Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
user posted image
Štai toks smile.gif
Atsakyti
Kai bandziau pastot, menesiniu nesulaukiau, pasidariau testa, o jis neigiamas. Po keliu dienu pradejo tepliot, galvojau jau menesines, bet lyg ir ne.. nustodavo, po to vel pradedavo, o as vis dariausi ir dariausi nestumo testus. Praejo menesis..du..Buvau ir pas savo ginekologe, nieko nerado, dar po dvieju sav uzrase echoskopijai, bet negalejau tada, po to dar po dvieju sav uzrase. Jau tada nuejau, ji ziuri ziuri ir sako oho.. kaip issigandau, jau galvojau kazkas negerai, visokios baisios mintys jau buvo pradeja list per tiek laiko..O ji atsuko i mane ekrana ir ten pamaciau maza 14 sav laiko judanti zmoguti.. biggrin.gif Tai va, testai nieko nerode, o po to visa nestuma isvaiksciojau su gresianciu, bet viskas baigesi gerai 2.gif
Papildyta:
o per pirma nestuma testas iskart parode teigiama rezultata. Tik tas nestumas buvo nesekmingas, nevietoj pastojau ir reikejo isoperuot verysad.gif
Atsakyti
SVeikos,

Veluoja 8 diena
i tualeta vaikstau daznai
BT rytais 37,2
krutine skaudejo pries savaite bet jau nebe
pilvo apacia skaudet praejo siandien
dabar tik suka skrandi ir jauciuos silpna
du testai neigiami

Na kaipmanot GAL? ax.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos....

Mmm veluoja 5 dienas...
Viskas prasidejo pries dvi savaites....Vakare su saviskiu balkone gereme kava....kalbejomes....staiga mane pradejo pikinti ir aisku lekiau gasdinti tuoleto...Kitos dienos nakti is niekur nieko pradejo begti is nosies kraujas ax.gif (girdejau, kad kai kurioms pastojus taip buna) Dar kita vakara vel vemiau....kas keisciausia, kad pavemus vel kaip niekur valgau...pikina rytais ir vakarais istisas dvi savaites...savaitgali du kartus vos nenualpau, aiksu buvo karstos dienos, bet niekada man taip nebudavo...Pms nebuvo....krutine padidejus, bet neskausminga, pilvas taip pat padidejas...seiletekis didelis ir i tuoleta varineja 4u.gif Pradejau noret miego diena...Nestumo testas neigiams....Pas daktare kaip ir ankstoka eiti 4u.gif
Atsakyti
Gal ir taip no gal ir ne smile.gif kiekvienai tie pozymiai toookie skirtingi, kad net sunku apibendrinti. Ir as jauciuos nescia, siandien 9 diena veluoja nu ir ka...laukiam, daugiau nieko negaliu padaryt nes testai nenori rodyt smile.gif lauksiu iki kol veluos dvi savaites tada dar viena pasidarysiu smile.gif
jei vaikiukas laukiamas, tai laukti smagu, aisku sunku bet cia kaip pries kaledas, ar gausiu ta dovanele kurios noriu ar ne smile.gif
sekems! 4u.gif
Atsakyti
Joa tu teisi....Laukiam merginos 4u.gif Sekmes visoms thumbup.gif
Atsakyti
laba 4u.gif registruojuos ir as - 7 diena nera mmm,pilva skauda jau visa savaite nuolat o kaip nieko ner taip ner... pasidariau 4 testus - I.siandien dar penkta pasidariau, tai antra juostele tik su mikroskopu iziurima... baigiu isprotet... gal reiktu pirmad jie nieko nebus pasidaryt slapimo testa vaistinej....
Atsakyti
Parašykit kuom baigsis tie mmm vėlavimai - NT melavimo konstatavimu ar liūdniau ax.gif
Atsakyti
o mane isdure, pramuse siandien po 8 dienu velavimo pykinimo ir t.t
ech... verysad.gif
Atsakyti
as manau kad man pramus arba baigsis kaip pries 5 men... nes buvo persileidimas - lygiai taip pat skaudejo pilva. dabar tai nuolat skauda grynai kaip per mmm g.gif
Atsakyti
prasidejo mmm
Atsakyti
Sveikos mergynos ax.gif
Norėčiau prie jūsų prisijungti, perskaičiau jūsų žinutes, sužinojau kažko naujo, kažko dar negirdėto, norėciau ir pati pasidalint savo mintimis.
Labai noriu turėti vaikeli, pirmas kartas buvo nelaimingas, bet jau praejo 6 men., galvoju tiek užtenka kad vėl galima butu stengtis.??? smile.gif
Mmm veluoja 10 dienų, testas vis dar neigiamas, kas mane labiausiai nervina g.gif , BT virš 37, keistai jaučiuosi, girdėjau apie kažkoki kraujo tyrimą, jei kas gali paaiškint kas čia per tyrimas, kaip ir kur ji galima pasidaryt?
Mintys tik apie nestuke.gif
Atsakyti