Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Theia @ 2008 03 27, 12:05)
Eisiu dar testų pirkti assa.gif

Linkiu kuo greičiau sulaukti gerų žinių 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
tuk tuk atnesu graziu liniuociu galit pasidaryti net su savo foto pageidaujama ar net paziureti kaip jusu vaikutis pilvelyje daug maz atrodo tokios ar tokios savaites va cia
jei ka rasykit padesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Theia @ 2008 03 27, 14:05)
blink.gif  Mmm vėluoja 5 dienas, BT 36.9. Kitų požymių, išskyrus kas 5 min. besikeičiančias nuotaikas, kaip ir nėra, na gal į WC dažniau einu. Buvo labai jautrūs speneliai, bet praėjo. Vakar pasidariau testą - labai graži stora viena juostelė. Sakyčiau, nesilaukiu, nes pirmas mėnuo kaip KT nenaudoju, tai ciklas gali kvailioti. BET. Kadangi vasarą apturėjau kažką tarp negimdinio nėštumo ir persileidimo (taip ir nenustatė  doh.gif ), gaminant lėlių gydytojas liepė gerti duphastoną 15-25 cd, o po to, tipo, per 7 dienas turi ateiti mmm. Tai va, jau 11 dienų, o mmm nei kvapo. Pas gydytoją pateksiu tik kitos savaitės gale, o kraujo tyrimą pas mane beviltiška pasidaryti, užsirašyti prieš 3 savaites reikia... Eisiu dar testų pirkti assa.gif

oj, man labai panasiai! gydytojas duphastona nuo 14d prirase,kad sureguliuot mmm ir pastojimui. baigiau gert. ir jau 11 dienu, o mmm nesirodo. apsidziaugem su vyru, kad gal jau nestuke.gif bet testas tik viena juostele rodo sad.gif ir temperatura 37,2 (gal persisaldziau, nes lyg ir sloga kazkokia prikibo...). zodziu neaisku sad.gif jauciu dar kazkiek lauksiu ir testa kartosiu... Theia, kaip tau? ka gydytoja sake?
Atsakyti
man testas gal koks 3 ar 4 parode kad laukiuosi,o po vistiek ejau pas gine kad uztvirtintu nestuma nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai nesulaukiau "sesuchiu" dariausi 3 testus ir visi buvo neigiami, bet ir taip jau jauchiau, kad laukiuosi, tai patvirtinimo kaip ir nelabai reikejo. Labai ilgai planuotas ir lauktas leliukas buvo, tai labai su vyru dziaugemes, kad pagaliau pavyko. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ir as pasisakysiu.Visad taip tikejau tais testais,bet cia pasiskaicius ziuriu,kad jie nieko verti visai.Man veluoja mm,nors taip keli m nebuvo niekad.Galva svaigsta,nuotaika belekokia,isskyru lb daug,i wc lakstau ir lakstau ir vis skauda papilve...Vakar testas rode neigiama.nebezinau ne ka galvot.Noris tiket kad laukiuos,bet jei ne koks nusivylimas bus verysad.gif O taip neturiu kantrybes laukti blink.gif ryt kartosiu testa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 05 03, 18:43)
Na ir as pasisakysiu.Visad taip tikejau tais testais,bet cia pasiskaicius ziuriu,kad jie nieko verti visai.Man veluoja mm,nors taip keli m nebuvo niekad.Galva svaigsta,nuotaika belekokia,isskyru lb daug,i wc lakstau ir lakstau ir vis skauda papilve...Vakar testas rode neigiama.nebezinau ne ka galvot.Noris tiket kad laukiuos,bet jei ne koks nusivylimas bus verysad.gif O taip neturiu kantrybes laukti blink.gif ryt kartosiu testa ax.gif

o kiek laiko mm vėluoja? ar krūtinė jautri, kokia bazinė kūno temperatūra? galima dar kraujo tyrimą pasidaryti, yra ne vien tik nėštumo testai mirksiukas.gif linkiu, kad kuo greičiau viskas paaiškėtų 4u.gif
Atsakyti
Man testus neigiamus rode gana ilgai. Jau kai daugiau nei savaite velavo mmmm ... tik tada parode tokia neryyyskia juostele ax.gif
tie testai kazkaip reaguoja i kazkokius hormonus. kai tampame nescios, organizmas tu hormonu pradeda gaminti. O kadangi kiekvienos organizmas skirtingais tempais juos gamina, tai vienom parodo anksciau, kitom veliau

Ale butume amerikonai, tai jau seniai butume gamintojus padave i teisma uz prierasus, kur parasyta, kad rodome net 7iu dienu nestuma ar panasius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 05 03, 16:43)

Gal reikia patikimesnį testą pasidaryt? Visos čia labai giria puodelius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2008 05 04, 20:34)
Gal reikia patikimesnį testą pasidaryt? Visos čia labai giria puodelius rolleyes.gif

Na ir man trys testai rode neigiama o va puodelis nemelavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(g.daiva @ 2008 05 05, 21:51)
Na ir man trys testai rode neigiama o va puodelis nemelavo thumbup.gif

mergaitės, o kas tas " 4u.gif blush2.gif puodelis"?
Atsakyti
QUOTE(Ninkasi @ 2008 05 11, 14:53)
mergaitės, o kas tas " 4u.gif  blush2.gif puodelis"?

tai toks nestumo testas puodelis, jis tokios kaip puodelis formos, zymiai tikslesnis nei tie paprasti NT ir aisku brangesnis mirksiukas.gif
Atsakyti