Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Apklausa: Ar taip kam nors buvo? (321 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(knielita @ 2006 11 14, 12:13)
Ir man testas nieko nerodo, o mmm veluoja jau 7 dienos. Uzeina pamaudzia kaip pries mmm ir vel dingsta pojuciai. Tik BT nepatinka nukritus buvo, o po to vel siek tiek soktelejo. I  nestuke.gif BT nepanasu, bet ir mmm nera  doh.gif

Man veluoja tik 3 diena, bet jausmas lygiai toks pat kaip ir pas tave... maudzia, maudzia, o neprasideda...
Testo dar nesidarau, lauksiu mmm...o jei ne tai darysiuos kai 10 dienu veluos...
Atsakyti
QUOTE(evamare @ 2006 11 14, 15:47)
Man veluoja tik 3 diena, bet jausmas lygiai toks pat kaip ir pas tave... maudzia, maudzia, o neprasideda...
Testo dar nesidarau, lauksiu mmm...o jei ne tai darysiuos kai 10 dienu veluos...

sveika, tau ziuriu jau ne pirma menesi veluoja...gal tavo ciklas nereguliarus? o va man tai tikros mistikos. Kaip susirgau 13 metu, taip laikrodukas tiksejo 28-29 valandas. Tada metus naudojau KZ, si rugseji nutraukiau. Pirmasis naturalus ciklas po KZ buvo 30 dienu (1-2 ilgesnis), o dabar kaip cia pasakius... veluoja 9 dienas. Nu jei pagal pailgejusi cikla, tai 7. Pozymiai yra kai kurie, bet nei pykina, nei ka. Paskui paziurejau kalendoriuje- visi ivykiai kaip tik per 3 labiausiai "pavojngas" dienas, bet is dalies saugojomes, tik nutrauktas buvo... g.gif g.gif
Vyras uzsisvajojo apie netyciuka, o as jau 3 testsu padariusi randu I juostele. gydytoja irgi sake ateit po 2 savaiciu kai veluos. o jus man pasakykit, ar galima kazkokius ten vaistukus gerti, kad issauktu MM? Girdejau, priraso jei veluoja 2 sav, o as nenoriu kakzokiu hormonu ar pan kimsti...ar jie butini? ar nesisusireguliuoja savaime?

p.s. gydytoja isitikinusi, kad taip veluoja ne nuo KZ. Tikiuosi kazkokiu cistu neras verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2006 11 16, 19:06)
sveika, tau ziuriu jau ne pirma menesi veluoja...gal tavo ciklas nereguliarus? o va man tai tikros mistikos. Kaip susirgau 13 metu, taip laikrodukas tiksejo 28-29 valandas. Tada metus naudojau KZ, si rugseji nutraukiau. Pirmasis naturalus ciklas po KZ buvo 30 dienu (1-2 ilgesnis), o dabar kaip cia pasakius... veluoja 9 dienas. Nu jei pagal pailgejusi cikla, tai 7. Pozymiai yra kai kurie, bet nei pykina, nei ka. Paskui paziurejau kalendoriuje- visi ivykiai kaip tik per 3 labiausiai "pavojngas" dienas, bet is dalies saugojomes, tik nutrauktas buvo...  g.gif  g.gif
Vyras uzsisvajojo apie netyciuka, o as jau 3 testsu padariusi randu I juostele. gydytoja irgi sake ateit po 2 savaiciu kai veluos. o jus man pasakykit, ar galima kazkokius ten vaistukus gerti, kad issauktu MM? Girdejau, priraso jei veluoja 2 sav, o as nenoriu kakzokiu hormonu ar pan kimsti...ar jie butini? ar nesisusireguliuoja savaime?

p.s. gydytoja isitikinusi, kad taip veluoja ne nuo KZ. Tikiuosi kazkokiu cistu neras  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Na as tai tavo vietoje jokiu vaistu nebegerciau ir laukciau...nes po KZ nutraukimo organizmas gali ir ilgiau durniuoti....
O kas liecia mane, tai mano mmm visada buvo labai reguliarios.
Cia tik 2 menuo kai paveluoja..
Ir ne be reikalo...
Vkar vakare dariausi testuka-TEIGIAMAS!!!!!!! nestuke.gif smile.gif
Sekmes tau!
Atsakyti
QUOTE(evamare @ 2006 11 16, 21:23)
Na as tai tavo vietoje jokiu vaistu nebegerciau ir laukciau...nes po KZ nutraukimo organizmas gali ir ilgiau durniuoti....
O kas liecia mane, tai mano mmm visada buvo labai reguliarios.
Cia tik 2 menuo kai paveluoja..
Ir ne be reikalo...
Vkar vakare dariausi testuka-TEIGIAMAS!!!!!!! nestuke.gif  smile.gif
Sekmes tau!

o jezau, sveikinu !!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif eina sau, kaip fainai wub.gif[I] o as taip noreciau netyciuko, nors ir nebandem, bet juk yra tikimybe ane? g.gif

gydytojoa sake, kad jei butu nuo KZ, tai pirmas ciklas ir butu toks buves, o pirmas buvo normaliai, cia antras.

koel patari laukti? laukti MM? kol jos atsistatys turi omeny? mano irgi mm buvo super reguliarios, del to as ir nesuprantu kas dedasi doh.gif nes ir pradejus KZ naudot NIEKAS nepasikeite. atrodo kur buves kur nebuves, jokiu hormoniniu poklyciu nepajutau.
Atsakyti
Evamare !!!!!Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif evamare valioooooo!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
evamare bigsmile.gif sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikatytes jums ir lengvo nestuke.gif
Atsakyti
Labas, mergaites.

3 metus geriau KT. Pries kuri laika meciau, sulaukiau iprastu mmm (turiu omeny 7 dienu pertraukos) ir nebegeriau daugiau tableciu. Ta menesi visiskai nesisaugojom. Susirgau puline angina, gydziausi antibijotikais, del to pries gydytojai paskiriant man antibijotikus pasidariau kraujo tyrima - neigiamas. Taciau nuo galimo pastojimo buvo praeje ne daugiau kaip 5-7 d. Issigydziau ir laukiu mmm. Nera. Galbut del to, kad tai pirmas menuo, kai po ilgo laiko tarpo negeriu KT plius antibijotikus vartojau. Zodziu nuo pastaruju mmm praeina lygiai menuo, vakare darausi testa - tikrai neigiamas. Testa pamirstu ir palieku ji tulike. Ryte vyras ivirsta i virtuve su tuo testu ir saukia "Ka reiskia kai II ???". O tos II ryskios tokios, akivaizdzios!!! Paaiskinu, kad jis jau kelias valandas pragulejo, todel gali rodyti nesamones. Kita ryta vel darausi du testus - abudu neigiami. Mmm nera. Ir nuolat man tai pamaudzia, tai paspaudzia, tai sutinsta veidas, zodziu, tikras PMS'as. Laukiu ramiai, nestresuoju, juk visko gali buti, nes per pastaraji menesi mano organizmas daug cheminiu ir hormoniniu pokyciu patyre.

KLAUSIMAS - is kur pirmasis testas man II linijas parode??? Ar galejo buti is niekur? Chemine realcija su oru, oro gaiviklio dalelemis???

BAIME - kaip didele antibijotiku doze ir auksta temperatura gali paveikti galbut uzsimezgusia gyvybe...?
Atsakyti
bezdzionka ,gaila ,bet nemanau,kad tu ne nestuke.gif ,susipainiojo tavo KT,antibijotikai ir gal dabar per daug stresuoji,o jei kas ir uzsimezge -tai antibijotikai jau isgerti,ar ne,taip sakant post factum...
sorry...
bet man taip atrodo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 20 lapkričio 2006 - 21:49
Geruta, gi nereikia manes gaileti! tongue.gif As nesu is tu klaikiai norinciu pastoti. Esu neutrale - kaip bus, taip bus, viskas likimo valioje smile.gif
Gal kalidingai supratau, bet apie tuos antibijotikus taaaaip pesimistiskai parasei, kad jau dieve dieve tik persileidimas ir telaukia! Gerai, kad manjakiskai netrokstu pastoti, bet isivaizduoju koki stresa ir paranoja tokie komentarai gali ivaryti toms, kurios kliedi nestumu...
Atsakyti
QUOTE(Bezdzionka @ 2006 11 21, 13:21)
Gal kalidingai supratau, bet apie tuos antibijotikus taaaaip pesimistiskai parasei, kad jau dieve dieve tik persileidimas ir telaukia! Gerai, kad manjakiskai netrokstu pastoti, bet isivaizduoju koki stresa ir paranoja tokie komentarai gali ivaryti toms, kurios kliedi nestumu...

ir man taip pasirode g.gif
Atsakyti
ir mes stengiames wub.gif
sekmadieni prekybcentryje pasijutaus labai silpnai, galvojau nugriusiu, brangiausia palikau apsipirkineti, o pati nuejau i masina, ilgokai laukiau kol praeis svaigulys ax.gif niekada tokio daluko nebuvo g.gif siryt pasidariau testa - neigiamas, nors vakar visa vakara maude vienam sone, o ryte lyg ir pykino g.gif
na net nezinau, BT kol kas nesimatavau, vis nesusiruosiu pradeti doh.gif
Atsakyti
Oiiii,kita karta patylesiu
doh.gif
Atsakyti