Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(semiuke @ 2007 08 28, 20:36)
sveikos.manau kad esu nescia,bet gal tai tik itampa.menesines veluoja jau 7 dienos sad.gif

Pasidaryk kraujo tyrimą ir viskas bus aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2007 08 28, 20:36)
sveikos.manau kad esu nescia,bet gal tai tik itampa.menesines veluoja jau 7 dienos sad.gif ,bloga nera,tik kartais labai jau skauda skrandi ir truputuka kartais ;patampo; labai greitai priaugau daug svorio ant pilvo,testa dariausi jau 4 kartus.neigiama rodo sad.gif noreciau buti nescia smile.gif

idomi tu... doh.gif tai tu nenescia tai nenescia, tai pagerei ir bloga tai dar kazkas... doh.gif tai nori vaiku tai nenori, tai gali juos auginti tai nera tam salygu.. doh.gif
IDOMYBE doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
siulyciau abiem pasidaryt kraujo tyrimuka jei jau labai smalsu suzynot kokia situacija g.gif arba laukti mmm

QUOTE(creative @ 2007 08 27, 13:14)
As tai einu is proto, jau apie 50 cd, o mmm nera, nors jos ir taip nereguliarios, bet , kad sitiek uzsitestu, nera buve. Maudzia desini sona, kaip manot kas gali buti??  g.gif  Du NT neigiami.

QUOTE(semiuke @ 2007 08 28, 21:36)
sveikos.manau kad esu nescia,bet gal tai tik itampa.menesines veluoja jau 7 dienos sad.gif ,bloga nera,tik kartais labai jau skauda skrandi ir truputuka kartais ;patampo; labai greitai priaugau daug svorio ant pilvo,testa dariausi jau 4 kartus.neigiama rodo sad.gif noreciau buti nescia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2007 08 29, 01:13)
idomi tu...  doh.gif  tai tu nenescia tai nenescia, tai pagerei ir bloga tai dar kazkas...  doh.gif tai nori vaiku tai nenori, tai gali juos auginti tai nera tam salygu.. doh.gif
IDOMYBE  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
pritariu. Bus ramiau ant dusios. Man ir velavo 47 ir pasidariau kraujo tyrimuka (30lt) ir nesilaukiu. verysad.gif O buvo kad velavo 40d.,testai buvo neigiami ir kleckas buvo. biggrin.gif
Atsakyti
idomi tu...  doh.gif  tai tu nenescia tai nenescia, tai pagerei ir bloga tai dar kazkas...  doh.gif tai nori vaiku tai nenori, tai gali juos auginti tai nera tam salygu.. doh.gif

o kodel taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 08 29, 09:25)
o kodel taip  g.gif

pasiskaitykit jos postus, net tema atsidarius turi doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2007 08 29, 12:28)
pasiskaitykit jos postus, net tema atsidarius turi  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

aisku mirksiukas.gif
is tavo aprasymo galiu pasakyt tik tiek gal ji nera apsispredus g.gif gal jei reikia padet apsisprest, gal ji pati susimaise ir nebezio ori ar ne
arba gal ji ori bet negali g.gif oj nzn
Atsakyti

anksciau nelabai norejau o dabar noriu tongue.gif ir nereikia cia ant manes varyt,man ir taip sunku.jei tau taip lengva belekur apsispresti tai dziaukis tongue.gif as tikiuosi kad cia manpades o ne kritikuos manes kaip tu verysad.gif
Atsakyti
O as nebetikiu nei NT,nei KRAUJO TYRIMAIS.Ketvirtadieni pasidariau kraujo tyrima(pries tai NT rode tik I).Penktadieni ryte eme tepti rudai,popiet jau buvo Kraujo tyrimo atsakymas,buvau uztikrinta,kad nesilaukiu,nes eme tepti(nors labai noriu leliaus,jau 2nesekmingi nestumai per paskutinius 1,5m. verysad.gif ),bet atsakymas buvo teigiamas-hcg 2,29(isgirdus maniau,kad ne nestuke.gif ,nes intere skaiciau jog nuo 5 teigiamas,bet pasake,kad jau nuo 1tikrai teigiamas).Puoliau pas gine,ji sako jau virs 0-teigiamas.Israse duphastono,aspirino,geriu,bet tepimas nenustojo,o siandien ryte jau eme kraujuot kaip per mmm verysad.gif .Gine nebenori su manim tureti reikalu,echoskopu dar nieko nemate(pati zinau,kad pastot galejau pries2-3sav.,tai per anksti,kad matytusi),bet ir artejanciu mmm nemate.Matau,kad ji pati nieko nebesupranta,tai ir nebenori tokios pacientes verysad.gif (kad ir privaciai einu).Ryt vel darysiu kraujo tyrima,bus matyt ar padidejo ar sumazejo.Buciau anksciau pasidariusi,bet buvom Panevezy-tai ten nedaro,veza Vilniun,tai ilgai uztruktu.Nebezinau nei ka galvot,bijau ,kad kokia bloga liga nebutu,nors tiek tyriausi,nieko nerasdavo.Na aisku po kraujo tyr.rezultato eisiu pas kokianors gine Vilniuj,tik dar nezinau pas kokia.
Atsakyti
QUOTE(semiuke @ 2007 08 29, 18:02)
anksciau nelabai norejau o dabar noriu tongue.gif ir nereikia cia ant manes varyt,man ir taip sunku.jei tau taip lengva belekur apsispresti tai dziaukis tongue.gif as tikiuosi kad cia manpades o ne kritikuos manes kaip tu  verysad.gif

na ash nevarau... tik pasiskaitinek pati ka rasai doh.gif mad.gif censored2.gif
Atsakyti
mergytes nesipykit g.gif
Atsakyti