nebepakenčiamas kartu tampa. 

QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 10, 12:35)
tai va, kai vyras yra visų pirma geriausias draugas, antra meilužis, artimasis, o ne tik pimpis priaugęs prie 80 kg kumpio gabalio, tada vat ir būna prisidirbus gėda į akis žiūrėti.
Na kaip bebutu keista paciai-pasirasau po kiekvienu zodziu. Mano draugas man irgi pirmiausia buvo geriausias draugas, o tik po to mylimasis patapo. Buvo tarp musu visko per tiek metu-ir silto ir net labai salto.
Dabar matyt subrendau visgi pagaliau, taigi daviau zodi ir jam ir sau, kad kas benutitu, jeigu nustosiu viena diena ji mylet-jis pirmasis apie tai suzinos is manes.
QUOTE(NateLa @ 2012 12 10, 14:52)
Na kaip bebutu keista paciai-pasirasau po kiekvienu zodziu. Mano draugas man irgi pirmiausia buvo geriausias draugas, o tik po to mylimasis patapo. Buvo tarp musu visko per tiek metu-ir silto ir net labai salto.
Dabar matyt subrendau visgi pagaliau, taigi daviau zodi ir jam ir sau, kad kas benutitu, jeigu nustosiu viena diena ji mylet-jis pirmasis apie tai suzinos is manes.

QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 10, 13:18)

Lygiai tą patį padariau prieš nepilnus metus, nesigailiu nei trupučio. Pasijutau laisva ir tai suteikė sparnus. Dabar yra nauja (sena) meilė nors ir nėra lengva, dar daug ką jam reikia sutvarkyt, bet jis pirmiausia yra su manim, myli mane ir aš taip pat.
Velnias tokia materelistė buvau, o čia kalbu, lyg būčiau ne aš

QUOTE(NateLa @ 2012 12 10, 15:52)
Lygiai tą patį padariau prieš nepilnus metus, nesigailiu nei trupučio. Pasijutau laisva ir tai suteikė sparnus. Dabar yra nauja (sena) meilė nors ir nėra lengva, dar daug ką jam reikia sutvarkyt, bet jis pirmiausia yra su manim, myli mane ir aš taip pat.

su tuo ir sveikinu, o pasilikti šiek tiek sveiko kališkumo reikia, tai man atrodo yra ne materializmas, o tiesiog šaltas protas ir tiek. vadovautis tik emocijomis yra didelė didelė nelaimė

QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 10, 13:18)

O jeigu nebelipa į bendrą lovą? Tada gerai? Ar vistik šeima - tai pirmiausiai seksas, ir jeigu jo nėra - reikia skirtis?

QUOTE(Vitra @ 2012 12 10, 16:25)
O jeigu nebelipa į bendrą lovą? Tada gerai? Ar vistik šeima - tai pirmiausiai seksas, ir jeigu jo nėra - reikia skirtis? 

na okei, o kas yra šeima? na kokie santykiai yra vadinami šeima? kai vyras, moteris (santuokoje) ir vaikai gyvena po vienu stogu, nors nieko bendra tarp jų (dažniausiai vyro ir žmonos) jau nebėra? Kalbu ne vien apie seksą, juk ir bendravimas, pokalbiai, šiluma yra reikalingi. Dažniausiai kai dingsta seksas dingsta apskritai šilti tarpusavio santykiai.
Na nežinau, ar tai yra vertybė ir labai jau čia yra ką saugoti ir vardan ko gaišti savo laiką. Man tai kankynė atrodo.

Na nebent yra susitarimas- kiekvienas sau, o vakare prie bendro stalo galima pasidalinti maloniais įspūdžiais iš už šeimos ribų. Tada jau neturiu ką prikišti

QUOTE(xxkamane @ 2012 12 10, 12:28)
o tu atidziau paskaityk, kaip tik niekas niekur ir neejo.
Supranti, seima tai tokia sudetinga institucija, kurioje kartais buna ir juodu tarpsniu. tik vat suvokimas, kad meiluziai ne iseitis ne kiekvienam duotas

Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 10, 13:35)
Vat butent