Aš dabar taip pat nežinioje. MM vėliuoja, testas rodo 1 juostele kaip uzburtas. Šiandien ryte dariausi, tai kai pamačiau net nusivyliau
QUOTE(Bambina0229 @ 2008 06 28, 13:07)
Smagu, kad yra tokių temų.
Aš dabar taip pat nežinioje. MM vėliuoja, testas rodo 1 juostele kaip uzburtas. Šiandien ryte dariausi, tai kai pamačiau net nusivyliau
Jei nepasirodys iki liepos 1 reikes pas gydytoją eiti, bet jau geriau, kad tai būtų nuostabi žinia. Jau noriu lialio 
Linkiu,kad butu tikrai nuostabi zinia
Sveikutės
Aš čia naujokė, bet ši tema man labai artima... Mano ciklas yra labai trumpas, paprastai trunka 20-23 dienas. Dabar jau 27 diena
Šiandien dariausi testą - neigiamas. apsidžiaugiau iš tikrųjų, nes su vaikinu esame dar studentai, nieko savo neturime, o vaikui norime suteikti daug geresnes sąlygas pasirodyti šiame pasaulyje
Bet pasisikaičiusi šį forumą - išsigandau, juk gali būti, kad ir man melavo
Nes niekada anksčiau mmm man nevėlavo... Užsirašiau pas gydytoją, laukiu nesulaukiu, kol išaiškės tikra tiesa
QUOTE(astalike @ 2008 07 01, 20:16)
Sveikutės
Aš čia naujokė, bet ši tema man labai artima... Mano ciklas yra labai trumpas, paprastai trunka 20-23 dienas. Dabar jau 27 diena
Šiandien dariausi testą - neigiamas. apsidžiaugiau iš tikrųjų, nes su vaikinu esame dar studentai, nieko savo neturime, o vaikui norime suteikti daug geresnes sąlygas pasirodyti šiame pasaulyje
Bet pasisikaičiusi šį forumą - išsigandau, juk gali būti, kad ir man melavo
Nes niekada anksčiau mmm man nevėlavo... Užsirašiau pas gydytoją, laukiu nesulaukiu, kol išaiškės tikra tiesa 
Nesinervuok taip
QUOTE(@egle@ @ 2008 07 02, 16:29)
Nesinervuok taip
, sudurniuoja tas ciklas kartais netikėtai nelauktai, viskas bus gerai 
Na va, pasitikrinau pas gydytoją... Bet irgi neaišku per daug, sako - gimda padidėjusi, bet nėštumo nemato... Šiandien važiuoju dar echoskopiją padarys... Oi vargas su tais ciklais
QUOTE(astalike @ 2008 07 03, 12:00)
Na va, pasitikrinau pas gydytoją... Bet irgi neaišku per daug, sako - dimda padidėjusi, bet nėštumo nemato... Šiandien važiuoju dar echoskopiją padarys... Oi vargas su tais ciklais

Butinai pasidaryk echo,nes manau ,kad butu tiksliausia
QUOTE(agnyte344 @ 2008 07 03, 12:02)
Echo man nematė iki 7 sav., tiksliausiai būtų HCG tyrimas.
QUOTE(Keiti @ 2008 07 03, 12:25)
Echo man nematė iki 7 sav., tiksliausiai būtų HCG tyrimas.
Žiūrėsim, ką man šiandien echo parodys... Jei nieko, o mmm taip ir neatsiras, tada ir hcg išbandysiu... Viskam pasiryžus
QUOTE(astalike @ 2008 07 03, 13:37)
Žiūrėsim, ką man šiandien echo parodys... Jei nieko, o mmm taip ir neatsiras, tada ir hcg išbandysiu... Viskam pasiryžus 
Sekmės
Na va... Darė man echo šiandien... Nieko. Sakė, kad turi prasidėt mmm, bet kodėl vis neprasideda, negali paaiškint... Vargas. Vadinasi, tenka tų dienelių laukt...
QUOTE(astalike @ 2008 07 03, 22:04)
Na va... Darė man echo šiandien... Nieko. Sakė, kad turi prasidėt mmm, bet kodėl vis neprasideda, negali paaiškint... Vargas. Vadinasi, tenka tų dienelių laukt... 
gali būt, kad O suvėlavo, tada automatiškai ir mmm vėluoja
Man taip buvo
, pasidariau as ta testa- neigiamas, bet mmm velevao mazdaug pora savaiciu jei ne daugiau, jau ir nepamenu gerai, tai as juo nepatikejau
kita diena vel pasidariau ir pasirodo nescia
, bet tada vel pasimeciau, nebezinojau kuo tiket
, tad dar kita diena, pasidariau echo, ir pasirodo 7 savaiteles
.
P.S abu testus dariau ryte, viska kap priklauso
P.S abu testus dariau ryte, viska kap priklauso