Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(knielita @ 2006 10 11, 15:13)
Kiek zinau buna tokiu atveju, tuomet nepakanka harmono, kuris ir uzdazytu antra testo juostele. Tokiu atveju patariama darytis kraujo tyrima, kiek zinau jis tikrai neklysta  doh.gif

O koks kraujo tyrimas daromas? Pagal formule is venos? Ar turi nuejus pasakyti, kad del nestumo tiriese? (gal kazkoks specifinis) g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas vartojat "MamaVit"- vitaminus(maisto papildą) norinčioms pastot, neščioms ir žindyvėms?.. Norėjau paklaust, kaip jūsų organizmas juos toleruoja-mane nuo jų pykina nerealiai.. doh.gif Nors ir po valgio suvartoju..Gal jie man ne tinka.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiparise @ 2008 03 04, 18:35)
Merginos, gal kas vartojat "MamaVit"

Man atrodo, kad buvo ne viena tema apie juos. Pasieiškok per paiešką. Viena iš tų temų čia
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2008 03 04, 22:48)
Man atrodo, kad buvo ne viena tema apie juos. Pasieiškok per paiešką. Viena iš tų temų čia

Migluže, labai tau ačiū.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man si ryta ir parode I, bet jau savijauta tragiska...galva rytais skauda, viskas nervuoja, pilve savijauta tai lyg pykina tai vel ne, pilvo apacia pamaudzia...taip ir nzn ka galvot...reikes gal pakartotinai pasidaryt...nes cia pasiskaicius jusu atsiliepimus, tai tais testais ir negali visiskai pasitiket... g.gif, svarbiausia, kad mmm kaip ir neveluoja, 6dieni susirgau, bet 7dieni jau baigesi...tai suprask kaip nori...jau baigiu prisigalvot visokiu nesamoniu, kad gal negimdyvinis koks nestumas ar ka, kad nieko nerodo, o savijauta tragiska...
Atsakyti
QUOTE(Linushi @ 2008 03 07, 09:54)
Na man si ryta ir parode I, bet jau savijauta tragiska...

Nesikrimsk, gal tiesiog šiaip koks negalavimas. O gal iš tiesų nėštumas, taigi stenkis būti kuo geresnės nuotaikos rolleyes.gif Pailsėk ramiai per ilgąjį savaitgalį ir trečiadienį lėk pas gydytoją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2008 03 03, 16:27)
Jei mmm nepasirodo, tai dar nereiškia, kad esi nėščia. Mėnesinės gali sutrikti dėl įvairiausių priežaščių, pvz. nervų, tačiau gali būti ir visokių ligų simtomas. Skuosk kuo greičiau pas gydytoją user posted image

Na taip, nėštumo nėra, atkeliavo mm. Na gal ir vertėtų pasikonsultuot su gyd, nes po gimdymo nebuvau apsilankiusi (praėjo 9 mėn) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aussi @ 2008 03 04, 18:11)
O koks kraujo tyrimas daromas? Pagal formule is venos? Ar turi nuejus pasakyti, kad del nestumo tiriese? (gal kazkoks specifinis)  g.gif

Taip, tas tyrimas yra būtent sužinoti, kiek nėštumo hormono yra Jūsų organizme, tai tikrai ne paprastas kraujo tyrimas.
Atsakyti
Nežinau ar kam taip buvo kaip man,bet pasipasakosiu.
Mano ciklas 28-29d,nesulaukus mmm...,nusprendžiau pasidaryti nėštumo testą.Kadangi jo dar neturėjau,tai kitą dieną ruošiaus pirkt.Atsikėlus ryte radau kelis kraujo lašelius.Lig ir prasidėjo g.gif .Visą dieną pradirbau,o daugiau kaip nėr taip nėr.Nu ką galvoju g.gif ,gal vis gi reikia nusipirkt tą NT.Pirkau Baby check,nors kiek girdėjau-tai nieko iš jo gero nėra.Na ir smalsumo dėlei aš jį vakare pasidarau,nenorėjau laukt ryto tongue.gif .Po 5min nieko.Pažiūriu po 10min irgi nieko.Savajam sakau-visgi nebus šį mėnesį lialiaus pas mane.Padėjau aš jį į spintą ir pamiršau.Vėlai vakare ant bajerio pasižiūriu-rodo antrą labai silpną juostelę.Dar ir vyrui parodžiau ir jis mato rolleyes.gif .Dar po kokios valandos jau ryškiau.Ir tikiu,ir netikiu.Taip ir nesuprantu ar aš nėščia,ar ne g.gif .
Bet deja,deja.Ryte atsibudus man pramušė.Tai visgi dabar jau tikiu,kad nesu nestuke.gif .Gaila verysad.gif
Gal kam taip yra buvę?
Atsakyti
Man taip nebuvo,o draugei taip nutiko. Testa ji kartojo ir po vizito pas gin.,kuri patvirtino,kad ji laukiasi,ir vis vien testas buvo neigiamas doh.gif . Na bet dabar abi jau turime savo mazius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 03 19, 12:50)
Dar po kokios valandos jau ryškiau.Ir tikiu,ir netikiu.Taip ir nesuprantu ar aš nėščia,ar ne g.gif .

Manau, kad apie tai daugiau gali sužinoti šioje temoje 4u.gif
Atsakyti
blink.gif Mmm vėluoja 5 dienas, BT 36.9. Kitų požymių, išskyrus kas 5 min. besikeičiančias nuotaikas, kaip ir nėra, na gal į WC dažniau einu. Buvo labai jautrūs speneliai, bet praėjo. Vakar pasidariau testą - labai graži stora viena juostelė. Sakyčiau, nesilaukiu, nes pirmas mėnuo kaip KT nenaudoju, tai ciklas gali kvailioti. BET. Kadangi vasarą apturėjau kažką tarp negimdinio nėštumo ir persileidimo (taip ir nenustatė doh.gif ), gaminant lėlių gydytojas liepė gerti duphastoną 15-25 cd, o po to, tipo, per 7 dienas turi ateiti mmm. Tai va, jau 11 dienų, o mmm nei kvapo. Pas gydytoją pateksiu tik kitos savaitės gale, o kraujo tyrimą pas mane beviltiška pasidaryti, užsirašyti prieš 3 savaites reikia... Eisiu dar testų pirkti assa.gif
Atsakyti