Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sanetuke @ 2008 06 14, 12:25)
sveikos merginos....

Mmm veluoja 5 dienas...
Viskas prasidejo pries dvi savaites....Vakare su saviskiu balkone gereme kava....kalbejomes....staiga mane pradejo pikinti ir aisku lekiau gasdinti tuoleto...Kitos dienos nakti is niekur nieko pradejo begti is nosies kraujas ax.gif (girdejau, kad kai kurioms pastojus taip buna) Dar kita vakara vel vemiau....kas keisciausia, kad pavemus vel kaip niekur valgau...pikina rytais ir vakarais istisas dvi savaites...savaitgali du kartus vos nenualpau, aiksu buvo karstos dienos, bet niekada man taip nebudavo...Pms nebuvo....krutine padidejus, bet neskausminga, pilvas taip pat padidejas...seiletekis didelis ir i tuoleta varineja 4u.gif Pradejau noret miego diena...Nestumo testas neigiams....Pas daktare kaip ir ankstoka eiti 4u.gif

as klausiau savo gydytojo kada ateiti nesulaukus mmm, jis sake po savaites rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Milanisa @ 2008 06 15, 19:43)
Sveikos mergynos ax.gif
Norėčiau prie jūsų prisijungti, perskaičiau jūsų žinutes, sužinojau kažko naujo, kažko dar negirdėto, norėciau ir pati pasidalint savo mintimis.
Labai noriu turėti vaikeli, pirmas kartas buvo nelaimingas, bet jau praejo 6 men., galvoju tiek užtenka kad vėl galima butu stengtis.??? smile.gif
Mmm veluoja 10 dienų, testas vis dar neigiamas, kas mane labiausiai nervina g.gif , BT virš 37, keistai jaučiuosi, girdėjau apie kažkoki kraujo tyrimą, jei kas gali paaiškint kas čia per tyrimas, kaip ir kur ji galima pasidaryt?
Mintys tik apie  nestuke.gif

tikekimes tu nestuke.gif thumbup.gif

o tas tyrimas tai HCG pasiskaitinek cia, rasi daugiau info wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kyccia @ 2008 06 15, 22:50)
as klausiau savo gydytojo kada ateiti nesulaukus mmm, jis sake po savaites rolleyes.gif

Ir jis jau matis, kad laukiuosi? Blyn as tokia nekantri.... 4u.gif Pas mus Utenoje baisu, pas gines eiti, dar apreks, kad per anksti 4u.gif Gal privaciai uzsiregistruosiu g.gif Dar palauksiu iki vidurio savaites....
Papildyta:
QUOTE(Milanisa @ 2008 06 15, 20:43)
Sveikos mergynos ax.gif
Norėčiau prie jūsų prisijungti, perskaičiau jūsų žinutes, sužinojau kažko naujo, kažko dar negirdėto, norėciau ir pati pasidalint savo mintimis.
Labai noriu turėti vaikeli, pirmas kartas buvo nelaimingas, bet jau praejo 6 men., galvoju tiek užtenka kad vėl galima butu stengtis.??? smile.gif
Mmm veluoja 10 dienų, testas vis dar neigiamas, kas mane labiausiai nervina g.gif , BT virš 37, keistai jaučiuosi, girdėjau apie kažkoki kraujo tyrimą, jei kas gali paaiškint kas čia per tyrimas, kaip ir kur ji galima pasidaryt?
Mintys tik apie  nestuke.gif

Milanisa, sveika prisijungus. Uz tave spygas laikau sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2008 06 16, 11:54)
Ir jis jau matis, kad laukiuosi? Blyn as tokia nekantri.... 4u.gif Pas mus Utenoje baisu, pas gines eiti, dar apreks, kad per anksti  4u.gif Gal privaciai uzsiregistruosiu g.gif Dar palauksiu iki vidurio savaites....
Papildyta:
Milanisa, sveika prisijungus. Uz tave spygas laikau sunglasses2.gif

zinok neisivaizduoju, su pirmu ejau kai mmm velavo mazdaug 2 sav tai mate, o dabar kai klausiau kada ateiti sake , kai veluos savaite drasiai gali ateiti g.gif
man mmm jau ateiti ketvirtadieni praeita, bet dar niekas nesirodo, o NT neigiamas , tai va laukiu kas bus , jei nebus eisiu treciadieni pas daktariuka savo rolleyes.gif
Atsakyti
Man mmm irgi vėluoja jau savaitę,NT dar nedariau,nes ligtai,kad saugojaus smile.gif Nebent įvyko koks stebuklas bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikimą, už patarimus mielosios damos ax.gif , kažkaip kai pirmas kartas buvo nelaimingas, tai antra kart pastot labai baisu, tik kad viskas butu gerai.... Daktarė sako, svarbiausi 3 pirmi menesiai, o paskui tikrai viskas bus gerai. Kaip galvojat? Daugiau neištverčiau netekimo.....
Paskaičiau apie kraujo tyrimus, galvoju dar palauksiu truputeli. Jei NT bus vis neigiamas, paidarusiu KT. cool.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti, pvz, man be daugelių minėtų simptomų - truksta oro? Ar tai gali būti neštumo simprtomas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milanisa @ 2008 06 16, 22:13)
Dar norėjau paklausti, pvz, man be daugelių minėtų simptomų -  truksta oro? Ar tai gali būti neštumo simprtomas?  g.gif

g.gif niu negirdejau tokio dar, bet ka gali zinoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kyccia @ 2008 06 16, 18:14)
zinok neisivaizduoju, su pirmu ejau kai mmm velavo mazdaug 2 sav tai mate, o dabar kai klausiau kada ateiti sake , kai veluos savaite drasiai gali ateiti g.gif
man mmm jau ateiti ketvirtadieni praeita, bet dar niekas nesirodo, o NT neigiamas , tai va laukiu kas bus , jei nebus eisiu treciadieni pas daktariuka savo rolleyes.gif

Niu as ir dar palauksiu iki kokio penktadienio ir bandysiu eit 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Perskaicius sia temele labai nustebau, kazkaip anksciau tikrai nebuvau susimasciusi, kad jei testas rodo I moteris vistiek laukiasi, kad testas gali klaidingai rodyti. g.gif
Mano organizme tai keisti dalykai dedasi. Su vyru leliuka planuojame tik 2 menesiai. Menesines man veluoja jau antra savaite ( mano ciklas nereguliarus verysad.gif ) Pries kokias 4-5 dienas pasidariau NT. Jis man parode neigiama, o po kurio laiko isryskejo antra juostele. Veliau kartojau testukus, rode neigiama.. verysad.gif Jau lyg ir tureciau suprasti, kad nesilaukiu, bet.... Man jau kokias dvi savaites kas diena maudzia pilvuka. Ir siaip jis toks issiputes man atrodo... Uzvakar, ziuredama su MB filma nei is sio nei is to apsivemiau. g.gif Nuotaiku kaita irgi labai smarkiai man pasireiskia. Kas diena jauciuosi labai nuvargusi ir laaaabai pikta. Ko anksciau tikrai nebudavo. Na zodziu, uzsirasiau pas gine, eisiu pirmadieni. Ziuresiu ka man ji pasakys. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 06 23, 15:06)
Sveikutes  4u.gif
Perskaicius sia temele labai nustebau, kazkaip anksciau tikrai nebuvau susimasciusi, kad jei testas rodo I moteris vistiek laukiasi, kad testas gali klaidingai rodyti.  g.gif 
Mano organizme tai keisti dalykai dedasi. Su vyru leliuka planuojame tik 2 menesiai. Menesines man veluoja jau antra savaite ( mano ciklas nereguliarus  verysad.gif  ) Pries kokias 4-5 dienas pasidariau NT. Jis man parode neigiama, o po kurio laiko isryskejo antra juostele. Veliau kartojau testukus, rode neigiama..  verysad.gif  Jau lyg ir tureciau suprasti, kad nesilaukiu, bet.... Man jau kokias dvi savaites kas diena maudzia pilvuka. Ir siaip jis toks issiputes man atrodo... Uzvakar, ziuredama su MB filma nei is sio nei is to apsivemiau.  g.gif  Nuotaiku kaita irgi labai smarkiai man pasireiskia. Kas diena jauciuosi labai nuvargusi ir laaaabai pikta. Ko anksciau tikrai nebudavo. Na zodziu, uzsirasiau pas gine, eisiu pirmadieni. Ziuresiu ka man ji pasakys.  unsure.gif

Man buvo panašiai: pirmas testas vos vos vos matėsi antra juostelė, su didinamuoju stiklu žiūrėjau, paskui keturi testai neigiami, o aš laukiausi jau 6 sav. Sveikinu Jus su nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 06 23, 13:10)
Man buvo panašiai: pirmas testas vos vos vos matėsi antra juostelė, su didinamuoju stiklu žiūrėjau, paskui keturi testai neigiami, o aš laukiausi jau 6 sav. Sveikinu Jus su  nestuke.gif

Man jau kokie 4-5 parode neigiama... na nzn. g.gif Labai laukiu pirmadienio, kada gine man viska issaiskins.. Tikiuosi pasitvirtins tai ko mes taip norime.. wub.gif
Atsakyti