Įkraunama...
Įkraunama...

Mikalojaus Daukšos vid. mokykla Antakalyje

QUOTE(Asio @ 2008 01 25, 14:46)
Patikekit, tai jau bandem  verysad.gif bet situacija dabar yra tokia, kad nera kam dirbti ir pakeis tik geriausiu atveju nuo kitu metu, o musu vaikai 8-tokai unsure.gif  i kokia gimnazija gali ruostis,kai visu dalyku 8-10 o lietuviu 6 verysad.gif

Na, tada galiu tik užjausti unsure.gif

Šiaip tokių "šposų" šioje mokykloje bent jau anksčiau pasitaikydavo nemažai. Aš iki šiol turiu nuoskaudą dėl matematikos mokytojos, kuri sugadino mano brandos atestatą. Mat gerus pažymius paskutiniais metais rašydavo tik tiems, kurie pas ją privačiai ruošdavosi brandos egzaminui, net jeigu tie buvo visiški dundukai. Paruošimo brandos egzaminams pas ją nebuvo praktiškai jokio - kai kurie pas ją trimestre turėjo 9-10, o valstybinio neišlaikė blink.gif O tiems, kurie ruošėsi pas kitus korepetitorius, spinduliavo atvirą neapykantą ir sąmoningai juos žlugdė. Tarp tokių buvau ir aš. Tai kas, kad valstybinį išlaikiau aukštu balu - trimestre vis tiek išvedė 7 blink.gif Kitų dalykų turėjau vien tik 9-10, ir valstybinius išlaikiau aukštais balais, tad per tą jos 7 negavau atestato su pagyrimu, o tuo pačiu - ir papildomų balų stojant į universitetą, kurių taip tikėjausi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2008 01 24, 23:39)
Geliuk,labai tave uzjauciu  doh.gif
Bet ji ir mano mokytoja kelis metus buvo  doh.gif

gerai kad viskas baigiasi lotuliukas.gif ji mano auklėtoja buvo net 5 metus, patikėkit nieks net iš pamokų nebėgiojo biggrin.gif

QUOTE(Heart @ 2008 01 25, 13:30)
Šiaip man gaila Karlikauskienės, gyvenimas moteriškei nepašykštėjo išbandymų  unsure.gif  Bet, aišku, kai dėl jos problemų kenčia vaikai, tai irgi nieko gero.

gaila jo... bet gerai kad jau buvau baigus mokyklą, kai jai buvo paskutinis išbandymas schmoll.gif jaučiu nekas vaikučiams...
Atsakyti
Mamituk,minėjai kad galėtum nuotraukų įdėti.Jei taip tai būčiau labai dėkinga,nes kažkaip parūpo man "mylimoji" mokyklėlė. biggrin.gif
Atsakyti
Mes savo vaikus nuo pirmos klasės leidom į Daukšą. Abiems pasitaikė geros mokytojos, todėl viskas buvo kaip ir gerai. ( tai ir yra svarbiausia- jei vaikui papuola gera mokytoja, tai mokyklos vardas ne taip svarbu) Nors... buvo ir dalykų, kurie erzino (aišku,su visa didele užuojauta)- tai vaikai iš vaikų namų. Taigi, smulkios vagystės buvo ne naujiena, pasitaikydavo ir tikrai sunkiai auklėjamų vaikų, o nuo jų kentėjo kiti, daug pamokos laiko mokytojai tekdavo tramdyti juos...
kadangi žinojau apie betvarkę toliau, vieną nuo 5, kitą- nuo 3-os klasės pervedžiau į Pliaterytės pagrindinę. Irgi esu labai patenkinta- tik viena pamaina, rūpestinga direktorė, daug popamokinės veiklos.
dabar vyresnysis jau 8-okas, tenka sukti galvą, kur toliau mokytis... Jei į gimnaziją neįstos, teks vėl eiti į vidurinę. Gal vėl į Daukšą, jei tikrai jau ten viskas iš pagrindų pasikeitė? Ar geriau vistik Antakalnio vidurinė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2008 02 12, 14:49)
Mes savo vaikus nuo pirmos klasės leidom į Daukšą. Abiems pasitaikė geros mokytojos, todėl viskas buvo kaip ir gerai. ( tai ir yra svarbiausia- jei vaikui papuola gera mokytoja, tai mokyklos vardas ne taip svarbu) Nors... buvo ir dalykų, kurie erzino (aišku,su visa didele užuojauta)- tai vaikai iš vaikų namų. Taigi, smulkios vagystės buvo ne naujiena, pasitaikydavo ir tikrai sunkiai auklėjamų vaikų, o nuo jų kentėjo kiti, daug pamokos laiko mokytojai tekdavo tramdyti juos...
kadangi žinojau apie betvarkę toliau, vieną nuo 5, kitą- nuo 3-os klasės pervedžiau  į Pliaterytės pagrindinę. Irgi esu labai patenkinta- tik viena pamaina, rūpestinga direktorė, daug popamokinės veiklos.
dabar vyresnysis jau 8-okas, tenka sukti galvą, kur toliau mokytis... Jei į gimnaziją neįstos, teks vėl eiti į vidurinę. Gal vėl į Daukšą, jei tikrai jau ten viskas iš pagrindų pasikeitė? Ar geriau vistik Antakalnio vidurinė? g.gif

Na šiaip jau jei atvirai,mane asmeniškai Antakalnio mokykla ėmė nervint.O Daukšoj pasikeitimai puikūs,ir "sunkieji" vaikai kažkaip nusodinti (bent jau taip atrodo),ir šilta,ir gera,ir šiaip pasikeitimai tik į gera. Aišku minusų kaip ir visose mokyklose yra, bet jau žymiai mažiau nei anksčiau. wink.gif
Atsakyti
Bet, jeigu gerai supratau, Daukšos vidurinė greitu laiku bus ne vidurinė, o tik pagrindinė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 02 13, 00:56)
Bet, jeigu gerai supratau, Daukšos vidurinė greitu laiku bus ne vidurinė, o tik pagrindinė?  unsure.gif

Tikrai? Įdomu, kada tas "greitu laiku"? Žinant, kokiais tempais čia pas mus viskas vyksta, galima spėti, kad artimiausią penkmetį?.. ax.gif
Atsakyti
su mokyklu reorganizavimu tas greitai ivyksta
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2008 02 13, 12:42)

Tai jau taip.Bet kazkaip nelabai man mieli tokie gandai (nors jau turbūt nebe gandai).O Antakalnio,aišku,pataps gimnazija wink.gif Grr.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 02 12, 23:56)
Bet, jeigu gerai supratau, Daukšos vidurinė greitu laiku bus ne vidurinė, o tik pagrindinė?  unsure.gif

QUOTE(dimming @ 2008 02 13, 11:42)

Na ypač su Daukšos ax.gif Nes tokius gandus girdėjau jau prieš 4 metus lotuliukas.gif

Klausykit, o kas ten per Karlikauskienė, ką ji dėstė ir kas ten nutiko, kad taip apie ją kalbat? Kažkaip kai mokiaus, tai nepamenu tokios net ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2008 02 14, 19:23)
Na ypač su Daukšos ax.gif  Nes tokius gandus girdėjau jau prieš 4 metus  lotuliukas.gif

Klausykit, o kas ten per Karlikauskienė, ką ji dėstė ir kas ten nutiko, kad taip apie ją kalbat? Kažkaip kai mokiaus, tai nepamenu tokios net  ax.gif

Šiaip ir man įdomu kas ten jau taip nutiko.Kiek žiūrėjau,tai lyg nebemoko ji dabar..
Atsakyti
QUOTE(Agneetėlė @ 2008 02 14, 19:51)
Šiaip ir man įdomu kas ten jau taip nutiko.Kiek žiūrėjau,tai lyg nebemoko ji dabar..

Nu kaip nemoko blink.gif lietuviu gi desto unsure.gif
Atsakyti