Smagu matyti besikeičiančią savo buvusią mokyklą (išoriškai), o kai aš joje mokiausiu (baigiau prieš 3 metelius) viduje viskas buvo tvarkoj

na bent jau mano atsiminimai daugiausia geri, mokiausi aš pas Porutį, Bredelį, Stasiukynienę, Žilėnienę, Kairiavičienę ir kitus puikius mokytojus ir su visais sutariau, visų pasiilgau
QUOTE(Heart @ 2007 09 25, 14:04)
Na, nepeikite taip baisiai Baronaitės. Gera moteriškė, rūpinosi likimo nuskriaustais vaikais kaip savais. Tiesa, pažiūros tai iš akmens amžiaus
Įdomu, ar dar dirba tokie puikūs mokytojai kaip istorikas Porutis, fizikas Skladaitis ir kiti? Ar grįžo iš dekretinių tokia šviesi garbanota lietuvių kalbos mokytoja (neatsimenu pavardės, atrodo, J raide prasideda)? Tai tikrai puikūs, autoritetingi pedagogai
mokytojos pavardė Juozapaitienė
QUOTE(katuks @ 2007 12 02, 18:37)
Įdomu paskaityti mokinių atsiliepimus apie savo buvusią darbovietę
Ne, nebijokit, aš - ne Baronaitė
Jau keletas metelių nebedirbu ten, o ir dirbau ne tiek daug -tik penkis.
Deja, mano nuomonė visiškai sutampa su pasisakančiųjų. Prie ankstesnio direktoriaus tvarkos nebuvo. ir ne tik tarp mokinių, bet ir tarp kolektyvo. Labai malonu girdėti apie teigiamas permainas.
Nustebau išgirdusi, kad Baronaitė nebedirba. dažniausiai tokios užkietėjusios senmergės "užkietėję" būna ir darbe

t.y. nekeičia jo. tikriausiai į pensiją išėjo...
O pradinukų mokytojos man irgi gana teigiamą įspūdį paliko. tiap kad bent į pradines klases galite drąsiai leisti savo vaikelius.
Ir vyresnių mokytojų yra neblogų.
spėju mano buvusi informatikos mokytoja, nepykit pavardės neatsimenu